עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by !_Evil_!,

יש לי מארז עם 3 מאווררים אחד קדימה אחד אחורה ואחד בצד 2 80mm ואחד 120mm והקירור המקורי של המעבד... זה המחשב השני שלי שזה פרסקוט פנטיום 4 3000 האם זה מספיק?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by eshel107,

האם ל6600GT יש גשש חום אשר מראה טמפרטורה על ידי SPEDFAN או תוכנה אחרת.

3. שלום לכולם!!! רציתי להמשיך ולשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי RADEON9600 עשיתי OC והגעתי425\220 1. רציתי לדעת איך אני משנה את התדר של הזיכרונות כדי להגיע לתוצאות יותר טובות??? 2. ולאיזה תדרים לשנות?? 3. בATITOOL יש שם אופציה MEM האים שם משנים?? 4. מישהו יודע על ווטל מוד לכרטיס שלי?? ואם כן אפשר בבקשה להרחיב?? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by TTS,

הייתי רוצה לדעת יותר על ה-OC ואיך עושים אותו...

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by Tzanany,

מישהו יכול לעזור לי לעשות אובר קלוקינג לgeforce fx 5200 להביא לי את התוכנה שעושה את זה ולהגיד לי איזה קירור אני צריך בשביל זה... תמצאו אותי באייסיקיו 548423 ובמסינג'ר zaitt@walla.co.il תודה תומר... ..,--^----------,--------,-----,----------------^--, ..|.|||||||||...`--------'.........|.......................0 -=D -=D -=D ..`+---------------------------^------------------| ....`\_,-------,._________________________| ....../.XXXXXX./`|........./ ...../.XXXXXX./..`\......./ ..../.XXXXXX./\______( .../.XXXXXX./ ../.XXXXXX./ .(________( ..`----------

• 2 תגובות
    • 417 צפיות
  6. Started by SEangel,

שלום. בעקבות הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/527785-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%99-IVY-%D7%95-HASWLL#.VA560WM7GUk רציתי לדעת אם אפשר (ואם יש צורך) להחליף את המשחה גם בסנדי ברידג' (2500K).

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by BornExtreme,

ראיתי שגם קוראים לזה over clocking מישהו יכול להסביר לי מזה וזה מאוד יעזור אם יוסיפו את זה ל-FAQ... תודה!

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by UVnet,

יש לי פנטיום 2.8GHZ על Asus P4S8X עם 512 MB זכרון (DDR 333) וכרטיס מסך Radeon 9700 Pro של ATI . כמה אני צריך לצפות שיצא לי ב 3DMARK2001 SE?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by nodfaswa,

איך הזיכרונות האלה לאוברקלוק

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  10. האם יש מניעה לאפשר למשאבת המים במערכת קירור מים לעבוד כל הזמן גם כשהמחשב כבוי? לפי ההגיון נראה כי כדאי להשאיר את המשאבה עובדת גם לאחר כיבוי המחשב כיוון שהמעבד עדיין חם מאד . נ.ב באותו נושא - האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ריליי או כיצד בונים אחד כזה למערכת קירור מים ? :AR15:

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  11. טוב, היה לי פעם לינק למדריך כזה אבל הוא נעלם במסתוריות... (כנראה מחקתי מרוב חוסר שימוש) נו... ומה אתם יודעים - עכשיו כשיש לי controller אין את הלינק... בקיצור - חיפשתי בהרבה אתרים ובגוגל - נאדא... למישהו יש?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by ad112,

התקציב - 200 ש''ח כמה שיותר מאווררים. מארז: Cm690 מאוורר קדמי + אחורי + צדדי באו עם המארז. מאוורר עליון 80MM מוציא . קירור המעבד הוא big typhoon לא VX. מרעיש גם כן. מחפש דרכים להשקטת המארז + המלצה על מאוררים שקטים ומקררים מאזור ר''ג\ת''א. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by amigamerlin,

שלום, יש לי xp-120 על המעבד, ואני רוצה להוסיף עליו מאוורר 12cm טוב. המומלץ של thermalright כבר לא ממש זמין, ואשמח לדעת איזה מאוורר כדאי לקנות עבורו שיהיה גם מספיק שקט, וגם יעיל. ומה המחירים, בערך. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by Vladgi,

יש לי דיסק קשיח של sata -westren digital 80gb cavier se . על לוח אם epox 8rda3+ עם בקר raid אשר אחראי על ה-sata כמובן,מהיום הראשון אני לא מצליח להביא אובר קלוק נורמלי במתחים רגילים הכוונה שאני צריך מתח של 1.725 לבאס של 180 ל-2600+ שלי,תהיתי אם יכל להיות שהנעילה בלוח והיא בעצם הגורם שהורס לי את האובר קלוק?או שבבסים כאלו זה לא משפיע?הכוונה שהלוח נחשב לאובר קלוק טוב והוא גם תומך ב-200 בדיפלוט...

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  15. התקנתי שלושה מאווררים במארז. אחד 80מ"מ מקדימה [מוציא אוויר] שמחליף מאוורר ג'נרי שבא עם המארז, אחד 80מ"מ מאחורה [מכניס אוויר] ואחד 120מ"מ בצד [מוציא אוויר]. אני מבין שהסידור הזה לא מוצלח ואני שוקל לסובב את כל המאווררים במארז (כך שאני מקבל מאוורר 80מ"מ מקדימה למטה שמכניס, 80 מ"מ מאחורה למעלה שמוציא [כי אוויר חם עולה למעלה] ו120מ"מ בצד שמכניס). החשש שלי הוא שהמאוורר מקדימה חסום ע"י הפאנל הזה של המארז (אתם יודעים על מה אני מדבר.. ככה שאני לא יכול לראות אותו כשהמארז סגור) ולכן אני לא בטוח אם תהיה לו גישה לאוויר כדי להכניס אותו.. אני צודק? (מצד שני, כרגע הוא מוציא את האוויר הקר ולא את החם [כי הוא נמצא למטה] ולכן הוא לא מועיל לי). ועוד שאלה קטנה. כי מתכוון בימים הקרובים להתקשר ל…

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  16. מדובר במאווררים מאוד שקטים לפי נתוני היצרן . רמת רעש עליונה עומדת על 14DB בלבד בזמן שהמאוורר דוחף 53CFM מכובדים . לצורך השוואה מאווררים של NOCTUA ו SCYTH לא מתהדרים בנתונים כאלה . כמו כן המחיר של המאווררים הללו עומד על 70 שח ליחידה שזה זול יותר מהמתחרים . מה אתם אומרים ? שווה או שמשהו פה לא נכון ? איפה הקאצ' ?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by Pop3Sail,

אוקי.. חיפשתי קצת במחשב שלי ולא! לא מצאתי שום דבר על ram mhz או שום דבר כזה וגם לא במדריכים שבאתר אז בבקשה הנה אני שואל: איך עושים אובקלוק לזכרון? האם עשיתי כבר אוברקלוק כשהעליתי את הfsb כי רציתי לעשות אוברקלוק למעבד? :\ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  18. האם מישהו מכיר תוכנה להצגת טמפ' מעבד על הצג בזמן משחק? אשמח לדעת אם לאחר האוברקלוק המעבד לא מתחממם לי יתר על המידה.... בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by or0126,

אני נכנסית לאתר של פרונטיר וראיתי את המבנה של המארזים שלהם (09a ו 08a) ולפי מה שראיתי יש להם מבנה די טוב והם גם יותר זולים מה6A19 והם גם באים עם ספקים (מה שאומר שאולי יש אפשרות שהחנות תוריד את הספק ויחד עם זה ירד גם המחיר) והם יותר יפים (לטעמי) בכל מקרה מה אתם אומרים כדי לקנות מבחינת קירור לעומת מחיר את ה6A19 או את אחד המארזים שלהם שעולה פחות לינק לאתר: http://www.frontier.com.tw/htm/product/case.htm לינק דגם 09A: http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/09a_win.htm לינק דגם 08A: http://www.frontier.com.tw/htm/product/08a/08a_win.htm

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  20. Started by boxer555,

תגידו אנשים אתם ממליצים על מערכת הקירור: THERMALTAKE CL-W0076 BIG WATER 775 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13714 תודה על תשובותיכם!

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  21. Started by ob,

קיבלתי מאוורר למעבד חדש של Zalman CNPS7500-AlCu ומשחה טרמית ... והיו לי עוד שני מאווררים ישנים של אינטל , החלטתי לחבר גם אותם ... חיברתי אחד למעלה ואחד מאחורי המארז עם ההיטסינק של המעבד ... האם יהיה יותר טוב להוציא אותו ? או דרך טובה יותר להרכיב את המאווררים בצורה אחרת ? http://img230.imageshack.us/img230/7711/123li7.jpg יש לי גם כרטיס מסך ישן של radeon 9600xt עם מאווררון יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות איתו ? http://www.hardwaretidende.dk/hard/artikelimages/30112003-3.jpg

22. שלום, יש לי בבית מחשב AMD Athlon 1.33 שסובל מבעיות חימום, החלטתי לבדוק אם יש משחה טרמית בין המעבד לגוף קירור והאם היא מרוחה טוב, כשפירקתי את המעבד והגוף קירור ראיתי שיש המון משחה טרמית על כל הריבוע של המעבד ושהשכבה בכלל לא אחידה, ניגבתי הכל עם נייר טישו וכעת אני מעוניין למרוח משחה טרמית בצורה האופטימלית ביותר, היכן צריך למרוח? (על כל הריבוע, רק על הצ'יפ הקטן באמצע...?) ואיזה עובי של שכבה צריך בערך למרוח? תודה.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by Hack4ev3r,

שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס לוח Neo4 Platinum של MSI ומעבד Athlon64 3200+ עכשיו מה שקורה זה שאני מתחיל לעשות אוברקלוק (לא דרך התוכנה שמצורפת ללוח היא מוגבלת לאוברקלוק של 200 מגהרץ) והכל טוב ויפה וכתוב בביוס באמת שהכל עובד ואיך שאני מגיע לווינדאוס אני בודק במחשב שלי Athlon64 3200+ מהירות 2300MHZ סבבה אני הולך לתוכנה S&M להתחיל בפעולות הרגילות של אחרי אוברקלוק ומה אני רואה שם? Core Speed : 2009 נכנס לתוכנה CPU-Z שוב פעם 2009 ואז שאני נכנס לתוכנה שבאה עם הלוח בכדי לבדוק טמפרטורה אני רואה שבמהירות באס כתוב 200(יש לי מכפלה 10) אז אני מפעיל את המחשב מחדש נכנס לביוס ואני רואה שהבאס 250 אז What gives? או שהלוח הזה אוברקלוקר מעפן או שני מפסיד פה משהו? נ.ב : מישהו יודע איך…

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  24. Started by B0necrack3R,

מעניין אותי לדעת כיצד מרחתם את המחשה הטרמית, באיזה גובה השכבה.. והאם מרחתם גם על המעבד וגם על ההיט סינק או רק על אחד מהם.. כל פרט יתקבל בברכה.. כי אני מרחתי AS3 לפי המדריך באתר וזה לא עזר לי בכלל.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  25. אהלן! לאחרונה רכשתי את המעבד שציינתי, ארבע ליבות במהירות 2.83GHZ. לאחר בדיקת מאמץ, אני לא ממש בטוח אם זה קונבנציונלי איך שעשיתי, אבל שיחקתי ב-FSX, והסתכלתי על השימוש במעבד דרך ה-TASK MANAGER ועל הטמפרטורה של הליבות דרך התוכנה EVEREST. התברר שכאשר המעבד עומד על 100%, הטמפרטורה שלו היא עד 55- כל ליבה שונה, ליבה 1 הכי חמה והיא מגיעה מקסימום ל-55, בעוד ליבה 3 לא עולה מה-48... בקיצור, האם אלה טמפרטורות שמספיק נמוכות בשביל לבצע אוברקלוק בלי לרכוש קירור בנפרד, אלא לנצל את הקירור המקורי..? אני מעוניין להמהיר את המעבד לא באופן מפלצתי, ואני חסר כל ניסיון. אשמח לקבל תגובות! תודה רבה אופס! להעביר לפורום המתאים, סליחה!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.