אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין בקצת שקט :'(. מוסיקה מאוד חשובה לי, והמאוורר של ה 775 שלי מרעיש באופן מפחיד. חשבתי להחליף ל 7700CU, אבל אז חשבתי לעצמי האם אפשר להעיף את כל המאווררים מהמחשב? האם הדבר בכלל אפשרי? האם מערכת מים מכסה, למשל, על דיסקים קשיחים? כרגע יש לי עליהם מאוורר מיוחד. המטרה שלי היא שקט. כרגע אין לי בעיות טמפרטורה (CPU 50, MB 40). כלומר, אני מבקש המלצה לקירור מים רגיל לחלוטין, שרק ייתן לי שקט. אני יודע שאתם אוהבים לומר "תריץ חיפוש" אבל אני מריץ חיפוש וכל מה שאני מקבל בחיפוש זה "תריץ חיפוש" לאחרים. האמת שאתם רוב הזמן מדברים כאן על קירור מים לאוברקלוק, ואני לא מתעסק עם זה. אני רק רוצה שקט. אז אני מסכם: 1. מערכת קירור שקטה פשוטה שתעשה את העבודה (אם צריך לשלם קצת י…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וכמה מאוורים אני צריך במחשב ? כרגע יש לי אחד על המארז אחד על הלוח אם ואחד על המעבד ... זה מספיק? הפרט שלי הוא : Athlon Xp 1800 Asus a7v 266 e 512MB DDR WD 100GB 7200 RPM 2MB Asus Geforce 3 ti 200 בבקשה תענו לי תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבר'ה, מכרתי את ה-XTX והתחדשתי ב-8800GTS 512. מידע על ה-GTS עם קירור סטוק הוא עשה ב-3DMARK06 12,500 ובקרייסיס בבדיקת ה-GPU הוא עשה 44FPS בממוצע. טמפ' מנוחה - 61 טמפ' מאמץ - 77 8800+S1 טמפ' מנוחה - 31 טמפ' מאמץ - 44 OC קליל של -1074\784 ב-3DMARK06 התוצאה: 13,041 קצת תמונות:
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי אובר קלוק למחשב הישן שלי, מדובר במעבד פנטיום 4 2.8 גיגה הרץ, לוח - Gigabyte GA-8S661FXMP-RZ כרגע העלתי את מהירות המעבד ל 3150 מגה הרץ, כך שהבאס על 225. הבעיה היא שאם אני ממשיך להעלות את הבאס למעלה מ 225 אז המחשב נתקע בפוסט. הטמפרטורה שהביוס מראה באובר קלוק הזה היא 34-36 כך שהיא תקינה. מה מגביל אותי עכשיו בלהמשיך את האובר קלוק? היחס עומד על 1:1 עם הזיכרון. DRAM:FSB Ratio 1:1 אולי הזיכרון מגביל אותי? אני צריך להעלות תיזמונים?, והאם כדי לי להוריד את מהירות הזיכרון כדי להמשיך את האובר קלוק? זה יעזור? יש לי שני זיכרונות, כל אחד גיגה זיכרון. זיכרון אחד של 1 GB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) (2.0-2-2-5 @ 100 MHz) והשני: 1 GB PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה , אני קונה מארז בעוד כשבועיים השאלה שלי היא מה המארז הכי מומלץ מהאתר www.newegg.com ב160 דולר תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי הבנתי מקצת כריאה בכמה פורמים בחו"ל AMD החליטו לעשות מן חריצים בין השערים ובכן... דרך העיפרון והעט עיפרון לא פועלות מן הסתם כי אי אפשר להגיע לעומק התעלה. עד עכשיו לא נראה לי שמישהו הצליח במיוחד בלפצח את המעבד הזה מה שבטוח זה ידרוש יותר מעט עיפרון וחוד 0.5... אה... האתלון XP הוא אובר קלוקר די טוב אפשר לקחת Xp 1800+ ולעשות לו אובר קלוקינג עד ל 1.8 גיגה (270 מגה הרץ יותר) וזאת בלי לשחרר את הנעילה של המכפל רק עם שינוי ה FSB ל 256 (זה רץ יציב) הבעיה היחידה - התחממות של משהו כמה מעולות 6-10 לא זוכר את המספרים המדויקים... צריך להזריק לליבה 2 ואלט ויותר כדי לעשות את זה! מזל ש AMD יחליפו בסוף הרבע הראשון של שנה הבאה את תהליך היצור ל 0.13 אחרת לא נראה לי שהם יגיעו הרבה יותר …
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
