אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי : לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Dual Graphic\ מעבד :Intel Pentium 4 540 Prescott 3.2GHZ שני זכרונות: Hyundai HYMD264 646B8J-D43 512MB DDR2 400MHZ כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8800 GTS GAINWARD 360 MB בOC של630MHZ CORE ו 900MHZ DDR ספק:THERMALTAKE TR2-420PP עכשיו אני הצלחתי להגיע בלי בעיה ל3.92 שהעלה את החלונות והכל אבל אחרי כמה זמן היה נופל ובכלל לא ממש יציב . אני לא ממש יודע להתעסק אם הוולטים לכרטיס מסך/זכרונות/מעבד/FSB כנ"ל בתדרים חוץ מה FSB . הטמ'פ הם : מעבד : 40-50 כרטיס מסך:58-80 הווטג'יפ הם: CPU Core 1.33 V DIMM 2.58 V GPU Vcc 3.25 V הוולטג'ם הם בערך +/- 0.02 בקיצר אני צריך הדרכה לגבי שינוי הערכים כדי לקבל OC מוצלח . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
בנתיים שמתי את ה-PCIE FREQUENCY על 100 AGP/PCI CLOCK על 33/66 Spread Spectrum לבטל ? DRAM FREQUENCY על כמה לשים ? מה עוד צריך להגדיר בביוס ?
-
- 9 תגובות
- 489 צפיות
-
-
לוח ASUS A7A266 זיכרון 256MN SD-RAM אני לא מבין גדול ב-OC אבל קראתי פעם פה ושם על זה, אם תסבירו לי בקצרה או תפנו אותי למאמרים טובים או לדיונים שעשויים להוסיף לידע שלי בנוגע ב-OC לזכרונות זה יהיה טוב תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... את המחשב הקודם שלי שהוא P4 3.4 אני נותן לאחותי.. לי קונים מחשב חדש ואת המחשב הקודם של אחותי אני רוצה להפוך למדיה סנטר השאלה היא אם הוא יחזיק טוב את המדיה סנטר (אני פשוט ימחוק הכל כלום לא יהיה מותקן חוץ מאנטי וירוס ומדיה סנטר של וינדוס וינסטה), יש לו 512 מגה זיכרון ו40 ג'יגה הארד דיסק, 800Mhz מעבד וזהו בעקרון.. אתם אומרים שהוא יריץ לי את המדיה סנטר? האם הויסטה יפעל טוב בהתחשב שאני לא מתקין על המחשב כלום מלבד אנטי וירוס? אם כבר זה אפשרי מה כדאי להוסיף עד 500 ש"ח ע"מ שהמדיה סנטר יפעל טוב מאוד? ועכשיו לשאלה שמתאימה לאוברקלוקינג... איך אני יכול לעשות לו אובר קלוק? הוא פנטיום 3 אני לא צריך לעשות לא לכרטיס מסך או משהו אחר אני רוצה לעשות לו רק למעבד ולזכרון... יש אפשרות…
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
היי, אני צריך לעשות כמה שינוים בBIOS לפני OC ויש פונקציות שאני פשוט לא מוצא.. הלוח הוא MSI P965 (שאר המפרט בצד) וחרשתי את הManual שלו ואני לא מוצא בBIOS את הפונקציות האלה: -PCI-E FRE (אמור לנעול את התדר של הPCI-E) -מחלק הזכרונות (כרגע היחס 2:3 וצריך לשנות ל1:1) -הCPC בDRAM (משהו עם תדירות של הזכרונות.. :-\) למרות שכתוב שזה לא כל כך משנה במעבדי INTEL.. קישור למדריך (של הלוח): http://www.msi.com/index.php?func=downloadfile&dno=4162&type=manual תודה לכל העוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הלוח והמעבד הזה [h=1]GABYTE X58A-UD3R i7 950 כמה אני יכול להגיע איתו ואיך אני מתחיל לעשות אוברקלוקינג ? ראיתי סרטון השאלה עם לעשות כמו שהוא עשה [/h]
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי בעייה בלעשות אובר למעבד אני לא מצליח לעבור את הFSB של 240 למרות שהטמפ' ב26- ובלחץ ב24- מעל זה הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס המפרט שלי הוא כזה: VapoChill PE Amd 4400+ Dfi LanParty nForce 4 SLI-DR Crucial Ballistix 2GB (2 x 1GB) DDR 500PC 4000 Club 3D 7800GTX 256mb SilverStone ZEUS ST65ZF תודה מראש דין גפן
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו יש לאחותי פנטיום 3 800 מגה הרץ אני צריך שמישהו יסביר לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב לא מזמן וקניתי מעבד AMD A64 3700 עם לוח אם DFI Lanparty nf4 ultra-d. יש לי כבר זיכרון 1GB של geil והיטסינק של זלמן למעבד (CNPS9500). עכשיו כשאני קצת רוצה לעשות אוברקלוק אני לא מצליח למצוא שום כיוון שאיתו המחשב יצליח לעלות כמו שצריך. אני חושד בזיכרון שמגביל לי את המערכת, אבל מצד שני במערכת הקודמת שהיית לי (של אינטל) הצלחתי לעלות את הFSB ל 253 (כלומר הזיכרון עבד על 453)עם אותם זכרונות ועוד עם לוח שממש לא טוב לאוברקלוק (8IPE1000PRO של ג'יגה בייט). יש למישהו פתרון? ומניסיון עם הלוח (ביחד עם המעבד הזה) לכמה אפשר להגיע ועם איזה כיוונים בביוס? תודה.
