אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
-
הלוח כרגע על באס של 460, הזיכורונות ביחס ישיר לבאס (920MHZ), ומהעבד E6300 על המכפלה הטבעית שלו 7. המחשב יציב מאוד על הבאס הזה. הבעיה היא שמתי שאני מכבה את המחשב ולאחר מכן מפעיל אותו מחדש, המחשב מתחיל לפעול ואז נכבה ושוב מתחיל לפעול ושוב נכבה, ככה כמה פעמים עד שהוא מצליח לעשות POST, ואז או שהוא נשאר עם הגדרות הOC או שהוא עושה להן ריסט. התופעה נראית לי מאוד מוזרה, ואני חושד בספק שלי (ספק ג'נרי 500W, שאני לא בטוח לגבי איכות השנאי שלו). מה יכולה להיות פה הבעיה? :s05: תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כמה OC לדעתכם אני יוכל להגיע עם הלוח אם הזה והfx 8350? אני רוצה להגיע ל5GHZ אבל אנלא בטוח שזה אפשרי עם הלוח אם הזה כי אין לו קירור מספיק טוב שעוברים בו צינורות חום באמצע אבל תגידו לי מה אתם חושבים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מערכת אינטל E660@3200 ישנה בעיית התחממות כאשר המארז סגור (המעבד 60c המערכת 43c ) ברגע שאני פותח את דלת המארז הטמפ צונחות הכ -5-8 מעלות ! האם הבעייה נובעת ממאוררי המארז שאינם מוציאים האויר החם מספיק טוב ?
-
- 8 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח הנ"ל ועליו מותקן אתלון XP 2500 הלוח מאוד נחמד אבל תמיד כשאני בודק טמפרטורות - אם זה בביוס או באוורסט תמיד הטמפ' היא בסביבות ה 63-69 מעלות. כשאני מפעיל את המחשב כשהוא קר ונכנס ישר לביוס הוא מראה על טמפ' של 59 מעלות - גם לא הגיוני. מורכבת לי מערכת קירור של SPIRE היטסינק מאלומיניום עם סנפירים עבים, ומאוורר שמסתובב ב 4200 סל"ד - מהירות נשלטת ע"י הביוס. אני יודע שהטמפ' גהוהה מדי אך האם היא אמיתית או ש הלוח מזייף? עדכנתי את הביוס לגרסא הכי חדשה, יש לי 4 מאווררי מארז: קדמי שמכניס אויר וגם מקרר את ההארדיסקים, אחורי מוציא + אחורי מכניס וצדדי מוציא. כל זה לא עזר ונשאלת השאלה אפשר לעשות
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 333. לאיזו מהירות אני יכול להגיע ?, בנוסף, מה צירוף המכפיל והבאס שייתן את התפוקה הטובה ביותר ?.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הי לכולם ושבת לשלום קיבלתי לוח חדש Gigabyte GA-EP35-DS4 יש למישהו ניסיון עם הלוח הזה? ב- OC?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
ניסיתי קצת ב-EasyTune5 העלתי רק ב-Easy Mode http://img85.imageshack.us/img85/4553/easytune59bf.jpg והמחשב נתקע ופעם אחת עשה ריסט ניסיתי ב-Advanced Mode וניתן לעלות רק את ה-FSB אז העלתי קצת http://img69.imageshack.us/img69/2749/easytune5br.jpg וגם שם חטפתי ריסט בביוס אני לא יודע איך לעשות OC
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1792 יש עוד לוח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5699 הוא יהיה יותר טוב ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מעבד-AMD Phenom II X2 X550 (נפתח למעבד X4,X3) עולה כ570שח הלוח-Gigabyte GA-M720-US3 עולה כ380שח תומך ACC ופותח את מעבדי ה550,7750,710,720 כנראה שגם פותח מעבדי 245 או 7750. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=228239 שילוב מבורך לאוברקלוקינג מצוין ולביצועים מעולים. משומה NVIDIA לא השקיעה במיוחד בNVCC לכן לעיתים הליבה הרביעית לא תהיה יציבה מספיק לוחות אם עם ACC של ATI\MD יציבות יותר וכמובן אמינות יותר. אין בעיה להריץ את המעבד על הליבה השלישית ביצועיו לא נחותים כלל והוא נותן 4GHZ בקלות יחסית אפילו ב3.8 הוא יתן ביצועים עדיפים. רכישת לוח אם Gigabyte GA-MA-770T-UD3P יכול גם לבוא בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה אומרים חכמנו לגבי ההצהרה של היצרן לגבי 33 מעלות(בהתאם למעבד) והאם מישהוא התנסה עם הלוח שבנידון עם מעבד E6750 ומה המעלות המינימליות לא בעומס.
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L טוב ל OC? או שהוא לא משהו ויקב?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
Gigabyte GV-N68T256DH GeForce 6800GT 256MB מה לדעתכם אך הוא? עם למישיהו יש ועשה OC איתו לאן הוא הגיע? אך הקירור שלו (הסטוק)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 46 מעלות קבוע בלי מאמץ רק אינטרנט קניתי אותו עכשיו בשביל משחקים קלילים 9500GT 512MB 128 BIT כמה טמפרטורה הוא יכול להחזיק? דרך אגב במקום אמרו לי שהספק שלא לא מספיק חזק ויש סכנה שישרף (האחריות מכסה את זה לפי מה שאמרו לי) אז ביינתים לא החלפתי ספק,נקווה לטוב שיחזיק הרבה זמן,אני גם ככה לא מאמץ את הכרטיס,אולי פעם ב...
