אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנת מדידת טמפ' טובה בישביל פנטיום III ותוכנת מדידה טובה בישביל e6300 (אני יודע שיש הבדלים ענקיים אבל אחד שלי ואחד של אח שלי...) אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה... תודה...
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש למשהו את הדגבר הזה שניתן בעזרתו להכין חור עגול למאוורר במארז (לשימוש במקדחה) ?? כי אצלי החום חוגג יש לי AX478 DELTA ולאחר שעה של משחק יש לי ממש סעונה במערז! הוא חום מאוד!!! כל הענין הזה! אני רוצה לעשות חור אחד למלא וחור אחד בצד ולחבר מאוורר 80/60mm בכל חור! בבקשה לכל מי שיש ויש לו אפשרות להקפיץ לי את זה לחיפה! אני מאוד אשמח :-) בדרך כלל נראה לי שלדבר הזה קוראים "מקדח כוס" תודה מראש רומן
-
עשיתי אוברקלוק ראשון דרך הביוס למעבד שלי AMD 3000+ 1.81GHZ 64bit 939pin הלוח אם הוא ASUS A8N-SLI Deluxe, 1GB זיכרון וכרטיס גרפי Gigabyte Geforce 6600gt העלאתי אחד אחד מ200 ל221, כל פעם או פעמיים נכנסתי לXP כדי לראות אם הוא עדיין יציב עד שהגעתי ל1.98 או 99 Ghz למעבד. הלכתי לביוס והעלתי בעוד 1 ל222 אני נכנס לXP ואני רואה שהGHZ של המעבד הוא 1.55.. יש הסבר לתופעה? למה זה ירד לי ולא העלה עוד בGHZ של המעבד? תודה רבה רבה עומר
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
אני רוצה לשים 4 לדים במאוורר, כל פינה לד, איך אני מפעיל אותם? אני צריך לקנות 4 לדים של 3 וולט ןלשים בטור?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את אחת מהמשאבות האלה לקירור מים החדש שלי המשאבות הנ"ל נראות זהות ולא מצאתי נתונים של הD5 באינטרנט והייתי רוצה שתעזרו לי לדעת מה ההבדלים בינהן ומי עדיפה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוקינג למחשב שלי ורציתי לשאול מספר דברים בתור התחלה ואני מאמין שאני יעזר בכם גם בהמשך.. בנתיים דברים שאני לא מוצא תשובות להם ממש... ככה לגבי מהירות באס (FSB) אם הזיכרון שלי הוא מסוג DDR2 ומהירות שלו היא 800MHZ אז מהירות הבאס היא למעשה 400MHZ?? ואם הלוח שלי תומך בזיכרונות של עד 800MHZ אני יוכל לעשות אוברקלוק ל1066 זה יעבוד? ואני מאמין שיעלו לי עוד שאלות אחר כך.. תודה בנתיים...
