אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת מה זה גריז טרמי ולמה זה עוזר ואיפה סמים את זה ???
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Hardware Doctor ופתאום גיעה לי הודעה: WARNING, Your DDR voltage is exceed the limits. נכנסתי לתוכנה ואני רואה שהמתחים של הזיכרונות נעים בין 1.97 ל-1.98 האם זה טוב או לא??? עזרכתם דרושה בהקדם תודה רבה! עריכה: עכשיו שאני נכנ אני רואה שזה נע בין 1.95 ל1.97. מה אתם אומרים??
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא פרצתי אותו.... כי אני לא יודע איך! ואני עושה אובר קלוק! ויש תסמינים שזה עובד! נגיד שזה מתחמם אז אני מתחיל ליראות נקודות וצרות מוזרות על המסך..... זה אפשרי שמתקיים OC ללא פריצת ביוס?????? עזרההה זה ממש חשוב לי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני חייב ממש דחוף סינק ממש טוב למעבד 2.6 ht socket 478 אין לי הגבלת מחיר צריך משהו הכי טוב שיש בארץ כי המעבד מגיע ל 60 מעלות והמארז ממש רותח ניסיתי הכל ניקיתי אבק , סידרתי חוטים ועדיין זה רותח, שאני יושב ליד המחשב אני מרגיש כמו בתנור אני חייב סינק טוב ממש טוב וגם אם אתם חושבים שזה משהו אחר אז בכל זאת תביאו לי סינק טוב וחשבתי על CoolerMaster jet 4 או Thermaltake Spark 7+ מה יותר טוב ומה הסינק למעבדי אינטל הכי טוב בארץ עריכה: סידרתי לו עכשיו את המאווררים והמעבד בחום של 56 מעלות זה עדיין חם אני חייב סינק חדש תודה מראש לעוזרים install
-
- 10 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני קונה את הקייסר 3 ויש בו הארדקאנו עכשיו אני רוצה לבנות לו תאורה אחורית , הכיצד אני מבקש ממכם מדריך לבניית תאורה אחורית בעברית!!! וברור!!! תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/products/dcfan/xblower.htm שווה??? אני מתכוון לשים את זה כמו שהם ממליצים אחד על המעבד במקום הווקנו 9 קול מוד שלי ואחד מכניס אוויר מאחורה....
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי חברה , אני קונה מארז בעוד כשבועיים השאלה שלי היא מה המארז הכי מומלץ מהאתר www.newegg.com ב160 דולר תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ההודעה נערכה. אני מחפש מאוררי לד צבעוניים led fan \ uv led fan \ catode fan \ uv catode שמתי עין דווקא על spire שבא בצבעי הכחול או כחול וורוד ביחד בגלל המחיר הזול שלו, עוצמת הרעש הנמוכה שלו, והתמונה החביבה שלו ------------------------------------------- ההודעה המקורית על חיפוש מאוררי 80מ"מ : אני מחפש מאוררים שיעשו עבודה טובה, ולא מרעישים במיוחד זאת אומרת שהרעש שלהם יהיה סביר כזה חביב לאוזן בכלל אני משתגע לחברים שלי יש מחשבי קומפלט שהם קנו הם בחיים שלהם לא חשבו שמחשב זה משהו שמתחמם יש להם מאורר ג'נרי אחד מאחורה מוציא אוויר מתחת לספק, משהו שקט ביותר בחיים שלהם לא בדקו טמפרטורות לא דאגו לשטויות האלה אני כבר שנה משקיע במאוררים בלאגן מה לא לא רק שיש לי רעש של טרקטור מהמחשב ואנ…
-
