עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם הלוח ASUS P4P800SE מתאים למארז ARCTIC COOLING Silentium? מי שעוזר מלך!

• 2 תגובות
    • 368 צפיות
  2. Started by swg,

אז ככה, אני מחליף את המארז שלי(ה-ATX) במארז ARCTIC COOLING Silentium T2 שמשתיק את המחשב. אני מוציא את האיורור המקורי של הליבה, מוסיף למארז החדש(עם סירקולציית האויר הפנטסטית שלו[תקנו אותי אם אני טועה]) SONIC TOWER. תנו ביקורת לטוב ולרע, אני מוכן לשמוע הכל לפני הקניה... זה חשוב לי מאד בשביל הבטחון לקנות את זה. תודה מראש. .swg

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by urich,

יש לי לוח של gigabyte דגם k8nf 9 יש בלוח שני פיצרים שאני לא בטוח בנוגע אליהם. תראו את התמונה. האם שימוש בטורבו עושה שינוי בכרטיס מסך וממהיר אותו (יש לי 6600gt( האם כדאי להשתמש בבוסטר. ובנוגע למהירות ה pcie אצלי זה כרגע על 100 על מה זה צריך להיות ומה אתםן ממליציפ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by urich,

טוב בנוגע לכרטיס מסך שלי geforce 6600gt של xfx האם ניתן לעשות לו oc כמו למעבד דרך הביוס (בעת הדלקת המחשב אני רואה הודעה על ביוס של הכרטיס אבל אי אפשר להיכנס. האם ניתן לשלוט על מהירות המאורר כי הוא אחד הרועשים במחשב שלי.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by kobibo,

לי מכם יש את הכרטיס הנ"ל ? רציתי לדעת מה הטמפר' שלו המנוחה ובמאמץ ? פשוט כדי להשוות אותו לטמפר' של ה GTO2 שלי עם ה O.C ל XTPE .

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by sagi_10,

שלם אני עשיתי אובר קלוק ממש נחמד למערכת שלי(ראה מפרט) אבל הזיכרונות שלי כרגע עובדים על 300 מגה הרץ... בגלל שאני לא מצליח למצוא הגדרה טובה בישבילם... עם אני שם על מחלקים 100 כאילו 1/2 אז הזיכרונות שלי על מהירות 300 מגה הרץ ועם אני שם על מחלקים 5/3 אז המחשב בכלל לא עולה ואותו דבר לגבי מחלקים יותר גבוהים... מה לעשות?? ואיזה מצב עדיף לזיכרונות: 400 מגה הרץ תיזמונים :2,5.3.3.5 או 300 מגה הרץ ותיזמונים : 1,5.2.2.5 האם אפשר לגרום לזיכרונות לא להיות מושפעים מהאובר??

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  7. Started by dror_l,

שלום, יש לי P4 2.4, abit IC-7, והמאוורר שלו עושה המון רעש. שימנתי, הפסיק הרעש אבל אחרי יומיים התחיל שוב. אני מחפש מאוורר שקט וטוב (אני לא עושה OC). באותה הזדמנות, אחרי ששאלתי בדיון אחר, אני גם רוצה להחליף את המאוורר שיושב על הלוח אם (גם בגלל רעש, שימנתי גם אותו ולא עזר), מבקש איזו שהיא המלצה. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by hell,

לחבר שלי יש P4 3.0 עם מארז סביר סרקולציה די טובה מאורר די טוב וולקנו 12 והמעבד שלו מגיע ל65+ במעלות זה די מפחיד לחשוב מה יקרה לו בקיץ... עכשיו הוא קונה מחשב מטורף מעבד כנ"ל עם לוח שאני לא זוכר כרגע אני אוסיף את השם כשאני אדבר איתו והוא מפחד שהמעבד שוב תחמם כמו קומקום ואני מחפש לו קירור כמה שיותר טוב...בכללי יכול ליהיות שכל המחשב שיש לו כרגע חם מאוד והאוויר לא מקרר אותו או שזה כבר תווח מעלות שזה רק קשור למעבד?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. יש לי צינורות נחושת בבית שהבאתי במטרה שאולי אני אוכל לעשות איתם משהו לגבי קירור. יש לכם רעיונות מה אני עושה איתם ?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by THE FOX,

אני זוכר שהיה איזה עידכון שהיה גורם לפחות מאמץ על הציפסט והמעבד. מה שגרם לירידה משמעותית במעלות שנפלטו מהמעבד והציפסט בזמן מנוחה. עידכון זה מתאים לבעלי ציפסט nForce2. אז למי שיש מידע לגבי העידכון או התוכנה מוזמן להביא לדיון זה. ותודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by Satlan,

סאפ הייתי מעוניין לדעת אם ה-7800 הוא OCER טוב, ואם כן איך להמהיר אותו בתודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by kobibo,

בדקתי Artifacts ב GTO2 שלי ( לאחר פתיחת צינורות+O.C לXTPE ) ורציתי לשאול מס' שאלות: 1. האם הבדיקה מעמיסה על הכרטיס יותר ממשחק ? פשוט הטמפ' לאחר 4 דק' הגיעה ל 60 מעלות. 2. האם עלייה כזאת בזמן כה מועט תקינה ( במנוחה כרטיס ב 37-38 מעלות ) וזה אחרי מריחת MX-1 3.במהלך הבדיקה אני תמיד רואה את הנק' הצהובות ( אומנם לא הרבה ) נעלמות ומופיעות שוב ורשום לי למטה שאין שגיאות ...נשמע תקין ?

