עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי ווניס 3200+, ובזמן האחרון הוא די חם - 38 מעלות ב IDLE.... (מצד שני גם ב EVEREST רשום שהסל"ד של הביג טייפון הוא 700 וקצת.... יש מצב שהוא נדפק ?) בשביל לבדוק אם הביג טייפון נדפק או לא, אני מניח שאני אצטרך לפרק אותו לגמרי ואז אני אהיה בכל מקרה חייב משחה לפני שאני מחזיר אותו (נכון ?) אף פעם לא עשיתי כזה דבר האמת, ואני מחפש המלצות למשחה (מבעלי נסיון, שמרחו על ווניס והרגישו שיפור ניכר) ומדריך למריחה נכונה (אני יודע שיש כזה באתר, וראיתי אותו, אבל אולי יש אחד חדש יותר ? שמתאים למעבדים של היום ?) כמו כן, טיפים על מה בדיוק לבדוק בטייפון כשאני מוציא אותו תודה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by matan007,

קניתי מחשב נייח מבוסס AMD שטרם קיבלתי. אני אקדים ואומר שאני לא מבין כלום ב-OC ומעולם לא עשיתי OC לדבר! ובכל זאת אני מתכן לעשות OC לכל רכיב שאפשר במחשב שקניתי זאת כמובן בהדרכה ובזהירות! כמו שאמרתי אני לא מבין בזה ואיזה קירור או הספק צריך! לפני שאני ייתן תמפרט, האם מקובל לעשות OC למחשב חדש מהאריזה? מעבד: AMD Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=617&f1=AMD+Phenom\\\\\%e2\\\\\%84\\\\\%a2+II+X4&f2=&f3=&f4=512&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f11=&f12=True לוח אם: GIGABYTE GA-880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov כרטיס מסך: Sapp…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הי אני מנסה להוציא את ה HSF כדי שאוכל למרוח חומר טרמי ניסיתי כ 20 דקות ואני לא צליח לשחרר את התופסנים http://www.thermaltake.com/support/installations/volcanos.htm הנה התופסנים שלו איך לעזאזל אני משחרר אותם?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by hp1610,

לאחרונה סיימתי להרכיב מחשב חדש במפרט הבא: מעבד: E6600 כ. מסך: 8800GTS 320MB זכרון: 2MB 800MHZ לוח אם: ASUS P5B Deluxe מארז: Gigabyte Aurora 570 ספק: Antec Neo HE 550W קירור למעבד: Zalman CNPS9500 92MM Fan לכאורה מפרט לעניין כאשר שמתי דגש על מארז וספק איכותים ושקטים וכן על קירור טוב למעבד כי אני חושב על OC לכיוון ה 3GHZ+ בהפעלה ראשונית של המחשב (ללא OC) ותוך שימוש בתוכנה הגנרית של ASUS וגם ב TAT קיבלתי טמפ' מעבד ~37C בסרק וקרוב ל 49C במאמץ (תוך הפעלת Microsoft flight simulatore). ה 49C נראה לי קצת גבוה לעבודה רגילה ללא OC? מה יקרה כשאני אתחיל להמהיר אותו? האם הטמפ' סבירה? ??? תודה, HP

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  5. אני לא מוצא את האופציה בביוס לשינוי מהירות הבאס יש למישו מושג איפה זה?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  6. Started by ychig,

(מפרט המחשב בצד) כבר די הרבה זמן יש לי את המחשב ולאחר הוצאת הקירור המקורי והחזרתו לאחר שבועיים (של אינטל שמגיע עם המעבד) המעבד התחיל להתחמם יתר על המידה (כנראה עקב פגימתה של המשחה הטרמית) אז הביאו לי קירור חדש מסין שדומה מאוד לשל אינטל רק צלעות הקירור שלו טיפה יותר גדולות ואכן הטמפ' ירדה.. אחר לאחרונה אני עושה בדיקות יציבות והמעבד מגיע כבר ל 75 מעלות + אני ב3GHZ ומתח 1.38.. וגם שמורידים ל1.36 לא עוזשר במיוחד.. הזכרונות פועלים ב4CL במהירות 830 +- והוספתי להם +1V במתח כדי למנוע חששות שהבעיה מהזכרונות עקב עלייה של 30GHZ ( אין מה לעשות אחרת הם היו פועלים ב700-600) מה הבעיה בדיוק ? אני שוקל אם לקנות קירור ואז בכלל לעשות OC רציני יותר אבל כל זה בשביל עוד 400MHZ+- שכבר הרבה זמן …

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. יש לי AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ וכרטיס מסך Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP על איזה חברה ללכת

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by EcSm,

כותרת.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by shmatul,

שלום, אני חושב לבנות מחשב "שישב" בסלון בלי לשלם יותר מדיי.. החלטתי לפרסם כאן אבל יש לי מס' שאלות: 1. באיזה לוח להשתמש - ובאיזה מארז (שיהיה קטן ככל האפשר + בלוח אנ ירוצה יציאה אופטית SPDIF-OUT עבור המגבר שלי)? אני רוצה גם לשים HD רגיל וכונן DVD אז המארז צריך לתמוך בשניהם.... 2. באיזה מאוורר כדאי להשתמש- הדגש על שקט שקט שקט!!! לא רוצה לראות סרט והמאורר ידפוק לי בראש.... תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. חשבתי על 2 אפשרויות: Scythe "KATANA3" 3Heat Pipes CPU Cooler http://www.scythe-usa.com/product/cpu/041/scktn3000_detail.html Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?mID=133&cPath=1_43 התכנון הוא להרביץ בOC... לפחות עד 3.7... מה אתם חושבים אני אצטרך בשביל לתת 4GHZ? וכן, אני מתכנן לפתוח את הליבות הנעולות... יחד עם מארז RaidMax Apex Black וספק 500W... כרטיס מסך HD4850 1GB

