אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על קירור למעבד עד 250 ש"ח. חשוב שלא יעשה הרבה רעש אבל שיהיה איכותי ויעשה את העבודה שלו. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המצלה לחבר לקירור לפנטיום 4 שלו ואני לא במין מהחיים שלי בפנטיום אז אני שואל אתכם.. קיור עד 180 שקל ככה הוא לא יעשה אוברקלוקינג ועדיף קירור שקט... תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המעבד הוא AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - TRAY , עכשיו המליצו לי על הTHERMALTAKE BIGTYPHOON ואמרו שהוא בצמרת המאווררים אם לא הכי טוב, אבל מה לעשות אני חושב ש235 שקל למאוורר קצת מוגזם. אשמח אם תוכלו להציע לי מאווררים יותר זולים בתקציב של עד 100 שקל, ותתשתדלו שזה יהיו מאווררים טובים שיתאימו, בנוסף יהיו שקטים.
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Core 2 duo E6600 ואני צריך קירור למעבד חשוב שיהיה שקט וכמובן שיהיה אפקטיבי. תודה רבה. תקציב: עד 300-250 ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן בבית ושמתי לב שהמאוורר על הגוף קירור הפסיק לעבוד לגמרי, אז החלטתי כבר לקנות גוף קירור חדש כי מה שיש עכשיו גם ככה לא משהו. צריך המלצה לקירור, ואני שם דגש, מסוג תושבת 478 (מעבדים ישנים יותר). תקציב: 100 שקל גג ודגש על שקט, חשוב שלא יוציא קול בכלל! מצאתי את האפשרות הבאה באחד האתרים: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10641 מה אתם חושבים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש מעבד E8500 ולוח אם של ג'יגהבייט GA-EP43-DS3L. למעבד יש כרגע את המאוורר הרגיל של אינטל שמקבלים עם המעבד. זה מחשב שפועל רצוף 24 שעות ביממה לכן רציתי לשדרג את הקירור למעבד כדי לא שלא יהיו לי בעיות. אני צריך המלצה לקירור למעבד בסביבות ה200 ש"ח משהו טוב של חברה מוכרת והכי חשוב שיהיה שקט. תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי. לפני כחצי שנה קניתי קירור לנייד בשמונים שקל. חודשיים הראשונים הוא עשה את העבודה, אבל בחודשים האחרונים הוא עושה רעשים וזה די מפריע. שמתי עין על קירורי Zalman, על הסדרה של Zalman ZM-NC מ1000 עד 3000. השאלה איזה הכי כדאי לקנות? גם שלא ירעיש הרבה וגם שיעשה את העבודה וישמור על טמפרטורה טובה במחשב, במיוחד כשהוא במאמץ כשאני משחק בו מדי פעם. מפרט: Acer aspire 5740G מעבד i7 620M כרטיס מסך Radeon HD 5650.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אתם יכולים להסתכל על המפרט שלי הדבר היחיד שמתחמם אצלי זה הMB אז אחרי קצת בירורים , המליצו לי להוסיף את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6111 מה אתם חושבים ? אני ממש לא מבין בזה אז אני אשמח לעצות [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך עזרה במציאת קירור לצ'יפסט המדובר. עדיף שיהיה אקטיבי, כי תוספת של מאוורר סתם מייקרת את עלות הקירור. תודה רבה מראש לעוזרים ושבת שלום
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הציפסט שלי מתחמם נורא ומגיע ל1:1 עם המעבד שזה אומר 48-46 מעלות יש לי עוד זמן עד הקירור מיים ואני בכל מקרה מקמבן עכשיו קירור משודרג למעבד ולכרטיס מסך (לא מוציא שקל!!!) אז רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7818 הקירור הזה טוב בכלל?? הוא נראה לי זול מדיי והוא מתאים לסוקט 478? והוא בא רק עם בלוק למעבד לא? אם יש לכם עוד המלצות לקירור עד מקסימום 600 שח תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת שלמה של קירור מים איכותית עד 700 ש"ח. ואם מישהו רוצה ליבנות מערכת כזו שכל הרכיבים יגיעו עד 700 ש"ח בבקשה. תודה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה שבכותרת.... אני יחסית מאוד מתחיל בקירורי מים אז אני מעדיף בהתחלה לקנות אחד, אבל אחד זול יחסית (לא 2000~). חוץ מזה אם אני מביא את המחשב והמערכת לחנות מחשבים מסויימת, הם יודעים להתקין אותה? עריכה: תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
מעבד 6700K מארז nztx s340. מתוכנן אוברקלוק. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש אני צריך שתמליצו לי מה לקחת איזה קירור למעבד ? השימוש הוא לגיימינג ויכול להיות שבעתיד נעשה OC בוא נגיד שתקחו בחישבון OC בקטע הזה תודה אמרו לי ה NOCTUA משהו כזה טוב... אבל ראיתי שהוא יותר מדי גדול הדבר הזה זה נכנס בכל מחשב?
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מעבד יש Intel אני צריך משהו טוב שיוריד לי את הטמפרטורה בצורה משמעותית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
מאוורר מעבד שקט ולא ענק(!) לעבודה בתוכנת עריכה HD .פשוט ברינדור קבצים ה TX3 של CM עושה לי רעש של מנוע של טרקטור וזה כבר מאוס.. בנוסף ,אני צריך המלצה למאוור פשוט ושקט לחלק האחורי של המארז (CM690).. הוא מקרטע ! אשמח לתשובה תודה וחג שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
יש לי gf5500 128 ram 128 bit קירור סטוק כדי לעשות oc?או ליקנות קירור ולעשות מעבד 2.666 intel p4 סטוק לקנות קירור ולעשות oc או לעשות אם הסטוק btw :הספק שלי זה 270 ניראה לי
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
מעבד P4 3GHZ בתושבת 478 צריך קירור קודם כל הכי שקט שיש, הקירור פחות חשוב כי עם הסטוק המעבד נמצא ב 50-70 וזה עובד מצוין, וקירור חדש של ימנו בטוח יתן טמפ' טוב יותר. תקציב: בסביבות ה 100, עדיף פחות.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הקירור הנוכחי עושה רעש מחריד כשאני מעלה תוכנות ומשחקים המאוורר מגיע לכ-3500 RPM וכאמור עושה המון רעש
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור חזק וטוב למעבד Q6600 וכמו שרובכם יודעים הוא מאוד חם..... תודה רבה לעונים!!!! תקציב - 250
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אמרו שהקירור של ה 8800 GT לא משהו, אז איזה קירור מומלץ לי לקנות בשבילו? וגם, אני קונה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=, וחשבתי לשים לו ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL. הצעות? ובלי OC.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
יש לי מעבד P 1.8 478 אינטל , וכרטיס מסך ATI RADEON 9800 PRO , איזה קירור הכי טוב יש בשבילם (שאפשר לקנות בארץ) , כי במיוחד בקיץ המעבד מתחמם חזק, ואילו הכרטיס כבר עכשיו חם באופן טבעי ובמשחקים חזקים הוא מגיע גם ל-60-68 מעלות ויותר.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות איוורר למעבד שלי המעבד שלי הוא: אינטל פנטיום 4 3.0 גיגה הרץ (פרסקוט)בסוקט 478 והלוח אם ASUS P4P800-E DELUXE בזמן מנוחה המעבד שלי על 45 מעלות בערך שזה דיי בסדר אבל לפעמים שאני מאמץ אותו עד הסוף נגיד גם משחק במחשב וגם מקודד סרט ל-DVD הוא מגיע ל-62 מעלות בערך אבל יש לציין שהוא לא נתקע בכלל הוא ממש חזק אבל עדיין 62 זה קצת גבוהה לכן החלטתי לקנות קירור ואני צריך שתמליצו לי על משהו טוב עם וסת מהירות ודברים כאלה התקציב שלי למאוורר הוא 200 שקל בערך אפשר גג 250 לא יותר מזה עכשיו אם אפשר תביאו לי לינק למאוור ותתנו על פרטים כמו המהירות שלו ודברים כאלה. תודה מראש והמשך יום טוב
-
- 14 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום חברים, סוף סוף קיבלתי את הלוח החדש שלי ל-2 מעבדי XEON שיש לי הלוח שברשותי הוא ASUS NCCH-DLE ואני צריך המלצה על זוג HEATSINKS שעושים את העבודה.(משהו לא יקר כ"כ) תודה רבה,
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-