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  13. Started by Ghtm,

אני משדרג בפברואר, ואני עומד לעשות למעבד ולכ.מ. OC רציניים. אני צריך לוח טוב לזה. רק שלוש דרישות: -שייתמוך במעבד P4 LGA775 -שיהיה עם PCI E -חובה 4 סלוטים לDDR 400, אני לא יכול להשתמש בלוח עם 2 סלוטים DDR ו2 סלוטים DDR2 כי יהיו לי 4 או 3 סטיקים. אה כן וחייב להיות סוס לOC. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by t_eliran,

חבל שזה כל כך יקררררררר

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by psycho59,

לפני כמה דות נכנסתי ל atitool כדי להמשיך את הOC שעשיתי לכרטיס מסך. עשיתי בדיקת ארטיפרת ולא היו בעיות הכרטיס התחיל לעלות כהרגלו לכיוון ה60 מעלות ר שעכשיו ראיתי אותו ממשיך ל61 ושניה אחרי 62 ושהוא הגיע ל63 פשוט עצרתי את הבדיקה. הכרטיס ירד כמה מעלות ונשאר על 58 מעלות ללא שום מאמץ וכל זה שהמארז עצמו פתוח. הסתכלתי על הכרטיס ופתאום אני רואה שהמאוורר שלו בכלל לא מסתובב. עשיתי restart למחשב ופתאופ הוא כן הסתובב. אני מפחד שזה יקרה לי שוב כי אני לא בטוח שאני אוכל לנצל אחריות. תופעה מוזרה. מישהו יודע מה יכול לגרום לה ומה צריך לעשות כדי לתן את זה?

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  16. Started by Axel Foley,

יש לי לוח אם אינטל Sorento 945GNT. אני מעוניין לעשות OC קטן לנסיון ולא יודע איך להתחיל (בביוס אני לא מצליח לשנות שום דבר) כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by st0m,

שלום ... אני רוצה להוסיף מאורר שיכניס אוויר למארז אבל שפתחתי את המחשב, הסתכלתי איזה חיבור יש למאורר של המעבד ולמאורר האחורי שלי במחשב ויש להם אותו חיבור ... אז הבעיה שלי היא שאני לא מוצא עוד חיבור שבו אני יכול לחבר עוד מאורר אז מה אני צריך לעשות ? הלוח אם שלי הוא : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1878 תעזרו לי בבקשה זה מאוד מאוד חשוב, אני פשוט חייב אבל מאוד חייב להוסיף מאורר שיכניס אוויר למארז !! תודההההההה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by Esparco,

אני משתמש ב EVERST ורשום לי השם של החיישן זה MAXTOR 6Y060L0 עכשיו אני בטוח שזה החיישן של הארדיסק.. מישהו אם זה החיישן של המעבד או שיש אחד אחר וצריך תוכנה אחרת.. יש לי Intel Pentium 4 1.7Ghz i845e עשיתי אובר קלוק ל 1.9Ghz

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Started by rafi-s-,

תראו בתמונה מה שמסומן בכחול זה התוצאה של המכפלה נכון? אם כן אז המכפלה שלי 3X אם אני מעלה את המכפלה ל 4X זה יהפוך 1112 ובטטוק אמור להיות 1000 ? זאת אומרת שאני לא יכול לעלות את זה ל 4X?????? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  20. Started by DJPOWER,

יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן... האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? אם היה אני מתחיל באובר רציני תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by a-gold,

רציתי לדעת כמה בערך חום של מעבד אמור להיות, חום של לוח, ואם יש עוד משהו ששחכתי אז אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  22. Started by big foot,

בירצוני לרכוש קירור למחשב יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 939 ואני חושב על הקירור הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=3418 רציתי לשמוע תגובות על הקירור האים הוא טוב ושווה להשקיעה נ.ב כיום המחשב שלי מגיע ל39 מעלות בשעת מאמץ האים כדאי ביכלל ליקנות קירור חדש? תודה מראש ???

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  23. שמעו חבריםאני רוצה לעשות ולנסות אוברקלוק פעם ראשונה רק לניסיון אני לא ישאיר את זה זמן רב המפרט שלי הוא כך intel p 2.0 ghz Geforce fx 5200 512 mb ddr octck motherboard 533 mhz wd 120 gb IDE אני רוצה לעשות לניסיון לכרטיס ולמעבד אם תוכלו אחים שלי להביא לי גם קישורים לתוכנות עם איזה מדריךך יהיה טוב

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  24. Started by conundrum,

שלום לכולם, יש לי מעבד פנטיום 4 3.2GHZ עם גוף קירור רגיל של אינטל שעושה רעש של טרקטור רציתי לדעת מה יותר כדאי לי לקנות: זלמן FATALITY או זלמן 9500... אם למישהו יש המלצה למשהו אחר יותר טוב אני אשמח לשמוע אני מחפש גוף קירור שיהיה שקט מאוד אבל שיתן תוצאות טובות שאני אוכל לעשות OC נחמד... והתקציב שלי הוא 400 ש"ח מקסימום תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by shtrodel,

טוב אז בנתיים זה מה שהשגתי... core 545 MHz memory 1.279 יציב. טמפרטורות:מעבד 1 - 51 מעבד 2 - 49 תוצאות: 3DMARK 05 - 6947 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1510476 יש בדיקות נוספות שצריך לעשות לפני שאני ממשיך? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.