עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Baz34,

חברים, מה גבולות הטמפרטורה שנחשבות לתקינות (ב-IDEL ובעומס) למעבד E6420 העובד תחת OC עד איזה טמ"פ אין שום סכנה למעבד, יש לי TUNIQ עפ"י ערך הטמ"פ הסופי אני אקבע את ה-OC . הכוונה שלי לעבוד ב-FSB=457M עם שעון מעבד 3.65G שאלה נוספת , על איזה ערך סף יש לקבוע את אזהרת הטפ"מ למעבד ב-BIOS (אם בכלל) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 403 צפיות
  2. יש לי זיכרונות בתדר 667 = שמחוברים בלוח אסוס M2N-E עם דואל צ'אנל כמובן למה כשאני מריץ תוכנת CPU-Z אני רואה תדר של 300 / 333 בלבד ? בימקום 667 או כפול מיזה? יכול להיות שאני לא בודק נכון ? הינה תיראו צילום מסך http://img148.imageshack.us/img148/9254/untitled2wq6.jpg או כאן http://img89.imageshack.us/img89/589/untitled3aq9.jpg מי עוזר לי להבין את זה? THX

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  3. GeForce 4 מת בצורה קורעת לב (תרתי משמע). אפשר לאמר שידעתי שזה מה שיקרה עם עוד קצת לחץ על הקירור, אחרי הכל מי צריך GF4 כיום?! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by INFERNO,

יש לי מעבד AXP 2500 Barton ווVolcano 7+ , הוולקנו כבר מתחיל להדרדר , ברצוני להחליף אותו להיסטינק קצת יותר רציני אבל היטסינק שקט , כלומר לא יותר מ 24 DBA , מצאתי את זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6334 האם מומלץ ? ומצאתי את זה , http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/a1889-01/a1889-01.asp האם מומלץ ? יש לציין שהמעבד שלי עובד על 50 במאמץ ו 38 בIDLE , כמובן שאני רוצה לרדת מהמטמפ' האלה . בתודה מיכאל

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  5. Started by Baz34,

האם למישהו ידוע מה רמת המתח המקסימלית שניתן לעלות אליה ב-OC ? (כמובן תחת ההנחה ששומרים על טמ"פ בסביבות 55 מעלות עם קירור טוב)

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  6. Started by ofirn2,

מבין גופי הקירור הבאים מי מביניהם שווה את הקנייה לא רועש מידי ונותן ביצועים טובים שעושים אוברקלוק וגם בלי: Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan Sunbeam Tuniq Tower Arctic-Cooling Freezer 7 Zalman CNPS9500 אני יודע ההחלטה קשה כולם טובים רק אני לא יודע מה עדיף ומה הכי משתלם. עוד דבר חשוב אחד אם בכלל גופי הקירור נכנסים למארז שמידותיו: (440mm (D) x 430mm (H) x 200mm (W תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by zniibidl,

במערכת ביג טייפון של תרמלטייק יש משאבה של 90-120 ליטר בשעה [תלוי אם זה החדשה או הישנה יותר] במדריך באתר רשום 2000 בין 120 ל-2000 יש הרבה הבדל...אז רציתי להבין קצת יותר בקשר לזה? איך זה הגיוני? ובכלליות האם אתם ממליצים על קירור מים ביג טייפון של תרמלטייק?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  8. כמו בכותרת... אז אני מעוניין בפאנבאס טוב, עם כמה שיותר ערוצים, חובה שיהיה שחור (ומעדיף בלי אורות או משהו בסגנון, מקסימום לדים) ויתן מקסימום מתח למאווררים. ובקשר למאוורר - אני מעוניין באחד בגודל 12cm, עם יחס דחיפת אוויר\רעש הכי טוב שאפשרי... תודה רבה מראש!

9. עשיתי אוברקלוקינג ל HTT 280, ובגלל הזיכרון שלי, שלא סובל יותר מדי המהרה הורדתי את המחלק שלו ל 133MHZ. עכשיו, 133 + 80 = 213. זאת המהירות שהזיכרון אמור לעבוד בה. נכון? CPU-Z מראה לי שהזיכרון עובד ב 180Mhz. ה HT X2. אולי זה בגללו? תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by idani1983,

שלום, מישהו יכול לעזור לי עם OC של 7800GT או להפנות אותי לאיזה לינק. תודה.

11. שלום רציתי לדעת באיזו תוכנה כדי להישתמש בכרטיס מסך 6600GT של XFX אזו תוכנה קלה לשימוש וטובה לOC לכרטיס הנ"ל תודה מראש

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by rafi-s-,

אני רוצה לעשות אוברקלוק ויש לי ספק 300w hec ויש לי אפשרות להביא את ה400 בלי כסף יש הבדל משמעותי ? תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. שלום קניתי כרטיס מסך מבית XFX של 6600GT ויש בו שתיי יצאות DVI למה זה באחת חיברתי את המסך למה השניה? לעוד מסך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  14. יש לי לוח של Asus P4S800D ואני רוצה לנעול PCI ו- AGP ואיפה מעלים את המתח של המעבד? ועוד שאלה איך שומרים על המהירות של הציפסט? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by JezpeRR,

