אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש X1600PRO. המעלות שלו במנוחה זה 55 ובמאמץ 73. האם המעלות האלה סבירות לכרטיס מסך כי לי זה נראה קצת יותר מדי גבוה. הסתכלתי בפורומים באינטרנט וגם הם אמרו שהכרטיס הזה מתחמם מאוד אבל לא היה כתוב כמה חם. חוץ מהחום הגבוהה, אני גם מתכן OC בעתיד אז אני רוצה לקנות קירור חדש. אתם יכולים לתת לי המלצה לקירור עם היחס ביצועים/מחיר הכי טוב. כלומר אני רוצה קירור טוב אבל בגדר המחיר הסביר. קשה להגיד תקציב כי אני ממש לא מבין בקירורים ולכן אני אקבל כל מה שתגידו לי. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקירור (זול) ל QX9770 ללא OC תודה, גיא
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מתכנן לסחוט מיצים מ-GTX260 ואני מעוניין להשאיר אותו קריר כדי שלא יחליט לעשות פיגוע התאבדות בתוך המארז שלי. הקירור יכול להיות אקטיבי או פסיבי, זה לא משנה. מאוורר 120mm טוב יש לי בצד, לא בשימוש. חשבתי בינתיים או על ה-HR-03 GTX שלא ניתן להשיג עדיין או על ה-Twin Turbo עם מתאם ל-GT200, שלא ראיתי שקיים.. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעשות OC למעבד (E4300), המעבד כנראה יישב על לוח אם GAEP45UD3L/R (אחד מהשניים). איזה קירור הכי מומלץ למעבד הזה בשביל להגיע למהירות כמעט מקסימלית? האם הקירור יחליף את הקירור סטוק או שיבוא בנוסף? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שמתי לב בזמן האחרון שהגשר הדרומי מאוד חם ואין עליו שום קירור לעומת הגשר הצפוני ושאני שם את האצבע עליו אני לא יכול להשאיר אותה יותר מ3 שניות אז חשבתי שאולי צריך לקנות לו איזה גוף קירור או משהו אז איזה גוף קירור כדאי לקחת?
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאורר/קירור לכרטיס מסך עד 200 שקל לא יותר. נ.ב אם הקירור מקרר משני צידי הכרטיס ,הכרטיס יורד בטמפ' הוא שזה לא קשור? אני צריך אחד טוב כדי לעשות לתת לו בOC תודה.
-
- 11 תגובות
- 509 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור לכרטיס מסך 7800 GT.. מישהו יכול לעזור? תודה..
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לקירור טוב(בשביל oc)מ-ksp עד 200 ש"ח(אפשר קצת יותר אבל עדיף אפילו פחות...),וצריך שזה יהיה במלאי בחנות בפ"ת או בת"א... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש ואני צריך הצעה לקירור טוב למחשב עם 920 וכנראה עם איזה 7800GT
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד סוקט A 462 ואני רוצה מאוור שהעיקר יהיה שקט אבל יש לי בעיה אי לי חורים מסביב למעבד אז ביטי למשל לא מתאים לי בבקשה תנו לי עזרה הרעש שיגע אותי
-
- 1 תגובה
- 382 צפיות
-
-
יש מעבד e6600 הקירור הנוכחי הוא הסטנדרטי של אינטל והמעבד מתחמם במהירות אז אני רוצה המלצה למאוררר או קירור אחר אבל שיהיה שקט ככל האפשר כי המחשב מאוד שקט יחסית והוא בחדר שינה שלי אז אני לא רוצה שהמאוררר הזה יעשה הכי הרבה רעש
-
- 4 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום! הלך לי המאוורר של המעבד (הפסיק להסתובב). רציתי לדעת איזה מאוורר מומלץ בשביל המחשב שלי.. מישהו הציע לי איזה משהו פשוט של deep cool ב60 70 שקל. רציתי לדעת אם זה בסדר או עדיף משהו אחר.. ה אני לא מתעסק בoc רק משחקים לפעמים כבדים. קניתי את המחשב שלי לפני שנתיים וחצי המפרט הוא: מעבד - intel core 2 duo E8400 לוח אם - gigabyte ga-ep43-ds3l מארז ללא ספק - Antec three hundred ספק - seasonic ss-500et 500w זיכרון - g.skill ddr2 4096mb (2x2048) 800 mhz cl 4-4-4-12 hk כונן קשיח - wd 3200aaks 320 gb sata2 16mb כרטיס מסך - ati radeon hd4870 1024mb ddr5 צורב - lg gsa gh22n x22 מאוורר למארז - artic cooling af12025l 120 mm קרור למעבד - artic cooling freezer 7 lp תודה מראש לכל העוזרי…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעע אני לא מצליח לכתוב כלום,זה רושם לי שגיאה Dear surfer, The request you just sent was invalid, Please contact your website administrator for more information. Best regards sPD.co.il Administration
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יצא והקירור הקודם נהרס (באשמתי) ואני צריך אחד חדש, בסביבות המאה שקל. מעבד amd phenom x6. אני מצרף כאן תמונה כי לא ברור לי אם אני צריך להשאיר את החיבורים מהקירור הקודם (אלה שבצידי המעבד). זאת הפעם הראשונה שאני מתקין אחד לבד. הקירור מגיע עם משחה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להביא את המעבד ל5 ככה איך הקירור הזה? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2895 אפשר להגיע איתו ל5 יציב? ואני קונה ספק של 650 וואט....
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שהמחשב שלי מתחמם בימים חמים כמו היום למצב שאם הכרטיס מסך שלי עובד בלי ההגדרה של הATI Overdrive אז הכרטיס מסך והמעבד שניהם מגיעים לקרוב ל90 מעלות, הבעיה שהOverdrive זה לא פתרון קבע כי יש משחקים שקורסים איתו. בכל אופן, כשהכרטיס מסך מתחמם פחות גם המעבד מתחמם פחות, הם מחממים אחד את השני ומכיוון שהכרטיס מסך עדיין תחת אחריות אני לא רוצה להחליף לו את הקירור כדי לא לאבד את האחריות אז החלטתי לחפש קירור טוב יותר למעבד שבו האחריות לא קשורה בקירור. מדובר במעבד DualCore AMD Athlon 64 X2 Black Edition, 3217 MHz (16 x 201) 6400 לוח האם במידה וזה רלוונטי הוא Gigabyte GA-M55S-S3 v2 ואם אתם שואלים איזה כרטיס מסך יכול לגרום לכזאת התחממות של המעבד, זה הATI Radeon 4870x2 2GBף זה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הלך לי הVANTEC AIRFLOW כנראה 3 וחצי שנים של עבודה רצופה גמרה אותו אני צריך המלצה לקירור מה הכי עדיף לקנות (הכי שקט) המחשב הזה הולך לשבת בסלון תקציב בסביבות ה 150 שקל הדגם הוא AMD2800 בלי קשר מה אתם אומרים על הדגם הזה לקירור e6300 Scythe SAMURAI (JAPAN DESIGN) אני יודע ה NINJA עולה עליו אבל יש בעיית תקציב
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
על איזה קירור הייתם ממליצים יותר מכל למעבד - intel core 2 duo e6750? בבקשה תנו שם מדויק של חברה ודגם ןאשמח לקבל גם קישור בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 382 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לעשות OC, את המפרט שלי ניתן לראות בצד. אני צריך המלצה לקירור למעבד בתקציב של עד 300 ש"ח. חשוב שהקירור גם יהיה שקט ! תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק מועט-בינוני בעתיד הקרוב אני מתלבט בין כמה אפשרויות: arctic cooling freezer 7 pro - http://www.skypc.co.il/pl_product~10154~18~0.htm 130 ocz vendetta - http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZT9210~18~0.htm 132 האם אלה יספיקו לי? או שעדיף לי לקנות משהו בסביבות ה: OCZ TvanQ High Performance Cooler (עולה 175 שקל - אין לי קישור) skythe mugen - http://www.skypc.co.il/pl_product~SCINF1000~18~0.htm 175 (שיתאים (מבחינת המידות) גם למארז הנ"ל http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=H-550D-F25&Cat2Cat1ID=38&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ולוח אם asus p5q) תודה
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לקחת את הSUNBEAM TUNIQ אבל ראיתי שבLOW הוא לא מקרר הכי טוב ועל HIGH הוא מאוד רועש.. למישהו יש המלצה לקירור טוב ושקט? כי אני מתכוון להגיע לסביבות ה3.2GHZ או יותר עם המעבד E2180 אגב, קראתי כבר את הסטיקי ועדיין לא הצלחתי להחליט איזה קירור כדאי לקחת.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
תקציב: 120-130 ש"ח דגם מעבד: intel pentim D 805 אם אני לא טועה לוח אם: (על מנת שנדע אם הלוח אם שלכם בכלל תומך ב-OC ויש טעם לקנות קירור). לא רלוונטי, סוקט 775 שימושים: מהם השימושים שלכם בקירור חדש? (קירור למעבד חם או שמתוכנן ביצוע אוברקלוק?) קירור למעבד חם האם יש חשיבות לשקט בקירור? כמה רעש מפריע מ1-10? 2-3 לא כלכך מפריע מארז שברשותך: אם אינכם יודעים מהו דגם המארז, תוכלו לצלם לנו אותו מבפנים ומכמה זוויות גם מבחוץ? לא רלוונטי אזור מגורים ו/או חנות מועדפת: KSP הערות נוספות: אני צריך קירור למעבד בעל סוקט 775, המעבד בעל צריכה של 90W ולכן הוא מתחמם נורא.. הוא מגיע לבערך 50-60 מעלות בלי שום שימוש מיוחד - אינטרנט, מתחמם ונתקע..תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. יש ברשותי מחשב ישן של AMD סוקט 754. הוא משמש אך ורק לאינטרנט. אני צריך המלצה לקירור שקט במיוחד למעבד. משהו עד 200 שקל גג. אני לא הולך לבצע בו אובר קלוקינג וכאלה. הדבר הכי חשוב לי הוא שיהיה שקט. אודה לכם אם תמליצו לי על משהו טוב שיתאים לצרכים שלי
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
הקירור הוא למעבד P4 2.53Ghz לסוקט 478, אני רוצה להחליף את קירור הסטוק רק בגלל שהוא קודח לי בראש (למרות שהוא מקרר די טוב) כך שהקירור צריך להיות שקט ככל האפשר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-