אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
קניתי את ה Abit AN7 guru ולאחר בדיקות קניתי גם את המאוורר ZALMAN 7000 בהמלצת המוכר... מסתבר שיש קבל על הלוח אם הספציפי הזה שמפריע לתושבת של המאוורר, ועכשיו המוכר תקע אותי ואני צריך מאוורר אחר! 1. למישהו יש המלצות למאוורר טוב וקל ל O/C ? 2. מה לעשות למוכר?! 3. מישהוא רוצה לקנות ממני אותו ב200 ש"ח בלבד? (חדש לגמרי!) תודה רבה 053892798 גיל
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
א. איך פותחים את העכבר האופטי הרגיל של מיקרו$ופט? (אני לא רואה עליו אפילו לא בורג אחד.) ב. האם ניתן להחליף המנורה שעושה אור אדום באור אחר(לד)? הכוונה היא האם האור האדום עושה משהוא? תודה- שגיא.
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הבנתי והתבאסתי שאי אפשר לעשות OC למעבד אינטל פנטיום 3. אבל הלוח שלי (ASUS P3V4X) תומך לפי מה שראיתי בספר שלו ב JumperFree ראיתי עוד בספר שאפשר לשנות את מכפלת המעבד דרך הלוח בעזרת גמפרים שמובנים עליו רשום כך:this option sets the frequency multiple between the internal frequency of the cpu and the cpu's external frequency. these must be set in conjunction with the cpu bus frequency ויש טבלה של אפשרויות לשינוי המכפלה(המכפלה הנוכחית על 5 ואפשר לפי הספר להביאה ל 8) האם זה אכן יכול לעזור ולשנות משהו? ???
-
- 5 תגובות
- 470 צפיות
-
-
CoolerMaster Aerogate I ALD-V01 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158_169&products_id=1872 או ZALMAN ZM-MFC1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=3663&advertisor=zap הם פחות או יותר אותו מחיכ עם המשלוח של פנדה
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שאלה קצרה - מותקנים לי במארז שלושה מאווררים גנרים 80מ"מ. המחשב דולק 24 שעות ביממה, אין עליו OC מעבר להעלאת מהירות הFSB בכמה אחוזים והכיסויים שלו פתוחים תמיד (אני מכניס ומוציא הארדיסקים כל הזמן). יצא לי להציץ לתוך המארז לא מזמן ושמתי לב שהמדבקות על המאווררים נהיו קצת רפויות וגם שהמאווררים מכוסים לגמרי באבק שחלק ממנו כבר לא יורד, חוץ מזה אחד מהמאווררים, אחרי שהוצאתי אותו בשביל לנקות אותו התחיל להרעיש יוותר ממקודם (לא פגעתי בו בשום דבר, רק ניקיתי אותו חיצונית). בעיקרון, מה אורך החיים של מאווררים כאלה, וכל כמה זמן כדאי להחליף אותם כדי להמנע ממוות פתאומי של אחד מהם ? (קרה לי בקיץ, אחד המאווררים הפסיק לעבוד ולקח לי די הרבה זמן להבין למה לעזאזל המחשב שלי מתחמם כמו מטורף ומכבה את…
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב! ברצני בצע אוברקלוק על הכרטיס שלי וכבר הזמנתי סינקים לזכרונות. שמתי לב שהקירור של הספייר קטן כזה ולא נראה לי שהוא מקרר טוב. יש מצב שאני יכול להחליף אותו במשהו יותר טוב? (כאילו האם אני יכול להחליף אותו?) אם כן אז במה והאם זה יתן לי לשחוט עוד איזה 40-50 MHZ? ראיתי כמה קירורים בPCH. אני מעדיף לקנות אצלהם כי יש לי עדיין זיכוי שם. ראיתי כמה:Thermaltake G4 VGA Copper Cooler ,Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler, Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler וגם את Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler הם טובים? איזה הכי טוב? תודה רבה מראש!!! נ.ב: כן, אני יודע, הגזמתי קצת עם השאלות
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שקרה זה שרציתי להכין מולקסים זוהרים וצריך להוציא תחוטים אז אמרו לי קח סיכה תן לחיצה קטן בשתי השיניים ששומרות על זה וזה ייצא עשיתי כך בשני פינים כבר וכשזה יוצא שתי השיניים יוצאות לא עקומות אבל נפולות אני יסביר כשאני מכניס חזרה ואז רוצה להוציא אני מפעיל טיפה כוח וזה יוצא אבל שאני מכניס למולקס ומחבר למולקס אחר יענו בלי פינים זה מתחבר הכל רגיל.. האם הרסתי תמולקס או שזה סתם כככה ואין מה לעשות? מהר בבקשה תענו דחוף 8ומהר...
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אם מישהו יודע אני רוצה מודינג שיהיה: 1. ברמה בסיסית עד קלה 2. שאפשר להכין אותו מחומרים ביתיים לא כאלו מיוחדים שלך עכשיו תמצא את הדבר הזה 3. כלים שיש בכל בית מקסימום כלי שיהיה קל להשיג אבל עדיף כלים שיש בכל בית רגיל שעוד לא קנה את הכלים המיוחדים 4. שיהיה יפה 5. עדיף שיהיה מדריך בעברית 6. אני יעשה את זה למחשב ישן משנות הפתח קמץ ככה שלהתחשב בזה 7. דבר שלרוב לא הורס כלום בבקשה תעזרו לי כי ככה יהיה לי פרוייקט לחופש משהו שאני יתיד בו תודה על ההקשבה ומקווה שתעזרו
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום במהלך שיטוטי באינטרנט אמרתי לעצמי איך זה יכול להיות שלא המציאו איזה משהו שפותח את המכפלה לAMD בלי לאבד את האחריות וצדקתי..... יש דבר שניקרה SPEED STRIP וזה משהו שאתם שמים על פינה מסוימת בפינים של המעבד. מה שזה עושה זה מקצר שני פינים שפותחים את המיכפלה .......... אז כתבתי אימייל לחברה כבקשה לעשות סקירה ותתורגם גם לאנגלית על ידיי(אני דובר אנגלית) או מישהו שיודע אנגלית טובה כמו ARMAGEDON טוב בקיצור הינה ההודעה ששלחתי Hi I am originally from israel and i would like to review the product for the web site www.hwzone.co.il , other then the product review being in hebrew i will translate it to english and give you a link so you can put it in your web site. if you agree to …
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי ! אני מחפש ריאובס שיוכל להחזיק את הטורנדו 92 מ'מ שלי אפשר להציע גם מוצרים שלא נמצאים בארץ , אני במילא הולך להזמין כמה דברים מחו'ל ..
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חברים ! יש לי בעיה מוזרה קצת , אולי לרובכם זאת לא תהווה בעיה בכלל... יש לי לוח asus p4p800 deluxe , במארז יש לי 4 מאווררים חוץ מהמאוורר של המעבד , הבעיה היא שאין לי איך לחבר את כולם ביחד בגלל שאין לי מספיק שקעים על הלוח . איך אני פותר את הבעיה הזאת ? קיימים מפצלים לשקעים כאלה ? תודה מראש דוד
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש את המאוררים הדקים האלה שיושבים על הסינק עם קליפסים קטנים של הפנטיום 3 וסלרון 1200 למינהם קיצר הורדתי את המדבקה ויש שם איזה פתיחה מוזרה לא כמו המאוררי 80 הרגילים איך מפרקים את הכנפיים ?
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מודינג זה סבבה אבל למה צריך לעשות אוברקלוקינג זה סתם מקטין את אורך החיים של הרכיבים ובמקרים מסוימים לשרוף את הרכיבים
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנה שמעלה את הקלוק בכרטיס אבל איך מעלית את המתח?
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הכנתי קבלים מעוגלים כמו במדריך באתר ואז חיברתי הכל הדלקתי תמחשב וזה כתב לי להכניס את הדיסקט בוט וללחוץ אנטר ולא הבנתי כי חיברתי הכל אז ככה 1. האם זה נובע מהקבלים 2. מה זה יכול ליהיות ???
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אולי תעדכנו קצת?????? לפחות תעדכנו את ה heatsinks שיש לכם שם!.......... ועוד אתם שולחים לשם אנשים כדי לקבל מיידע! ואחר כך אתם מתלוננים על הטעיות.... יש לכם שם היטסינקים שכבר לא מוכרים...!!
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD עם 28 פינים יש למישהו תוכנית איל לחבר אותו כי לא מצאתי מדריך מתאים ל28 פינים תודה מראש הינה תמונה של המסך
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני יחסית חדש בתחום ויש דברים שמפחידים אותי בתחום ומונעים ממני להבין אותו אז יש לי שתי שאלות בבקשה תעזרו לי 1.יש לי פנטיום 3 של אינטל (667MHZ) ולוח של ASUS P3V4X שעובד נכון לעכשיו על 133MHZ רציתי לשאול אם יש דרך כולשהי שאוכל לפתוח את החסימה של מכפלת המעבד,שהבנתי שכנראה יש לי,איכשהו 2. מה הטמפרטורה הממוצעת שאמורה להיות למחשב כמו שלי (ללוח ולמעבד)? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 417 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לעשות הזמנה מחו''ל של כל מיני דברים למחשב (בעיקר למודינג) ויש לי כמה אתרים ואם יש לכם אתרים שאתם מכירים או הזמנתם משם פעם אני אשמח לשמוע עליהם............. תודה מראש! רמי.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
חיפשתי כבר בהמון חנויות. לאף חנות שבדקתי בה יש.... התוכלו לומר לי מאיפה אוכל להשיג דבק טרמי?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
והאם צריך בכלל כי את הFSB אני לא יכול לעלות אז אולי את המכפלה של המעבד
-
- 5 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלות 1. יש לי פנטיום 3 של אינטל (667MHZ) ולוח של ASUS P3V4X שעובד נכון לעכשיו על 133MHZ רציתי לשאול אם יש דרך כולשהי שאוכל לפתוח את מכפלת המעבד בבקשה?? 2. מה הטמפרטורה הממוצעת שאמורה להיות למחשב כמו שלי(ללוח ולמעבד)? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 374 צפיות
-
-
לפי חישן חיצוני הסינק של הציפ סט ב41 מעלות עם הקירור המקורי (פאסיבי מאלומיניום) כדאי לקנות משהו יותר טוב? (לאוברקלווק) אם כן מה כדאי? Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler 68 nis Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler 79 nis Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler 74 nis לפי pch...
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שקוראים לו פלואור או משהו כזה... רק מישהו יודע ב100% איפה יש, כי חיפשתי בהום סנטר ובאוטו דיפו (בכללית זה אמור להיות לרכב, לא?!) ולא מצאתי...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HOLAAA תקשיבו יש לי כבל מולקס שאני מעוניין להוציא הכבלים מהחיבור הלבן שמחזיק אותם מסודרים בפנים@ ניסיתי להוציא במשיכה ולא הלך ניסיתי לדחוף אותו מקדימה ולא הלך? אפשר שיטה קלה לפתיחה??
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-