אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל מי שרלוונטי לגביו וגם לכל מי שלא שי לי Intel Pentium D 940 3200 MHz על לוח Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL מכיוון שאני די מתחיל בכל הקשור ל OC שאלתי היא האם אפשר בכלל להמהיר? ואם כן אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית בעניין בכיצד להמהיר או אם ישנו מדריך שמסביר איך. הכרטיס מסך שישנו במחשב כרגע הוא 7600GT שעובד על 45% מאוורר במנוחה בסביבות 55C+, בעיקרון המטרה שלי היא להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר חזק ולהמהיר את המערכת לכך שיהיה כמה שפחות צוואר בקבוק. אשמח לכל עצה ותודה על הסבלנות!
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא 8800gts 512 g92 גיגהבייט רגיל איך אני מכין פרופילים למאוור של הכרטיס .? לא מצליח עם ריוה טיונר
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האלן אני אשמח אם מישהוא יוכל להסביר לי את עניין התזמונים איך זה עובד ? ככל שהמספר יהיה יותר גבוה ה OC יהיה יותר יציב ? תודה
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי 3 מאווררים במארז, אחד של המעבד, ואחד של הכרטיס מסך פתחתי כרגע את התוכנה SPEEDFAN כדי לראות את הטמפרטורות... ופתאום אני רואה שמאוורר 2 שהוא במארז עצמו לא נראה בתוכנה. פתחתי את המארז כדי לראות שהוא בכלל עובד, הוא עובד, מכניס אוויר אבל לא רואים את הסיבובים שלו בתוכנה. (מצורפת תמונה של מה שראיתי) למה זה קורה? בדקתי חיבורים, מחובר טוב, בדקתי גם בביוס, גם שם הוא לא מראה את הסיבובים שלו... תודה על העזרה! מורן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש סכנה שהרכיבים שלי ישרפו ( זכרונות, מעבד, כרטיס מסך וכו... ) כתוצאה מ OC גם אם אני לא מעלה את המתחים אלה רק את התדר ? אני מבקש לענות רק מי שבאמת יודע, תודה .
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://www.intel.com/Consumer/Game/tools/index.htm?cid=cons:0;|206572530;|28939428;|2965788;| מתאים ללוחות אקסטרים לפי מה שראיתי
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
החלפתי לוח ללוח asus p5n-e-sli איך אני עושה OC הלוח הזה שונה לגמרי מהלוח הקודם שהיה לי(MSI) שאר המפרט בצד תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם intel d845gbv ואני רוצה לעשות אובר קלוק למעבד. הבעיה היא שאין לי אפשרות לעשות את זה דרך הביוס, אז חשבתי שאולי אפשר דרך התוכנה ClockGen. מישהו יכול להגיד לי מהו ה PLL שלי בתוכנה הזאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
היי יש לי 4870 ורציתי לשאול אם אני מעלה מתח (נניח ממש טיפה), זה יתן לי אפשרויות OC טובות יותר? חוץ מחום שברור שיהיה יותר, מה עוד יכול להיות הנזק? והאם אוכל לקבל OC טוב יותר במובן של לעלות יותר גבוהה את הCORE וMEM ועדיין לא לקבל מסכים שחורים או ארטיפקטים ?! מה דעתכם על כל הנושא?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתייעץ האם הטמפ' במחשב שלי נורמאליים. המפרט המלא מצורף כקובץ. הטמפרטורות (לפי everst): voltage:cpu Coe - 1.2 colling fan: gpu - 1.9 cooling fan: chasis - 0.7 cooling fan: cpu - 0.5 temperatur: wdc wd3200aaks-00ygao - 37 temperature: gpu memory - 54 temperatur gpu ambient - 47 temperature: gpu - 63temperatur cpu #1 / core #3 - 40 temperatur: cpu #1 / core #2 - 44 temperature" cpu #1 / core #1 - 46 temperatur: cpu - 32 temperature motherboard - 34 תודה רבה למי שייעזור [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
השבוע קניתי את המשחק GRID וגם הייתי חייב להחליף את הכרטיס מסך ל X1800XT לאחר 10 דקות משחק המחשב נכבה,וברגע שאני מנסה להדליק אותו הוא נכבה לאחר 2 שניות רק לאחר 5 דקות הוא נדלק שוב ועובד תקין טמפ שנמדדה על המעבד היא 67 מעלות הבעיה שיש לי קירור עם ברגים לתושבת 939 הבעיה שלא ניתן להשיג גוף קירור נורמלי עם ברגים ולא בא לי להתעסק עם להחליף תושבת בלוח האם יש להשיג מאווררים איכותיים עם ברגים ?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מי מהם נותן ביצועים עדיפים ? תודה...
