אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כזה לוח אם שלי כי הוא מתחמם מישהו יודע איפה למצוא אחד? http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2004/1215/opt1-cool-plus.jpg
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מזה אומר בעצם..? לדוגמה אצלי בעליה של המחשב כתוב לי 2.5-4-4-8 T2
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כרטיס PALIT 6800GS AGP אין קירור המתאים לכרטיס הזה [בגלל מגשר AGP[? אני רוצה להמשיך עוד בOC אבל הקירור כנראה מגביל הטמפרטורה לא עוברת את ה 65 מעלות עם הקירור סטוק התוצאה לא עברה את 6000 יש מצב שהמעבד מגביל אותי? AMD 3200+ 939 בOC ל 2.5GHZ
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה הממולצת ללוח אם P5W DH ולמעבד E6600
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום. דבר ראשון אני לא מבין בכלל ב oc. ביום ראשון אני צריך לקבל את המחשב שקניתי מהחנות tms. ביקשתי מהם שיעשו oc כי אני לא יודע ולא רוצה להתעסק. עכשיו השאלה שלי היא אם יש אולי פה מישהו בפורום שהחנות עשתה לו או מישהו שמכיר שהחנות עשתה לו אני רוצה חוות דעת איך הם עשו לו,אם יצא לו טוב ולא היה לו בעיות. השאלה השניה שלי שאני יקבל את המחשב איך אני יודע אם הם עשו לי טוב את ה oc. איך בודקים את זה? תודה לכל העוזרים לי.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
יש את האופציה שדרכה עושים את הOC לכרטיס מסך אבל מה זאות השנייה? (זאות שבתמונה המצורפת סמן העכבר מצביע עלייה..)
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
הלך לעולמו המאורר שהיה על הכרטיס, בינתיים שמתי לו מאורר של inno3d MX 440 כרטיס ה"לכול מיקרה " שלי איזה קירור לקנות לכרטיס ? (אני לא מבצע OC ) רק שבזמן האחרון ,לפני שהמאוור שבק חיים, היו מדי פעם ארטיפקטים במשחקים מחימום יתר...לכן אני צריך קירור אחר מאשר מאוורר רגיל (שבא עם הכרטיס) תודה לעוזרים לא רשמתי : תקציב 200 שקל כולל משלוח (אני לא חושב שצריך יותר )
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
Q9300 באוברקלוק מ - 2.5ghz ל - 3.2ghz CPUZ מציג Core Volt של 1.568. זה גבוה מידי ? יש לי מה לדאוג ? הוא מציג נתון אמיתי ? אשמח לתשובות תמונה מ - cpuz 1.50
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תמונות מ CPU http://planet.nana.co.il/talsatla/cpuz.rar
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
טוב אז ככה, המפרט בחתימה - כעיקרון שקניתי את המחשב הוא לא היה מיועד לOC אבל פתאום בא לי ;D שמעתי שצריך לנעול AGP ו PCI ולהעלות HTT אבל אין לי מושג איפה כל הדברים האלה נמצאים... אשמח לשמוע עצתכם ומה אני יכול / צריך לעשות...
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת בבקשה חוות דעת על Corsair Hydro H45 ? איך הוא מבחינת קירור ועוצמת רעש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי להתייעץ בנושא בחירת גוף קירור למעבד i7 870 , ללא אוברקלוקינג , שמיועד לגלישה , קצת משחקים ומעט עריכת סרטים (כולל חומר ב-HD) . הבנתי שההמלצות הראשיות כאן בפורום למאוררים לסוקט 1156 הן בין ה- Mugen II (שגדול מידי ויקר מידי בשבילי) , לבין ה- KATANA 3 . הייתי בוחר ב- KATANA 3 , אבל המאורר שלו קצת קטן + אין לו זווית אוויר אופטימלית במארז . בשבילי ה- KATANA 3 מזכיר יותר מאורר למדיה סנטר , ולא למאוור למעבד חם שמתחמם עוד עם פעולות כבדות . ממה שאני מבין מאוררים גדולים יותר (120 ס"מ) צריכים לעבוד פחות חזק בשביל אותו עוצמה שמאוררים קטנם יותר עובדים חזק יותר השבילם . אז בקיצור , מה דעתכם על משהו כמו ה- Thermaltake Contac 29 , שנראה גדול יותר אבל לא ענק (+מאורר 120 …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש היום קירורים שמתאימים לתושבת 1156? מישהו יודע מה יהיה עם הקירורים עכשיו? ז"א כל היצרניות עכשיו יוציאו דגמים חדשים או פשוט ערכות הרכבה לקירורים הקיימים שלהם? (backplate וכו..)?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.0 אני רוצה מאוורר טוב עד 150 ש"ח..... רק לציין מאוורר כולל גוף קירור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
למה באתר יצרן יש 6 שנים אחריות ובישראל רק שנה אחת ? זה מגמתי או שיש כאלה שנותנים 6 שנים ?
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אם אני מחליף את ההיט סינק הסטוק(SBב) להיט סינק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=18812 ואני שם עליו מאוורר 80MM אז זה אמור לתת לי שינוי רציני במעלות של הלוח אם? פשוט אין לי אפשרות להחליף את ההיטסינק של ה NB
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אופציות לעזרה באובר קלוק אני אשמח אם מישהו ינחה אותי להגדרות הטובות ביותר יש לי מעבד 1900 וזיכרון xtreme ddr 256 266 pc2700
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי P-3 1000 לוח-אם ASUS CUV4X-C זיכרון 256M של סמסונג כרטיס מסך GFORCE MX-400 64MB שאני מנסה לעשות O/C המחשב לא מתחיל לעלות מה יכולה להיות הסיבה? אולי צריך לעדכן את הביוס אם כן איך עושים את זה? בבקשה אני נואש..
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש יחסית בן כ4 חודש. נראה כי המעבד מתחמם לי (E7500)רק ליבה אחת השניה קבועה על 40-42 מעלות. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש קירור טוב וכמה שפחות יקר שיתאים למערכת שלי: Intel Core i5-2500 Socket H2 (LGA1155) GIGABYTE H67MA-D2H-B3 המארז שאני הולך לקנות: Corsair Carbide 300R Black Compact נקודה חשובה היא שזה חייב להיות מהאתר של KSP תודה יהב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הtuniq tower שלי כבר צבר כמות אבק רצינית מאז שקניתי אותו לפני 4 חודשים.... ואני לא בטוח איך כדאי לנקות אותו בגלל הצורה המורכבת שלו.... יש למישהו רעיון???
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום רב! אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים, אולם טרם החלטתי איזה קירור אני שם למעבד. זה המעבד שיהיה במחשב AMD Athlon II X4 640 . הוצא לי לשים לו את הקירור הזה Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3), אך לא לכל החברות יש את הקירור הזה. לכן אשמח אם תתנו לי הצעות נוספות לקירור במחיר של עד 150 ש"ח. חשוב לי שהקירור יהיה איכותי (יחזיק ל6-7 שנים טובות) ושקט. תודה מראש, יגאל
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך 6800 leadetk a400 agp8 ניסיתי לפתוח לכרטיס את הצינורות עיבוד החסומות לפי המדריך הזה http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374 הבעיה היא שכאשר אני פותח אצלי את התוכנה (riva tuner) זה מציג לי תפריט שונה... תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-