-
- 8 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC ללוח שלי ל P4s333-vm יש אפשרות לעשות לו בכלל???? ואם כן אז תסבירו לי בבקשה ואני רוצה גם לעשות OC לכרטיס מסך שלי שהוא RADEON 9600PRO וגם לו אני לא יודע איך עושים אז בבקשה תסבירו לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
או קיי אני חדש בנושא של OC ויש לי שאלה איך עושים OC ? כאילו זה במדריך ובשלבים או מה ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות מעל 420 מפרט בחתימה חזרתי למעבד הישן E6600 כול המידע בתמונות האם הכול מוגדר נכון ?
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כבר ניסיתי לעשות OC על המחשב שלי (מפרט של המחשב בפרטים שלי) אבל לא ממש הצלחתי לעלות יותר מ 105 (המכפלה נעולה כמובן) אני לא ממש מבין בזה אבל כל פעם שהעלתי יותר הWIN XP לא עלה עד שהמערכת נדפקה לחלוטין והיתי צריך לעשות פורמט כי ה WIN XP לא עלה ....(גם כשהחזרתי את את המחשב למצבו הקודם) נראה לי הבעיה בזיכרון.... (אפרופו קראתי את המדריך של ה OC והוא לא עזר לי יותר מדי)
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי p41700 וgf2 mx 200 איך אני גורם למעבד לעבוד כp41800? וכיצד אני ממהיר את כרטיס המסך שיהיה טיפטיפונת יותר מהיר? יש סיכוי ששני אלה יהרסו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי p41700 וgf2 mx 200 איך אני גורם למעבד לעבוד כp41800? וכיצד אני ממהיר את כרטיס המסך שיהיה טיפטיפונת יותר מהיר? יש סיכוי ששני אלה יהרסו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי כולם, קניתי מחשב חדש, הנה המפרט: amd 2400+ epox 8rda+ xtreme ddr 256 MB pc2700 X2 radeon 9700 pro (היה חסר במלאי, אז כרגע שמו לי leadtek ti4200 וביום שני יביאו לי את הרדאון 9700 של איי טי איי במחיר של הג'יגה בייט) עכשיו, אין לי הרבה מושג באובר קלוק.... הסתכלתי בביוס וראיתי שהלוח אכן הצליח לפרוץ את המכפלה! הבעיה היא שאין לי מושג מה זה אומר המכפלה... וכו' אז רציתי שתגידו לי בבשה איזה אובר קלוק מומלץ לי לעשות? משהו ממש ממש לא רצחני שלא יסכן את המערכת שלי! אבל שיראה שיפורים בביצועים... הטמפ' של המעבד אחריי 3 שעות של עבודה היא 36-37 מעלות... זה טוב נכון? אז עם הטמפ' האלה... כמה אני יכול להעלות את המכפלה (כרגע זה על defult אז אין לי מושג כמה זה צריך להיות...) ובכמה להעלות א…
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC ל-AMD 2500+ על 8RDA+, עשיתי לפני הכל עדכון BIOS ללוח, העלתי את ה-FSB ל-200 על 11 מכפלות כדי לקבל OC ל3200+ המתח על AUTO. שמתי בבביוס על AGGRESSIVE. בשימוש רגיל הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני משחק למשל ב-NBA 2005, המשחק קורס לי לאחר כמה זמן, הטמפ' בסביבות ה-48 מעלות. שמתי בבביוס על AGGRESSIVE. צירפתי תמונות עם כל הנתונים שאני חושב שרלוונטיים. למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של גיגזבל ויש לי בעיה מעצבנת בדריברים הישנים התוכנת OC של גיגזבל פועלת אבל בחדשים לא מה שאני צריך זה דבר פשוט הכרטיס מגיעה אם מהירות ליבה של 300 בימקום 500 אם התוכנה של גיגזבל אפשר לשנות תליבה ל500 בקלות ואין שום בעיות אבל התוכנה לא מוכנה ליפעול שיש דריברים חדשים ובלי OC הכרטיס פועל ב300 אז אני צריך או תוכנה פשוטה שכן נותנת לשנות תמהירות ליבה בקלות או מה שעדיף דריבר יחסית חדש אבל שנותן יכולות OC מובנות אני צריך משהו מאוד פשוט כי אני לא מבין גדול בזה בתודה STONE
