עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Anas-Nanas,

שלום... בבצפר שלי יש הרבה קולרים...מן כאלה קולרים שתלויים על הקיר עם 3 פיות לשתיה! יש להם מן יחידה כזאת שבא יש את המיכל עם המים ויש שם מין מערכת קירור... שכוללת מדחס כמו של מקררים...משהו שנראה כמו רדיאטור ואת המיכל ואולי פיפסתי משהו....לא התעמקתי! על הרדיאטור נושב מאוורר ענק! ויש גם משאבת מים שאני חושב שיושבת בתוך המיכל (זאת אומרת טבולה) אבל אני לא בטוח! איך המערכת פועלת? האם אפשר לקמבן משהו למחשב...עם הרדיאטור והמדסח שכמו שאם בטח יודעים ניתן למלות מחדש את המדחס! בתודה Anas-Nanas -עריכה בדקתי עכשיו באתר של החברה (http://www.tami4.co.il) והבאתי לכם תמונה שתדעו על מה מדובר (תתעלמו מהקולר עצמו..אני מדבר על יחידת הקירור...!) זה קישור ישיר לדף המוצר..(http://www.tami4.co.il/…

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. אני רוצה לקנות מהאתר הזה כבל מעוגל, עדיף עם לדים וכאלה.. אני רואה בעמוד הזה : http://www.jab-tech.com/customer/home.php?cat=24 שיש שם מלא גדלים, נראה לי זה הולך באינצים, לכבלים ... איזה מהכבלים זה להארד דיסק ואיזה זה לסידירום, אני יודע ש-ATA 133/166 זה להארד דיסק, תקנו אותי אם לא, אבל איזה זה של הסידי ? ??? אם אין בעמוד הזה את מה שאני מחפש אז תפנו אותי בבקשה לעמוד אחר באתר הזה תודה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

קניתי את הכרטיס מסך הזה (fx 5200 - 128) ב 460 שקל הגיע איתו היטסינק מהודר כזה עם הכתוב ABIT עליו, בלי מאורר השאלה שלי אם שווה לעשות לו אובר והאם יראו תוצאות טובות בתחלס?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by Jack_g,

יש לי BARTON 2500 שהסטפינג שלו זה AQZEA שזה אמור להיותס פינג אם לא הכי טוב אז כמעט הכי טוב לבארטונים עד כמה שידוע לי. אני מנסה לעשות לו OC ולא משנה כמה מתח אני נותן לו ה PRIME95 נותן לי ERROR, מה שהכי מעניין שאפילו כשהPRIME95 קורס זה לא אומר שהמעבד לא יציב, הכוונה היא שאני מצליח להריץ את התוכנות TOAST ו SUPER PI כל הלילה יותר מ 7 שעות רצוף ושום דבר לא קורס. ניסיתי לשדרג לגירסא אחרונה של ביוס וגם לגירסא אחרונה של PRIME95 וזה לא עוזר אותה הבעיה לא שמהנ איזה מתח הPRIME תמיד קורס. 1. השאלה שלי מה יכולה להיות הבעיה יכול להיות שזה ווינדוס דפוק? 2. עוד שאלה אם התוכנות SUPER PI ו TOAST יציבות אפשר להסתמך עליהן ולהסיק מסכנה שהמעבד יציב ב 100% או שלא? 3. האם זה משנה שאני מריץ את SU…

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  5. כתוב שם את הדבר הבא: This tube works with our SUNBEAM Cold Cathode Kits and our SUNBEAM Cold Cathode Fans. This is not a full kit. Add this tube to any of our current sunbeam cold cathode kits or fans for a Super Bright Look אני לא מבין מה זה אומר ??? זה כאילו קטודת UV שמאירה והכל או שאני צריך להוסיף לה עוד משהו בשביל שהיא תעבוד? ???

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by JohnClark,

טוב אני צריך זכרונות לOC ומשחקים כבדים בבערך 900 שקל הבעיה הקודמת נפתרה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  7. אני לא יודע בדיוק את הדגם של הלוח אם אם זה קריטי אז מישו יכול להגיד לי איפה אני בודק איזה דגם זה(אין לי כוח לפתוח את הקייס אז אם יש תוכנה זה יהיה עדיף)

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by FARKASH7,

איזה קירור אתם ממליצים ובקשר לחיבור של מאוורר של מעבד חשבתי על זה אבל אין לי כוח להתחיל להתעסק אם לקדוח חורים והתאמות אז בבקשה מוצר מוגמר בלבד. חשבתי על הקירור של טיטאן קראתי עליו כמה ביקורות והוא נראה טוב. לכרטיס FX5200

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by SMSM,

שלום לכולם ! לאחר שדרוג מערכות קליל ... - מ 2.4C ל 2.8C ומ PC3000 של CORSAIR ל PC4000 של TWINMOS , יש מה לבדוק סוף סוף עם ה MAX3 , כאן קצת תמונות "לגרות" את העין .... ובקרוב מאוד , כשינחת בארץ סוף סוף ה SP-94 שהזמנתי למחשב ה"מחודש" שלי נבדוק גם קצת 3DMARK לעומק .... מפרט - IC7 MAX3 ... 2.8C SL6WT - package date 15/10/03 - חתיכות חדשות, נחתו לא מזמן בזיגזג ... TWO STICKS OF TWINMOS PC4000 256MB DDR ה OC - 2.8C @250FSB>3.5GHZ ! PC4000@1:1 RUNNING AT 2.5,3,3,7 קירור - עד שיגיע ה SP-94 - מה לעשות - STOCK של INTEL מתח - DEFAULT !

• 44 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Spaik,

COOLERMASTER Aero 7+ http://www.pch.co.il/docs/pd318468362.htm או ZALMAN CNPS6000-Cu FOR AMD http://www.pch.co.il/docs/pd1964125499.htm לא בטוח שאני לא יעשה OC בעתיד אבל בכללי מה יותר טוב ומה יותר כדאי?

• 8 תגובות
    • 479 צפיות
  11. Started by Ran B,

הגעתי למסנקה שההארד דיסק שלי יותר רועש מ-לא ידוע מה.. אז החלטתי לחפש מגירות קירור טובה, שיותר ת"אטום" את הרעש, מאשר תקרר.., אבל כמובן שלא איכפת לי שההרד דיסק יתקרר באותו זמן, אין מה להפסיד.. ;D רק שתגרום להארד דיסק שלי לא להפיץ הרבה רעש, זה נוראי :-X כמובן לא ממש יקר, אני לא ידוע כמה עולה מגירה כזאתי בממוטצע, אבל אני מוכן להשקיע עד 400 שקל, כמובן תמיד כדאי פחות, ורצוי מאתר ישראלי, אם יש יותר זול באתר כמו http://www.jab-tech.com אז אני אזמין משם.., ובאותו זמן אני גם אשאל איזה סינק למעבד פנטיום 4 2.6 בשביל אובר קלוק כדאי slk900 slk947u sp94 כולם של חברת - Thermalright אז מה כדאי? 8) ועוד משהו שחכתי לשאול.. האם באתר הזה http://www.jab-tech.com יש דבק טר…

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  12. הזמנתי את הדבר הזה עם ה3 לדים אולטרה סגוליים. והשאלה אם זה יאיר כמו קטודה או חלש יותר? (זה מה שמוכרים בזיזאג ב50 שקל קניתי ב3 דולר).

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by Ancient1,

http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=15138 מארז מדהים . ספק עם חיבורי SATA יציאה חיצונית של מחבר 12V, שליטה על טמפ' וחיווי דרך הלוח, הדיסקים יושבים על גומיות במגרות ב 90 מעלות לאופן הרגיל. בנוי לשקט ! . אבל אחרי התקנת קירור מים למעבד ולכרטיס המסך , המאוררים היחידים הם בספק ובמארז (12" 1450 RPM !! - שקט !) אחרי ההתקנה הבחנתי שיש קצת רעש של ויברציות - כמה מדבקות ספוג קטנות פתרו את הבעיה. מה אומר .. כל כך שקט !! רק כשהחדר סגור ניתן להבחין ברעש שלו מעל רעש הרקע בחוץ. פשוט תענוג ! !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אורח
    Started by אורח,

המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache הטמפרטורות: מעבד - 20 -29 לוח אמ - 25 איך בדיוק אני עושה OC? איפה בדיוק בBIOS? כדאי לי לעשות OC?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  15. Started by danieln9,

במהלך שיטותי באינטרנט ניכנסתי לאתר ENERMAX עלמנת ליראות את מיבחר פאנלים לשליטה במאווררים ולהפתעתי ראיתי דגם חדש אחרי הסידרה הישנה (במונחים של מחשבים ) שהייתה מאוד טובה. הפאנל כולל: - 4 תצוגות של טמפרטורה ומהירותRPM - 4 פוטנציומטרים לשליטה במהירות מאווררים - עזאקה לטמפרטורה גבוהה ומהירות מאוורר נמוכה - שלוש רמות לטמפרטורה גבוהה - תצוגה ב°C או °F - שני צבעים למסך עם שליטה של לחצן SHIFT - פאנל שניתן להחלפה וכל זאת עם עיצוב אלומיניום עכשיו כל מה שניתן לחכות הוא לסקירה על המוצר המעניין

