אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מארז קטן יחסית ויש לי שני הרדיסיקים בהתחלה הם היו צמודים אחד לשני אבל עכשיו הרדיסק אחד למטה והרדיסק אחד איפה שהצורב זה שליד הצורב מתחמם הרבה הוא מגיע כמעט ל50 מעלות ורציתי לשאול יש לי בבית גוף קירור של פנטיום 3 עם מאורר עליו ורציתי לשאול האם אני יכול פשוט לשים את הגוף קירור והמאורר על ההרדיסק פשוט להניח אותו עליו? האם זה יכול לגרום נזק או חשמל סטטי או כל דבר אחר והאם יש שיטות טובות יותר?
-
- 3 תגובות
- 433 צפיות
-
-
תשמעו קראתי את המדריך והכל אני מתחנן לעשות את זה. אבל רציתי לדעת בקשר למנורה כמה בערך היא עולה? איפה אפשר להשיג אותה? וגם איך היא מורכבת? כאילו הבית נורה אני יכול לקנות בנפרד ולהוסיף לזה מנורה משלי? זאת מנורה מיוחדת? איך קוראים רק לבית מנורה? יש לי אפשרות לקנות רק מנורה ולעשות לבד בית מנורה? אם כן איזה חומרים אני צריך לקנות כדי לעשות את הבית מנורה? תגידו איפה וכמה עולה גומיות H לחלון במארז? תודה לכל העוזרים...... ;D
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קודם כל רציתי שתגידו לי איזה תוכנה מראה טמפ' נכונות ולא מזייפת כמו ( TAT ) אצלי והטמפ' שיש בתמונה שהם במנוחה טובות למעבד E4300 סטוק? הלוח אם לא יותר מידי חם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 478 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לראות את הטמפ' בזמן מאמץ של הכ. מסך ושל הליבות במעבד שלי. יש לי DUAL CORE של ATHLON וHD4850. תודה לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש גוף קירור חדש שיתאים לו כי הבנתי שאין הרבה שמתאימים ורציתי לדעת איפה אפשר לקנות אחד... Ati Sapphire HD 5770
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי מאוורר 60 בדלת של המארז שמכניס אויר רציתי לדעת אם כדאי לסובב אותו כדי שיוציא? אם זה יקרר יותר את המארז?
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי כרטיס מסך ATI READON X1600 256MB אני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג עם התוכנה ATITool אבל לא הבנתי מה אני בדיוק צריך לעשות...? מישהו יכול להסביר לי מה להגדיר בתוכנה? המדריך: http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/4/
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אהה.... אני חדש פה בפורום =] ו.... שמעו, בVB למשל אני מבין ממש לא רע, אבל בחומרה אני די תחת.... כאילו, אני רוצה לעשות מודינג למחשב, וכבר אני תיכננתי הכל, ואני נשאר לי רק הסקיצה שחבר שלי שולח לי תוכנה להכין אותה בה.... אני צריך גם בזה עזרה אבל אני אפתח נושא יותר מאוחר... טוב סטיתי מהנושא. בקשר למאוורר של המעבד אמא שלי קנתה שמן מכונות WD40, שהוא עקרונית טוב אבל לא אוכל חלודה כך שמעתי =\ מילא אז.... זה כמו במדריך למאוורר הרגיל? אני פשוט מושך בשני הדברים הלבנים והמוזרים האלה, והוא אמור לצאת? ואז אני מוציא ת'מדבקה, מוציא ליכלוך בעזרת איזה קיסם או משהו ומשמן? או שיש עוד משהו בדרך...?? נ.ב. אפשר להוציא את המאוורר כשהמחשב דולק? לא, נכון?
