אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מחשב ישן שפורמט מחדש דורש OC. מעבד :PIIIE 667Mhz (5X133. לוח :Asus Pegasu מבוסס VIA VT82C694X Apollo Pro133A זיכרון :256Mb SDRAM(3.0-3-3-6 @133Mhz כרטיס מסך :NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 האם יש טעם לנסות OC על המחשב הזה ? האם חבל על הזמן ? איך נחשבו הרכיבים האלה בזמנו ? מאיפה להתחיל ? ולאן יש סיכוי להגיע ?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
כמו שניתן להתרשם מהכותרת, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שתי המערכות קירור מים הללו? איזו מציגה ביצועים עדיפים ואיזו יותר משתלמת?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, איזו תוכנה הכי מומלצת תביא אותי הכי רחוק עם אוברקלוק לכרטיס Radeon 9550 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
ואם כן איך אפשר לפתור את זה??
-
- 2 תגובות
- 409 צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם במדריך שמצאתי ברשת הוא מתרכז בOC למעבדי A64 כתוב שזה ללוחות DFI אבל רוב ההגדות שם הם אוניברסליות לכל הלוחות! המדריך פשוט מעולה!!! קראתי אותו באיזה 3 שעות הוא מלא בלינקים לעמודים אחרים להרחבת הידע לא יודע אם כבר שמו את העמוד הזה כבר בעבר אבל אני ישים אותו בכל מקרה http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=20823 שווה קריאה גם אם אין לכם לוח DFI אפשר ללמוד הרבה פה על הכל!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה יש כמה סוגים ל - BT ? כי אני מצאתי רק אחד ... Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 אם יש סוג אחר טוב יותר אז תגידו לי את השם שלו וכמה הוא עולה ... תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
בנוסף לזה שיש לו.. שאחד יכניס אויר והשני יוציא? והאם יהיה שיפור בביצועים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה גוף קרור Zalman VF700-Cu LED טוב לכרטיס מסך Radeon X550 256MB ????
-
- 2 תגובות
- 378 צפיות
-
-
לפי ניחוש שלי, הרי שגוף הקירור למעבד הגראפי שונה כאשר היצרנית של הכרטיס היא שונה, למרות שהמעבד שייך ל-ATI או NVIDIA. המעבדים השונים, מצד שני, מתאימים יותר או פחות ל-OC, לפי הדגם. ובכן - האם הביצועים של כרטיסים של חברות שונות שונים למרות שהמעבדים הם דומים? אם אני עושה OC לכרטיס מסך של חברה המאפשרת זאת אבל שורף את המעבד - האם שרפתי גם את האחריות? האם OC סולידי הוא בטוח מספיק ומשתלם? בנוסף שאלה כללית - אם אני קונה מערכת מחשב חזקה מבחינת השילוש הקדוש: מעבד - לוח אם - זכרונות... כמה זה יכול לאפשר לי להתפשר על כרטיס מסך? אני מעוניין לקנות מערכת מאוד חזקה ולהוסיף עד 1000 ש"ח לכרטיס מסך כדי לשחק גם משחקים למרות שלא לשם כך מיועד המחשב. אני ארכוש קונרו עם לוח אם מתקדם ל-OC, והשאלה …
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
זה מחמם את הכרטיס ואת כל המארז כמעט, ממש בנס שמתי לב לזה. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 384 צפיות
-
-
שאלום.. יש לי את המעבד 805 של אינטל עם BT+ לוח 8i945p-g של גיהבייט. עכשיו כשאני ניכנס לBIOS אני מעלה מ100 ל166, מה שאמור ליהיות יציב על המעבד הזה עם הקירור שלו. עכשיו המחשב לא מוכן לעלות עם ההגדרות האלו. מה אתם חושבים הבעיה? הורדתי את המחלקים ל3.33. [ זכרונות של KINGMAX 1 גיגה RAM במהירות 533,. ] חשוב לציין שלא ניסיתי להעלות לאט לאט מ100 עד 166, עשיתי את זה בקפיצה אחת.. [ יכולה ליהיות הבעיה? ]
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם איך לעזאזל אני יכול לבצע המהרה ללוח ECS P4VMM2 V7.3 מעבד INTEL P4 2.66 חיפשתי בכל מקום אפשרי , ולא מצאתי תוכנות או דרכים כלשהם על הלוח תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בדקתי ב-ATITool וראיתי שהטמפ' של הכרטיס היא 85C, אבל כתוב שם שהמאוורר מסתובב רק על 45% ולא על 100% מה שמסביר למה יש לי ארטיפקטים. אפשר להעלות ל-100% או שזה לא טוב?