דבר ראשון, רכשתי את ה-Thermalright + Enermax92mm בעקבות המלצות שלכם ו... אני ממש מרוצה ;D. מטמפרטורה מקסימלית במאמץ של 55 מעלות - זה ירד ל-44 מעלות(מאוורר בפעולה מלאה)!! תודה. בקשר לנושא הת'רד: כבר שאלתי כאן לגבי זכרון: "מה עדיף: כמות או איכות(אמינות ביצועים וOC)" וקיבלתי פרספקטיבה לגבי הנושא. אבל אים אני מקדיש לזה משבה שניה, אם אני רוכש זכרון PC4000 במהירות 500HZ, אז אם אני עושה OC ומגדיל את הבאס עד ל-250, בעצם הזכרון לא מתחיל אפילו להתאמץ! אז בעצם כל זכרון 500HZ יהיה לי טוב לOC, אם אני לא חורג מבאס של 250! אז: א. תתקנו אותי אים אני טועה. ב. מכיוון שהמליצו לי על(OCZ (http://pch.co.il/docs/pd1221717302.htm אז לא עדיף לי לקחת את ה http://pch.co.il/docs/pd1663951379.htm…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי רק לדעת איך הלוח אם הזה בהשוואה ל Lanparty מבחינת יכלת האוברקלוק, יציבות, המתח שהוא נותן וכו... משום שהוא זול ממנו בדי הרבה, אבל גם נראה הרבה פחות צעצועי, אז איך הביצועים שלו בהשוואה ללאנפארטי? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) איך הקירור הזה? קראתי הרבה ביקורות טובות - אבל מצד שני בהרבה השוואות למשל פה בטופ 10 http://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfm זה אפילו לא מופיע 2) מה הקירור למעבד הכי טוב באתר של www.pandas.co.il או איזה יותר טוב מ MUGEN II שם? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עומד להחליף לכרטיס מסך 6600GT מ5200FX ולהוסיף עוד זיכרון ויש לי רק מאורר אחד 80 מ"מ ג'נרי במארז. המחשב פועל בינתיים על טמפרטורה בסדר (37 מעלות במנוחה) ואני פוחד שהכרטיס מסך והזכרונות הנוספים יחממו את המחשב. אז על איזה מאורר מארז אתם ממליצים לי? יותר חשוב לי היכולת שלו להוציא אוויר מאשר הרעש אז קחו את זה בבקשה בחשבון למרות שאם הוא יהיה קצת שקט יהיה נחמד
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אפתח בזה שאומר שאם טעיתי בפורום נא להעביר את הדיון לפורום המתאים, לפני שבוע עשיתי למחשב של חברה שלי OC, המעבד הוא E7300 והגעתי איתו למהירות המכובדת של 4000Mhz המעבד עבר בדיקות מאמץ בSNM ללא בעיה, וגם הטמפרטורות היו מקסימום 63 במאמץ מלא, משום מה כשמתקינים כל מיני תוכנות (לא מצאתי דפוס מסויים בהן..) אז הוינדוס מקפיץ הודעות שגיאה, כשלפני הOC הוא לא היה מקפיץ בהן את הודעות השגיאה, רציתי לדעת האם הבעיה היא בעיה מוכרת ואם כן איך אני פותר אותה... אני מצרף דוגמאות להודעות שגיאה שמקבלים:
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשתף אתכם בOC ל 3000+ החדש שלי. כשקניתי אותו לא מצאתי שום נתונים על השבוע של המעבד שלי כיוון שהוא חדש. טוב אז עכשיו יש לפחות אחד במאגר... מעבד- A64 3000, סטאפינג: BW-E6 0535EPIW בכל מקרה ה CPU-Z לא מדייק והמעבד על 1.65V, אני כבר מפחד להעלות יותר.... עבר בדיקה ב SuperPi ו 8 שעות בפריים. 38 מעלות במנוחה, 51 בעומס. צ'יפסט על 54. נ.ב- לא שיניתי את המתח של הצ'יפסט, לפי מירב ידיעתי-זה לא משנה הרבה ב NF4... (תקנו אותי אם אני טועה :) [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי באתר של פנדה את VF700CU של ZALMAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=8204 Thermaltake EXTREME GIANTIII A1919 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5906 ARCTIC COOLIN NV Silencer 5 מי משלושתם עדיף?
