אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות מודינג ואני רוצה לדעת כמה עולה דרמל? לא משנה איזה סוג אבל שיהייו לא כל מיני ראשים כמה עולה מקדח כוס 80 מ"מ? וכמה 92 מ"מ? ו אני יכול לעשות חור למאוורר עם מסור ג'קסון? ג'יגסואו? זה יהייה קשה?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חלק מהאנשים פה אומרי שהוא לא משהוא.. הקיצר קיבלתי אתמול תמחשב החדש שאני יתחיל בהיתעללויות רציניות עליו בקרוב מאוד.. עדיין אין אבר קלוק אבל מחר מחרותיים אני יעשה המעבד על 29 במנוחה 35 אחרי 5 שעות של פרים 95.. הלוח על 19 עכשיו :] כרטיס מסך 26 מאמץ 41 טמפ חדר 23 מעלות אחלה גוף קירור שבעולם.. אם מישהוא רוצה תמונות שיזרוק מילה :] btw , AXP barton AGYFA 2500 abit nf7-s rev 2.0 איזה לוח אלוהים ישמור.. פשוט חלום לאוברקלוקרים!! r 9600 xt X2 OCZ 3200 256mb EL דא: הזכרונות האלה פשוט מטורפים.. גופי קירור מאסיבים ויפים, אני מרית אותם על 5-2-2-2c בקרוב נראה מה המערכת מסוגלת באוברקלוק :] אם מישהוא רוצה תמונות של אחד החלקים שיגיד , לקחתי לא מעט תמונות :] PS. שניתי …
-
- 54 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pi-1632223971.htm אני צריך משחה טרמית טובה, לא משנה הכסף, אבל אחד שלא יעביר חשמל , יעביר חום טוב, ויירד עם כוהל בקלות,
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום קניתי את המוצרים ה קניתי 2 SMART FAN אחד של Tt שני של ENERMAX ואחד רגיל עם אור כחול SUNBEAM ומשחה טרמית SILUER 5 אני צריך עזרה עם סדור המאוררים במארז וגם מצאתי ש במארז רק 2 FAN אחורים מוצאים אויר שאר ה FAN 5 מכנסים אויר יש לי 7 FAN 5 של המארז 2 של COOL MASTER המעבד יושב ספארק 7+ Thermaltake Highest Xaser III V1000A אני השמח עם תוכלו לעזור לי גם במריחה של SILUER 5 תודה רבה לכול העוזרים
-
- 17 תגובות
- 995 צפיות
-
-
תגידו, זה רק אני או שממש קשה להוציא חוט של מולקס (זכר) מכניסה של מולקס (נקבה)? כי היום ניסיתי להוציא מהצורב שלי (LG) ועושה רושם שכדי להוציא אותו אני צריך להפעיל מספיק כוח שכשהוא יצא היד שלי תעוף ותיכנס בספק. אני עושה משהו לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב אז היום נסעתי לי באופננים כמובן לאחר שלקחתי רשימה של כל החומרים הדרושים ונכנסתי לחנות האלקטרוניקה בעיר.... שם הסברתי למוכר האדיב מה אני צריך מה יותר טוב מה יותר כדי הוא עזר קצת וחזרתי לביתי מרוצה לאחר שבידי יש : צג LCD של 2 שורות ו12 תוים, נגד 100 קילו אוהם, בדיל וקבל למדפסת לאחר מכן ביקשתי מאבי שאחרי שישן יעזור לי קצת ויתרום בהבנתו באלקטרוניקה והלחמות, אבי שניסה להיתנגד אך לא מצא דרך הסכים לבסוף. ועכשיו בקיצור אני צריך כמה שאלות לפני ההתחלה. 1. בקבל של המדפסת יש לו שני ראשים אחד עם פינים שמתחבר למחשב ואחד בלי פינים שמתחבק למדפסת איזה מהם הוא זה שאיתו מלחימים לצג? 2. איך אני פותח את הראש כדי להישאר עם החוטים שאיתם אני מלחים? 3. איפה כדאי לשים את הצג? 4. כמה זמן ל…
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך מבצעים אוברקלוק תכלס אני עשיתי אוברקלוק למחשב ישן לא היה אכפת לי להתעלעל בו 133MHS הרמתי ל- 188MHS שחתקתי אם השמפרים אבל שמעתי שלמחשבים חדשים עושים את זה מהביוס רציתי לדעת מאיפה בדיוק ואיך צריך לחשב את הנתונים מה צריך לעלות ומה להוריד עדיף אם יש נוסחא בשביל זה בשביל לא לשרוף את המעבד תודה.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום ! אני חדש בפורום זה ... קניתי ספריי וגזרתי שבלונה מנייר אם אני אצבע את הספריי אז הצבע יעבור דרך הנייר כלומר לא רק דרך החורים ? תודה לעוזרים ;D נ.ב האם כדאי לי לעשות ת'שבלונה מנייר במכחול ?!