שלום לכולם! אז ככה לפי כמה ימים מצאתי בבית פילטר עכשיו זה פילטר לאקווריום....אבא שלי אמר שזה שואב מים וזורק לצד השני עכשיו ישר עלה לי בראש לשמש את זה למערכת קירור מים שהבנתי שצריכה משאבה אז חשבתי על זה. אז אני רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם זה באמת מתאים? 2. מה בעצם אני כן צריך למערכת קירור מים? ואני מתכוון פירוט של הכלללל שאני ידע עם מה יש לי עסק 3. עד כמה זה מסובך לבנות דבר כזה? (לא קנוי) מחלקים שלא מיועדים למחשב אני מתכוון...(אני מדגיש אני חסר כל ניסיון בזה) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  16. מכפלה סטוק 11 FSB 240MHz יעני 2640MHz זכרונות על 166MHz ומכפלת HT על 3 מתח למעבד לפי דעתי דיי גבוה 1.650 אני לא יודע למה אבל הוא כל הזמן מבקש עוד ולא עובר בדיקות למה זה ככה? ??? עכשיו שאני בודק ב Prime95 עולה לי ההודעה הזאת: http://img57.imageshack.us/my.php?image=error8ts.jpg ואז התהליך explorer קורס גם (לא אקפלורר הדפדפן) ואז עולה שוב ואחרי כמה זמן הוא קורס עוד פעם והוא רושם לי שוינדוס כיבה את התהליך הזה כדי למנוע נזק למחשב למה זה קורה? טמפרוטות טובות המעבד על עומד על 41 במאמץ ועל 27-30 במנוחה איך אני יוכל להמשיך להתקדם ב- OC כי המעבד בטמפרטורה מאוד טובה?

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  17. בסופו של דבר הצלחתי לעשות OC למעבד שלי הגרתי את voltage מ2000MHZ העלתי ל2655.9 ומהירות הבאס עלה מ398 ל531 זה רק OC ראשון שלי וזה אם מאורר רגיל של אינטל :] http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=48377 ממש חמוד חח אני גאה בעצמי

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by matteo,

אוקיי לא בדיוק הכנת אז זה התחיל ככה יש לי ספק ישן שהחלפתי לפני כמה ימים עכשיו התחלתי לבדוק בקשר למאוררים כי המחשב התחיל להתחמם עלה לי רעיון הרי בספק יש מאורר נכון? אחחחחחחחח פירקתי תספק הוצאתי תמאורר ותלשתי את החוטים שלי מהלוח האלקטרוני חיברתי את זה לחיבור שלצערי אני לא יודע את שמו חחח זה לא 4 pin / 3 pin connector זה חיבור שבא בפיצול מזה של הכונן דיסקים קיצור חיברתי את החוטים בצורה פרימיטיבית ויש לי פה מאורר חחחח לקח לי איזה 15 שעה כל החרטא בראסמי אני ממליץ לכל אחד שיש לו ספק ישן לעשות את זה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום ראיתי את המדריך לOC לכרטיס מסרך אבל אין OC למעבד אז משהו יכול להסביר לי או להביא לי מדריך לOC למעבד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by reiematza,

אני אף פעם לא החלפתי משחה טרמית אתם יכולים להסביר לי איך

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  21. אוקיי, זוהי ההרכבה הראשונה שלי, קיבלתי את ה- Sonic Tower היום, ההתקנה שלו פשוטה מאוד, מה שמונע ממני מלהתקין אותו כרגע זו העובדה שאין לי מושג איך להוריד את את הקירור סטוק של האלטון 64 (Winchester 3200+ + MSI K8N Neo2). מדריך עם תמונות יהיה מעולה. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  22. ביצעתי אוברקלוק לכרטיס מסך מסוג x800gt. כאשר העליתי את מהירות הליבה מ 475 ל519 ואת הזכרונות מ 495 ל- 529 הכל עבד כרגיל. הרצתי 3dmark05 והעסק פעל יפה (לא זוכר כמה יצא...אבל היה שיפור משמעותי). כאשר העליתי ב-3 מגה הרצים את מתח הליבה ובמספר זהה את הזכרונות כניסיון לדחוק עוד טיפה מהאוברקלוק ולהפסיק, נתקע המחשב. (התוכנה הייתה ati tool). עשיתי ריסט והמסך התחלה של ווינדוס עלה, אח"כ המחשב נעצר על מסך "ברוך הבא" המעצבן של ווינדוס. ניסיתי להפעיל את המחשב כאשר מאוורר ביתי מכוון על כרטיס המסך וזה לא עזר. מה לעשות? האם הלך הכרטיס? האם אפשר לבטל את האוברקלוק בביוס? אני אובד עצות!

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  23. Started by Axel Foley,

אני צריך בבקשה המלצה לקירור P4 3000 LGA 775 לא עם אוברקלוקינג או משהו אבל שיהיה לו קריר ונעים. במנוחה הוא 47-48 מעלות ובמאמץ 55-56. תודה רבה Elad8

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by Rinkadink,

הגיע החורך המעבד יורד ב 10 מעלות אז כמינהגי אני עושה OC חמוד על קירור סטוק. הנה תמונה:

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  25. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2853 האם שווה לי לקנות את חבילת המאווררים האלו ולהחליפם במאווררים של המארז המרעיש SUNBEAM TRANSFORMER ואז כך יהיה לי פחות רעש וגם קירור טוב ודרך אגב זה בא עם פאנל שליטה אז תאמרו לי בסה"כ אם כדאי או לא?

• 2 תגובות
    • 454 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.