-
- 20 תגובות
- 958 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0268/cl-p0268.asp :yelclap: :yelclap: :yelclap: :smile1:
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לפנק את אחד ההארדיסקים שלי (ה60GXP) במגירת קירור בשבילו, ראיתי כמה שמות וכתבות(כמו כאן באתר), אבל אין כמעט השוואות גדולות ורציניות, אז השאלה שלי היא בעצם, איזו מגירת קירור הכי טובה ? Globalwin KINGKONG III HERMANNATOR HARDCANO II\V Enermax Whispersys ?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי האתר ROJAKPOT אי אפשר לעשות צריבת ביוס ל MSI R9800P על מנת להפוך אותו לXT (מדבור על כרטיס עם 128 מ"ב) מה שנשמע לי די תמוהה כי קראתי כאן בפורום על אנשים שעשו את זה אז אם יש מישהו מבין או בעל ניסיון שמוכן להסביר לי את העניין אני אשמח. תודה רבה נ.ב אין באתר לינקים משומה (הכתובת המלאה לא מופיעה בשורת הכתובת) אז אם מישהו רוצה לראות על מה מדובר אז כנסו למאגר כתבות באתר ואז לכתבה השלישית או הרביעית.. אתם כבר תזהו לפי השם שלה.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות קירור חדש למעבד ואני לא יודע על מה ללכת ובאיזה כיוון? מקסימום 200 ש"ח עם חריגה קטנה של 50. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?uin=19264 איך הוא טוב? בכל מקרה תודה ענקית לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אחרי שהמעבד שלי הגיע לטמפרטורה 105 צלסיוס.. ניקיתי אותו מאבק והחלפתי מאוורר.. זה המאוורר החדש: Arctic Cooling Freezer 7 Pro הוא עובד על פריאון שעובר בצלעות קירור.. עלה 180 שקל.. מה דעתכם עליו? ושאלה נוספת, אפילו אחרי שיש לי יחידת קירור חדשה והמחשב שלי נקי מאבק... הטמפרטורה שלו נעה סביב ה50 מעלות.. מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם !!! בעודי ממהיר ת'מחשב ורואה בצער רב כיצד עולה מעלה ועוד מעלה... החלטתי לא עוד!!! ישבתי וחשבתי מה עוד אני אוכל לעשות כדי להוריד את הטמפ' ואז חשבתי לי למה המאוורר של הסינק נותן אוויר לסינק בשעה שהוא אמור לסלק? בכל אופן מפה לשם החלטתי להפוך ת'מאוורר... התוצאה הייתה ירידה של מעלה אחת... אבל ההבדל המשמועתי באמת קרה כאשר הורדתי את מהירות ה SF2 שידו שהוא לא בדיוק 'חמקן' (ברוח התקופה) ואז במנוחה קרה דבר מדהים קודם לכן הטמפ' הייתה 41-40 שהמאוורר חלש... עכשיו היא 38 ! שהמאוורר במלוא עוצמתו הטמפ' היא31 -32 שקודם לכן היא הייתה 32-33... בשבילי זה הבדל... וחשבתי לחלוק עימכם !!! השתמשו במידע זה בחוכמה... להית' עד הניסוי הבא(סיימתי בחרוז)
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע שבגירסת ה PRO של ה X850 יש רק 12 צינורות עיבוד שלא כמו ב XT ששם יש 16 השאלה שלי היא האם אפשר בעזרת RIVATUNER לפתוח את הארבעת הצינורות החסרים ואם לא איך אפשר גם בלי התוכנה תודה עריכה: הכותרת נערכה כדי שתהיה ברורה. נא לשים לב לכך בפעם הבאה כשכותבים עברית ואנגלית ביחד [כמובן סמני שאלה, לא לשכוח]
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS 925X וה NORTHBRIDGE שלו בוער. כשאני נוגע בו הוא ממש לוהט והוא יושב ממש ליד ה BT שלי וכנראה שבגלל זה הוא לא מקרר את המעבד כ"כ טוב. איך אני מוריד לו את הטמפ ? מה גורם לחום הרב ? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת שדרוגים , קצת צעצועים חדשים , נראה מה המאוורר יועיל לכל העניין הזה . 6800GT של evga , אמור לסגור עם קירור סטוק מהירות של אולטרה , נראה מה התוספת הקטנה תועיל לו . גוף קירור חלופי לdfi infinity , שלהם מתחילים להרעיש דיי מהר , ולא בדיוק מקררים . עדכונים נוספים בהמשך .