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
1. איך מכינים חלון לסידי? 2. האם כדאי להכין חלון לסידי ? 3. האם מסוכן להכין חלון לסידי הכוונה אם הדברים שם עדינים ולא מסוכנים ונגיע הכי קטנה זה נהרס ויכול לפגוע בסידי? עכשיו בקשר לקירור 1. מאיפה כדאי לקנות מאוררים? 2. זה מחשב מאוד מאוד מאוד ישן אז כמה מאוררים בערך לשים ואיפה? 3. איך מחברים מאווררים לספק? עכשיו בקשר לחלון תראו קניתי אתמול דרמל וג'יגסו. 1. במה מהם כדאי להשתמש? 2. האם למישהו יש צורות מיוחדות שכדאי לי לעשות? 3. אם אין לי גומי האם אפשר לשים סיליקון? 4. כמה תעלה בערך פלטת פרספקט? 5. מאיפה ניתן ליקנות אחת? מודינג שונה 1. האם למישו יש רעיון למודינג קל יחסית שניתן לעשןת והוא יפה וכיפי? טוב מקווה שתענו תודה לכולם אני עוד חצי שעה בערך ממשיך את החלון …
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Aight so, I painted my case with UV reactive orange, and I have two LED fans that aren't UV lights... the it came to me, My sister has a big UV light in her room... I put it near the computer and was amazed to find the beautifulness... now the problem is: I wanna buy UV light fans.. or maybe a cathode... which is better? do the vantec UV LED fans work? how can i make a cathode blink to the beats of sound incase i get it ? Thanks in advanced...
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כמה זה סביר לכרטיס מסך בג'יפורס מנוחה (וינדוס+אקספלורר) 32 מעבד גראפי \ 28 זכרונות בוודוו מנוחה (אותו דבר.. חח) 69-71 מעבד גראפי \ 46 זכרונות קירור ג'יפורס, סינק+מאורר סטוק - זרימת אוויר טובה במארז קירור וודוו, לא הגיע איתו שום מאורר סטוק רק סינק ממש ממש ממש דפוק כזה מברזל שיש לו חריצים 60 קילומטר - זרימת אוויר טובה פלוס
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
המאוורר הנ"ל הוא הוא אופצית קירור טובה למעבד או שמה עדיף משהו אחר,קריטריונים להשוואה רעש/קירור חזק כמה שיותר. תודה ... 8)
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה מצב? שמעו חברה... יש לי 9600XT (של שפיר) ואני משחק הרבה משחקים והמחשב נשאר דלוק תמיד בלילות בגלל הורדו* והכרטיס ממש חם.... איזה מאוורר כדאי לקנות? נ.ב אני לא עושה\עשיתי\יעשה OC הוא פשוט חם מעצמו התקציב 50-70
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום כרגע אני משתמש בתור רמקולים בריסבר ישן של JVC וזוג רמקולים מעץ גדולים שמפיקים צלילים מדהימים וחזקים. יש רק פס אחד בלבד במכשיר שמתאר את עוצמת המוזיקה בלדים שלו וחשבתי לי לתומי על דרכים לשפר אותו! כאמור אני מרכיב בימים אלו תצוגת LCD מגניבה וחשבתי לחבר אותה ולמקם אותה יפה ברסיבר בשביל שישמש גם בתור אורגן תצוגה למוזיקה ברסיבר תודו שהרעיון יפה! הביצוע זה הבעיה פה! אין לי שום בעיה לחבר את התצוגה למחשב עצמו אבל המחשב נמצא כמטר מהמחשב והכבל מדפסת מגיע מהרסיבר למחשב אבל המולקס לא כי הוא קצר אז יש דרך להאריק אותו אולי בכדי להאריך אותו אל הרסיבר? או שאפשר לחבר את המתחים שלו בכלל לרסיבר עצמו הרי גם לו יש ספק כח משלו וכבלים משלו , זה אפשרי? בעל ביצוע? אני ממש חם ע…
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה ופשוטה לעשות O.C ל כ.מסך האם משהו יכול ליעץ לי?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לדים רגילים של 3 מ"מ בכדי לעשות את המוד של פי סי ארנה עם המולקסים הזוהרים. השאלה היא האם אני יכול לחבר את הלד רק ל12 וולט או גם ל5 וולט?