-
- 2 תגובות
- 384 צפיות
-
-
התקנתי שלושה מאווררים במארז. אחד 80מ"מ מקדימה [מוציא אוויר] שמחליף מאוורר ג'נרי שבא עם המארז, אחד 80מ"מ מאחורה [מכניס אוויר] ואחד 120מ"מ בצד [מוציא אוויר]. אני מבין שהסידור הזה לא מוצלח ואני שוקל לסובב את כל המאווררים במארז (כך שאני מקבל מאוורר 80מ"מ מקדימה למטה שמכניס, 80 מ"מ מאחורה למעלה שמוציא [כי אוויר חם עולה למעלה] ו120מ"מ בצד שמכניס). החשש שלי הוא שהמאוורר מקדימה חסום ע"י הפאנל הזה של המארז (אתם יודעים על מה אני מדבר.. ככה שאני לא יכול לראות אותו כשהמארז סגור) ולכן אני לא בטוח אם תהיה לו גישה לאוויר כדי להכניס אותו.. אני צודק? (מצד שני, כרגע הוא מוציא את האוויר הקר ולא את החם [כי הוא נמצא למטה] ולכן הוא לא מועיל לי). ועוד שאלה קטנה. כי מתכוון בימים הקרובים להתקשר ל…
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! יש לי זכרונות מסוג KINGMAX HARDCORE ואני רוצה לתת להם יותר מתח . בלוח שלי אני יכול לעלות בביוס את הוולט לזכרונות במקסימום עוד 0.2 שזה יוצא לזכרונות וולט של 2.7 . (לוח מסוג GIGABYTE K8NSC) לפי המפרט של הזכרונות אני יכול לתת וולט של עד 2.9 אפילו יותר, אבל אני לא יודע איך? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
גוף הנחושת יוצא מיחוץ לפינות גבולות ה בורד ותקע עם אחד הדפנות . אני מעדיף את המאוור הזה מאשר הקטנים יותר השאלה אם אני יכול לעקם את גוף הנחושת כך שלא יגע בדפנות.. או שכדי לקנות מאורר קטן יותר...?? הכוונה ל בורד של ASUS800D
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי, אני צריך קירור לסוקט 478... שיהיה אפשר להתקין אותו בלי להוציא את הלוח. הבנתי שבשביל להתקין את ה BT חייבים להוציא את הלוח.. תקציב 250 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
-
קיבלתי 2 מאווררים של 12 אחד קדימה ואחד אחורה עם המארז HEC 6A21 Compucase יש להם בקרים של טמפרטורה אני חיברתי אותם לספק שיסתובבו הכי מהר אבל עדין זה נראה שהם לא מסתובבים על מהירות מקסימלית לפי הרעש שהם עושים חיברתי לחיבור אחד של 12 וולט את שניהם איך אני יכול לגרום להם להיסתובב על מהירות מקסימלית 2 : קניתי ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 כתוב על המאוורר 1500 RPM זה המקסימום או המינימום עוד משהו קטן אני צריך המלצה על מאוורר 12 שיסתובב מהר מעל 4000 RPM תודה ניסים
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מבקש המלצות לקירור מעבד P4D שיהיה הכי שקט שאפשר אך גם יעיל . לא מעוניין בקירור מים . כמו כן אני צריך המלצה על מאווררי 80מ"מ שקטים ביותר תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז שוכב, ולכן הגובה שלו הוא בדיוק גובה כרטיס PCI-E. יש לי כרטיס מסך 6600 של LEADTEK המאוורר שלי נדפק, ואני צריך להחליפו. אני לא מוצא מאוורר חלופי. כל המאווררים שמצאתי בינתיים (זלמן 700,900, arctic cooling) חורגים בגובה מגובה הכרטיס. אני ממש נואש! הפתרון שאני רואה כרגע הוא להחליף מארז.. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר? אפילו מקורי פשוט..
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש בידי לוח אם מתוצרת ASUS דגם A8N SLI Deluxe. אני מעוניין להחליף את קירור הצ'יפסט המקורי בקירור פאסיבי. על איזה קירור אתם ממליצים לי ? בלי הגבלה כספית. תודה !
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
עקב העובדה שפירסמתי כבר שאלה דומה אך גם על כרטיס מסך וקיבלתי תשובות שנגעו רק לכרטיס מסך - אני שואל בקשר למעבד, amd athlon 3500 venice עד כמה אפשר בערך להוציא עם המעבד באוברקלוק בקירור סטוק, וכמה בקירור גוף שלישי (מומלץ גם להמליץ לי על איזה קירור כדאי אם כדאי)
-
- 2 תגובות
- 415 צפיות
-
-
אתמול מרחתי משחה חדשה למעבד ... והטמפ' לא ירדה בכלל , היא אפילו עלתה באיזה מעלה או שתיים... האם זה בגלל שקניתי חרא של משחה(קניתי סתם משהו לא מוכר)..??? או בגלל שהשכבה הדקה שמרחתי שהיא עדיין לא כל כך דקה???
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אוקיי.. יש לי X800XL 512MB של Gigabyte (ככה? רושים? ) בקיצורר.. אין לי חיישן.. אין לי מושג למהה תראו http://img529.imageshack.us/img529/8241/sjf6.jpg אמרו להיות לי או משו?? כי לפי מה שאמרו פה אמור לי היות לי חיישן.. אולי הוא מבוטל או משו?? מישו יודעע?
-
- 2 תגובות
- 409 צפיות
-