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
עד איזה טמפרטורה מותר להגיע איתו ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה לעזאזל תוכנת GIGABYE I-COOL עושה?! האם הוא קוסם או שזאת עבודה בעיניים?? והרי הדילמה: ביצעתי OC למעבד Q6600 לתדר 3.0Ghz. כאשר אני מבצע בדיקת SMALL FFTS ב-PRIME עם 100% CPU LOAD על ארבעת הליבות, מופיעים לי הנתונים הבאים: 1. כאשר I-COOL מופעל על אוטומטי: הוולט של המעבד עומד על 1.2, עדיין הקלוק עומד על 3.0Ghz, הטמפרטורות עומדות על 52 מקסימום והמאוורר מעבד עושה 778RPM (חרישי). 2. כאשר I-COOL אינו מופעל: הוולט של המעבד עומד על 1.168, עדיין הקלוק עומד על 3.0Ghz, הטמפרטורות עומדות על 59 מקסימום והמאוורר מעבד עושה 1450RPM (שומעים). מה קורה כאן?! הוא קוסם או שהוא מוריד עוצמה למעבד והנ"ל לא באמת עובד ב-3.0Ghz? או שלחילופין אני דפוק וצריך לקבוע וולט של 1.2 למעבד וכך הוא יע…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה לגבי gigabyte neon cooler זה קירור למעבד השאלה שלי איך הכי כדי להשתמש בו יש לו אפשרות לכוון מהירות באזרת ידית ,low,higth וpwm שזה אוטומתי מכוון את המהירות לפי התמפרטורה אז מה הכי כדי לשים הכי גבוה או אוטומת או כל הזמן לשחק עם זה למי שיש קירור כזה או בסגנון כזה בבקשה תאזרו לי, איך הכי כדי ובאיזה מצבים צריך להגביר או להנמיח [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם ה-Tuniq 120 מתאים טוב עם ה-35-DS3 ואינו חוסם את ה-HS של הלוח? לא גירסת ה-L של הלוח, אלא הגירסה עם ה-heatsink הגדול יותר. כמו כן, האם המוספטים של הלוח מתחממים יתר על המידה ודורשים קירור נוסף מעבר למאוורר 25 ס"מ של מארז אנרמקס צ'אקרה. ה-OC יהיה Q6600 G0 על 400FSB בתקווה עם מתח 1.45V.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הי, הזמנתי אתמול את ARCTIC Accelero Hybrid II-120 לכרטיס Gigabyte 280X שלי. לאחר בדיקה ראיתי שהמאוורר שמגיע עם הHybrid הוא עם 4 פינים וה280X שלי יש חיבור 3 פינים (לא פירקתי את הכרטיס אלא חיפשתי מידע באינטרנט). אז דבר ראשון, האם זה נכון? ואם זה 3 פינים על הכרטיס מסך אז איך הכרטיס שולט על המהירות? הרי רק חיבור 4 פינים יש לו שליטה של PWM. ואם זה נכון, אז מה אני עושה? איך אני אחבר את המאוורר לכרטיס מסך?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, הUD2 טוב לאוברקלוק של I5 בגרסאת Tray עם Scythe Ninja Rev.B ועוד שני Scythe sleap stream 1600rpm? כמה אחוזים? הנה לינק http://skypc.co.il/pl_product~950206~10~0.htm האם הקירור שפירטתי מספיק גם כדי לעשות אוברקלוק ל5850? עוד שאלה, איזה קירור יותר טוב על ה5850 של Gigabyte או Asus? או שגם ככה אם אני מתכוון לעשות לו אוברקלוק כדאי לקנות קירור אחר? תודה רבה למתייחסים.
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול ששוווה את הבדל המחירים בין המאווררים: וGlacialTech GT1225HBDL-1 Hydrodynamic Bearing 120mm 18dba 36CFM עלות: כ40 שקלים חדשים. Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm A2018 עלות: כ80 שקלים חדשים הקריטריונים הם: איזה מאוורר מקרר טוב יותר, איזה שקט יותר. והאם ההבדלים בינהם שווים את המחיר הכפול של הTT לעומת הגלאקיאלטק. *אם יש מאוורר למארז אחר שטוב מהשניים במסגרת התקציב עד 40-80 שקלים אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי ויכוח קטנטן עם איזה בנאדם מי מהם יותר טוב מבחינת ביצועים כשמצרפים אותו לקואד. אז הייתי שמח מה מהם שילוב יותר טוב עם הקואד ומה יותר שקט כשמצרפים אותו לקואד?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה ההבדל בין השניים? בעיקרון רציתי 7310 אבל יש רק 7220. האם זה משנה? הקירור מיועד להחליף את קירור הסטוק של AMD אשר הבנתי שהוא רועש למידי. תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המאוורר הזה? מישהו משתמש בו? מישהו שמע עליו אי פעם? מישהו יודע איך הוא מבחינת רעש ודחיפת אוויר? הוא עולה 30 שקל בלוג'יק. שווה את המחיר (כרגע אני עם גנריים - זה נראה גנרי גם כן)? אם אני קונה, אז אני קונה שלושה - להחליף מאוררים גנריים שעושים יותר מדי רעש - אז אלמנט הרעש מאוד חשוב פה.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.glacialtech.com/product/standard_PC.htm טוב אז ככה קניתי מחשב וקיבלתי איתו מאוורר מסריח של 8 ס"מ צעקתי על המוכר כי קניתי מארז של EZCOOL ולא רגיל אז הוא הבין שהוא לא ירוויח פה אז הוא הציע לי את המאוורר הזה... כי הוא אמר שהמארז לא מגיע עם מאוורר מקורי של EZCOOL עכשיו אני לא מכיר יותר מדי פתרונות קירור וחברות אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת על החברה ואם מישהו יודע על המאוורר הזה ספציפית. הוא עולה 55 ש"ח והוא 12 ס"מ זה די דחוף להיום אז אני ישמח לתגובה עניינית ומהירה תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-