עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Killer Storm,

אני לא יודע איך אני משדרג את הביוס של הFX5200 ל5200Ultra או יותר איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה מישהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. אני רוצה קצת להיתעלל במארז של המחשב הישן שלי המטרה לצבוע את כולו בשחור מראה (חלק) ושבצד המארז יהיה חתוך " INFECTED MUSHROOM " ושהוא יזהר בכחול אחריי שאני ישים איזה לד . רציתי לשאול האם כדאי שהאותיות שאני חותך האם כדאי שהם יהיו רק בעליי קוים ישרים ....או שהם יכולים להיות גם מעוגלים ואז זה בטח מצריך דיוק של ממש. אם מישהו יכול להביא לי איזה שבלונה יפה של האותיות אני ישמח ......כי היחיד שמצאתי זה זה INFECTED MUSHROOM ועם איזה מכשיר כדאי לחתוך?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by Madboy,

יש לי רעיון מגניב ומטורף למן סוג של מודינג אני לא אחשוף אותו עכשיו אבל יש לי כמה שאלות המודינג קשור בסלוט של pci ומאורר יש לי תרשים של סלוט pci: http://www.pci-card.com/pci_bus.pdf לפי זה רואים שיש שם פין של 12v אם אני אחבר לשם מאורר הוא יעבוד? השאלה השנייה קשורה יותר למתכנתים שביננו : יש אפשרות לשלוט על הוולטים שהוא מקבל דרך תוכנה? כלומר יש אפשרות לשלוט דרך הלוח על הוולטים שהסלוט מקבל לחיבור? אתם בטח עכשיו חושבים שאתם יודעים מה אני מנסה לעשות אז לא זה לא זה מחכה לתשובות תודה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום ובוקר טוב לכולכם! כשהמארז שלי יחזור מהיבואן אני רוצה לעשות לו כמה מודים ואגב אני אף פעם לא עשיתי שום מוד פיזי למחשב שלי אבל אני יודע היטב איך לטפל בו..... D: 1. אני רוצה לעשות מאחורה חורים, שיהיו גדולים יותר, הם קטנים מדי ככה וזה חוסם את כל האוויר ויוצר רעש נוסף, בעזרת איזה כלי עדיף לי להשתמש? האם מקדחה רגילה תספיק? 2. אני רוצה להחליף את המאוורר ואולי גם את הHS שיש לי על הכרטיס מסך, אני צריך שתמליצו לי, בעיקר על מאוורר שיהיה שקט כי מה שבא עם הכרטיס הוא רועש לאללה, ומי שיש לו את אותו הכרטיס בטח מבין אותי: GIGABYTE R9000 pro II וגם אם יש משהו בדרך אז אולי על גוף קירור לכרטיס מסך אבל זה לא מה שחשוב, מה שחשוב זה המאוורר כי כרגע הוא עושה לי חור בראש ואני לא מצליח לישון אי…

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  5. Started by ביז'ו המוס,

OK אני רוצה לעשות חלון במארז שלי ( ANTEC AMG 1080 ) הכלי שיש לי זה gigsaw. אני רוצה לעשות חלון מרובע. כמה שאלות: 1. איך אני עושה את הפינות? 2.איך אני מחליק את החלון? 3.אני רוצה לחבר את החלון אם ברגים, כמה יותר גדול הפרספקס צריך להיות? 4.איך אני מונע סריטות? תודה מראש אור

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  6. אוקי דבר ראשון אני מצטער על האיכות =\ זה סורק רק ואני רוצה לעשות את הצג LCD הזה אז אני אמור להכניס מכיון אחד ולהוציא מכיון אחר אז אני רוצה לדעת אם זה משנה מאיפה אני מכניס\מוציא או שזה לא משנה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  7. שלום, ברשותי מארז Compucase 6A19, קניתי אתמול סט מאווררים + פאנל שליטה של Thermaltake: אני רוצה להתקין בצד המארז 2 מאווררי 80 מ"מ (את ה - 120 מ"מ שמתי בתור מאווררים קדמיים ואחוריים) ואני לא בדיוק יודע איפה כדאי לי לשים אותם. לפי התמונות איפה אתם חושבים שכדאי לי להתקין את המאווררים? http://img236.exs.cx/img236/5761/img22321fn.jpg http://img236.exs.cx/img236/4733/img22337bg.jpg http://img236.exs.cx/img236/931/img22364pe.jpg