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פירקתי את ה 1600+ הישן לי ועל הליבה כתוב AX1600DMT3C AGKGA 0138VPHW 97456450012 מישהו יכול להגיד לי אם המעבד הזה טוב ל אוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאורר 120 מקדימה מכניס אוויר מאחורה 120 מוציא אוויר ושתיים על הדלת של 120 אחד ממש מול המעבד והשני מול הכרטיס מסך מכניסים אויר זה בסדר? כי המאוורר של המעבד ממש מרעיש לי הוא פועל חזק וכשהדלת מפורקת ואין את שתי המאווררים בחזית שמכניסים אוויר הוא ניהיה שקט מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לבנות לבד בית מנורה שתתחבר לי למחשב אותו דבר כמו קטודה קרה... כי אני מעדיף לאלתר במקום לקנות קטודה קרה לשים בתוך המארז אם אפשר מנורה שלא מוציאה הרבה חום, אבל פשוט אני צריך בשביל זה לבנות בית מנורה מיוחד... אתם בבקשה יכולים להגיד לי איך לבנות את החיבור של הבית מנורה למחשב. תודה.... נ.ב. אם אני קונה רק קטודה קרה יש לי אפשרות לבנות לבד את החיבור שלה למחשב? אם כן איך?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד E8500 ואת הקירור Arctic Cooling Freezer XTREME. הקירור הזה הוא PWM, איך אני שולט במהירות הסיבוב שלו? עוד משהו, יש במארז שלי (CM690) מאוורר אחד שהוא גם בעל תכונת הPWM, איך אני שולט בו? (המאוורר הזה הוא Scythe KAMA 120mm PWM ואני חושב שגם לאחד מהמאווררים המובנים של המארז יש PWM אז אולי יש שניים כאלה) (ניסיתי עם SpeedFan) אבל זה לא מצליח... ניסיתי לפי המדריך שיש בלינקייה בפורום (לא רשום שם איך לקבוע את המהירות אלא רשום איך לקבוע טמפ' מינימום ומקסימום ובכל מקרה זה לא מזהה את הלוח אם שלי: DFI LanParty DK P45 T2RS + ABS - זה רושם לי סתם משהו לא מובן דומה לג'יבריש). אשמח לקבל דרך שעובדת. והנה עוד כמה שאלות בקשר לתמונה הבאה: 1-2: בשתי התוכנות רשומות טמפ' …
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות את המארז Mozart אבל אני צריך שהוא יהיה שקט ומקורר ולפי מה שהבנתי המאווררים שלו לא כל כך שקטים.. אז השאלה שלי היא איזה מאווררים אני צריך לקנות וכמה כדי שהמארז הזה יהיה מקורר בצורה שקטה וטובה?? האם החבילה הזו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=885 של TT שקטה??
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך תוכנת מאמץ יש למישו משו להציעה לי חוץ מ PRIME 95 תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אחים שלי כבר הרבה זמן רציתי לישאול בקשר ל4 ההגדרות הבאות אני לא הבנתי בידיוק למה כל אחד משמש ועל מה הוא משפיעה ומה עדיף שיהיה מוגדר שם אז בבקשה תסבירו לי בקצרה למה כל אחד מהמסומנים משמש ומה מהם משפיעה על יכולת הOC אלה זיכרונות HYNIX D43 שעובדים על 200MHZ הם מסוגלים ל270 אבל ביגלל הלוח הקקה שלי שנותן רק 2.76 בימקום 2.8 זה מגביל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
היום קניתי את ה TUNIQ TOWER הוא לידי ואני מת כבר להרכיב אותו השאלה שלי היא כזאת יש לי סוקט 939 קיבלתי עים הקירור שתי פלטות האמורים להיתלבש מאחורי הלוח אם , אכשיו בחוברת שקיבלתי עים הקירור וגם באתר שלהם רשום שפלטה אחת היא ל775 ופלטה שניה לp4 מה אני אמור להבין מיזה שלamd מרכיבים את הקירור בלי פלטת תמיכה או שאים ? ביגלל זה עדין לא הרכבתי אותו . בבקשה אים מישהו יודע איך מרכיבים ובא לו לעזור לי אז באמת תודה ועוד משהו קיבלתי איתו גם מישחה כמה בידיוק אני צריך לימרוח ? תודה לכל העוזרים ;)
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את מערכת הקירור של המחשב שלי, מאוורר אחד של המארז נדפק ועכשיו הוא עושה לי המון רעש אז חשבתי שאולי כדאי לשדרג כי גם הקירור של כל המערכת היא לא משהו כי המעבד שלי הקודם הגיע ל60 מעלות ובכל אופן שדרגתי את המעבד שלי לAMD Athlon II X2 250. מה אתם אומרים שכדאי לשדרג במערכת קירור? אני חשבתי אולי את המאווררים של המארז למאווררים שקטים יותר וגם עם שליטה של הfan control שבביוס. אני אשמח להצעות. תודה. המפרט מחשב שלי: AMD Athlon II X2 250 GIGABYTE - Motherboard - Socket AM2+ - GA-MA78GM-S2H (rev. 1.0) ST3500418AS Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 500GB Hard Drive | Seagate Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1 TB G.SKILL PK 4-4-4-12 2GB (1GBx2) (DDR2-800) ANTEC…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הקירור שלי נכון לעכשיו הוא: מאוורר של הספק שמוציא אוויר, מאוורר מתחת לספק (80 מ"מ) שגם מוציא אוויר, מאוורר מתחת לכרטיס מסך שמכניס אוויר (80 מ"מ) ומאוורר בצד הקדמי של המארז למטה שמכניס אוויר (80 מ"מ). הקירור על המעבד סטנדרטי (צלעות קירור + מאוורר של אינטל [מגיע ל-3500~ סל"ד במקסימום]). המחשב שלי (הראשון במפרט) מגיע במאמץ לטמפ' לוח אם של 40 וטמפ' מעבד של 50. האם הנתונים האלה סבירים? ואם לא, מה כדאי לי לעשות כדי לשפר את המצב?