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש לחלוטין באוברקלוק ומעולם לא עשיתי אני חושב לעשות אוברקלוק למעבד 805D על לוח של גיגהבייט 954P-G איך אני עושה בדיוק הבנתי שכדאי לעלות את הבאס ל 166 כדי שיהיה כמו ה 840 לפחות אני מעוניין באוברקלוק מתון לא יותר מידי אם אפשר להסביר לי את כל השלבים דבר שני איזה קירור כדאי לי לשים על מעבד כזה עם אוברקלוק כזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי: מעבד i7 3820 oc 4.6 לוח אם arsok exteme 4 כרטיס geforce 970 G1 oc 4gb זיכרון corsair ddr3 1600mhz 16gb ספק כוח hec 1200w קירור מים corsair H100 שתי כוננים samsung F3 1TB כונן ssd 250gb samsung evo 840 מארז nzxt switch 810 כרטיס מסך: עשיתי oc לכרטיס עם EVGA לליבה 165+ לזיכרון 515+ כשאני מעלה מתח ל 25+ ומנסה להעלות את התדרים בבדיקה עם 3Dmark התוכנה לאחר קצת זמן קרוסת. מעלות 29-31 במנוחה ו 45-55 במאמץ בערך. עוד משהו למה בתוכנה GPUZ כתוב לי שאני מחובר ב PCIE 2.0 ולא 3.0? בביוס הוא מוגדר לי על הסלוט של ה PCI E 3.0 X16 מעבד: זה אחד דבר שני המעבד כרגע אני עם oc 4.6 ורציתי לעלות ל 4.8 אבל לאחר שאני שומר בביוס ויוצא המחשב לא עולה. במנוחה 40-45 מעלות ומאמץ 60-…
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
כרגע המאוורר היחידי שיש מחובר ישירות לספק, האם עדיף לחבר אותו ישירות ללוח אם ל sys fan?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הורדתי את Prime95 פרקתי את הקובץ Zip לתקיה, הפעלתי את התוכנה ועלה לי חלון לבן שלמעלה רשום לפי הסדר {משמאל לימין}: TEST, ADVANCED, OPTIONS, HELP כדי להפעיל את התוכנה צריך ללחוץ על TEST ואז ללחוץ על PrimeNet? או שצריך ללחוץ על משהו אחר? כמה זמן צריך להפעיל את התוכנה כדי לבדוק יציבות מוחלטת של המערכת? ואיך אני יודע שהמערכתי יציבה ואני יכול להפסיק את הבדיקה? ומישהו מכיר תוכנה טובה שנותנת את הטמפרטורה האמיתית של המעבד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, עשיתי היום אוברקלוק קטן וראשון. עברתי על ההודעות פה בפורום ועל המדריך. עכשיו, חלק מהדברים שהיו במדריך לא הופיעו אצלי וחלק דברים לא הצלחתי לשנות(מפרט בצד), לדוגמא ה-cpu thermal trottling וה-cool n' quiet, כמו כן לא הייתה לי אפשרות להגדיר את מחלק הזכרון ל-1:1 (היו אפשרויות אחרות אבל לא 1:1). בכל זאת העלתי את מהירות הבאס מ-200mhz ל-210mhz, המחשב בינתיים יציב והטמפרטורה ללא שינוי בדקתי ב-super pi ויש שיפור של 17 שניות. רציתי לשאול עד כמה משמעותיים הדברים האלה שלא הצלחתי לשנות? ויש לי עוד שאלה לגבי המתח, האם המתח עולה באופן אוטומטי? ואם לא מתי צריך להעלות אותו? כמה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לזה: http://www.######.co.il/product_info.php?cPath=55_140_767&products_id=4410 לאיפה מתחבר החשמל? אותו שאלה לגבי זה : http://www.######.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=4303 אשמח לשמוע חוות דעת עליהם... בתודה fux
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע איך, אם מישהו גבר יכול לעזור........ [glow=red,2,300][/glow]
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
1. E2180 עם קירור של Thermaltake V1 או 2.E4500 עם קירור של Freezer 7 Pro
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כרטיס ASUS 7100 MX2 עם 32MB בזמנו היה מכובד מאוד אבל החלטתי לעשות אוברקלוקינג עם RIVA TUNER התוכנה רשמה לי הפרש בין מהירות ה ליבה למהירות זיכרון ליבה - 160 זיכרון - 150 ניסיתי לחפש מידע בפורום על ההפרש בין המהירויות ומה ההגבלה אך ללא הצלחה מי שיכול לנדב מידע בתודה מראש מערכת : AMD 1.33GHZ 512MB SDRAM 133 ASUS A7V-133C LG 795PLUS
