אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=15138 מארז מדהים . ספק עם חיבורי SATA יציאה חיצונית של מחבר 12V, שליטה על טמפ' וחיווי דרך הלוח, הדיסקים יושבים על גומיות במגרות ב 90 מעלות לאופן הרגיל. בנוי לשקט ! . אבל אחרי התקנת קירור מים למעבד ולכרטיס המסך , המאוררים היחידים הם בספק ובמארז (12" 1450 RPM !! - שקט !) אחרי ההתקנה הבחנתי שיש קצת רעש של ויברציות - כמה מדבקות ספוג קטנות פתרו את הבעיה. מה אומר .. כל כך שקט !! רק כשהחדר סגור ניתן להבחין ברעש שלו מעל רעש הרקע בחוץ. פשוט תענוג ! !
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק את הדגם של הלוח אם אם זה קריטי אז מישו יכול להגיד לי איפה אני בודק איזה דגם זה(אין לי כוח לפתוח את הקייס אז אם יש תוכנה זה יהיה עדיף)
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
צריך עוד לשים את הכבלים המעוגלים וגם לשים Wire Sleeving. בינתיים שמתי רק את המאוורר + כבל IDE אחד... אני אעדכן בהמשך.. זה לא ממש מודינג, אבל תנו לי "לחוות את הרגע" ;D :lsvader:
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 3 733 מה"צ אבל בביוס המכפלה לא נעולה... זה אומר שהביוס דפוק או שהמעבד באמת לא נעול?
-
- 10 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache הטמפרטורות: מעבד - 20 -29 לוח אמ - 25 איך בדיוק אני עושה OC? איפה בדיוק בBIOS? כדאי לי לעשות OC?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
COOLERMASTER Aero 7+ http://www.pch.co.il/docs/pd318468362.htm או ZALMAN CNPS6000-Cu FOR AMD http://www.pch.co.il/docs/pd1964125499.htm לא בטוח שאני לא יעשה OC בעתיד אבל בכללי מה יותר טוב ומה יותר כדאי?
-
- 8 תגובות
- 466 צפיות
-
-
הגעתי למסנקה שההארד דיסק שלי יותר רועש מ-לא ידוע מה.. אז החלטתי לחפש מגירות קירור טובה, שיותר ת"אטום" את הרעש, מאשר תקרר.., אבל כמובן שלא איכפת לי שההרד דיסק יתקרר באותו זמן, אין מה להפסיד.. ;D רק שתגרום להארד דיסק שלי לא להפיץ הרבה רעש, זה נוראי :-X כמובן לא ממש יקר, אני לא ידוע כמה עולה מגירה כזאתי בממוטצע, אבל אני מוכן להשקיע עד 400 שקל, כמובן תמיד כדאי פחות, ורצוי מאתר ישראלי, אם יש יותר זול באתר כמו http://www.jab-tech.com אז אני אזמין משם.., ובאותו זמן אני גם אשאל איזה סינק למעבד פנטיום 4 2.6 בשביל אובר קלוק כדאי slk900 slk947u sp94 כולם של חברת - Thermalright אז מה כדאי? 8) ועוד משהו שחכתי לשאול.. האם באתר הזה http://www.jab-tech.com יש דבק טר…
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
47 מעלות!!!!!!!! החדר נעים לא חם לא קר כל מה שמופעל זה 3 חלונות אקספלורר (נענע, ytv, הפורום הזה) אייסיקיו, נורטון אנטיוירוס ווווזזזזזהההההווווווו אין אפילו spy programs כי הרצתי ניקוי לפני שעהההההההה מהההההה פההההההה קורהההההה פהההההההה אני עם ספארק 7 + וסמארט פאן 2 כמו שאפשר לראות בצילום את המהירויות שלהם (רעש מפחיד...) מעבד סלרון 2.4 על לוח אסוס זה לפעמים יורד ל 43, לפעמים עולה חזרה ל 48 מהההה זהההה למה זה כל כך חםםםםם זה כולה סלרון זה לא AMD שאמור להתחמם :( !!!!!!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני לא טוב בכל הדברים העלה של בניית דברים ...(אין לי כישרון) אבל אני רוצה לנסות מוד "פשוט" ... טוב אז הינה : הסבר : אני רוצה לעשות חלון עגול ... אין לי הרבה כסף להשקיע ... איזה חומרים אני צריך ואיזה כלי הכי יתאין לחתיכת עיגול .. (האם JIKSO יתאים ?). אני גם אוצה להפוך את הדלת של המארז לדלת צירית... אני יחבר שתי צירים ואני יחתוך את הברזלים הקטנים בשולי המארז שלא יפריעו.. על איזה חלקים אתם ממלצים לי להישתמש ? תודה
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאווררים 80 מילימטר 1 עם לדים 1 רגיל שחור תמליצו לי על כמה... שיהיו טובים ושקטים
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! החלטתי לקחת מאחי את הרדיודיסק הישן שלו שאף אחד לא השתמש בו מלא זמן... אז ככה: רדיו דיסק של JVC, בקר (נראה לי שככה קוראים לזה) של Sanyo דגם LC7523. אני צריך תוכנה שתשלוט בו ואולי הסבר קטן כיצד לעבוד עם המודינג (קראתי את המדריך של האתר הוא לא אינפורמטיבי מדי בשבילי) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את הסינק הזה במחיר טוב יחסית של 40 דולר Thermalright SLK-900-A ( Heatsink ONLY ). All Copper heat spread. AMD: Athlon XP Palamino, Thoroughbred איך הוא? הוא ל OC יותר?! אני לא עושה OC איזה היטסינק כדאי לי?