• 14 תגובות
    • 662 צפיות
  8. איך כדאי לשים את המאווררים במארז יש לי 2*80מ"מ מאחורה ואני רוצה לעשות חור לעוד כמה חשבתי ככה 2*80 מאחורה מוציאים אוויר 1 בגג של 80 מוציא אוויר 1 בחלון 120 מ"מ מכניס אוויר אתם יכולים לעזור לי בזה? איך כדאי למקם את המאווררים? תודה

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by urizi,

זהו המבנה של המארז מידי שלי. פירקתי ספק ישן והוצאתי ממנו את המאוורר. איפה אתם ממליצים לשים אותו והאם כדאי להוסיף עוד מאוורררים ואיפה? |-------------------------------| | | | * * | -> | | | | | | |**-> | |-------------------------------| מקרא ------ ** מאוורר

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by gilibong,

אהלן חברים יש לי את הפנל של hardcano 12 שזה מראה את המעלות של המשחב אז זה מראה לי שם את המעלות של המעבד ובתוכנה שאני משתמש זה מראה לי ב10 מעלות פחות איך אני ידע מה נכון? אני משתמש ב speedfan בפנל כתוב לי 42 ותוכנה מראה לי 32 אשמח אם תעזור לי

• 20 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by iakovl,

אני צריך עזרה במציאת SHIM שמתאים לבאטרון ומציאת מאוורר Fire-ball

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by ychamp,

אפשר לקבל עזרה במציאת מאוורר שקט? אני עובד בחדר עם שלושה מחשבים שניים שקטים יחסית אבל אחד רועש ואני צריך המלצה למאוורר שקט בשבילו אפשר לקבל המלצה?

• 1 תגובה
    • 395 צפיות
  13. Started by babu,

למעבד Q6700 שאני ייעשה לו OC חזק בעתיד משהו ברמה של ה THERMALLRIGHT ULTRA 120 EXTREME המעבד הוא OEM תקציב הוא 350+/-

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מאוורר טוב שיקרר את המעבד שלי עבור אוברקלוק. חשבתי על הזלמן הזה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=148&code=005009 בעיקרון הוא אמור להיות לסוקט 478 אבל הבנתי שיש מתאם שעולה בערך 40 ש"ח ואז המאוורר יתאים לסוקט 775... מישהו יודע אם הקירור הזה טוב? אפשר להשיג משהו יותר טוב באיזור ה 250 ש"ח? *לא לזרוק סתם תשובות בבקשה.... : תודה לכל מי שעוזר!!!

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  15. Started by a-gold,

יש לי את הכרטיס הזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12206&catid=700 איזה קירור אני יכול להתאים לו?

• 6 תגובות
    • 430 צפיות
  16. Started by ShowstoppeR,

אהלן אנשים קניתי לא מזמן מחשב חדש להלן המפרט: DFI UT LP Ultra-D nF4 AMD Athlon 64 3500 Geil One 2x512mb DDR400 W BH Leadtek 6600GT Extreme Thermaltake 430W אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק, לא משהו מפלצתי, משהו שקירור אוויר טוב יספיק לו. כאן מתעוררת הבעיה. אני מחפש קירור אוויר טוב למעבד, תקציב לא חשוב אבל רק בשביל הפרוטוקול אני יגיד עד 400 ש"ח. לתשומת ליבכם: המחשב הזה הולך לעבור הרבה ממקום למקום (מסיבות רשת) אז זה מגביל אותי במובנים מסויימים כגון משקל ה- HSF, ו יחס משקל/גובה. אז מצד אחד אני רוצה את הקירור הטוב ביותר שיתן לי קירור חזק לאחר האוברקלוק, מצד שני יתכן ועצם העובדה שהמחשב הולך לזוז מפה לשם ובחזרה זה יפסול כמה מאפשאויות. בנתיים האופציות שעליהן חשבתי זה: -The…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  17. איפה אפשר למצוא דבר כזה? מוסכים? מגרשי גרוטאות? מישהו יודע?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חבר שלי קנה מחשב ויש לו לוח אם של אסוס P5B (הרגיל לא דלוקס) עכשיו המעבד שלו זה E6320 וזכרונות של OCZ PLATENIUM 2GB עכשיו כמובן שהמתחים בביוס כולם על AUTO והטמפ שלו לא טובות ממש גבוהות.... אני צרך שמישהו יגיד לי מה המתחים בסטוק אמורים להיות(רגילים) לכול דבר... VCORE VDIMM וכו.... דיי חשוב... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  19. Started by killer47,

אני קונה את זה: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology וגם מערכת קירור מי מים HIGH END......ואני מבקש מדריך טוב אך עושים OC למעבד...אם אפשר עם תמונות ;D תודה מראש