-
- 2 תגובות
- 430 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של פנטיום 3 מעבד 500 מגה הרץ וזיכרון 384 SDRAM....האם אפשר לעשות לו אובר קלוק.? ואם כן אז איך..אני לא בדיוק יודע איך..קירור דווקא יש לו...אני חולה על קירור.. ;D המארז שלו יהיה מצויין לאובר קלוק-הוא גדול מרווח ויש מלא מקומות להשים מאווררים ויש חירור רב לאיוורור.....אני רק צריך לדעת איך לעשות אובר קלוק למעבד.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
נתקלתי לפני מספר ימים בבעיה מוזרה. עשיתי למעבד שלי אוברקלוק, דרך הביוס כמובן, ל- 3GHz כשקניתי אותו ומאז המעבד על אותו אוברקלוק ללא שינויים לאחרונה כשאני מאתחל את המחשב אני רואה באתחול של הביוס שהמעבד ללא OC , ככה זה נראה : (2.40GHz(267x9 בדקתי את ההגדרות של ה-OC בביוס ולהפתעתי גיליתי שההגדרות נשארו כמו שהן , 333X9 . ביצעתי איפוס לביוס אך ללא הועיל, יש עדיין בעיה שה-OC לא מבוצע בפועל , בדקתי גם באמצעות CPU-Z וגם הוא מראה שאין OC. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי, המאוורר הזה מאוד מאודדד מרעיש ואני לא יודע איך אני יכול להאט אותו שלא רעיש ככה. יש בכלל דרך? ואם כן, אז מהי? תודה רבה לכולם וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC ל AMD 2200 שלי עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לזה קודם כל המעבד שלי כרגע בממוצע על 55 מעלות בלי OC . רציתי לשאול שכאשר אני עושה OC מה בדיוק אני מעלה ? יש לי בביוס כמה אפשרויות : AGP 66mhz Multipiler - 13.5 System Clock- על 133 איזה מהם אני אמור לשנות ומה ההבדל אם אני ירים את ה System clock במקום המולטיפילר הרי שניהם יתנו לי תוצאות דומות ...? אהה עוד משהו האם צריך לשנות גם את המתח ????
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
לחבר שלי יש AMD MOBIL אז רצינו לדעת איך רושמים מכפלה (של המעבד ) באנגלית כדי שנוכןל לעשות OC גם דרך הFSB וגם דרך המכפלה...
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי והוספתי לו כרטיס מסך וספק כוח חדש, שניהם עם מאוררים גדולים, לאחר שהתקנתי אותם הרעש מהמחשב עלה, להפתעתי, דווקא הספק שיש לו מאוורר ממש גדול, לא עושה רחש, וגם המאוורר של הכרטיס מסך נורא שקט, המאוור שעושה הרבה רעש, מסתבר זה המאוורר של המארז עצמו - שיושב בגב המארז מתחת לספק. הוא עבד בצורה כזו שהוא דחף אויר לתוך המחשב, אבל הספק כוח מעליו ויש לו מאוורר בתחתית- ז"א שהוא מוציא את האויר שלו אל המאוורר שיושב בדופן המחשב. אז שיניתי את הכיוון של המאוורר שיושב בדופן כך שיוציא אויר מהמחשב, ז"א שעכשיו הספק מוציא את האויר לכיוון שלו והוא מוציא החוצה.. נשמע יותר שקט עכשיו, האם זה בסדר שהחלפתי את הכיוון? זה עקרוני אם המאוורר האחורי דוחף אויר מבחוץ לתוך מחשב או ש…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לחבר שלי יש P4 3.0 עם מארז סביר סרקולציה די טובה מאורר די טוב וולקנו 12 והמעבד שלו מגיע ל65+ במעלות זה די מפחיד לחשוב מה יקרה לו בקיץ... עכשיו הוא קונה מחשב מטורף מעבד כנ"ל עם לוח שאני לא זוכר כרגע אני אוסיף את השם כשאני אדבר איתו והוא מפחד שהמעבד שוב תחמם כמו קומקום ואני מחפש לו קירור כמה שיותר טוב...בכללי יכול ליהיות שכל המחשב שיש לו כרגע חם מאוד והאוויר לא מקרר אותו או שזה כבר תווח מעלות שזה רק קשור למעבד?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
למה אני לא מצליח לשים סנדרה ב-WIN XP PRO שלי? אני לוחץ על קובץ התקנה וזה לא עושה לי כלום למה?
-