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי NVflash וNiBiTor. ראיתי שיש שם אפשרות לשנות את התדרים של הליבה והזכרונות, עד כמה זה מסוכן? ראיתי שיש גם אופציה לשנות את המתח, אבל מופיע שם רק 1.2V, יש דרך לשחרר את זה כדי שיהיו עוד אפשרויות? דרך אגב, אם אני מעלה את המתח לpci-e, זה יכול לעזור לי בOC? ועוד משהו, יש תוכנות יותר מומלצות לעריכת ביוס? תודה. עריכה: רק כדי להבהיר את עצמי, כבר עשיתי אוברקלוק(525@1440 652@1764), אין לי כוונה לעשות OC ע"י צריבת הביוס 50 פעם. המטרה היא שהOC לא יהיה תלוי בתוכנה כלשהי ויהיה קבוע.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוא נתחיל מזה שאין לי מושג בגרוש , אבל שתבינו, אני לא מבין כלום בקירור ובכל הנושאים שמועלים כאן בפורום! אני לא יודע איך לעשות oc אני לא יודע איך לקרר מחשב עם כל השיטות שלכם (שאגב מאוד מגניבות ) , וגם במודינג אין לי מושג (אני לא יודע מזה) המחשב שלי כל כך חם שאני לא משאיר אותו דלוק בלילה (הוא אצלי בחדר), אחרת אני לא אצליח לישון מהחום שהוא פולט יש לי AMD XP 1900 כשהוא מתחמם הוא גם נהיה הרבה יותר איטי (ואני מפחד שישרפו לי שם דברים). בנוסף לזאת אני לא יודע איך למדוד חום של מעבד או של כרטיס מסך ככה שאני לא יכול להביא לכם מידע על המעלות המדויקות שהוא פולט. אני לא יודע אפילו איך לפתוח את המארז (כן אני יודע שאני אהבל בדברים האלה)- אבל אני יודע שקניתי ב KSP מאוורר ב 10 ש"ח ו…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כפי שהבנתם לפי הכותרת יש לי בעייה רצינית עם המעבד הזה. עכשיו שאני סתם באינטרנט כביכול המעבד נמצא ב IDLE הטמפרטורה שלו היא 67 מעלות. המאוורר שיש עליו הוא מה שקיבלתי איתו שזה מאוורר פשוט+היטסינק זול מאלומניום. אני לא יודע מה לעשות פשוט,במארז שלי אמורה להיות זרימת אוויר טובה(ENERMAX)ובסך הכל אני מפחד שיישרף לי המעבד. לא נראה לי שהפיתרון הוא פשוט לקנות איזה היטסינק מפלצתי ולשים עליו מאוורר דלתא ולגמור עם זה(בכל זאת המחשב בחדר שלי ואני צריך לישון שהמחשב עובד בלילה,ואם אני אשים דלתא אני אחיה במטוס כל החיים) אז מה אתם חושבים לעשות?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-