עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by go_go,

קרור מים כפול לכרטיסי המסך של GAINWARD נראה פשוט מושלם! http://bit-tech.net/feature/79/

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by PeaS,

Gainward GeForce3 PowerPack!!! Ti/500-128mb DDR-JUMBO-TV/OUT קראתי את הביקורת על הכרטיס שאני עומד לקנות (עם המחשב החדש...) פה: http://www.hardocp.com/reviews/vidcards/gainward/gf3ti200_128mb_golden/index.html ויש לי כמה שאלות, הרוב קשורות לOC... בביקורת כתוב בדגם המלא של הכרטיס גם "Golden Sample", האם הדגם שהם בחנו אותו והדגם שאני קונה (מצויין בכותרת) זהים? או שיש הבדל בינהם אני מניח שלפי מה שכתוב עדיף לבחור את האופצייה של ה"Enhanced". אני רק לא בטוח, הוא פשוט עם OC בגלל שהדרייבר שינה את המהירויות שלו בביוס? מה זה הRIVA TUNER הזה? אחרי שאני ידע אני ישאל עוד כמה שאלות בקשר לזה...

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by or_m0,

תגידו, עדיין ניתן להשיג את ה-GateWatch של Aerocool בארץ? חיפשתי כבר בכמה חנויות (פנדה, זיגזג, נועה) ואין.... אם כן אז איפה. קישור לאתר הרשמי: http://www.aerocool.us/p-peripheral/gatewatch/gatewatch.htm תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by yuval_cohen,

אני רוצה לעשות אוברקלוק לג'יפורס שלי... וכן קראתי את המדריך באתר (אגב חח למי שכתב אותו... המדריך הכי טוב לג'יפורס שנתקלתי בו עד עכשיו!) בכל אופן... יש לי 2 שאלות!: 1.מה עדיף? Blue Orb או Crystal Orb 2.אנלא מוצא מאפה לקנות גופי קרור לזכרונות (היטסינקים קטנים) לא מצאתי בפנדה מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by Tests2,

אני עדן, אני לא אמיץ מספיק בשביל אוברקלוק אבל אני מכיר את המושגים קצת. אני כותב כאן בפעם הראשונה.. wish me luck אז ככה, יש לי ASUS V7700, שקניתי לפני איזה 3 שנים, ועד עכשיו הוא די מוכיח את המחיר ששילמתי עליו. anyway, בזמן האחרון המאוורר התחיל להשמיע כל מיני רשרושים ורעש של ווממממממממממממ כזה ( 8) ).. אז לקחתי את המאוורר מהכרטיס, פירקתי אותו כמעט לגמרי, עשיתי קומפרסור, WD40, וזה לא ממש עזר... אני עדיין סובל מהרעש, למרות שבהתחלה זה החליש אותו טיפה. (שלא תבינו אותי לא נכון, אני חושב שאוויר הוא עדיין מזיז, הוא פשוט עושה רעש) מכיוון שלא נראה לי שאפשר להחיות את המאוורר ולהשתיק אותו, חשבתי לקנות איזה heatsink חדש לכרטיס. כאן אתם נכנסים לתמונה אני מחפש המלצה על משהו…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by drevil,

אני צריך פה קצת עזרה..יש לי כמו שאמרתי GeForce 4 mx440 של ASUS דגם 7180 אם אתם ממש רוצים לדעת.. אז עם הכרטיס מגיעה תוכנת tweak utility שבוודאי חלקכם מכירים שמאפשרת להאיץ את מהירות הזיכרון מ270 ל 280 ומהירות המעבד מ400 ל420..ועכשיו לשאלה: כדאי?? ??? אם כן, כדאי להחליף מאוורר? ובכלל, האם אפשר לעשות יותר אוברקלוקינג ממה שמאפשרים לי פה? **לכל מי שיעזור אני אפרסם פה תמונות אם אני אצליח (ואם לא אז תראו כרטיס מסך שרוף) וגם את התוצאות שלי** ;D ;D

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by Psychopath,

Okay, I took my computer apart to clean the dust from it today, and also tried freezing my GeForce again in order to get rid of it's ehatsink (which simpley WON'T COME OFF) So I finished cleaning, and reached a decision, I will put another fan on the current heasink mounted on the GeForce instead of putting a lot of work into removing it. Here are some pictures of today's experience, I will also update the thread once I put the fan on the GeForce. http://p1mp.3dv.co.il/pics/GeForce-Project/ Have Fun

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by dastox,

היי חברים! אם אני עושה לו oc עד איפו אני יכול להגיע איתו? 5700? 5900?

9. Started by andrey,

עד כמה אני יכול לעלות את הCore clock ואת ה Memory clock ?? Geforce 5700 LE של ionno3d ???

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  10. Started by oren.nk,

?saw all the messages about opening the tubes on the Geforce 6200, can I do the same on Geforce 6200 Turbo cache how is the card for overclocking? how do i do it? my card has passive cooling, so would i need any extra cooling?\ Thanks to all who reply

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by tomas18,

אהלן אתמול הורדתי Everest רציתי לדעת אם הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי זה GPU DIODE? רשום שזה אל 70 אם זה כן זה טמרפוטרה טובה הוא לא?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by Br33z3R,

שלום, אני סובל כבר הרבה זמן מרעשים בלתי נסבלים שנובעים מהמאוורר של כרטיס המסך: Leadtek GeForce 6600GT (AGP. ניסיתי הכל, לפרק,לנקות, לשמן, למרוח משחה תרמית - כלום! אני מעוניין לקנות מאוורר חדש אך אני לא יודע איזה. הבנתי שלא ניתן לקנות את המאוורר המקורי. אשמח להצעות (עד 150 ש"ח) וגם אשמח לדעת אם יוכלו לעשות את זה בחנות שבה אקנה או שיהיה עלי להרכיב את המאוורר לבד? ד"א, הטמפ' של הכרטיס במנוחה היא: GPU- 52c GPU Diode - 80c (קצת מלחיץ)

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by urich,

טוב בנוגע לכרטיס מסך שלי geforce 6600gt של xfx האם ניתן לעשות לו oc כמו למעבד דרך הביוס (בעת הדלקת המחשב אני רואה הודעה על ביוס של הכרטיס אבל אי אפשר להיכנס. האם ניתן לשלוט על מהירות המאורר כי הוא אחד הרועשים במחשב שלי.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by noamsmi,

ברשותי המפרט הבא: amd athlon 64 3200+ @ 2.4ghz ga-k8n-sli geforce 6800gs רץ על ווינדוס XP pro 32bit עכשיו לבעיה, הכרטיס מתחמם יותר מדי גם כשאני משחק במשחקים פשוטים אפילו למחשב שלי. אני משתמש ב-gpuz וב-speedfan כדי לבדוק טמפרטורות הכרטיס מגיע עד ל-118C במאמץ גם ניסיתי להוציא את הכרטיס ולנקות אותו אבל שום דבר לא עזר הכרטיס נמצא ב-66C ב-ideal

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Psy,

לאחר בדיקה, במצב מנוחה - טמפ' הכרטיס היא 70 מעלות! הכרטיס (בתמונה) אינו מגיע עם מאוורר, המאווררים היחידים שיש לי במחשב (שהוא חדש אגב וגם הכרטיס בערך כחודשיים אצלי) זה על המעבד, המאוורר הפנימי הזה שיש בכל מחשב והמאוורר של הספק כוח כמובן. עדכון דרייברים גם לא ממש עזר, הטמפ' עדיין 70 מעלות במצב מנוחה (ואין תוכניות גרפיות שפועלות ברקע). מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיית חימום הזאת של הכרטיס ?! [attachment deleted by admin]

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Prpl_H4z3,

אני מענויין לעשות אובר קלוק רק הבעיה היא שהכרטיס שלי במצב עומד הוא על 50 מעלות ואני םוחד לעשות אובר קלוק!!! יש לי מאוורר של זלמן עליו ועדיין 20 מעלות אם אפשר עזרה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by LiranUdi,

היי, יש לי בעיה רצינית אני חושב שלכרטיס מסך שלי אין מאוורר [אם צריך תמונה אני ייתן] המעבד שלי AMD Sempron הוא על 44 C בממוצע והכרטיס מסך על 71 ממוצע כשאני משחק במשחק [דאא] הטמפרטורה מגיע ל78 ואפילו ל82 מה לעשות?! יש לכם המלצה למאוורר שמתאים ויקרר אותו טוב? בזול.. תודה