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  16. אוקי...אז כן...נפלתי על הראש...אני לא אומר שלא אבל... אז ככה...נפתחה בפני אופציה לרכישת בלוק קירור מים של זלמן(הזה שיש עליו את הביקורת בפיסיטיפ) עכשיו הוא אמור לקרר מעבד פנטיום 1 (בבקשה אבל בבקשה אל תשאלו למה לעזאזל אני רוצה לקרר כזה מעבד עם קירור מים ) עכשיו בניתי על העובדה שהתופסנים של AMD הם אותו דבר כמו התופסנים של הפנטיום 1 שלי...אבל לא ככה כי צריך 4 חורים בלוח... אז השאלה היא...האם יש דרך להדביק את הבלוק למעבד? או דרך חיבור אחרת? הלוח עומד אופקית מה שעוזר לפיזור הלחץ... עזרה או כל הערה אחרת (חוץ מ"אידיוט מי לעזאזל מקרר פנטיום 1 עם קירור מים) יתקבלו בברכה

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by yambtz,

לחבר שלי יש פנטיום 3 733 מה"צ אבל בביוס המכפלה לא נעולה... זה אומר שהביוס דפוק או שהמעבד באמת לא נעול?

• 10 תגובות
    • 608 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מאווררים 80 מילימטר 1 עם לדים 1 רגיל שחור תמליצו לי על כמה... שיהיו טובים ושקטים

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by xbx,

שלום יש לי שאלה בקשר לפאנאסים http://www.pch.co.il/docs/pd-1872663739.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-1291487260.htm קודם כל בזה של זלמן מה זה כל הכפתורים האלה? (ה SWITCHIS) מצד ימין, דבר שני, איך יש כל כך הבדל מחירים בין שניהים? בעוד שב Enermax יש לו LCD ו TEMP SENSORS... זה ממש מוזר, מה ההבדלים ביניהם... ועוד שאלה, יש מאווררים שלא מתחבירים או לא מתקשרים טוב עם פאנבסים מיוחדים? ובכלליות יש משהו אחר שאתם ממליצים מניסיון? ומה ההבדל בין כל הפאנבסים ביעקרון תודה לי שעונה

• 14 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by danik,

מזה?

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by danik,

שלום ... ברשותי כרטיס מסך ASUS V7100 האם אני יכול לעשות לו OC? שווה לעשות לו OC? מה היתרונות והחיסרונות? תודה מראש! *אני לא מתכוון להחליף כרגע כרטיס מסך... כי אין לי צורך בזה...

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  22. הכותרת אומרת הכל...

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by Spaik,

אני יכול לקנות את הסינק הזה במחיר טוב יחסית של 40 דולר Thermalright SLK-900-A ( Heatsink ONLY ). All Copper heat spread. AMD: Athlon XP Palamino, Thoroughbred איך הוא? הוא ל OC יותר?! אני לא עושה OC איזה היטסינק כדאי לי?

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by poi212003,

חיברתי את המסך וכשאהי שולח משהו זה מראה לי רק את החצי השורה הראשונה החצי השני נשאר ריבועים כמו באתחול מסך מסוג 2*16 (קודם המסך עבד -אבל הלחמתי הכל מחדש כי החוט לא היה טוב) יכול להיות שהמסך נשרף?? למישהו יש מושג מה הבעיה?? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  25. Started by zuzu89,

היי אני לא טוב בכל הדברים העלה של בניית דברים ...(אין לי כישרון) אבל אני רוצה לנסות מוד "פשוט" ... טוב אז הינה : הסבר : אני רוצה לעשות חלון עגול ... אין לי הרבה כסף להשקיע ... איזה חומרים אני צריך ואיזה כלי הכי יתאין לחתיכת עיגול .. (האם JIKSO יתאים ?). אני גם אוצה להפוך את הדלת של המארז לדלת צירית... אני יחבר שתי צירים ואני יחתוך את הברזלים הקטנים בשולי המארז שלא יפריעו.. על איזה חלקים אתם ממלצים לי להישתמש ? תודה

• 11 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.