- 11 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם הnvidia system utility וניסיתי להעלות fsb כל פעם שהגעתי ל300 mhz ddr המסך נכבה ולפעמים כל המחשב איזה רכיב במחשב יכול להגביל אותי?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטמפ' כמעט נעה בין 48-50 בנוה ואיך שאני מפעיל משחק ברקע הטמפ' מגיעה ל58,59 ולפעמים 60!! זה חם מאוד! מה לעשות? להחליף קירור?? אני מפחד שזה גבוה מדי!! תודה על עזרתכם!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסורק שלי התפחם אז חיתתי בתוכו וגיליתי שתי דברים אחד כתודה שאפשר לחבר לחיבור של הכתודות במחשב והשני הוא שני לכתודה שבדקתי עם קצת הלחמות אתם תוחלו לחבר אותו למחשב אז תהנו ועם אתם צריכים עזרה לגבי משהו בפרויקט הזה אתם מוזמנים לטפוס אותי בפורום או אי סי קיו תהנו ;D
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המחשב שלי: CPU: Intel Pentium 4 2.66Ghz 533Mhz Bus Motherboard: EliteGroup PVPXAD (משהו כזה) Memory: Kingston 256MB DDR PC-2100 Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI H.D.D: Seagate 80GB 7200RPM תגידו לי אם כדאי לי לעשות אוברקלוק ולאיזה חלק\ים
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היה לי איזה Creative GeForce 256 (DDR) 32MB בארון ובדקתי אותו על המחשב שלי וממש התרשמתי לטובה מהביצועים! (מפעיל MaxPayne 2 על ההגרות הכי גבוהות ב1024 על 768 + Anistropic filtering!! בצורה חלקה!) הכרטיס עובד כמו תותח אבל העניין הוא שהוא מתחמם כמו תנור! מגיע ל70מע' (או טיפה יותר אבל זה יורד מדי פעם ל69.9 החיישן טמפרטורות שלי לא מסוגל למדוד מעל 70) וזה על 58בחלונות וזה רק אחרי שהוספתי מאוורר 80mm ליד הכרטיס. האם אני צריך לדאוג? למרות שזה כרטיס ישן, עדיין כרטיס טוב חבל שיהרס :\ הערות: החיישן טמפרטורות הינו תקין! - זאת לא הבעייה. המאוורר של הכרטיס עובד בצורה תקינה.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
shalom friends I need your help and advise for fans for my coumpter case which one are the best and quiet size 80 mm there is no problem for purchase of any amount I can afford any amount thank you and you can write in hebrew
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם AMD 2500 512 DDRAM 333 ולוח KT600 MSI כרטיס מסך GFORCE 4 MX 440 64 MB 8X אני הצלחתי להגיע ל170 (דיפוט על 166) וטאני לא רוצה להמשיך בלי לדעת ממש מה אני עושהה... אני צריך לשנולת עוד דברים חוץ מהFBS? עוד שאלה ... מה יותר טוב 2 או 2.5 בזיכרון ... ? (אני משאר 2.5 ) ומה בעצם זה אומר..?
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ראיתי את המדריך למכונה ורציתי לבנות אחת אבל החומרים יקרים מידי אש אלה לי אליכם יש לי פליסטשין ורציתי לדעת אם אני מכין את העץ ואת הפליסטישן והכל איך אני יעשה שהוא יעבוד על אותו עיקרון כמו של המחשב כי טלויזיה אני מחבר לזה יותר נכון חייב אז זה לא בעיה ושלטים במקום ג'וייסטיקים רק הקטע של העבודה של זה זה הבעיה שלי
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
זה משהו קטן שאני עומד לבנות. אני רוצה לדעת אם זה יעבוד או לא, מדובר בראובאס ל 4 מאווררים עם אפשרות להעביר את כולם ל 12v. אם למישהו יש עצות אשמח לשמוע, אבל קחו בחשבון שכבר קניתי רכיבים וחוץ מכמה נגדים ספייר אין לי אפשרות לקנות שוב. החנות רחוקה.