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב די ישן (מפרט בצד) והוא ממש חם... במאמץ ממושך חם אפילו לגעת במארז... המעלות שלו במנוחה הם: לוח אם: 43 מעבד: 60 כרטיס מסך: 75 במאמץ: לוח אם:45 מעבד: 72-75 כרטיס מסך:90-120! אז השאלה שלי היא כזאת, יש לי מאוורר אחד למארז, והוא מקדימה, יהיה יותר טוב אם אני אמקם אותו מאחור שיוציא את האוויר החם או יותר טוב שישאר מקדימה ויכניס אוויר קר? אני לא מתכוון לקנות מאוורר חדש למחשב כי עוד חודשיים בערך אני קונה מחשב חדש (עם עזרכתם כמובן..) ואני לא רוצה להוציא עליו כספים.. ויש לכם עוד פתרונות בשבילי? ניקיתי את המארז,מאווררים (הוצאתי גושי אבק ענקיים עם פינצטה חח..) ואני לא רוצה למרוח משחה טרמית חדשה כי אני לא רוצה לדפוק משהו בטעות... אז אני הולך לסדר גם את החוטים במארז ולנקו…

• 15 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by dani,

קניתי מחשב חדש AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר +היטסניק. ורק עכשיו נזכרטי שצריך לשים משחה... עוד לא הרכבתי את המחשב (כי עוד לא הגיע המשלוח של הלוחות אם של Epox...) חייבים משחה טרמית נכון?

• 10 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by avi333,

האם המערכת הזאת טובה? Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System כאן יש יותר פרטים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 ואם כן האם יש למישהו מדריך לזה כי אני לא רוצה סתם לקנות ואחרי זה לא להרכיב

• 21 תגובות
    • 943 צפיות
  23. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אחרי שנים שלא ביקרתי פה הגיע הזמן למחשב חדש ואיתו כמה שאלות. הרכבתי מחשב עם המארז ANTEC Eleven Hundred . שמתי לב שיש בו המון פתחים אופציונליים למאווררים והשאלות הן כדלקמן? האם אני חייב SMART FEN בכדי לשלוט במהירות סיבוב שלהם? האם אפשר לחבר מאוורר פשוט לבקר שליטה במאווררים מדגם NZXT Sentry 2 ? ועל אילו מאווררים אתם ממליצים בגודל 120, שקטים ולא יקרים?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  24. אז בואו נתחיל מהמפרט שלי אז ככה : CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (24 x 100) Motherboard Name MSI 845 Ultra-C Video AdapterNVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Creative SB0350 Audigy 2 ZS Sound Card Intel® 82801BA Ultra ATA Storage Controller - 244B Microsoft Windows XP Professional SP2 לשאלות : 1. עכשיו יש לי שתי זכרונות DDR RAM 256Mb בסה''כ 512Mb יש לי קירור בשבילם אבל עוד לא שמתי את הקירור כי ראיתי שיש שם שתי פסים של משחה טרמית אם אני לא טועה וצריך להוריד שם את שתי המדבקות שמכסות את המשחה הטרמית אז חשבתי אם אני ישים את זה עכשיו אני לא יוכל להעביר את זה לזיכרון אחר אז עוד לא שמתי את זה אז אפשר לשים או לא כיא אני אול…

• 13 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by jhonnyquan,

שלום! אני כבר כמה חודשים מתעסק עם החומרה שלי כדי להמהיר אותה ועד שהגעתי ליציבות לפני כמה חודשים בתדר מסויים שתיכף אפרט ,פתאום איבדתי את היציבות בתדר זה. יש לי מע' בינונית הכוללת לוח lan party ultra עם זיכרונות CROSAIR XMS DDR 400 ומעבד AMD 3500+ סטפפינג E6 ויש עליו מאוור ענק של זלמן (וספק ג'נרי ) שכחתי את הדגם של הזלמן נראה לי 7700 . כאמור הגעתי לתדר יציב של 237*11 שזה גם לא להיט וזה היה יציב כמה חודשים. הבעיה שלי היא גם שהמעבד כלל לא מתחמם והטמפ' במע' נמוכה ועדיין אין יציבות בתדרים שאני רוצה להגיע אליהם (העלאת מתחים מעבר איננה עוזרת) ,האם לפי דעתכם זה הספק הבעיה או שיש איזה ריכב ממה שציינתי שהוא מעפן. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 372 צפיות

דיונים חדשים בפורומים