עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Punisher,

שלום אני קצת חדש פה אז רציתי לשאול איפה אפשר לקנות דבק טרמי? וכמה זה עולה? תודה לכל מי שמתייחס

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by who_Cares,

אני מתלבט בין שלושה דגמים של זכרונות לOC בסביבות ה700 שקל. הדגמים הם: TwinMos Twister 512MB PC-3200 CL-2 OCZ 512MB EL DDR PC-3200 OCZ 512 PC-3200 Revision2 כולם בערך 700 שקל, איזה מהם ייצן תוצאות עדיפות? האם בכלל שווה להשקיע בהם או לקחת TWINMOS רגיל(550 שקל) וזהו? יש עוד הצעות האיזור הזה של המחיר? (עד 700 גג.) בתודה מראש לכל מי שמנסה לעזור, Who_Cares

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by Spaik,

אני רוצה לראות מה הטמפ' של המעבד שלי בעומס אז הורדתי את התוכנה פריים 95. איך אני משתמש בה? מה אני ממלא שם בכל השדות האלה? אתם יכולים לפרט בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  4. שלום רב! היום ראיתי בתראד שמשתמש עושה אוברקלוק למעבד וזה גורם לו בעיות עם הכרטיס מסך... אז רציתי לדעת אם תהיה לי בעיה כזאת גם? כי כבר ביצעתי אוברקלוק (2500@3200) למעבד ברטון, כרגע יש לי כרטיס מסך בעל תושבת PCI (הכרטיס המדובר הוא 420MX) הזמנתי לפני יומיים את הכרטיס RADEON 9600XT שהוא בעל תושבת AGP אז רציתי לדעת אם כאשר אני אחבר אותו לא יהיו לי בעיות כמו למשתמש ההוא. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by Ancient1,

לא צבע ספריי רגיל , אלא צבע ש""נספג" בפלסטיק. בשביל המסך. שחור.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yoncih,

מה היא המהירות (CFM) של המאוורים הנכללים במארז TT XASER 3 ?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by Arik.G,

כאשר חיפשתי קצת ברשת איזהשהו רכיב נתקלתי בחנות בארץ שמוכרת מסכים כאלה: הכתובת של החנות זה: http://www.ziontronics.co.il/ אני רוצה לציין שאין לי שום קשר לחנות ככה שזו לא ממש פירסומת אלה שפשוט רציתי לעזור לאנשים שאולי מעוניינים במסכים כאלה.

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by War-Hammer,

Leadtek Geforce 4 TI 4200 128mb DDR כמה שאלות: 1: מה ייתן לי לעדכן ביוס שאני מוריד מהאתר של החברה של הכרטיס שלי? חוץ מזה שאני יסכן אותו? יהיה שיפור בכלל? שווה לעשות את זה? 2: יש אולי ביוסים שאני יכול להשים על הכרטיס שלי כמו ששמים למשל לרדאון 9500NP והוא הופך ל 9700 או למשל 9800SE שהופך ל 9800 PRO, יש אולי משהו שאני יכול לעשות בכרטיס שלי? 3: תציעו לי אפשרויות אין לי מושג מה אני יכול לעשות לכרטיס שלי, הכוונה שלי היא לאוברקלוק שהוא לא רק העלאת מהירויות השעון קיים דבר כזה ל TI שלי?

• 7 תגובות
    • 480 צפיות
  9. Started by Psychopath,

Aight so, I wanna cut a hole on the top of my case, I have an 80mm fan that is identical t the rest of my fan cases... We're talking about a Supertalent Aluminium CA-601UFbk Black. Aluminum, 5 fans(2 front, 2 back, 1 door), big door window... Ok, so in order to cut the hole I need to first take out the top part to work on it, that's obvious.. What's next? where is it recommended to cut it? What tools and in what way should I work ? Anything else I need to know before I begin? note- It's my first mod ever, but do plan on buying more... another note- I want it to look smooth, I'm intending to make the case as beautiful as it can get... Thanks in advanced. oooh, editing an…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. טוב אני מניח שאפשר לקרוא לזה מודינג איך שהוא... HERE תעברו על התמונות זה מדהים!

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. כעיקרון לפי מה שהבנתי הסינק מיועד יותר בשביל שקט (מה שמוזר קצת אצל החברה הנ"ל ברב מוצרייה..) הסינק מיועד ל- AMD Opteron and Athlon 64 ..(אני מצטט מהאתר של jabtech) מבנה הסינק די דומה לסינק של הוולקנו 11+ ושל ה-12 מראייה ראשונה.. אם מישהו שמע קצת תגובות עליו מעניין אותי לדעת, סתם בשביל להרחיב את האופקים הנה הקישור : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2035&cat=47&page=1

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by e-d-a,

עשיתי אוברקלוק למעבד ובערך שבועיים שלוש של משחקים (כבדים כל המסננים עד לסוף ממש וכל ההגדרות עד לסוף ממש) ואז עשיתי גם לכרטיס מסך למהירויות של פרו, הנה הפרטים המלאים. הלוח 18-22 מעלות המעבד 36-43 מעלות והמעבד באוברקלוק מ2500+ ל3200+ במתח סטוק\ הכל היה טוב ויפה כל התקופה שהוא באוברקלוק הזה, ואז עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך למהירויות של פרו גם הכל היה טוב במשך כמה ימים שיחקתי משחקים (הכל הגדרות הכי גבוהות שיש עם כל המסננים) ולא היה שום מסך כחול פתאום שאני סתם ככה בווינדוס אז היה לי מסך כחול. עם יש עוד שאלות אז בכייף. למישהו יש הצעות רעיונות?

• 8 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by amisha,

טוב אין לי הרבה מה להגדי כי עוד מעט תיראו את זה ב OCDB אבל אני נותן הקדמה קצרה תזמונים 2.5/4-4-7 מתחים מעבד 1.7V זכרונות 3.05V קירור ZALMAN 7000CUCU הלוח עבר מוד מתח לזכרונות !!!

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  14. כל היום אני יושב על המעגל הזה , כבר כולי בעצבים. באתי לוותר אבל בשניה האחרונה שמתי לב לשתי טעויות מפגרות שלי אבל זה עובד סוף סוף . זה עדיין על מטריצה כי הרגע סיימתי ואני פשוט שמח שזה עובד ורציתי להראות לכם: עוד שניה אני יעלה סרטון. אם אני ימצא לאן. :

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by Mr Gadget,

אני כרגע ב OC למעבד 2.0GHZ @2.6GHZ אני רוצה להמשיך עוד לעלות אבל הבעייה שלי היא ה PCI קראתי שמומלץ לנעול את חריצי ה PCI לכן אני רוצה לנעול אותם שיעבדו במהירות של 33MHZ(כמו שהם אמורים לעבוד) ולא יעלו ביחד עם ה OC הלוח שלי הוא ASUS P4S533-E

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  16. ההזמנה מחו"ל הגיעה סופסוף אחרי שבוע מייגע..... אני כותב מהבי"ס אז כשאני אגיע הביתה אני אצלם תמונות... אם יש שאלות אני מוכן לענות.

• 50 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by GHOST,

מאיפו ניתן להשיג SK-7? וגם תמליצו על גופי קירור נוספים באותו מחיר (עד 200) חשוב שיהיה שקטים מיועד לבארטון 2500...

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by DrowNz,

שלומות חברים, אני כאן מנסה לטגן את המחשב כדי לבדוק מעלות במאמץ עם ה Prime 95, והוא פשוט מסרב להתחבר, הוא מריץ לי ארור בצורה רציפה לאחר כמה נסיונות שבו הוא אומר שהוא לא מצליח להתחבר ושזה ינסה עוד 60 דקות, משהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודות לעוזרים, DrowNz

• 1 תגובה
    • 392 צפיות
  19. תראו דוגמא: SYSTEM BUS שלי אמור להיות 400 נדמה לי, עכשיו אחרי אוברקלוק שרק העלתי את הבאס מ100 ל 110 הסיסטם באס שלי עלה ל440 עכשיו תראו בשתי "פרוייקטים" שונים של אותו בן אדם ב OCDB רואים דברים שונים: http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=210 http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=159 נכון בלינק הראשון רואים שהוא העלה מעל 500 סיסטם באס ובלינק השני רק 400 ומשהו.. אבל תסתכלו בצד בפרטי "מהירות באס"

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  20. איך מרכיבים צג LCD (Dot Matrix). גרפי של 240X64 . הסגתי צג כזה אבל אין לו לא מפרט ולא תרשים. פשוט כלום!!!!!!

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  21. http://forums.audiworld.com/a4/msgs/1734601.phtml

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אחרי הOC ל3.3 המחשב פשוט לא עולה הנורה על המסך מהבהבת לא רואים כלום ולא שומעים מן קריסה כזאת מה אני עושה כדי לעבור את ה3.3? יש לי תכנונים ל3.7 ואנ רוצה לממש אותם! ואיך אני אעשה זאת בלי לעבור את ה3.3??? :-\ :-\ :-\

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  23. ברבות מקבוצות הדיון באינטרנט מסופר על נעילת המכפלה במעבדי BARTON 2500 האם הדבר נכון? ואם כן מה בגורלו של ה BARTON 2800 ? ??? ??? ??? כמו כן האם ישנו מדריך פשוט לשיחרור הנעילה ,אם היא בכלל קיימת? בתודה מראש COBRA DRAGON

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  24. Started by DrowNz,

אהלו, עשיתי אוברקלוק קליל לכרטיס מסך שלי gForce 2 mx 400 32mb , והרצתי בנצ'מארק ב 3DMark 2001 והציון שלי הוא 2328 , רציתי לדעת איפה עומד הציון יחסית לדגמים זהים של הכרטיס מהתנסות של שלכם... תגובות התקבלו בבכרה

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  25. כאמור מערכת VU Meter שני ערוצים, 2*15 לדים ומערכת ה HTPC בבסיסה כמובן.... הכל מתקדם לאט לאט... אשתדל לעדכן בקרוב... סרט ניתן להוריד כאן (2 מגה) - http://avner.richard.free.fr/StereoVUMeter/StereoVUMeter2x15LED.wmv אשמח לתגובות, אבנר

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים