עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by emualmi,

שלום ! יש לי כרטיס מסך Hercules 3D Prophet 9600 PRO Radeon 128MB , המאוורר שנמצא על הכרטיס רועש מאוד מה ניתן לעשות על מנת להפחית את הרעש. האם החלפת למאוורר אחר יעזור ? תודה.

• 2 תגובות
    • 412 צפיות
  2. אז ככה, כאשר אני על מתח Default בביוס (1.5), בכל תוכנה שקוראת מתחים מהוינדואס מוצג לי שהמתח לליבה הוא 1.465 ~ , כאשר אני על 1.75 (לדוגמא) אני רואה בכל תוכנה שקוראת מתחים 1.65 (-0.1V !) אז עכשיו נשאלת השאלה, מי כאן לא בסדר ? הוינדואס לא קורא נכון ? הלוח אשם ? או הספק שלא מספק מתח כמו שצריך. הסיבה שאני חושד היא בגלל שעם המעבד שלי (1700 DLT3C) ברוב המהירויות שאני יציב ובוולטאז' שאני יציב, אנשים אחרים שיש להם את אותו המעבד יציבים ב-0.1V פחות ~ (אם אני יציב במהירות X ב-1.75V, אז אצל בן אדם אחר המעבד יהיה יציב ב-1.65V/1.675V)

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  3. קודם כל, שלום לכולם!!! אני מסתכל בנושאים השונים ומנסה לקבל את התמונה המלאה, אך לא כל כך מצליח. האם מישהו בפורום יכול להסביר בהרחבה ובפירוט מהו over clocking??? איך עושים את זה, האם זה מסוכן, איזה דרישות צריך ועוד... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by Ran B,

אם אני לוקח מאוורר ונגיד אני מסובב אותו ידנית במהירות של נגיד 1000 סל"ד אני יוצר חשמל ככה? כי כמו שזכור לי על העיגול שבהם מוחזקות הכנפיים יש מגנט ויש סליל חוטים במסגרת של המאוורר, ומגנט שמסתובב מסביב סליל חוטים יוצר חשמל לא? אז זה לא להיות כזה דבר שאם אני מסובב מאוורר במהירות מסויימת יהיה כמות חשמל קטנה? :

• 7 תגובות
    • 501 צפיות
  5. רציתי לדעת האם זה הגיוני שהמאוורר אמור להפסיק את פעולתו מדי פעם שמתי לב לזה רק כאשר התחיל להיות רעש מהמארז, לא ידעתי איזה מאורר מרעיש ואז שמתי לב שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ואז ממשיך. כנראה שהוא עומד לשבוק חיים? מה לעשות? נ.ב. האם זה בסדר לנתק את המאוורר של הגשר הצפוני כדי לראות האם הוא מרעיש?

• 14 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by who_Cares,

אני מתלבט בין שלושה דגמים של זכרונות לOC בסביבות ה700 שקל. הדגמים הם: TwinMos Twister 512MB PC-3200 CL-2 OCZ 512MB EL DDR PC-3200 OCZ 512 PC-3200 Revision2 כולם בערך 700 שקל, איזה מהם ייצן תוצאות עדיפות? האם בכלל שווה להשקיע בהם או לקחת TWINMOS רגיל(550 שקל) וזהו? יש עוד הצעות האיזור הזה של המחיר? (עד 700 גג.) בתודה מראש לכל מי שמנסה לעזור, Who_Cares

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by tom123,

נגיד יש לי קירור מיים אז אני לא צריך מאווררים במארז? אםם כן אז למה וכמה.. לאן קירור מיים מתחבר כדי לקרר חוץ מהמעבד כמובן..... והאם המשאבה מרעישה???? תנו לי גם המלצות למשהו טוב.

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by SaBotAge,

אכן אכן המלך החדש הגיע לידי, היום בביקורי החודשי בזיגזג (לא תמיד לקניה) שמתי את ידי על המלך החדש השאר ידעו בשמו כ Volcano 12 extreme. אני מגיע הביתה ולוקח בדיקות טמפרטורה במצב Idle ובמצב Full load את המעבד אתם יכולים לראות במפרט על המאוורר הנוכחי שלי שהוא Volcano 11 (לא אני לא משוגע להחליף כל כך מהר פשוט היה לי קומבינה פצצה) וקיבלתי את התוצאות הבאות: volcano 11 idle: mobo 21 cpu 39 volcano 11 load: mobo 23 cpu 46 *המאורר לא מסתובב על המהירות המקסימלית שלו, רק על כ 4000RPM* הלכתי והחלפתי בין המאווררים כיוונתי את ה Volcano 12 למהירות של כ 4000RPM (כמו ב11) וקיבלתי את התוצאות הבאות: volcano 12 idle: mobo 18 cpu 33 volcano 12 load: mobo 21 cpu 38 עכשיו אני לא יודע עד כמה המד…

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  9. מישהו יודע אולי איך ליצור נוזל בצבע ירוק זוהר (כמו של המרקרים)? ליצור או לקנות ... זה למטרת "מודינגון" קטן שאני רוצה לעשות...

10. Started by sella,

אני חייב להוסיף לקירור משכה טרמית..... ?????????????????????????????????[ בנתיים אין לי תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by sub_man,

טוב אז זה מוד ראשון ואני עושה אותו על המחשב של אחותי כדי שאם יקרה משהו אז מה אכפט לי שלה מילא מחשב מאפן... הקיצר אני רוצה לדעת ככה יש לי צבע מין ורוד כזה זה מה שהיא רוצה ואני רוצה לדעת אם מותר לצבוע אם זה את המארז. קוראים לו "טמבור יותר עמיד לקירות פנימי וחיצוני" אני רוצה כבר לצבוע אז אני חייב דחוף שתגידו לי אם מותר. מחכה לתשבות ותודה רבה

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by TheWave,

שלום אני גולש באתר מידי יום וראיתי שיש באתר אנשים שבונים באלקטרוניקה מלא דברים מיוחדים למחשב אני גם רוצה להיות מודר ולבנות כאלה דברים אך אני לא יודע מאיפה להתחיל רציתי לדעת אם יש אתרים אשר מלמדים אלקטרוניקה שתעזור לי למודינג אני גם מתעניין מאוד במודינג לדברים חיצוניים כגון: שלטי אקס בוקס שמתחברים למחשב ועוד דברים נוספים רציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים למודינג חיצוני תודה!!!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by shlomo_l,

הבאתי מחבר 9200 128MB ואני רוצה לעשות כמה בדיקות וגם OC איזה תוכנה הכי מומלצת לכרטיס הנ"ל ובפרט הרדונים כי לי יש NVIDIA אז אני לא יודע איזה..

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by Arik.G,

מה דעתכם על המוד שלי?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by adamginz,

ההבדל במחירים בינהם זניח. הייתי רוצה הפעם ללכת על איכות , לא על מארז שאני לא יוכל להזיז בו את הידים.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי אני רוצה לקנות מארז חדש בסכום של עד 1500 ש"ח אני רוצה שיהיה בו כבר חלון מוכן ולפחות בכל צד במארז מקום מוכן לשתי מאווררים הכוונה היא 2 מאווררים בצד האחורי 2 מאווררים בצד הימני 2 מאווררים בצד השמאלי 2 מאווררים בצד הקידמי ומאוורר אחד בצד העליון אני רוצה שיהיה לו מערכת קירור טובה ושהיה tower\ full tower בבקשה לתת לינקים תודה מראש INSTALL

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. I have problems overclocking my athlon xp 2800 as many of us know i can't change the multiply through the bios , only through the MOBO jumpers the problem is that the default jumper position (for autodetect) is xxxxxx (x=jumper off O=Jumper on when i'm changing the multiplier from x5 to x12.5 everything works fine but when i'm trying to overclock it to x13 i get instead x5 (like jumper no.5 stays in on although i turned it off) do i need to change things in the BIOS also??? The other jumper (the FSB contoller) is set to on (Auto) and not to FSB=100. I also have DDR Geil golden Dragon PC3200 CL2 and when i change the FSB to 200 or change the cpu mode to turbo the compute…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by HumanFly,

אז ככה, נפתח יפה בשלום וניגש לעניין תראו אני בעל מעבל 1.8 p4 northwood ואני מריץ אותו @ 2.0. אבורקלוק קלוש, ואחר ולא בא לי להסתבך עם רכישת מאוורר חדש או קירור זה או אחר. (בקיצור כל הפרטים הנחוצים ראה מפרט.. ) בכל מקרה אני לא חש שיפור בביצועים עם בכלל, ועליית הטמפרטורה אינה משמעותית ? ה 200 MHZ האלו בכלל יכולים לעשות את ההבדל ? ואם כן איך אני יכול לראות זאת ? ומה בעצם המיטב שאני יכול להוציא מהמעבד הזה אם בכלל :-\ מרחף לו עם סימן שאלה על הראש בעודו מזמזם בכנפייו, חוזה והוזה על תהייה מדוע ולמה, חותם בזאת את הודעתו איש הזבוב

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by sahargt,

שלום קבלתי את המחשב החדש יש לי תמונות באתר של וואלה מצרף קישור http://photos.walla.co.il/gokogt משם ל למחשב השלישי המפרט של המחשב Intel Pentium 4 3.2 MHz IC7-MAX3(Intel i875P CORSAIR -TWINX1024R-3200C2 ATI RADEON 9800 XT 16X DVD-ROM - SONY SONY DRU-510A DUAL FORMAT DVD-RW/DVD+RW SEAGATE 120 GB 7200 RPM SATA-150 HARD DRIVE [8MB CACHE viewsonic e90f+sb crt Thermaltake Highest Xaser III V1000A מארז מארז עם 7 FAN על המעבד יושב ספארק 7 חום של המעבד מצב מנוחה 48 מצב עבודה 52 מה אתם אומרים על OC איך עושים?? עם החום הזה טוב ל OC רציתי להחליף למעבד למשהו יותר רציני מ הספארק 7 + ולמארז גם מה אתם אומרים?? תודה מחכה לתגובות שלכם 3DMARK 2001SE-19100 3DMARK 2003-6700 בלי OC

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אני קיבלתי את הקול מאסטר אירו 7+ התקנתי אותו אבלללל הדלקתי את המחשב ופתאום אני רואה שהטמפ' של המעבד היא 73!!!!!!! ישר ניתקתי את המחשב מהחשמל! אאחרי זה פירקתי את המסינק והתקנתי אותו מחדש ואז הדלקתי את המחשב מחדש אבללל המחשב נדלק צפצף כזה ואז נכבה חשבתי ישר שהלך המעבד!!! מזה נבהלתי וכמעט בכיתי (רציני) אז למה שהחלפתי מאוורר זה לא עזר???? אלא הטמפ' רק עלתה?????.. תכתוב לי בבקשה למה זה קרה לי בערך.. ואיך??? אתם יכולים לכתוב לי באופן מפורט איך אני מתקין סינק חדש למעבד?: איך אני שם אותו לאיזה כיוון המדרגה וכל זה תודה רבה רבה בבקשה תגיבו כי זה מאוד מאוד חשוב לי... תודה עריכה: הינה תמונה אחרי שמרחתי את המישחה על הסינק היה כתוב במדריך למרוח את המשחה על הסינק וא…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ran B,

רציתי לדעת אם במערכת מים הזאתי שווה משהו, http://www.pch.co.il/docs/pd1088756729.htm יש למישהו משהו להגיד על זה? 8) תודה מראש, רן!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by TheBlackTulip,

אני רוצה לקנות את אחד ההיט סינקים שלהם SLK 600 800 או ה 947 מאיפה אפשר לקנות?! תנו קישורים לאתרים שמוכרים ולא כמו פנדה שאף פעם אין להם מלאי או סימפל טק שמפציצים במחירים

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by Pop3Sail,

אני רוצה לשנות את תזמוני הזכרון שלי... איפה אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  24. Started by dardanadg,

שלום, לי יש במחשב 4 מאווררים של 80 מילימטר ועוד אחד של 120 (בנוסף לכך גם 2 קתודות נאון). הספק הוא ספק פשוט של 300 וואט שבא עם המארז. עכשיו, אני בבית מקפיד על צריכת חשמל נמוכה מטעמים כספיים. השאלה שלי היא האם ההשפעה של המאווררים בעניין צריכת החשמל שלהם, היא משמעותית עד כדי כך שיש לי צורך בדאגה של סגירת המחשב לעיתים קרובות. כלומר האם יש הבדל גדול בצריכת החשמל של המחשב עם כמות המאווררים שציינתי (לא לשכוח את הניאון), או, לצורך העניין, רק עם מאוורר אחד\שניים?! אני מצפה לתשובה ותודה רבה לכם... ;D

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. בשילוב עם הSF2? ואם יש גוף קיורור אחר שאתם ממליצים איפה אפשר לקנות?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.