אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות מאורר בגג של המארז. אבל הבעייה היא (אני לא זטוח א ם זאת בעייה). במקום שאני רוצה לחתוך יש קורה של המארז. מקורה עוברת משמאל לימין. (במקביל לסידי רום ולשאר הכוננים) הבנתם איפה עובדת הקורה?! אני יכול לחתוך את הקורה ולא יקרה כלום? אז לחתוך או לא לחתוך?@! תודה
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מארז 3R SYSTEM AIR שבו יש ביבאס דיגיטלי והוא בא עם שני מאוררים אני הוספתי עוד שני מאוררים ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לאותו ביבאס השאלה היא אם הביבאס לא ישרף או משהו בסיגנון...
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את דלת הצאת של המארז בחלון פרספקט , למישהו יש המלצות? תמונות? לראיונות איך לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני בונה קירור מים ויש לי משאבת מיים טובה וחזקה שצריכה להיות טבולה במיים . אז אני רוצה לעשות מיכל מים שיכנס לתוך המחשב עם המשאבה ואני לא יודע איך לעשות אותו אין לי רעיונות בכלל . המארז שלי זה מארז E-STAR .
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אוקיי אז המערכת החדשה שלי היא: P-4 2.4b 533 mhz Abit IS7-E 865PE Kingston HyperX PC3200 cas 2 2 2 5 512mb x 2 Geforce 4 TI 4200 128mb VIVO 250 core 513 mem @ 315 core 645 mem WD 80GB 7200 RPM 8 mb cach בעיקרון מה שחדש זה רק הלוח פלוס הזכרונות ולפני זה היה לי לוח של אינטל עם זכרונות SDRAM. לא משנה, לבעיה: אז ככה הרכבתי את המחשב, שמתי משחה טרמית של ארקטיק סילוור שלוש, הדלקתי את המחשב התקנתי הכל, ואני רואה שהטמפ' במנוחה היא 42 מעלות, זה קצת גבוה כי בלוח הקודם שלי הייתי ב 32 מעלות במנוחה כשהמעבד שלי עבד ב 1.8 GHZ עם מתח של 1.85 וולט. אז אחרי כמה בירורים הבנתי ש ABIT מודדים את החום של המעבד מהחלק החם שלו וזה מוסיף בערך 10 מעלות מאשר הלוחות האחרים. אוקיי, אז לא ממש התייחסתי למע…
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בעוד חודשיים עובר להונג קונג.....ואחד החלקים בחוזה שאבא שלי קיבל זה שהם ממנים לנו 2 מחשבים...ללא הגבלת מחיר בקיצור....כמובן שאני מיתכוון לנצל את זה עד הסוף....וכבר הרכבתי מחשב הכולל AMD FX 64 ועוד כמה שטויות עכשיו....בתור קירור....אנלא יודע מה עדיףאני קונה גם פלטייר) מארז עם קירור גז של VAPORCHILL: http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cas-119.html או מערכת קירור מים.... עכשיו....אין לי מושג מה מערכת קירור המים הכי טובה....העם תוכלו לעזור לי? ד"א אמרו לי מערכת הפרומוטיה מסוכנת למעבד....
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מעבד AthlonXP 2500+Barton , ואני הולך להריץ אותו חזק ב OC . עד שאני אקנה \ אבנה מערכת קירור מים , יש עוד זמן , ולכן בנתיים אני אסתפק בקירור אוויר חזק ורעשני . מאחר ואני מזמין כמה רכיבים מ Jab Tech , אני גם אזמין את ה HS משם . יש לי כמה אפשרויות - Swiftech MCX462+ Thermalright SLK 800A Thermalright SLK 900U ( לפי מה שהבנתי הוא עדיף על ה 900A , מאחר שבמשקל שלו עדיף לחבר אותו באמצעות ברגים ולא באמצעות הקליפס ) Thermalright SLK 947U על כל אחד מה HSים האלו אני ארכיב Vantec Tornado 80/92 ( לפי גודל ה HS ) , וכן , אני מודע לרעש שהוא עושה . חיפשתי בהרבה פורומים ( בעיקר ב Extreme OC ) , אבל בכל מקום נותנים תשובה אחרת , ואני כבר די מבולבל ישר ולעניין…
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום החלטתי לעשות OC ל9800 NP שלי השתמשתי בתוכנה RAGE3D והתחלתי לאט לאט להעלות את מהירות הCORE של הכרטיס כל פעם בדקתי יציבות וחום והגעתי בOC עד למהירות של 380 (המהירות של ה9800 פרו) והכרטיס היה מאוד יציב אך טיפה התחמם אבל לא משהו רציני ( לא קרוב לאיך שהכרטיס יתחמם עם הקאטליסט 3.8 ) בדקתי מה התוצאה ב3DMARK03 והיא הייתה: לפני OC 4600 אחרי OC ל9800 פרו - 5200 לא השתמשתי בשום קירור מיוחד חוץ מהמאוורר המקורי של הכרטיס המסקנה שלי היא שבכלל לא שווה לקנות 9800 פרו אם אפשר להגיע אליו בOC מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך voodoo4 32mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק עד שהוא ישרף כדי לראות עד מתי הוא יכול לסחוב... רציתי לדעת אם חלקים אחרים במחשב יכולים להישרף/להיפגע כתוצאה משריפתו של הכרטיס?? בתודה בנצי
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
asus p4p800 with 2.6c@3140 שהתחלתי עם המחשב זה היה על מצה אוטומתי.. בערך על 1.58 ואז העליתי ל 1.600 ועכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות עוד (0.25) המחשב לא עולה המסך לא נידלק.. ואז שמכבים תמחשב ומדליקים אחרי כמה דקות הוא עולה וישר רושם שיש שגיאה וצריך לחזור להגדרות קודמות ... טמפ.. מנוחה 38 מאמץ 50.. תודהלעזורים..
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אוקי ככה חבר'ה..היום התקנתי את החיישן של הפנל של הemerex שמתי חיישן על המעבד..כמובן הורדתי את ההיט-סינק שמתי את החישן על הליבה..ועליו את ההיט סינק.. עכשיו זה פועל מצויין..הפנל מראה לי טמפרטורות של 25-40 כמו שצריך.. עכשיו נכנסתי לביוס סתם לראות את החיישן שקבלתי עם המחשב..כי לפני הפנל שקניתי היה לי חיישן של המעבד.. שהראה בביוס את הטמפרטורה..(למרות שהוצאתי את ההיטסינק אז לא ראיתי חיישן..יכול להיות ששמו אותו במקום אחר..).. אז רציתי לראות כמה החיישן שקבלתי עם המחשב אומר לעומת הפנל..נכנסתי לביוס וחשכו עייני!! 77 מעלות על המעבד!! וזה פשוט שיקרי לגמרי אין סיכוי!! חשבתי בהתחלה שלא חברתי טוב את ההיטסינק בחזרה אבל ההיטסינק היה קר וממש לא חם! נגעתי בו..והפנל הראה טמפרטורה…
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות את המערכת של ה-LCD אבל התקע החיבור של ה-LCD למחשב זה אותו חיבור של המדפסת והם לא יכולים להיות מחוברים שניהם בו זמנית... השאלה שלי זה אם אפשר לפצל את החיבור במחשב של המדפסת ל-2 ככה שגם המדפסת וגם הצג יוכלו להיות מחוברים בו זמנית?? או אם יש דרך אחרת?? בתודה בנצי
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
אני עומד לסיים לבנות את הפאן קונטרול שאני עובד עליה כבר שבועיים !! סיימתי להלחים את כל הנגדים והכל וחוררתי את הפאנל של המארז , עכשיו אני בא להכניס את הלדים לתוך הבית לד שלהם והם נכנסים כרגיל.. עכשיו כשאני בא להכניס עליהםפ את הסוגר הזה לבית לד זה בקושי נכנס ולפעמים זה אפילו הורס לי את הבית לד... רצית לדעת אם יש דרך אחרת לנעול את הלדים בתוך הבית לד כדי שהם לא יצו החוצה??? בתודה בנצי