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
http://linear1.org/mods/vdye.php http://www.plasti-kote.com/plastikote/auto/template.jsp?searchcode=RES&product=UltraVinyl
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לא מזמן הגיע הגיע אליי המארז והמאורר שלו 120 מ"מ מאחורה למרות גודלו הוא חלש מאוד אז נכון שהוא שקט אבל הוא בקושי זז! ומוציא אוויר, האם אפשר להגביר את המהירות שלו לא מצאתי אם יש לו ווסת ? ועוד דבר מה זה הכבל שיוצא ממנו (לבן שחור כזה עם ראש פלסטיק ירוק)?
-
- 13 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי מארז compu 6919 ואין לי כוח להיסתבך עם כלים ובלאגן, חשבתי לקחת את הדלת לאיש מקצוע כדי לעשות את הדלת שקופה ולחורר מקום למאוורר האם מישהו עשה דבר כזה? אם כן אז יהיה נחמד לשמוע עצות, ממי שהתנסה בכלל.
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
המאוורר של הצ'יפסט שלי שכתוב עליו AGP 8X עשה ממש רעש בלתי נסבל ולא יכלתי יותר עם זה אז היום ניתקתי אותו והמחשב שקט כמו שצריך המאוורר הזה חשוב? אני לא יכול לבדוק את המעלות של הלוח אז אני לא יודע אם הוא יתחמם או לא
-
- 4 תגובות
- 420 צפיות
-
-
נההההההההההה!!! אז סיימתי את המחשב (יצא בסדר) מוד סטנדרטי ראינו כל-כך הרבה כאלה שאני אחסוך במקום לשרת ואני לא אעלה תמונות אגב המוד היה קייס שקוף לא ביג דיל לעיקר אני מ ש ת ג ע מהרעש ואני מתכוון משתגע אז "הלכתי" סליחה גלשתי לג'אב טכ וראיתי משתיקי מאווררים אז תגידו לי השיט הזה עובד? איזו חברה יותר טובה?
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מאוורר דלטה, בעל צריכה של 0.35A...... איך אני יכול לבדוק את הסל"ד שלו ואת כמות האוויר שהוא דוחף?? (אל תגידו לי לבדוק באתר שלהם - כי בדקתי, אבל המאוורר שלי לא נמצא שם (כי כנראה הוא ישן, ממחשב מאק משנה 94 :-\ ) עוד דבר, מה ההבדל בין פוטנציומטר לריוסטט ? תודה מראש על התשובות!!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי אינפרא אדום (irda ) בlaptop יש תוכנות שיכולות לזהות שלט ושאני יוכל להשתמש בו? ומה המהירות המירבית שirda יכול להעביר בו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר,כנראה Vantec Aero Flow. עכשיו אני יודע שהמאוורר הנ"ל מגיע עם משחה טרמית אני רק לא יודע אם היא מספיק טובה או שמה עדיף משחה אחרת. חשבתי על משהו בכיוון של Artic Alumina, בגלל שהארטיק סילבר 3 יקר מדי. בכל אופן יש בכלל צורך לקנות משחה טרמית בנפרד או שהמשחה שמגיעה עם הוואנטק תעשה את העבודה?? תודה רבה וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-