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by huber,

when i tried to remove my fan from the cpu the litle pin on the cpu socket was broken now i can reattach my fan to the cpu... what can i do? also is there a way to overclock p3 800mhz? im using ASUS cuv4x motherboard

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי שתי שאלות 1) כאשר אני מורח משחה תרמית על המעבד (775) האם אני אמור גם למרוח על צלעות קירור?? (המקורי של אינטל?) 2) האם מישהו שמה על הפתרונות קירור של AVC ל775 והאם הם מומלצים?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by fit3,

שלום אנשים טובים אני מעונין להזמין את הקירור של AC FREZER 7 אבל יש לי שאלה יש לי מארז של SP עם מאוורר בצד המארז האם מישהו יודע האם זה יפריע לי להרכיב את ה AC??? בתודה אמיר אם זה עוזר זה המארז שלי http://www.comdor.co.il/products/31936

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by montigo,

אני רוצה ללמוד יותר לגבי כל עניין הכוח במחשב. סוגי הכבלים; איזה מתח לכרטיסים, כוננים, דיסקים קשיחים, מאווררים; מה נחשב יותר חשוב; איך הבורד קשור לעניין אספקת הכוח... חיפשתי כבר שעה מדריכים באינטרנט ולא מצאתי שום דבר. מישהו יכול בבקשה להסביר \ לתת לי איזה מדריך שימושי? ???

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by ravid,

שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הכרטיס הסוס sapphire x800 gto2 אז לאחר קצת שעשוע איתו קיבלתי 4432 ב- 3dmark 2005 אז לאחר מכן פתחתי צינורות, אחריי שהתסבכתי עם הפלאש בסופו של דבר הגעתי למצב שבו אני מכניס את הפקודה /F והכרחתי אותו להתקין. לאחר מכן היו לי 16 צינורות בינתיים הכל טוב! קיבלתי ב- 3dmark 5001 היום ניסיתי לעשות אוברקלוק למהירות של x850xt pe ולפתע ששמתי מהירות 540 בליבה המחשב נתקע! עשיתי ריסט, בהתחלה חשבתי אולי זו התוכנה או צריך לאט לאט עשיתי ברמות... לאט לאט... אך שעברתי את ה-520 זה שוב נתקע! ניסיתי לאחר מכן כל מיני תוכנות כמו ati tray tool ati tool sapphire trixxx שום דבר לא הצליח התקנתי גם ביוס חדש ללוח שלי (dfi nf4 ultra-d) ניסיתי את הדרייברים של אומגה ניסיתי למחו…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by X-Gamer,

האם קירור יותר טוב יעזור? או שיש משהו אחר שאפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  17. אני מעוניין לעבור לקירור מים[שקט] ובזול, משאבה יש, צנרת ומים יש בחנות ובלוק אני מתכוון לקנות, אני יכול להשיג רדיאטור בזול, מאחד מחברי הפורום, הבעיה שהרדיאטור נועד לעבודה עם מאווררים מעל 100CFM, איך הוא יעבוד עם מאווררים מתחת ל-100CFM? http://www.thermochill.com/he1201.php

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  18. Started by chen31,

ברשותי מסך LCD 2X20 וקניתי אותו עם תאורה עכשיו השאלה שלי היא: אחרי שחיברתי הכול כמו במדריך שיש כאן התאורה תפעל או שאני צריך לחבר גם חוטים לאיפה שרשום במעגל LED+ וLED- ?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by LORIANTA,

אהלן המעבד שלי (E8400) מקבל 1.38V אולם לפי CPUZ כל פעם שאני מפעיל תוכנה ש"מעמיסה" עליו אני רואה שהמתח יורד ל1.30 שמעתי על מונח שנקרא VDROP מישהו שמע על דבר כזה? כאשר המעבד בנוחה המתח חוזר ל1.38 השאלה היא האם אני יכול להעלות עוד הרבה את המתח או שאין להתחשב בVDROP? (טמפ 60 מעלות INTEL BURN TEST )

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by Skippy,

שלום יש לי מאוורר 120 מ"מ עם חיבור מולקס (לספק כוח) הבעיה היא שהוא מסתובב מהר מידי - מרעיש השאלה היא כזאת: איך אני יכול להפחית את המתח שהוא מקבל או לחילופין לגרום לו להסתובב יותר לאט?.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  21. Started by tovtov,

שלום, אני לא מבין בזה כלום - לכן השאלה (אני מכווה שלא טיפשית ) איזה גוף קרור עדיף ל AMD 939 3000 1. זה שמגיע ב BOX (האורגינל) 2. TR2 M6 SE של thermaltak תודה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by YOAV28,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על מערכת הקירור מים של ZALMAN RESONATOR XT מבחינת כסף אין בעיה השאלה היא האם המערכת הזואת טובה אם אני מוסיף לה גם בלוקים של קירור לכרטיס מסך ולציפסט תודה יואב

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  23. Started by y-nati,

רכשתי לא מזמן קירור של cooler master דגם aquagate max הכל טוב ויפה רק שלא הבנתי למה יש לו חיבור usb מאחורה מישהו יכול לעוזר לי בזה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by asaftrip,

שלום רציתי לדעת אם יש משחות ספציפיות למעבדים או שהכל הולך?? ואם אפשר המלצה למשחה טובה תודה

• 2 תגובות
    • 390 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.