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני קונה מפרט עוד שבוע, כנראה מFoxPC או SkyPC ולכן אני אני מעדיף שהלוח והזיכרון גם יהיו מאותן חנויות (אני אישית מעדיף לקנות מFoxPC כי יש את ה260GTX XXX והכונן הקשיח של סמסונג שאני רוצה). אני שואף להביא את המעבד לOC של 4Ghz+ ובשביל זה אני רוצה להבטיח שאני קונה את החלקים הכי משתלמים לתקציב שלי. המפרט יראה ככה : E8400+V1 4GB RAM (חשבתי על הGeil Black Dragon או G.Skill PI 800Mhz CL4) 260GTX XXX CM690 Cooler Master Real Power Pro 520W Modular ועכשיו אני בהתלבטות לגבי הלוח אם והזיכרונות. עד עכשיו תכננתי על אחד מהזיכרונות הנ"ל + הEP45-DS3L של ג'יגה בייט שעולה 550 שקלים בערך, אבל לאחרונה שמעתי שבגירסאות הL של ג'יגה בייט יש פחות מייצבי מתח, יותר נפילות ובכללי פחות טובים לOC מלוחות…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש ברשותי את הקייס הזה - THERMALTAKE ARMOUR MX+ http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorPlusMx/vh8000bws.asp לוח אם הזה - XFX 780I http://www.xfxforce.com/en-us/products/motherboards/7series/780.aspx השאלה שלי היא האם יש דרך איכשהו לשלוט על כל המאווררים ובייחוד על המאוורר צד 23CM? המחבר שמגיע הוא עם מתאם 4 פינים רגיל כמו החיבור חשמל בצורבים וכדומה. בלוח אם יש חוץ מחיבור מאוורר CPU ו-SYSTEM עוד 4 חיבורי מאווררי AUX. האם ישנו מתאם שיכול להתאים ביניהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני יודע שבלוחות של GIGABYTE ניתן לגלות אפשרויות חבויות ע"י לחיצה על קונטרול וF1.האם יש דבר כזה גם בלוחות של אסוס?.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
נמאס לי מהקירור מים המעפן שלי ( BIG WATER 745 ) המעבד על 1.45V מגיע לאיזה 70 מעלות במאמץ... או שמשהו דפוק בקירור מים הזה או שהמעבד הזה תנור... מה הקירור אוויר הכי מומלץ ? עריכה, אמרתי 70 ? ;D ;D ;D ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן. אני קונה בקרוב מחשב משרדי ורציתי לדעת אם הקירור הנ"ל שווה משהו . המעבד יהיה AMD Athlon 5000 AM2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6451 (אני קונה בפנדה) בתוספת של עוד 40 שקלים אני יכול לקנות משהו של AC. יש שינוי מהותי בין השניים? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני חדש בעסק של האוברקלוק ואני שוקל על לעשות אחד כזה למעבד כדי שלא יגביל לי את הכרטיס מסך שאני מתכנן לקנות עכשיו המעבד שלי הוא e6300 והלוח הוא gigabyte 945p - s3 ועכישו השאלות : 1.איך בדיוק אני עושה אוברקלוק (אם יש אז תנו לי הפניה למדריך כלשהוא בנושא ) 2.אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לשנות את הקירור שלו ? תודה מראש אני יודע שאולי יש כבר אשכולות בנושא הזה פשוט אני ממש ממהר עם העניין הזה סורי
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שאלה ראשונה עד כמה חשוב הסליבים של הכבלים למשל מהספק כוח? שאלה שנייה, קניתי עוד מאווררים לקייס ושמתי לב שאני צריך עוד חיבורי מאוורר כאלה (של שלושה פינים, במקום הרגילים של ה4), מישהו יודע איפה אפשר לקנות מתאם של כבל 4 פינים ל-3 פינים? עדיף באיזור ת"א, פשוט חיפשתי בכמה חנויות ולא היה להם כזה ציוד...
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב מלפני שנה ספק TT TR2 420W כ. מסך 8800GT מעבד E6750 לוח ASUS P5K SE ועוד 6 מאוררים מחוברים לספק וקירור למעבד AC7 PRO עכשיו אני רוצה לעשות OC למעבד ל3-3.2 ככה במאמץ כל CORE על 50 מעלות ככה (מאמץ ממושך של 100%) ולא באמץ 40 מעלות עם בCORETEMP. למרות ש EVEREST קורא 28 מעלות שזה מוזר.... בקיצור השאלה אם הספק שלי יחזיק כי אמרו לי שזה חרא ספק אבל לפני שנה שקניתי תמחשב לא ידעתי את זה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הגעתי למצב הזה ואחרי שאני מבטל את האפשריות האלה (eist ועוד אחת שחכתי איך קוראים לה) ואחרי שאני מגביל את התדר של הpcie ל 100 הרץ אני רוצה להתחיל להעלות את התדר של הבאס ויש לי שאלה איך אני אמור לשחק עם הקטע של הזכרונות ויחסים שלא תהיה לי בעיה לעשות אובר קלוק קטן התדר של הזיכרון אצלי הוא 667 אשמח עם מישו יכול לתת לי את מ''ס האייסיקיו שלו ויעזור לי באייסי כי כככה יהיה יותר פשוט תודה מראש http://img257.imageshack.us/img257/7338/18092008113kj4.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
זה לא הסוף של הOC רק תגידו לי מה זה אומר http://img73.imageshack.us/my.php?image=30007960fn0.jpg
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול כמה שאלות. 1. קודם כל יש לי מעבד E2140 1.6 ליבה כפולה. היום החלפתי את הסידירום וחיברתי את הכול אני מדליק את המחשב שומע רעשים של סיבוב ועצירה אחריי דקה שהווינדוס עלה שמתי לב שהחוט נגע במאורר של המעבד והוא לא הסתובב האם יכל להיגרם נזק במשך דקה וחצי שתיים שלא עבד המאורר, המחשב היה חם זה לא היה הפעלה ראשונית?, ואיזה טמפרטורות זה חם מדיי בשביל המעבד הזה? השאלה השניה יש לי כרטיס מסך רדאון X1950 PRO 512MB של חברת ספיר ובמאמץ הכרטיס הזה מגיע ל69 מעלות האם זה נורמאלי? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לוח של גי'גה בייט 945 ומעבד E2140 1.6 ליבה כפולה. עכשיו שאני מסתכל באוורסט, אני רואה את המהירות של המעבד שלי רשום 1200 ובסוגריים אורגינל 1600 ולפעמים המתח למעבד משתנה, והליבה חוזרת ל1600 אבל הרוב 1200 האם זה צריך להיות ככה? צירפתי תמונה למטה מישהו יודע למה ואיך מסדרים את זה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-