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
נגד של 5W של 10 אום ו..זהו בעיקרון קודם כל ... נשרף לי לד.... הדגל הגדול של שחור כולו... וגם בכלל הנגד לא חם בכלל... הוא אמור להיות חם והוא לא חם יכול להיות שהוא נשרף... תודה על העזרה... ד"א זה פתאום נהיה ככה.... ככה סתם עריכה: אנהי מצטער פשוט שיגעו אותי פה ממש שיגעו... בקיצור נשרף הלד... ואז לא עובד לי כלום והנגד לא חם בכלל אז אני חושב שהוא נשרף.... leds 30 mm החיבור הוא ל5V הלדים 3V זהו ותודה עריכה 2: למה בכלל היה צריך להישרף...? והנגד נשרף באמת כמו שחשבתי?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ... ברשותי כרטיס מסך ASUS V7100 האם אני יכול לעשות לו OC? שווה לעשות לו OC? מה היתרונות והחיסרונות? תודה מראש! *אני לא מתכוון להחליף כרגע כרטיס מסך... כי אין לי צורך בזה...
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה קניתי היום את מעבד AMD 2500 BARTON+ ב- pch... קראתי את הכתבה ב- isramods בנוגע לחסימה שיש על המעבדים החדשים של הברטון 2500 שמגבילה את יכולת האובר קלוק הגבוהה של המעבד הזה... בכתבה היתה רשימה של מלא קודים כאלה של מעבדים והם חולקו לכאלה שיש עליהם חסימה וכאלה שאין עליהם.. הסתכלתי על הקוד הזה של המעבד שלי והוא בכלל לא הופיע ברשימה ! מה זה אומר שיש עליו חסימה או לא ? הנה הקוד : AQYFA 03405 שאלתי בחנות את המוכר אם הוא יכול לאמר לי אם יש על המעבד הזה חסימה או לא אבל הדבר היחיד שהוא הסביר לי זה מה אומר כל מספר על הקוד הזה 03 אומר שהמעבד יוצר בשנת 2003 40 אומר שהמעבד יוצר בשבוע הרביעי של שנת 2003 אני מקווה שלא אמרו לי שוב סתם שטויות... אז בקשר לשאלה שלי.…
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את המסך וכשאהי שולח משהו זה מראה לי רק את החצי השורה הראשונה החצי השני נשאר ריבועים כמו באתחול מסך מסוג 2*16 (קודם המסך עבד -אבל הלחמתי הכל מחדש כי החוט לא היה טוב) יכול להיות שהמסך נשרף?? למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
שלום, יש לי עוד מחשב בבית ורציתי לעשות עליו אוברקלוק, אבל בביוס האפשרות frequency 100/33 אפורה כלומר אי אפשר לשנות אותה מה אני צריך לעשות כדי לאפשר שאני יועל לשנות את ה-freq . מפרט: p4 1.6 asus p4b- fx geforce2 asuspro 256 memory
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי אני צריך מאוורר 80 mm ממש טוב במחיר של עד 90 ש"ח אפשרות רעש מקסימלית : בערך כמו הסמארט פאן 2 אז רציתי שתגידו לי איזה ממש טובים יש היום ורציתי לשאול אם אפשר לקנות מהאתר (הלינק) הזה http://www.newegg.com ואם הוא ישלח את המוצרים לישראל ואם הוא שולח כמה כסף הוא לוקח על השליחה
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בקניית מארז ללא ספק כוח ומאוררים. המארז לא צריך להיות יפה בכלל, כי הוא תקוע באיזה מקום שבקושי רואים אותו! המארז צריך לכלול מקום ל-2-3 מאוררים לא כולל זה של הספק. המאוררים צריכים להיות טובים ושקטים (אני מעדיף שקט על ביצועים). למעבד (פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ) אני צריך מאורר טוב שיספיק לOC קל-בינוני (עדיף שהמאורר יבוא עם משחה תרמית כי לי אין...). כל העסק של המארז ו2-3 המאוררים עד 400 ש"ח. למעבד (+משחה תרמית אם יש צורך) מוקצבים 100-150. תודה רבה מראש!
-
- 71 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הראדאון שלי כמעט כל משחק שאני מריץ הכרטס מגיע לטמפרטורה של 46 מעלות פחות או יותר תלוי מה הטפרטורה בחדר ואני מודד את הטמפרטורה ע"י הפנל של אינרומקס (EnerMax UC-A3FATR2 W) כאשר החישן שלו יושב על הכרטיס מיצידו האחורי (לא איפוא שהמאוורר בצד שני) ואז הפנל מתחיל לצפצף וזה משגע אותי אז חשבתי לקנות קירור חדש ואולי אתם תוכלו לעזור לי לבחור
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
החנות שאני קונה בה ברחובות לא מצליחה למצוא ראוסטטים עם ערך כזה נמוך. אם מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות כאלה אני אשמח לדעת.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע החוטים של הספק שלי עטופים באיזולירבנד ונראים בכלל לא רע. אני ראיתי שהצינורות בד המוכנים עולים גרושים, השאלה איפה בארץ יש את זה אם בכלל. אם מישהו מכיר תחליף טוב (יפה) למה שמוכרים אני אשמח לדעת. האם Heat-Shrink טוב או שהוא יתכווצ לי באמצע ואני אתקע? שאלה שנייה זה כבלים מעוגלים של IDE ו FDD שאצלי עטופים בצינור שקוף חתוך לספירלה. הבעיה שזה נראה קצת (מאוד) מכוער ורציתי הצעות לדברים אחרים שאפשר לשים על זה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אם אני רוצה לחבר לדים בשרשרת אני צריך לפני כל לד נגד או מספיק אחד בהתחלה ?? ההיגיון אומר שאם אני יחבר אחד בהתחלה אז הוא ישפיע על כול המעגל.
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-