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by barlo,

יש לי את הכרטיס GeForce 9800GTX ולדעתי הוא מאוד מרעיש. יש דרך להשתיקו? האם קיים מאוורר מקורי של GIGABYTE, ששיך לכרטיס זה, שמסוגל להפחית את הרעש שיוצר המאוורר שבאריזה המקורית?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by The_Byter,

להנאתכם הכרטיס של לקוח, הקרור לזיכרונות עבודה שלו :\

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  20. שלום יש לי כרטיס Gigabyte Geforce MX440 64mb במקור: מעבד: 274.5mhz זיכרון: 300mhz ועשיתי OC והתוצאות: מעבד: 398.25 זיכרון: 371.25 ---------------------- $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $ffffffffff Northbridge information $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $0400000000 Description : unknown $0400000001 Vendor ID : 1039 (SiS) $0400000002 Device ID : 0746 $0400000003 AGP bus : revision 3.0 $0400000004 AGP status : disabled $ffffffffff ---------------------------------------------------------------- $ffffffffff Display adapter information $ffffffffff --…

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

אני רוצה לעשות לכרטיס Geforce2MX קצת אוברקלוקינג עכשיו משום מה 3DMARK 2001 לא עובד אצלי מכיוון שהוא לא מזהה את המעבד(אני כרגע ב OC יציב על המעבד) עכשיו לשאלתי למה 3DMark לא מזהה את המעבד האם זה בגלל ה OC? והאם מתי שאני עושה את ההמהרה לכרטיס מסך צריך לעלות את הליבה/זיכרונות כל פעם ב 2MHZ ולבדוק את היציבות ב 3DMARK 2001 או לחילופין 2003 ? אם אני יגרום להם לעבוד...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by RoyShefy,

אני אצל חבר והוא קנה FX5200 וזה קקה והגיעו שמועות לאוזני שאני יכול להפוך אותו ל5600 אולטרה שזה יספק אותו רציתי לישאול אם זה תלוי רק במהירויות שעון או גם בסופטמוד שאני צריך לעשות עם תוכנה כל שהיא..? ואם זה רק מהיריות שעון אז מה הן המהירויות של 5600 אולטרה?? עזרהההה

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by gilloze,

שלום קוראים לי גיל מצאתי לו מזמן gefroce 3 titanuim כמובן agpx4 אז אני מעונין ליפתוח לו צנירות \או ללצרוב ביוס אני לא מבין בזה בגרוש כאילו לא כל כך אכפת לי מהכרטיס האם יש לו צינורות פתוחים מה הכי כדאי לעשות תודה רבה גיל

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by SubX,

4V http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=92174 יציב זכרונות אלו עונים על המשפט : "תן עוד מתח , קבל עוד Mhz" , מעניין מה גבול המתח שהם יכולים לקבל אה! והם לא מתחממים..

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. טוב אז הייתי בחופש בתיאלנד וחשבתי שאם נמצא שם מציאות אז נביא,הגעתי לבנקוק ושם הפנו אותו ל"פנטיפ פלאזה" שזה קניון ענק של 5 (!) קומות רק של מוצרי/חלקי מחשב ושאר ירקות. אז לכסות את הקניון היה די קשה ובעודי משוטט שם ראיתי הפתעה: GEIL ONE TCCD 1 GB ב-10900 באט תיאלנדי שבשקלים זה יוצא 1090 ש"ח כן זה לא טעות 1090 ש"ח במקום 2200 שמוכרים אותו בארץ ...מהר מאוד קניתי אותו מה עוד שאת דגם ה BH5 של ה- GEIL מכרו ב 8400 באט שזה 840 ש"ח במקום 1540 שנמכרים ה BH5 בארץ הקודש... עוד הצטרפו לרשימת הקניות שלי 2 74GB רפטורים שעלו ביחד 1600 ש"ח במקום כמעט 2000 ש"ח שהם עולים בארץ. את המכס עברתי ללא בעיות הגעתי הביתה והתחלתי לבדוק... 300 בתזמונים של 2.5-3-3-6 T1 עבדו נהדר והנה התוצאות …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים