עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם, יש לי מעבד Xeon 5460 שאני רוצה להתקין על לוח אם עם תושבת 771. הגוף קירור מתלבש באותה צורה כמו בתושבת 775. אני מבין שמאוורר וצלעות קירור stock של intel לא יחזיקו את המעבד (זו גרסת tray) בטמפרטורה רצויה (TDP 120). המליצו לי על זה: http://www.arctic.ac/worldwide_en/freezer-13-co.html השאלה אם יש אולי משהו במחיר יותר שפוי? תודה למגיבים.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום. אני הולך לקנות את ASROCK PRO3 Z68 וזכרונות של G.SKILL SNIPER. איזה קירור יתאים לי מבחינת גובה? האם מוגן 2 או נוקטואה NH-U12P SE2 יהיו בסדר? או שיהיה לי בעיה להרכיב את המאוור על הקירור בגלל גובה הזכרונות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  3. כידוע לכם המערכת שלי באובר קלוק עצום. אני צריך הצעה של עד 200 ~ שקל גג . צריך שקירור יגיע מהאתר : www.pch.co.il מטעמי נוחות ומחיר. עריכה: באפשרותי לקחת או sk-7 ויש לי sf2 בבית או את הוונטק או את הטורנדו של ארו קול ירדתי מהוולקנו 11 כי א הייתי מרוצה מ9

• 13 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by the godfather,

שלום אני צריך קירור הכי שקט שאפשר אבל לא מים למארז 2 מאוררים ולמעבד ביצועים לא חשובים זה מחשב של ילדה קטנה עם פניטיום 4 1.6 סקוקט 478 העיקר הכי שקטים שאפשר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  5. הי, אני מתקשה בבחירת קירור למעבד E8400 שיהיה שקט מאד וגם יקרר טוב ללא אוברקלוק מתוך האתר של ZIGZAG תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  6. שלום אנשים... יש לי את המארז Compucase CI-6A21 והמאווררים הסטנדרטיים שהגיעו איתו די רועשים... אני רוצה להחליף את ה-2 מאווררים האלה למשהו שקט וטוב (חשוב מאוד השקט). הקונפיגורציה העדיפה היא מאוורר שמכניס אוויר מקדימה ומאוורר שמוציא מאחורה? או שיש משהו אחר? בקיצור, אני ישמח להמלצות למאוורים טובים ושקטים (ורצוי לא להיסחף בקטע של המחיר). תודה אנשים!!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום ! אני מעוניין להחליף את קירור הסטוק למעבד 2600K שיש לי. המעבד ללא OC וגם לא מתוכנן בזמן הקרוב, הסיבה היחידה להחלפה זה בשביל לקבל קירור שקט. תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  8. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט וגם לא יהיה יותר מדי כבד וקשה להתקנה בבקשה. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  9. שלום איזה יצרני מאווררים ידועים בתור שקטים מאד, עבור קירור למעבד? אני צריך להחליף את המאורר שיש לי כרגע, ומחפש מה הכי שקט. כמה פרטים חשובים: זה מעבד i3, הוא לא מייצר הרבה חום, כמו כן, אני לא עושה OC וכל זה, ודבר אחרון, אני מעדיף מאוורר קטן וחמוד, ולא מפלצת ענקית.. אין לי צורך בה.. זה לא i7. אז בקיצור מאוורר קטן וחמוד, ושקטטט לסוקט 1156 על מה אתם ממליצים? תודה רבה עומר

10. Started by yotamavi,

ככה, יש לי מארז sunbeam transformer ולדבר הזה יש רעש של מטוס סילון לפחות. זה פשוט מחרפן אני צריך המלצות למאוררים שקטים זולים ושקטים!! חח עם דגש על שקטים, אחרי מה שעברתי איתו משקניתי אותו אני חייב משהו שקט שיהיה כמה שיותר זול, ורק כמה שצריך, לא חייב למלא את כל המאוררים גם ככה אני לא מפעיל את כולם.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  11. Started by alexo360,

צריך המלצה לקירור למעבד ולכרטיס מסך מהאתר skypc.co.il

• 3 תגובות
    • 417 צפיות
  12. Started by מאפיונר,

אני צריך המלצה למאוורר 60 מ'מ שיהיה מצויין ושקט תודה מראש1!!

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  13. מתכוון לעשות OC לכרטיס הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10220 ויש לי 210 ש"ח להוציא על גוף קירור גם. אני בעיקרון מעוניין לעשות OC גבוהה, כזה שבעזרתו אוכל להגיע לביצועים כמעט זהים ל6600GT ב-3Dmark03 (ראיתי שזה אפשרי לפי החיפוש שעשיתי על הכרטיס). אתם יכולים להמליץ על גוף קירור מתאים? שלא יעבור את התקציב, תודה . עריכה: אם כבר פתחתי דיון, אז יש לכם מושג מה השם של התוכנה שמחליפה את AIDA32? avarest או שם דומה! אתם יכולים להגיד לי את השם המדוייק כדי שאני אוכל להוריד ולהתקין אותה?

• 5 תגובות
    • 460 צפיות
  14. שלום! אני קצת מפחד בזמן האחרון המעלות קצת עולות יותר מדי מתי שאני משחק משחקים וסתם במנוחה הוא על 55 + בשביל השקט שלי בא לי לקנות קרור יש לי תקציב של עד 200 שקל מה לקנות? תודה רבה לעוזרים D:

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  15. שלום! יש לי כרגע קרור מים thermaltake big water ואני רוצה להחליף אותו כי המשאבה עשתה לי חור בראש ובכלל מערכת מים אני צריך המלצה לקרור אויר הכי טוב והכי אפקטיבי למעבד amd 4200 על לוח 939 לא יודע אם זה משנה על איזה לוח אני מקווה שהקרור יגיע לפחות לרמה של קרור מים או יותר אם צריך עוד פרטים על המערכת שלי תנו לי לדעת

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  16. שלום אני הולך מחר לרכוש מחר ורציתי את ההמלצה שלכם בלמצוא קירור למעבד בחנות skypc לא מעוניון לעשות oc ומוכן להשקיע עד 150 שקל לא יותר מזה לקירור. *מעבד 4 ליבות.

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  17. צריך המלצה לקרור למעבד ולכרטיס מסך תקציב של 450 - שקל (שניהם ביחד) המעבד הוא C2D E6400 הכרטיס מסך הוא 7950GT (של ASUS) איזה קרור יהיה טוב אולי גם לOC קטן לכרטיס מסך ואולי גם למעבד (אני מזכיר התקציב לשניהם ביחד הוא 450 שקל לשניהם ביחד )

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  18. Started by amir.shani,

צריך המלצה להיט סינק ולמאורר למארז שידרגתי לא מזמן למערכת הבאה AMD Athlon 64 X2 4200 זכרונות פשוטים של קינגסטון 2 כפול גיגה לוח ABIT NF-M2S מארז מיני HEC 6K31 לא עושה אוברקלוקינג משתמש בכרטיס מסך אונבורד מה שחשוב לי זה שיהיה שקט מה דעתכם עלFreezer 64 PRO Arctic Cooling לגבי המאורר של המארז אולי אני אבטל אותו בכלל ... אני לא יודע אם במארז הזה אפשר בכלל לשים 120 מילימטר .... כל הצעה תתקבל בברכה תודה

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  19. אני צריך איזה קרור נחמד לצ'יפסט 945P-S3 הוא דיי חם כמו כל הצ'יפסטים האלה...אז אני רוצה לקרר אותו לשם OC מכובד. כי בקיץ ה-OC שעשיתי למעבד לא מחזיק מעמד. שמעתי על ה - Thermaltake Extreme Spirit II שהוא פשוט מצוין! אולי כדאי לקחת Thermaltake Extreme Spirit הרגיל? בKSP הציעו לי קרור של ZALMAN http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3892 ב25 שקל. הוא טוב? תודה, אני פתוח להצעות מכם.

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  20. Started by ras81,

שלום ברצוני לרכוש רדיאטור 120*2 השאלה רק איזה? יש למישהו המלצות (לא חייב מהארץ) תודה

21. אינ צריך שתי מאווררים להוסיף לP150 שלי אינ צריך שהיו 92MM ואני ממש רומה שיהיה עם לדים כחולים... בסונף אני רוצה להוסיף צג לבקרת מאוורים עדיף עם מסך LCD ראית בTMS בכ250 שח .. בקיצור אני צריך המלצה על המקר מאוורים ממש טוב עם מסך LCD ושני מאווררים עם לדים שאני יוכל לחבר לבקר ושלוט במהירות שלהם

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. תקציב: 200 שקל לשני מאווררים ביחד[עד 100 שקל לכל מאוורר]. *גודל: 120 מ''מ (12 ס''מ). *עם או בלי לדים (צבעים/מנורות): אממ.. לא ממש אכפת לי, אבל אם יש לד, אז שהיה אדום. *ישנה עדיפות לשקט? כמה הרעש מפריע לכם מ1-10?: כן, מעדיף כמה שיותר שקט. *איזור מגורים ו/או חנות מועדפת: KSP בלבד! הערות נוספות: אני צריך שני מאווררים לשים בצד של המארז Cooler Master Storm Trooper, אז תתאימו בבקשה. =]

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  23. המארז 6a19 compucase תודה.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  24. Started by דנדן,

מה קורה אנשים, אני צריך המלצה לשני מאוררים, 120, שקטים ככל האפשר, דחיפת אויר טובה, אבל לא חייבת להיות מטורפת ומחיר לא גבוה מידי, בהתאם, להצעות הכלליות אדע איך לווסת את התקציב. היעוד שלהם, בניית משטח קירור ללפטופ, לכן עדיף גם שיהיו כמה שיותר דקים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ה8800GT הוא של gigabyte והוא עם הקירור שהוא בא איתו (הפשוט הרגיל , לא זה שבא עם קירור של zalman) . עם הrivatuner לא הסתדרתי בכלל , ולגבי הntune אז שעשיתי OC והאצתי גם את סיבוב המאוורר של הכרטיס מסך (הוא היה על 29% והעלתי אותו ל55%), אבל זה שמר רק את הOC ולא את הצאת סיבוב המאורר שלו-וניסיתי הכל ולא הצלחתי לשנות זאת (שמרתי פרופיל בntune ועשיתי שיטען אותו עם עליית windows ולא עזר), לכן אני מחפש תוכנה אחרת מה אתם ממליצים? אה ולכמה להגיע בoverclock אתם מציעים ?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים