עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי כרגע מעבד פנטיום 4 2.4B 533 ואני חושב שהוא נדפק בגלל שהוא עבד חודשיים ב 1.85 וולט ועכשיו כשהחלפתי לוח אם, וזכרונות, הוא לא רוצה לעבור לי את ה 2.6 ג'יגה הרצים באוברקלוק, וכן, פתחתי על זה דיון, וכבר חשבנו על כל האפשרויות, וזה המעבד, סתכלו על המפרט שלי ותראו את שאר המערכת. 1 )שאלה שלי היא האם כדאי לי להחליף את המעבד הזה באותו סוג של מעבד, אני מתכוון לגרסת ה B או שבכלל אני יקח את ה C שעובד ב 800 באס, אבל הבעיה היא שהזכרונות שלי הם 400 מגה הרץ ועם מעבד של 800 באס אני לא יצליח לעשות כלום באוברקלוק אבל מצד שני אלו מעבדים יותר טובים באוברקלוק. 2 )וגם חשבתי בכלל לקחת את ה 2.4B או להחליף ל 2.6B אבל השאלה שלי היא האם יש סטפינג למעבדי פנטיום 4? או שזה סטפינג אחד לכל המעבדים מאו…

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הסורק שלי התפחם אז חיתתי בתוכו וגיליתי שתי דברים אחד כתודה שאפשר לחבר לחיבור של הכתודות במחשב והשני הוא שני לכתודה שבדקתי עם קצת הלחמות אתם תוחלו לחבר אותו למחשב אז תהנו ועם אתם צריכים עזרה לגבי משהו בפרויקט הזה אתם מוזמנים לטפוס אותי בפורום או אי סי קיו תהנו ;D

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by danieln9,

לכו לhttp://photos.walla.co.il/danieln9 http://photos.walla.co.il/danieln9

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

הייתי היום בKSP וראיתי את המוצר הזה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-533324388.htm הדבר הזה ענק... כל לוח יכול להרכיב את הדבר הזה עליו? ואיך זה מקרר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Psychopath,

Ok, here goes: A while ago I opened a thread asking how to clear my airflow and i did it correctly... then I checked my CPU temperature and had a nice (and pretty amazing actually) 32c degrees with my AMD stock cooling... then i realized i didn't put my DDR on the dual DDR slots and i fixed that, and in the same opertunity i rearranged some cables in my case.. now all of a sudden my CPU reaches temperatures such as 40... at idle and maybe 50 at work.. what can be the cause? help me please I plan to buy a new CPU cooling soon either the SLK800/600 + Tt SF2 or the Tt Volcano 11 but i still want to optimize everything else but the CPU cooling itself..

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by SandSt0rm,

האם למישהו יש הסבר איך אתה בונה לעצמך צג טמפ' של המעבד והלוח אם ואם אפשר אז גם כרטיס מסך ?? תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

המאוורר הזה : http://www.aocusa.com/subhdd.asp?id=SBF-12B&id2=1&pt2=Cooling+Products&id3=5&pt3=System+and+HDD+Coolers&id4=16&pt4=System+Blowers&tl=HDD_SYS_TEMP 1. מאיפה שואב אוויר ? 2. על מה הוא עושה "פווו" (רוח) ? (התייחסו לפעולה שלו כשהו ב "BRACKET" כלומר מחובר לסלוטים ...)

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by sub_man,

תראו אני כבר קניתי קתודה קרה כחולה ולד שלוש צדדים ירוק... עכשיו התכנון שלי היה שאני עושה בפרספקט שקוף את כל שלושת הצדדים ימין שמאל ולמעלה (כדי שאם ויקרה שיום אחד נמאס לי מזה אני מחזריק את הברזל הישן) עכשיו אני צריך שתגידו לי איך אני בדיו מכין את המארז הזה... אני חייב עזרה בבקשה..

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by yosi-m,

המאוורר של המחשב הנייד שלי לא פועל חשבתי אולי הוא מתחיל לפעול רק שהמחשב חם יש מצב כזה ? יש למאוורר שני חוטים בלבד (אדום ושחור) והמחשב בלי חיישני טמפרטורה אז מה אתם אומרים ? המאוורר מקולקל או שנידלק רק מתי שצריך ?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Psychopath,

I wanted to understand something about the Smart Fan 2..... Is the smart fan 2 showing as a case fan in most shop websits the same smart fan i can put on my SLK600 and get good cooling ? or are there two different smart fans, one for CPU and one for cases.. ? :\