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GigaByte GA-7N400-L (nForce2) חדש. ביוס הכי מעודכן כשאני מסתכל בביוס הוא מראה לי טמפ' די גבוהה (הגיע עכשיו ל-64 כשארז היה סגור) אבל ב-SpeedFan 4.09 זה מראה לי בסביבות ה-40 מעלות... עוד דבר מוזר הוא שב-SpeedFan הוא מראה לי 3 טמפ' שונות (שלושתן באותה סביבה של 40 מעלות) אבל בלוח אם זה מראה רק שתיים. מישהו יודע מה זה...?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם התמונה הבאה היא של הכבלים כבל 33ATA או 66/100ATA אני פשוט רוצה לעגל אותם ואני לא יוגעת אם זה אלה:
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש ומחפש ולא מוצא איפה אפשר לקנות את smartfan 2 thermaltake ראיתי את זה אצל מודינג בגלרייה
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היום בערב, בשעה טובה, לאחר ייסורים רבים ( 4 ימי המתנה .... ! ) ובעזרתם האדיבה של כל הצוות מזיגזג הוא הגיע אליי - IC7-MAX3 , ביחד עם המעבד שלי שהיה עד לא מזמן הכי מהיר פה ... - SKY IS THE LIMIT ! רשמים ראשוניים - חלום מבחינת פיצ'רים - אין משהו שלא חשבו עליו בלוח - כל החיבורים והיציאות האפשריות, כבלים עגולים, כבלי SATA - ואם כבר SATA , אז 6 (!) חיבורי SATA על הלוח (!), בקיצור - כל מה שאפשר לבקש מלוח .... בקרוב מאוד מאוד תמונות של הצעצוע בפעולה ...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במדריך לאוורור קיימת תמונה בה ממוקם מאוורר בסלוטים הפנויים שמעל הכוננים ומחוזק באזיקונים. האם המיקום אפקטיבי? הוא לא שואב אויר קר יחסית מבחוץ. תודה.
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ראיתי אצל הרבה בגלרייה צורות על החלון תסתכלו בגלרייה באלבום הראשון של kriz יש מיור של הסמל של "קרוקר" איך עושים דברים כאלה אשמח לקבל תשובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
זה מ SuperGohan פשוט התחברתי לבנצי בוי כי הוא אצלי בטעות.. זה הודעה של SuperGohan!!! 8) חבר'ה!! המארז המאווררים הכל הגיע!! לפני כשעה..!! קודם כל אני חייב לציין שהמארז מדהים!!! וסוף יש תמונות.. דבר שני נדהמתי לגלות שקבלתי יחד עם המארז עוד שני מאווררים!! אחד 120MM אוחד שקוף מקדימה 80MM אבל בלי לדים לכן שמתי אחר שעם לדים.. (בתמונות לא רואים את ההחלפה..) בקיצור מה שקבלתי זה : - מארז חדש supertalnet - 2 מאוררים vantec UV led כתומים כאלה - מאוורר אחד vantec UV led כחול ירוק מדהים!! -זלמן מולטי כונכטור 1.. (אני רק צריך את החיבורים שדל ה3pin בגלל זה הזנמתי..).. - emerex 3.5 אינץ עם צג LCD (למרות שכבר יש לי אחד שהכנתי כמודינג..) יחד עם שתי מתגים לעוצמת המאוררים…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ניגש ישר לעיניין את פרוט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין אז השאלה שלי היא מה אני צריך לשים ב ??? RCD RAs RP ואם אפשר הסבר מה מייצג כל אחד 8) שלום שלום
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לרכוש פאן באס למחשב שלי שמכיל 7 מאווררי סמארט פאן 2 היום כבר התקשרתי להזמין מזיגזג את הפאן באס של סאן בים ואני יודע שהוא יכול להחזיק סמאט פאן 2 בכל ערוץ וברצוני לרגוש גם פאן באס עם חיישנים ושיראה טוב ואחרי חיפושים מצאתי את הקולרמסטר איירוגייט2 עכשיו השאלה שלי היא האם הוא יוכל להחזיק סמאט פאן 2 בכל ערוץ או שהוא ישרף אחרי כמה ימים/שבועות...???
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשר למאוורר למעבד AMD הבנתי שהמאווררים שבאים איתם די גרועים.. חשבתי על זה אני צריך חוות דעת איך הוא בתור מאוורר ל-AMD: http://www.pch.co.il/docs/pd-937313484.htm בתודה בנצי
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי :D רציתי לדעת אם אפשר לחבר את השולט של המאווררים לצד המארז במקום איפה שהכוננים כי לא נישאר לי מקום איפה שהכוננים תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-