עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי: DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D A64 3000 939 E6 VENICE 2*512 OCZ PLATINUM REV2 TCCD CHIPS 480WATT THERMALTAKE X800GTO FIRE BLADE SAPHIRE אני יודע שלהרבה אנשים פה יש כבר מערכת מאוד מאוד דומה אז אם אתם יכולים תמליצו לי לשלבים שכדי לעשות מה קודם לעלות ואיזה מתחים וכו'. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  2. Started by Rhx,

שלום אני זקוק לשתי מאוררים מהחנות noacomp , בתקציב של 50 ש"ח לכל אחד מהם , אממ שיהיה שקט לא מרעיש מידי ואם זה בא עם לד אז בכיף , ראיתי שגם חלק מן המאוררים יש עליהם שליטה חיצונית אבל ראיתי שזה עולה יותר - תודה רבה לכל העונים. אם אתם ממליצים על מאורר אחד טוב ב100 שקל והוא באמת לא מרעיש ועושה עבודה טובה גם אפשר,לא חייב שניים. לא יותר מ100 ש"ח בבקשה - תודה.

• 13 תגובות
    • 770 צפיות
  3. E6400 מאורר אינטל מקורי GA-965p-S3 האם לשדרג ביוס לזה של DS3? כרגע הביוס F7 השאלה היא האם להוריד את הF9 LD 512x2 ,800mhz power color x1950 pro extrme 256mb WD 250 GB sata2 wd 80 gb ide HEC 6AR6 EZCOOL ps-800 מודולרי 450W. זהו בעיקרון...לא עשיתי אוברקלוק בחיים שלי...ובגלל המערכת החדשה החלטתי שכדאי להתחיל... מיותר לציין שקראתי את המדריך באתר והשאיפה שלי זה לעשות אוברקלוק לכל הרכיבים,כ.מסך,מעבד,וזכרון.. אם תוכלו לסייע באיך להתחיל אני אשמח

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  4. שלום אני רוצה לרכוש ספק כוח שיחזיק לי את המערכת יציבה ויחזיק גם את ה6800LE שיגיע יחד עם הספק החדש המחירים שאני יכול לשלם זה 300-400 ש"ח תודה לכל מי שיעזור לי

5. אני צריך שתמליצו לי על קירור למעבד AMD A64 מהאתר KSP (תשתדלו כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב)!!

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by Saliman,

תבניות/שבלונות לגרילים בשביל המארז (בעיקר בגודל של 80 מילימטר) אני זוכר שפעם היה איזה קובץ פה באתר עם כל מיני דוגמאות אבל אני לא מוצא אותו. תודה לעוזרים ולא, לא מצאתי שום דבר ב

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by animal,

סליחה על השאלה הממטופשת אבל אני די לא מבין בזה באיזה תוכנה אני יכול למדוד את הטמפרטורות במחשב שלי?

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  8. יש לי gpu-z ובכל פעם שאני עושה אוברקלוק ומפעיל את המחשב מחדש הכל מתאפס .וחוץ מזה הכרטיס לא עובד באופן יציב אני צריך תוכנה שבטוח תעבוד טוב בwin7 .

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. עוזרים יקרים שלום, אני מתכנן לתת לכרטיס שלי קצת בוסט של ביצועים אבל כשאני משתמש בתוכנה ATI-Tool כדי למצוא מקס' של הCore ושל הMemory המחשב נתקע ונכנס למשהו דומה למצב המתנה שרק ריסט מחזיר לווינדוס (אתחול מחדש של המערכת). תוכלו להמליץ לי על תוכנות אחרות ו\או טוויקים בדרייברים כלשהם כדי לפתור את הבעיה? ניסיתי גם את הCatalyst 5.2 וגם את הדרייברים האחרונים של אומגה. אני כבר נואש.. וחוץ מזה, לא מצאתי איפה רואים את הבקר טמפ' של הכרטיס -ואמור להיות לו. תודה רבה לעוזרים, עמית

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  10. Started by taimor,

אני מחפש תוכנה כמו Super PI לבדיקת המעבד בOC לX64 ביט, קיימת אחת כזאת ? תודה מראש לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by Refaelo,

שלום לכולם אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך (X2900PRO ) , עם איזה תוכנה הכי כדאי לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  12. לוח אם : North Bridge Intel Lakeport-G i945G South Bridge Intel 82801GB ICH7 מעבד : Field Value CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Dell OptiPlex GX620 האם אפשר לעשות OC ואם כן בבקשה תביאו לינק לתוכנה מסויימת למה אני ממש חייב ! תודה מראש !

13. Started by most,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר בעזרתה לעשות אוברקלוק למעבד? אני צריך משהו פשוט כדי לעשות אוברקלוק לא גדול במיוחד... שאלה:אני צריך להוסיף איוורור למארז גם אם אני עושה אובר קלוק קטן?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  14. שלום, ניסיתי את שלל התוכנות שבאתר ובגלל שיש לי דרייברים 4.1.0.9. , אוברקלוק בלתי אפשרי אולי מישהו מכיר תוכנה טובה? תודה

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  15. אני צריך תוכנה שבודקת כמה חם כל רכיב ושיכולה להזהיר אותי אם החום גבוהה מדי בתוכנה hmonitor אני לא יכול להשתמש כי הוא מבקש ממני להירשם למישהו יש עוד תוכנה? תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. צריך תוכנה לבדיקת טמפרטורות של כרטיס מסך FX 5200

17. Started by moshe_ha,

תודה לעוזרים...ואם אפשר שתהיה קלה להפעלה...פשוט חיפשתי ולא מצאתי!

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  18. http://www.geocities.com/btvillarin/Downloads/Toast.zip Copy link to new window..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. התוכנה שלי דפוקה לגמרי היא רושמת שיש לי 255 מעלות

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  20. אני עובד כרגע עם התוכנה שהייתה לי במחשב של הכרטיס מסך.. ASUS SMART DOCTOR זה מציג לי את הטמ"פ של הכרטיס מסך וזה עומד על סיבבות 55 מעלות בזמן מנוחה (שאני לא משחק באיזה משחק רק באנטרנט במשחק זה לפעמים מראה 70 מעלות ).. אני צריך תוכנה אחרת עם אפשר שתראה לי את הטמ"פ של במחשב כדי לבדוק עם זה באמת הטמ"פ :s05:ולא סתם מראה משהו.. עם זה לא המקום לבקשה הזאת סליחה... פשוט לא ידעתי איפה להכניס את זה..)

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  21. היום קיבלתי את ה 7VRXP שלי ביחד עם Athlon 1800. בניתיים אין בעיות בכלל. אני בכל זאת רוצה כזו תוכנה בעיקר בשביל לבדוק את הטמפ' בעומס. הכל חוץ מ Motherboard Monitor בבקשה כי יש לי בעיות איתה...

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by OFIRLEVY66,

של המעבד, NB בעיקר ושתיהיה אמינה

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by totah,

לוח P35 DS3 E8400 Zalman 9500 רצוי (במידה ויש) תוכנה של אינטל.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. אני צריך תוכנה לשמירת הביוס של כרטיס מהסך שלי על ההרד דיסק כי אין לי כונן דיסקטים!! אני צריך תוכנות כמו NVFLASH אגב יש לי כרטיס מסך של נוידיה FX 5200

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים