אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה לקירור הכי טוב למעבד i5 ללא OC עד 200 ש"ח (קונה מTMS). תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא בתהליך עדכון קטן של המערכת קירור מים שלי (החלפת מיכל/צנרת וכו), ו"על הדרך" הזמנתי גם את ההקירור הנ"ל של TR. הנה כמה תמונות. אריזה הקירור עצמו אביזרים הסרה של הקירור מה8800GT של BFG. זום על הליבה והזיכרון, לזכות BFG יהמר שהם לא חסכו במשחה הטרמית, שהגיעה לכל מקום בליבה. התקנה של קירור הזיכרון, שלמרות הפאד הטרמי ה"דק", נדבקו כמו שצריך. התקנה של הקירור עצמו היא די פשוט, הברגה של 4 מוטת אל הבסיס של הקירור, משם לכרטיס מסך, ונעילה עם ברגים בחלקו האחורי. קצת על העובי של הקירור ;D זהו בגדול, לצערי אני תקוע בלי מיכל, ולכן עצרתי את פרויקט עד שהוא יגיע בהמשך, תמונות נוספות, טמפ' וכו אני אעדכן בהמשך.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מריץ עכשיו את התוכנה ( מחממת את המעבד הרבה יותר מפריים ! ) ורציתי לדעת אם היא בודקת רק מעבד או יציבות כללית ( מעבד, לוח,זכרון ) תודה עריכה, עוד שאלה, במידה והמחשב מחזיק את השעה בדיקה, זה אומר שהוא יציב לחלוטין ? או ש... נאמר קרייסיס במשך כמה שעות טובות עלול להוציא את המערכת מיציבות....?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לקחתי את ה7200gs המצ'וקמק שלי והוצאתי לו את המיץ: ואין כמעט ובכלל ארטיפקטים.. הטמפ' בין 49 רגיל ל60 במאמץ... איך?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שאלה קטנה, מה עדיף - מכפלה נמוכה עם באס גבוהה או מכפלה גבוהה עם באס נמוך? זאת אומרת יש איזושהי עדיפות מסוימת?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איך הטמפ' במנוחה 55 ובמאמץ 85-90 נגיד ב Brothers in Arms - Hell's Highway הכרטיס של גיגה ביט קירור של זלמן VB830 מה אתם אומרים ? חשוד? או נורמלי כדי להסתבך ולהוציא תגוף קירור ולמרוח מחדש משחה טרמית לקחת תסיכון?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש כרטיסי מסך 9800GT X2 מחוברים בSLI יש בעיה שבשום תוכנה הקיימת הוא לא מראה לי טמפ הכרטיסים הם של I3NNOD השאלה שלי היא אם בכרטיסים האלה לא אמור להראות את הטמפ וגם יש לי את האפשרות לשנות את כרטיסי המסך לדגם אחר או לסוג אחר מה הייתם ממליצים לי בבקשה ????
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב, שאלה עיקרי המפרט שלו: Q9450 P5K 2x2048 DDR2-800 OCZ ספק איכותי ויציב, קירור - לא סטוק מה הגדרות ה-BIOS להן אני זקוק כדי לייצב את המעבד באופן קבוע במהירות 3.2GHz? תודה
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלומות.. לפני כחודש בערך החלפתי את הקירור של הX1950 הבוער שלי (של Sapphire) מהסטוק לAccelero S1, שעליו מורכב מאורר 12 ס"מ של AC, שפועל קבוע על 1500 סל"ד. השינוי הזה הצניח את הטמפ' שלו מ60 במנוחה ו90 במאמץ ל40 במנוחה וסביבות 60 במאמץ מלא-קרייסיס ודומיו (השתמשתי בדרייברים של ATI ועשיתי שם OC עד הסוף - 770\621). חשוב לציין שאני לא מנוסה בOC אבל חשבתי שאולי אפשר לסחוט ממנו יותר.. לפי דעתכם אפשר לקבל ממנו שיפור נראה לעין? (לדוג' להפוך את קרייסיס בHIGH לשחיק-1280X1024) אם כן, באיזה תוכנה הכי כדאי להשתמש? ואיך עושים את זה בצורה בטוחה? איזה אמצעי זהירות לנקוט, ועד איזה טמפ' אפשר להגיע? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך msi 8800gts 320 ועשיתי לו אוברקלוק מקסימלי ללא העלאת מתחים. אני רוצה "לסחוט" ממנו עוד קצת ולפי מה שהבנתי כנראה שצריך להוסיף מתח. מישהו מכיר תוכנה שניתן להעלות איתה מתחים לכרטיס בקלות יחסית? הגעתי לתדרים הבאים עם המתח המקורי של הכרטיס: מעבד - 634 שידר - 1600 זכרון - 958 על הכרטיס יש קרור של זלמן ובמאמץ הוא מגיע ל 56 מעלות.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דיי חדש בתחום ה OC, יש לי מחשב חדש יחסית ורציתי להתחיל להתאים אותו לOC. המפרט הוא: CPU: Intel Core 2 Duo E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3L RAM: OCZ Titanium XTC 2GB DDR2-800 DDR2 4-4-4-15 X 2 VGA: GIGABYTE ATI Radeon HD4850 512MB HD1: Westren Digital WD800JD 80GB SATA 8MB HD2: Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB DVDRW: ASUS DRW-2014L1T X20 DVD CASE: HEC 6AR6 PSU: Cooler Master eXtreme Power Plus 460W OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64 כל הקירורים במחשב הם סטוק. אני רוצה להריץ OC דיי רציני למעבד, ולזכרונות. יש לי כמה שאלות. 1. איזה קירור מומלץ למעבד יש עד 300ש"ח ? חשוב שיהיה שקט. 2. הספק כוח שלי יספיק לOC רציני ? 3. מומלץ לקנות קירור לצ'יפסט …
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יותר מזה לא הצלחתי לייצב. האם יש אפשרות לעלות מתחים לכרטיס מסך ? ביוס חלופי?תוכנה? ביוס - יש לי אפרות לעלות את ה- V ל- PCI-E זה יכול לעזור במשו ? אחרי האובקלוק לאיזה כרטיס מסך הוא משתווה ?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתעניין בגופי קירור למעבד ואני מתלבט בין שני דגמים: 1. thermalright ultima 90 מחירו באזור 220 ש"ח 2. thermalright ultra 120 extreme מחירו באזור 250 ש"ח מה עדיף? יש הבדלים בביצועים (המחיר כמעט זהה)? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בזמן האחרון יש לי במשחקים שונים (במיוחד עם גרפיקה כבדה) קפיאות במהלך המשחק והתרסקות המחשב. לאחר הדלקת המחשב יש כל הזמן ארורים שונים עם וידאו ולכן אני מניח שזה כרטיס המסך. אני מתכנן לקנות קירור לכרטיס המסך אך אני רוצה להיות בטוח שהוא באמת הדבר החם במחשב! שמתי לב שגם כל שאר המארז גם הוא חם! ובמיוחד הספק! המליצו לי על המארז הזה בפורומים של מפרטי מחשב, ונראה לי שהוא לא מתמודד כ"כ טוב עם החום של הרכיבים. כיצד אני יכול להיות בטוח מה הוא גורם הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם בבעלותי כרטיס מסך מסוג Leadtek GeForce 8800GTS 640MB G80 הבעיה שלי היא שהוא מתחמם באופן קצת מטריד (72 מעלות ברגיעה, 80 מעלות במאמץ), וזה גורם לבעיות במספר משחקים חיפשתי פיתרון קירור מתאים לכרטיס, ומצאתי את שני המוצרים הבאים: Thermalright HR03 PLUS Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800 הבעיה היא שלא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת אותם! מה שכן נמכר בארץ זה הקירור לדגם החדש יותר של הכרטיס (G92) , לדוגמא: Thermalright HR03 GT Arctic Cooling Accelero TWIN TURBO ורשום באתרי היצרנים שהקירור הנ"ל לא מתאים לכרטיס שלי אודה לעזתכם.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
סיימתי את הOC לכרטיס מסך שלי שיש לי עכשיו NVIDIA GEFORCE 8500GT בהתחלה זה היה ככה: CORE CLOCK:459 MHZ MEMORY CLOCK:400 MHZ לאחר הOC: CORE CLOCK:610 MHZ MEMORY CLOCL:440 MHZ - אי אפשר לעלות יותר מ440 : | אממ זהו תוצאות נחמדות אפשר לעלות יותר בערך עוד 20-30 לדעתי.... כרגע הטמפ' של הכרטיס מסך:60 רגיל ו72 במאמץ.... אממ זהו ( : מישהו יודע לאיזה רמה בערך הכרטיס הגיע? תודה!