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי,אבל אני לא יודע איך להתחיל. קדום כל המפרט: e4300 gigabyte 965p ds3 rev 3.3 2x1g twinmos 8800GT קירור TT BT VX ENERMAX LIBERTY 400W הבנתי שצריך לנעול את הPCIE על 100 או משהו כזה... אפשר אולי לתת לי כיוון מאיפה להתחיל?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם: יש לי מיפרט הבא: Q6600 B3 קירור נינג'ה הגדול לוח אסוס P5N-E SLI זיכרון 4X1GB HK 800MHZ של G.SKILL ספק חדש של סיסוניק 430W 3X250GB 16MB @ RAID0 וכרטיס מסך 6200 GF אני לא חדש בתחום הOC אך המחשב האחרון שבו היתעסקתי עם OC היה מבוסס על אטלון סוקט 939 זה היה ליפני הרבה שנים ועכשיו אני רואה שבלוחות החדשים נוספו הרבה יותר אפשרויות ואני לא ממש מיתמצא בהם ולא ממש יש לי זמן פנוי כמו פעם לחקור :-) אני צריך עזרכתם- לא מצליח בשום דרך לעשות OC אפילו ל2.5!! המחשב ישר לא יציב לא משנה איזה מהירות זיכרון או תיזמונים ומתח למעבד יש משהו שאני מפספס? לאיזה הגדרות אני צריך לשים לב? אני רוצה להביא את המחשב לפחות ל2.8 וזה לא ניראה לי בעיה כי גם הזיכרון והקירור לא צריכים להגביל אותי וה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי ג'יפה 4 440 MX של אסוס ורציתי לנסות קצת OC אבל זה לא כמו אלברטון שיש מובנה בדרייבר אז איך אני עושה OC?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
pentium 4 530 3000GHz DFI infinity 975x/g scythe ninja rev B 2xsamsung 667 512 1xcorsair value select 667 1Gb עשיתי או סי למעבד ל3675 טמפ' במנוחה 42 במאמץ 66 האם זה נורמלי ואפשר עוד? מה טמפ' מקסימלית? לגבי זכרון שמתי על 533 האם אפשר לעלות ל667 וזה לא יסכן את הזכרון? המכפלה ב533 היא 4:3 אצלי
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
התחלתי לעשות לו OC עם התוכנה rivatuner. שמתי לב שיש שלוש אפשרויות: אחד עם 2D, 3D ועוד משהו שאני לא זוכר. עשיתי OC ל3D והעליתי אחד מ500 ל- 528 ואת השני מ750 (אני חושב) ל- 820. למען האמת, אני לא יודע מה עשיתי ומה שיפרתי. אשמח לעצות ומדריכים =]
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן חברה. לאחרונה המחשב שלי מתחיל להראות סימני התיישנות וזה מבאס אותי, לכן החלטתי שהגיע הזמן לעשות OC לכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך הוא מדגם INNOVISION GeForce 8800GT OC2 512 MB + Accelero X1 המהירויות סטוק שלו כרגע הן: Core: 700 Memory: 1000 Shader: 1500 בינתיים הגעתי למהירויות של Core: 750 Memory: 1040 Shader: 1607 ויש שיפור ב3DMark06, האומנם לא מדהים אבל יש.. ובינתיים הטמפ' לא מהווה בעיה, הוא מגיע למקסימום של 56 מעלות.. השאלה שלי היא בעצם אם יש תוכנה שיכולה לעקוב האם יש לי ארטיפקטים כלשהם כך שלא אהיה חייב כל פעם שאני מעלה את המהירויות שעון להסתכל על המבחנים כמו משועמם ולא לעשות כלום כדי לוודא שאין ארטיפקטים.. זה ממש משעמם וזה מחרפן אותי.. אם גם יש לכם חו…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-