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב קודם כל שלום כולם! הרבה זמן לא הייתי פה... טוב עכשיו לבעיה.. קיבלתי היום עכבר של מיקרוסופט.... אופטי הכי פשוט.. יש לו 2 לדים.. אחד לעינית ואחד סתם ליופי.. אז מייד פתחתי החלפתי את הלד של העינית לאחד כחול.... ועכשיו הבעיות... 1. לא ממש רואים את זה אבל לא קריטי לי... 2. העכבר עובד... אבל רק על משטחים שהם לא שחורים... כאילו השולחן שלי שחור ואז הוא לא עובד.. ועל דף לבן הוא כן עובד... יש למישהו סיבה למה זה קורה?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חבריה אני מחפש בנרות מאוורר 80 מ בעובי סמ עידכון: או סמ וחצי כן הם קיימים כל מי שיש לו מעבד XP 1600-1900 וקיבל בזמנו את הלוח קירור של ספייר איתו בייחד אז על הלוח קירור יש את המאוורר הזה. תעזרו לי אני מוכן לתת תמורתו את המאוורר שבא עם הלוח קירור של זלמן ה 6000U בא איתו מאוורר של 90 או 92 ממ או מה שזה אפילו מי שיש לו ומוכן להחליף ורוצה לעשות חור במארז יש לי בבית מקדח כוס וגומיות ואני מוכן לעשות לו כמה חורים שהוא רוצה בגודל 80 ממ ולתת לו גומייות מתנה על חשבוני! או אם אתם יודעים שמוכרים אותו איפשהו צרו קשר אם אתם יכולים לעזור פה בפלא או באיי סי קיו 053910337 67402537 עודד עידכון שמעו גם 2 סמ יוכל לעזור אבל אז אני יצטרך שני מאווררים של 70 ממ על (פחות כולל) סמ וחצי
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, עשיתי אוברקלוקינג למעבד msi -645u p.4 2500 mhz בביוס יש לי אפשרות נחמדה כזאת לעלות את ה-fsb , הוא היה לי ב133 וכשהעלתי אותו קצת רק כדי לראות(אף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג למעבד) זה הגיע לי ל-2800 מגה הרץ, וכשהתלהבתי מהעניין העלתי המון(לא עד הסוף למרות שהיה אפשר לעלות עוד המון) והוא הגיע ל3.6 ג'יגה הרץ. ואז כשהפעלתי את המחשב מחדש הוא הגיע למסך שהוא אמור לטעון את הווינדוס, נו טוב היה אמור...וראו מסך שחור אז עשיתי ריסט והמסך בכלל לא נדלק , הכוונה שכל המחשב פעל רק המסך הבהב.(הנורית) וכשהחזרתי אותו למהירות הרגילה הוא היה שוב בסדר , אני חושב שפשוט המחשב שלי לא תומך בזה או משהו מה אתם אומרים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היייייייייי אנשים הרבה זמן לא דיברנו טוב שמעו יש לי P3 SLOT1 (אני חושב שזה SLOT1 זה האלה שהם כרטיס) בקיצור זה אחד מהאלה עם הקירור בגודל בית עליהם (כאילו הקירור ממש על כול המעבד ובמיקרה הטוב אפשר לראות איזה מ"מ מהלוח של המעבד) אז בקיצור יש איזה דרך לפתוח לו את הנעילה בלי להתחיל להתעסק עם להוריד את הגוף קירור שלו ודבקים וכול הזבל הזה?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
HI FRIEND'S IN THE END I RECEIVED MY COMPUTER YOU CAN CHEAK DETAILS OF MY COMPUTER I RUN THE 3dmark AND THIS THE RESULT I RECEIVED 3dmark2001se-19040 3DMark03-6500 NO OC I WANT TO ASK YOU ABOUT OVER CLOKING I TRY IT 220 BUS I GET 3.500MHZ WORK OK WHEN I PUT 230 THE WINDOWS GET STUCK I INSTALL WINDOWS A I HAVE THREE FANS 2 BAEK AND 1 ASIDE AND I WANT SOME TO HELP ME OC THANK YOU YOU CAN WRITE IN HEBREW 8) :-\ :-\
-
- 11 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
יש לי בחירה בין VOLCANO 10 לבין VOLCANO 11+ איזה לקנות? ההפרש במחיר הוא 60 ש"ח.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-