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כן כן.. הבנתם נכון.. צריך לשרוף לוח אם.. הקטע פה הוא שלא יהיו יותר מידיי סימנים ובאחריות יקחו אותו.. הסיבות לא חשובות.. זה לוח של אינטל ככה שמאובר קלוקינג אפשר לשכוח.. אני צריך לשרוף אותו הלילה ומחר ליסוע לתת אותו במסגרת האחריות. רק תגובות רציניות בבקשה זה חשוב.
-
- 17 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי ואני סך הכל רוצה לעלות את המהירויות של הליבה והזכרונות. אבל בתוכנה יש כל כך הרבה אפשרויות ואני לא מוצא איך לעדות אוברקלוק פשוט (כמו לדוגמא ati tool שבה אפשר בקלות לעשות אוברקלוק). אפשר אולי לקבל מדריך לתוכנה או תמונות שיראו איך להשתמש בה?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
בדקתי טסט של benchmark ב תוכנה ואחרי 11 טסטים היא נקעת למה זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הכרטיס שלי לא יציב מעל מתח סטוק (1.3) ואני מחפש פתרון יצירתי. ביקרתי אצל החבר'ה באקסטרים והם העלו מספר הצעות: 1. צריבת ביוס של GT אחר. 2. חיבור המולקס לספק נפרד, כך שהכרטיס יקבל מתח משני ספקים: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52127 3. חיבור המולקס לשני כבלים מספק אחד: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=48577 4. מוד מולקס כפול לייצוב המתח: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=48876&page=4&pp=25 מה דעתכם? תגובות הערות והצעות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
זה המפרט : E6400 + סייט נינג'ה רב B MSI 975X Platinum OcZ 3G ddr2 4-5-4 HEC 550W club3D HD4850OC ראיתי איזה כתבה שאיזה אחד עם אותו לוח אם כמו שלי ומעבד 6700 הצליח לעשות אובר קלוק רציני : http://www.xtremesystems.org/Forums/showthread.php?t=100587 אני לא רוצה להגיע ל4.5 מספיק לי 3.5 אני לא מבין איך מתעסקים עם המתחים וכל זה.. מישהו יכול בבקשה לעשות לי מ- א' עד כמה שצריך???? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
5 מטר של טייגון בלוק למעבד STORM רדיאטור של THERMOCHILL PA120.3 מיכל שקוף כפול גדול בקוטר 5 ורבע אינץ של DANGER DEN משאבה D5 עשיתי סריקה בגוגל ראיתי רעיון טוב, לבנות את כל המערכת על גג המארז, לעשות חור מלמעלה ולהוציא שני צינורות לבלוק של המעבד. איך זה רעיון טוב?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל P4 2.0. במהלך האוברקלוק לאחר שאני עובר את ה-2.3 GHZ הכרטיס קול שלי (מובנה) מפסיק לעבוד. גם המיקרופון וגם גם הקול מפסיקים לעבוד לאחר ריסטרט הכרטיס חוזר לעבוד. עם מישהו יודע מה גורם לבעיה ואיך אני לתקן אותה כך שיגיד בבקשה. תודה....
-
- 5 תגובות
- 431 צפיות
-