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by tphss,

היי כולם, אני בונה מחשב, והיום אני דיי מסיים אותו, יש לי כבר הכל מורכב. זאת פעם ראשונה שאני בונה את כל המחשב, נתקלתי בבעיה קטנה: לא זכרתי אם אני וחבר שלי הורדנו את מה שמכסה את החומר הטרמי על הHEATSINK, לא ממזרק אלא המקורי, שנראה כמו כזאת מדבקה. עכשיו הוצאתי את הHEATSINK וראיתי שכן הורדתי, אבל כל הריבוע חומר טרמי קצת התבלגן וזז לצדדים (המעבד נצמד אליו חזק, והחומר נסוג לצדדים), וקצת הייתה לי בעיה להוציא את הHEATSINK אז הזזתי אותו כמה פעמים מעל המעבד וזה כנראה מה שממש בלגן שם את החומר. מה לעשות? לסדר עם סרגל חזרה לאמצע? במקרה הזה חייבים להוריד את החומר ולשים חדש ממזרק? ??? כל עצה תעזור. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

אני תמיד פחדתי לפגוע במארז ולחורר אותו כי בסך הכל אין לי כסף אחרי זה לקנות מארז חדש ואין לי מארזי ניסויים אבל החלטתי שאני רוצה לעשות חור בגג והבנתי שהכי אפקטיבי זה הוצאת אוויר (אפילו שההוצאת אוויר שלי לדעתי מספיקה מאחורה ליד המעבד, ודווקא הכנסת האוויר אצלי לא טובה כי יש רק מאורר אחד שהפאנל הקדמי נורא עוצר את זרימת האוויר יש לי 2 שאלות הראשונה איך עושים במדויייייקקקקקק את החור והחורים לברגים כי אני לא רוצה פאשלות ושתיים, לפי השרטוט של המארז שאני יצרף עוד מעט, עדיף להכניס אוויר או להוציא אם אני מכניס אוויר אז כמו שאתם רואים האוויר יכנס מבחוץ (אוויר קר) ויגיע ישר למאורר 70ממ שיזרוק אותו לכיוון המעבד אם זה מוציא אוויר, אז כמובן שזה יוציא אוויר קר מלמלה כמו שתמיד…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה להחליף את הקירור שלי למשהו יותר רציני (בשביל אוברקלוק יותר רציני) אז חשבתי על הצירוף הזה: sf II + Thermalright SLK 900A או שיש משהו טוב יותר מבחינת ההיט סינק כאן (שמתי את הלינק הזה בשביל שתראו את הדגם 947u ומשם תכנסו לרשימה של AMD) ותגידו לי מה יותר כדיי לקחת (אבל לא להמליץ ישר על הכי יקר אלא רק עם יהיה הבדל ביצועים משמעותי)

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  14. אני רוצה להוסיף מאוורר בגג של המארז אז 2 שאלות: 1. אם אני אשים בגג מאוורר שיוציא אוויר, עד כמה זה יכול להשפיע על טמפרטורת המעבד וטמפרטורת המארז? 2. בדיוק בקטע שאני רוצה לקדוח בו יש לי קורת מתכת כזאת של המארז. אני יכול לנסר אותה ולא יקרה כלום למארז וכל זה???? זה המארז הינה התמונה של הקורה http://planet.nana.co.il/gazu/kora.jpeg תודה רבה רבה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by lamborghini,

אני צריך דבק תרמי(לא משחה) להדביק צלעות קרור לזכרונות של הכ מסך .. האם מה שכתוב בכותרת יהיה לי טוב ? זב בא 5 גרם ב60 שקל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני חייב מאוורר חדש ל-AMD 2500 בבקשה עיזרו לי אני רוצה משהו טוב אבל לא להשקיע בו מעבר ל-100 שח (עדיף לי להשקיע בדברים אחרים) תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  17. Started by oren_vegas,

מהי הטמפרטורה הסבירה של ה HARD DISK?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  18. Started by Bessmertniy,

טוב אז ככה אני חושב לקנות את ההיטסינק הזה קראתי וחרשתי ומצאתי שהוא מקרר טוב וגם יחסית שקט במהירות הכי גבוה ה 38 db אז ככה האם למישהו פה יש ניסיון איתו? או היה לו אותו? או היה ממליץ על משהו אחר... לפי מה שהבנתי הוא קצת יותר טוב מה volcano 11 אז הייתי רוצה לדעת מה דעתכם.... אני כבר מת לקנות קירור נורמלי למעבד שלי שעכשיו הוא amd tbird 1.1 אבל בקרוב מאוד מקווה שיהפוך על xp2500 האם הייתם ממליצים עליו למעבד כזה שמיועד לאובר קלוקינג לפחות ל 2200+- בערך למה ש sixkiller הגיעה

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by game kILLer,

אני התחלתי לתכנן בימים אלו מארז מפוליגל אני מחפש המלצות מהאנשים המבינים אני מתכוון להדביק אותו עים דבק חם ועים סיכות זה נראה חורני אבל זה מחזיק חזק אני צריך דרכים טובות ליצור תפיסה ללוח אם....... איך כדי לחזק את הספק כדי שלא יעקם את המארז?? (הפוליגל יהיה מודבק דף על דף בסיבים מנוגדים כדי שלא יתקפל) יש למישהו משהו להגיד??

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by tialk,

מעבד:פנטיום 2.4 HT לוח אם:8knxp זכרון:twin moss 2*256 twister 466Mh 1: אני לא מצליח לנעול את ה pci/agp אפילו כשאני מקנפג את הbios ל locked כשאני מעלה את המחשב easytune מציג לי ערכים רגילים כלומר גם ה pci וגם ה agp עולים יחסית לfsb המומהר .???. 2:אם אני מנסה להמהיר את הביצועים פתאום אני מקבל תדרים נמוכים להחריד של 1000 -1100 מגה הרץ במעבד והמתח שלו נופל מ1.525 ל 1.10 ומשהו וולט או שהמתחים גדלים ל 1.6/2.8 במקום 1.5/2.6 ל זכרון / כרטיס מסך בהתאמה. מה יכול לגרום לתופעות הללו ? משהוא נתקל במקרים דומים ?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by matanyaniv,

אני רוצה לעשות שבלונה על המארז. כניראה שתהיה לי אפשרות לחתוך את השבלונה במדפסת שבלונות מקצועית וראיצי לשאול אותם אם יש לכם ציור יפה(אפשר גם קצת מסובך) שאני יוכל לעשות ממנו שבלונה. בנתיים חשבתי על אחד מאלה: 1. כאוס 2. ביוהאזארד-הסמל של האטום 3. השמש הזאת:

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  22. ההודעה על האוברקלוק והקירור בסלרון שלי, בעמוד השני, הודעה חמישית בערך , תודה ההודעה המקורית: ------------------ אני מחפש מעבד לאובר קלוקינג לא משהו מוגזם מעבדי 1.7 עד 2.5 AMD\INTEL הבנתי שיש למשל לפנטיום כל מיני דגמים 2.4C וכאלה דברים.. ולמעבדי AMD יש את ה ברטון ו"טי-ברד" מה הכי מומלץ מה ההבדלים בניהם וכמובן איזה לוח לAMD\INTEL הכי מומלץ לאובר קלוקינג אה כן.. וזכרונות (400)

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  23. עשיתי לג'יפורס 2 שלי אובר מוגזם ואז לחצתי על: TEST SETINGS . המחשב קרס..... הפעלתי מחדש ונעלמה אפשרות האובר בתג ה clock frequen

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  24. נערך-- סופי !! ------------------------------ אוקיי חברה אני סיימתי לבנות את המערכת שליטה על המאווררים ה-1 שלי !!! בעיקרון המערכת גמורה אבל יש לי לתקן עוד איזה מפסק אחד שהוא הפוך ואז המערכת תהיה מושלמת. ! ! בינתיים המערכת עוד לא מותקנת במחשב אבל אני מקווה שתוך שבוע אני אכניס אותה למחשב ביחד עם עוד 5 מאווררים פשוטים של 80 mm . אני רק רוצה להודות לחבר שלי רן (בפורום הניק שלו זה supergohan) שאזר לי מאוד בבנייה של המערכת, אני גם רוצה להודות לעינב שהשתמשתי בסכמה שלו לבניית המאוורר (היו בה קמו טעויות עם הכיוון של הנגד של הלד אז שינינו תיקנו אותה קצת) זהו אז הנה התמונות... תהיו עדינים בתגובות :-\ :-\ אגב רב התמונות באיכות קצת ירודה בגלל שלא השתמשתי בפלאש(אידיוט) : תמו…

• 46 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by cousinIT,

יש לי ג'יפורס 2 ועליו גוף קירור בלבד.. אני מעוניין להכניס עליו מאוור וגוף קירור חדש. אני רוצה לפני ההחלפה לראות מה הטמפ' או איזשהו סימן זיהוי ואז להשוות לאחר המודינג.. יש לכם הצעה?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.