אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי! ;D לאחרונה אני מתעניין מאוד במודינג למארז, אבל אני לא יודע איך לצבוע את המארז. האם יש צבע מיוחד לזה? האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? תודה!
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
OK.. אני וחבר התחלנו לעבוד על פרוייקט לחופש לצביעת המארז. זאת התמונה המקורית: ואלה כבר סקיצה ראשונית על נייר שהודבק למארז: עכשיו השאלה היא עם איזה סוג של צבעים ליצבוע? ספרי/צבע שמן? וגם באיזו דרך... מכחול/ספוג/ספרי עם קשית? מה אתם אומרים בכלליות על הפרוייקט?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מארז כמו בגלריה של SubX תמונה מצורפת למטה רק לפאנל הקדמי שתדעו על מה אני מדבר הבעיה היא שזה המארז הכי ג'נרי שיש לדעתי עולה 120 שקל כולל ספק הדלת בצד של הלוח אם לדעתי לא יוצאת וגם לא הגג.. לא יודע למה זה לא מתנתק לי רק הדלת בצד השני איפה שבדרך כלל פותחים הצבע של המארז זה לבן ואני רוצה לעשות עליו ספריי כחול כמו הפאנל שלו עם איזה ציור שיהיה לי פשוט לגזור לא משהו מסובך שאני יצטרך לשבת שעה על הדיוק משהו פשוט ויפה! עכשיו!!!!! * איפה אני יכול למצוא דוגמאות כאלה שאפשר להדפיס על דף ולגזור * עם איזה ספריי אני יכול לצבוע את ברזל הזה של הדלת * עם איזה חומר אפשר לנקות במקרה והספריי יצא קצת מהציור ואיזהשהם טיפים קטנים שיחסכו לי פאדיחות תמיד יהיה טוף תודה.
-
- 11 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה לצייר על המארז לי אך חושש שזה יגביר את החימום שלו אם כן איזה צבעים יגדילו את החימום הכי פחות?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
1. ראיתי באיזה מקום שיש אנשים שצובאים את המארז/חלקים ממנו בצבע מיוחד ואז מכניסים לתנור, מה זה בכלל? לצבוע ולאפות? 2. איך משיגים אפקט של מראה/השתקפות? 3. איזה צבע מומלץ? 4. כל מה שבא לכם לומר על צביעה ועל הנושא
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי מארז סביר אבל הצבע שלו מזעזע כסף מגעיל (לא ממש כסף אבל צבע מכוער) לכן אני חושב לצבוע אותו בשחור כי אם כבר לצבוע אז בשחור לא. אז אני מחפש צבע שחור לצביעה של המארז והכוננים cd ו floppy (אחד שניתן להשיג בארץ ולא במחיר מופרז) ומדריך לצביעה של המארז וגם את הכוננים הלבנים כדי שיתאימו
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את מארז מביפנים בצבע כזה שיזהר מבפנים כאשר אני מליק את הלדים ובקשר ללדים צריך לדים מיוחדים בשביל שהצבע יזהר ? אם כן אז מהו שמם ? תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מוציא את הפנאל הקידמי חיפשתי דרכים שעות הוצאתי ברגים..מה לא עשיתי ולא הצלחתי.... והאם כדי לצבוע את הסידי והצורב?... סוג המארז ---E-star :smoke:
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מסך של lg בצבע בז' מזעזע!!! בא לי לצבוע אותו, אז באיזה צבע?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://linear1.org/mods/vdye.php http://www.plasti-kote.com/plastikote/auto/template.jsp?searchcode=RES&product=UltraVinyl
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני חדש בפורום ורציתי לדעת באיזה צבעים צריך להשתמש כדי לצבוע עכבר תודה רבה ;D
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי מארז שחור והכוננים שלי (שהעברתי מהמחשב הישן) הם לבנים ותאמת זה די מכוער - השאלה היא איך אפשר לצבוע אותה - או לקנות פלסטיק בצבע אחר .. אם אתם מכירים איזה מדריך או משהו אשמח !!! תודה.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני חייב! אני יודע... כן כן, זה יהרוס להם לגמרי את הסירקולציה/זרימת אוויר/כוח/rpm/cfm/יכולת תגובה/agp (מה???) לא אכפת לי! המאווררים שאני מתכוון לבצע עליהם את המודינג הינם מאווררי הchiftech שקיבלתי עם המארז! ואם אני לא אעשה בהם מודינג אני יחתוך להם את החיבורים ויחליף אותם במאווררים של ספקים ישנים (שטובים פי 2) אבל היות ולא כל כך אכפת לי מקירור כרגע (כשיהיה לי לוח אם אם אפשרות oc נדבר) אז אני רוצה שלפחות יהיה יפה... יופי, זיבלתי זיבלתי זיבלתי, אז מה אני מבקש? חיפשתי ברשת ומצאתי נורא מעט אתרים אשר עוזרים לי במודינג שלמאווררים, ראיתי כמה דברים מעניינים אני אני לא כל כך יודע איפה קונים את החומרים... אז ככה: אתם יודעים אם מודינג כזה לא יעצור לגמרי את המאווררים? (מי …
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התחלתי לצבוע את המארז אבל אני לא מצליח לעשות שבלונה שתיהיה מדיוקת ובלי שאריות בקצוות (פייד) יש למישהו איזה הצעות איך לעשות את זה ?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ראיתי פרוייקט מאוד נחמד בשם http://www.hwzone.co.il/gallery/album18 MAOR הבנאדם צבע את המארז איכשהו בצבע ניקל שנראה ממש כמו מראה. אני מכיר ספריי צבע דמוי ניקל של DUPLI-COLOR אבל האפקט שמתקבל נראה די גרוע.... האם מישהו יודע איך לצבוע חלקים כמו בפרוייקט הזה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני זוכר שלא מזמן מישהו פירסם פרויקט של מישהו שהסביר איך הוא צבע את המארז שלו ויצר אפקט של מראה עליו. אפשר בבקשה את הלינק או מדריך? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע בתחילת פרויקט צביעה של המארז (Antec 1040 לבן), מקלדת (לוג'יטק iTouch) ומסך (Mag XJ700T), את כולם אני צובע בכחול כהה עם גימור "מראה". שתי שאלות קטנות: איך אני משחרר את הברגים שמחזיקים את הבסיס העליון והתחתון של המארז? שאלה שניה, לגבי המסך, אני מחפש מדריך לצביעת מסך, יש לי מושג כללי מה לעשות, אבל אני לא מחפש לעשות פאשלות, כי כרגע לא יתאפשר לי לקנות מסך חדש אם משהו יתשבש. לינק למדריך טוב מאוד יעזור
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי, לאחר שראה את התמונות של המודינגים שאתם עשיתם פה התלהב ועשה מוד קטן למארז שלו. הוא צבע את הפנאל הקדמי לפי איזה אלבום של סקס פיסטולס. והרי http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/_/b/1/2/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310162047115470/200310162059084783/p-000_0565.jpg המפרט הוא: ASUS CUV4X PENTIUM 3 1000 MHZ 256 SDRAM 15 GB WESTREN DIGITAL CREATIVE SOUND BLASTER LIVE PHILIPS 5.1 SPEAKERS NVIDIA GFORCE 2 32 MB MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBORAD TRACKBALL OPTICAL MOUSE PROVIEW 17 CD 36* 1.44 WIN XP צולם ב:KODAK EASY SHARE CX4230 מקווים שתהנו!
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מתכנן לצבוע עם חבר את המארז אני מתכנן לקחת שבלונה של U (הסמל שלUT) ופשוט לצבוע עם ספריי על הדלת וגם לקחת את כל הunreal tournement ולשים מתחת בקיצר כמו בתפריט הראשי של UT אני צריך שמישהו יכין לי את הU בצורה הכי יפה שאפשר ( ;D) ואם יש למישהו עוד הצעות מה אפשר לצבוע איפה לצבוע ואיך לצבוע אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז ואני רוצה לצבוע אותו ומצאחן בעיניי הצבע הנל... http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=paintguide2.php בתמונה המין כחול הזה איך הוא נקרא איך לבקש אותו בחנות?
-
- 11 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כן משעמם לגמרי.. אז לקחתי את המארז של אחותי והתחלתי ניסויי צבע עליו... כפי שאתם רואים לא יצא משהו משהו הניסיון הראשון, ובכלל נראה לי בעייה הפאנל הקידמי, יש עצות ? וכן, זה מחשב קבר שם :-/ אממ... קבר... ניסיתי מה שיכולתי...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( שרטו לי את המארז ויש לו שריטה ענקית עליו בצד ימין (לא הצד של החלון) !!!!!! אני רוצה לרצוח מישהוא !!!! אבל לא משנה... אני רוצה לצבוע את המארז מחדש , כמה שאלות: 1- איזה חלקים אני צובע? 2- עם איזה צבע אני צובע? 3- מה אני עושה עם הדלת איך אני צובע בלי להרוס את החלון? 4- יש מצב שאני יוכל להתאים את הצבע לצבע של הקירות בחדר(להשתמש באותו צבע?) 5- איך אני מוריד מדבקות מהפלסטיק מקדימה של המארז בלי לסרוט אותו? 6- אם אני הולך כבר על צביעה כללית אז איך לצבוע CD ואת המארז עצמו מפלסטיק?? אם יש לכם עוד המלצות רעיוניות או משהוא תכתבו לי...
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
למה לא ??? בעיה אחת... /www.pandas.co.il/popup_image.php?pID=263 מה אני עושה עם כל המקשי קיצור כי אי אפשר להוציא אותים...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה אני די חדש בכל הנוגע ל OC וקרור מערכות , יש לי AMD 1700XP ואחרי שראיתי את כל ההצלחות שיש לאנשים בשידרוג המהירות אני רוצה לנסות גם כן להתעסק עם המעבד שלי. אז דבר ראשון זה כמובן קרור המעבד ובנוגע לזה יש לי שאלה מאוד בסיסית. האם אין חשש לצבירת לחות על גבי ה HS והמעבד אם משתמשים בקרור מאסיבי? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אוקיי... הדיון שלי מתפצל לשני חלקים, הראשון הוא שאני רוצה לצבוע את הפאנל הקידמי של המארז, כולל הכל (דיוידי, צורב, כונן דיסקטים, מתגי הפעלה וכו'), עם איזה סוג צבע אני צריך לצבוע את זה (אקרילי? לקה?) ואיך אני יכול לדאוג שהכפתורים לא ידבקו לי מהצביעה ויתקעו או משהו בסגנון?? --- החלק השני הוא בקשר לאוברקלוקינג שעשיתי למחשב, רציתי לדעת אם התוצאות שהגעתי אליהן הן בסדר או לא משהו... קודם כל לכ. מסך: יש לי ABIT GF4Ti4200 והגעתי מ250/440 ל290/502 בלי קירור מוסף. עשיתי גם למעבד, מPIV 2.4 ל2.5, עכשיו אני לא יודע עד איזו טמפ' אני יכול להגיע שזה יהיה "בטוח", אני עם המאוורר שבא עם המעבד, והטמפ' במאמץ מירבי (בדיקה בסנדרה למעבד) היא 44 מעלות. מקווה לתשובה מהירה, תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-