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין בלוקים לכרטיסי המסך שלי, לצערי באתר שממנו אני מזמין הDD הייעודי אינו במלאי, אך הבלוק של EK קיים (בכמה דגמים) האם הEK נופל מהDD בביצועים? יש למישהו מבחן השוואה בין הבלוקים? (אני מדבר על גרסת הניקל) האם להזמין את הEK, או להמתין שהDDיחזור למלאי? אשמח לשמוע את דעתכם..
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ATITOOL ולפני כמה חודשים היא הראתה לי את הטמפרטורה של הכרטיס מסך (יש בו חיישן) אך עכשיו שפתחתי את התוכנה היא לא מראה למטה שום טמפרטורה..החלפתי ל גירסת ה 2.7 וגם שם התוכנה לא מראה את הטמפרטורה.. ממה זה יכול להגרם מהתוכנה או מהכרטיס? ומה אפשר לעשות בנושא? תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1) איזה פונקציות כדי לבטל בBIOS בכדי לבצע אוברקלוק טוב ? 2) תדרים של מה בדרך כלל מעלים חוץ מ CORE , וגם אותם מעלים כל פעם ב5MHZ? 3) איפה אפשר להעלות מכפלה? , לא ראיתי את זה [FSB] , או שאולי יש לזה שם אחר? 4) איפה אפשר להעלות מתח? ואם מעלים מתח אז באיזה קפיצות , ואיזה מתח מסכן את הלוח \ אסור לעבור ... 5) איך עושים אוברקלוק לזיכרונות ? לא מצאתי ... , ואיך מעלים זיכרונות ? גם ב5MHZ כל פעם ? BIOS של AMERICAN MEGATRENDS P3.10 תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי 9800GT SLI של INN3D והם לא מראים לי טמפ בשום תוכנה שקיימת זה בגלל הכרטיסים או בגלל שזה של היצרן עצמו שבגללו לא ניתן לראות??
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד מהדגם שצויין, בעת המשחק (קרייסיס וור הד) המחשב כבה (זה קרה פעמיים), שמתי לב שטמפ' המעבד הייתה 58 מעלות, האם זה נורמאלי למעבד מהסוג הזה? האם המחשב כבה בגלל הטמפ'? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו יסביר איך בודקים את טמפ' כרטיס המסך ורכיבים שונים, אשמח אם אפשר לעשות זאת מתוך הווינדוס ולא דרך הביוס.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
תמיד שאני מדליק את המחשב הוא עושה רעש למשך כמה דקות (בערך 10דק') תמיד אומרים לי שזה האבק במאוורים אני מנקה אותם מוציא את כל האבק אם פן ושוב נהיה רעשבהדלקה. זה מפסיק כאשר אני נותן מכה קטנה למארז או אם הזמן פשוט מפסיק הרעש. ממה נהיה רעש הזה ואיך מסדרים אם אפשר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם משחה טרמית של ה Thermalright Ultra 120 eXtreme מתאימה גם בתור משחה טרמית לכרטיס מסך ?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-