עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by JC_Denton,

יש לי AMD2600+ שני מאווררים גדולים ובכל זאת המחשב שלי כמעט כל הזמן על טמפרטורה של 80 מעלות כשהוא פתוח! כשהוא סגור זה כבר הגיע ל90,ונראה לי שגם אם אני ישים עוד 4 מאווררים זה לא יעזור.. עזרה תתקבל בברכה

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by Ran B,

אוקי, קודם כל ראיתי שפיצול הפורום התחיל(ברכותי ;D), ואתם מעבירים את הנושאים, אז מכיוון שזה קשור לקירור, כתצואה מהמוד של המאוורר בגג, אז החלטתי לרשום את הנושא בפורום של הקירור (וה-OC). אז ככה : אחרי ששמתי ממאוורר בגג והכל טוב ויפה, ציפתי לירדה של המעלות באפון קטן, אומנם שהמחשב היה במצב מנוחה למשך לילה שלם הוא עמד על 26 מעלות, וכשהיה במנוחה לא של לילה שלם, אלה מנוחה כלשהיא של חצי שעה +, הוא עמד על 28 מעלות.., כשאני גולש והכל הוא על 28~31 מעלות, אומנם אחרי שעשיתי את המוד בגג, ראיתי שהמחשב לא מגיע יותר ל26 מעלות, אפילו אחרי מנוחה של לילה שלם, ואפילו שאני גולש הוא מגיע ל32 מעלות, או מידי פעם ל35 מעלות, הוא לרוב על 32 מעלות, כאשר לפני הוא היה על 28~31 מעלות, אז חשבתי ש…

• 11 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by roma,

שלום! ברשותי V12 עם המשחה הטרמית שהגיעה ביחד איתו. ברצוני לדעת האם שווה לקנות ARCTIC SILER 3,5 במקום מה שיש לי? מה יותר טוב 3 או 5? האם זה מסוכן למרוח משחה עם כסף? איפה אני מוצא את ה5? תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  4. יש לי כסף ודוד שלי מהולנד יכול להסיג לי את הדברים הבאים... מעבד חדש 3.2c 800fsb או את הקרור מיים הכי טוב שיש עכשיו. טוב אז ככה, מה שאני חושב זה לקחת את הקרור מיים שהוא "Silverprop" http://www.tweakers.net/reviews/438/4 כמו שרואים פה, הוא פשוט מזיין את ה waterchill שנחשב למשהו טוב, למשאבה של סילברפרופ תוחנת 1200 ליטר בשעה.. בכל מקרה, כל זה לא פחות מ 1500 שקל (בערך) עכשיו יש לי אפשרות נוספת לקנות מעבד חדש באותו מחיר 3.2c . מה עלי לבחור? יתרונות: " קרור מיים: ההתרונות שלו הם שאני יכול להגיע לאוברקלוק מרשים, וגם להוסיף עוד בלוקים לכרטיס מסך וככה לשפר יותר את הביצועים, בלי לשקוח שבעתיד אני תמיד אוכל לקנות בלוקים של מעבדים מתקדמים וככה תמיד להיות בטופ. מעבד חדש: אם אני יקנה מע…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by JohnClark,

בPCH יש את המעבד A64 3000+. אפשר לבחור בין קירור הסטוק של AMD או Venus 12 באותו המחיר. הבעיה היא שאני לא יודע מה עדיף. אני לא עושה OC. ואני לא רוצה משהו רועש מדי (אני משער שהונוס די רועש). אני צריך משהו אמין ושקט. אה ואפשר גם לקחת Tray CPU ב100 ש"ח פחות יש איזה קירור טוב וזול שאתם ממליצים עליו? (שיתאים גם לA64 כמובן)

• 6 תגובות
    • 497 צפיות
  6. Started by devek,

יש לי שתי שאלות בקשר לתמונה 1- אני צריך להרים את ה CORE SPEED או את ה MEMORY SPEED? 2-בהתחשב לתשובה של 1 זה יהיה טוב אם אני ירים ב50 ? איך אני שם את התמונה?!

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  7. 30 ש"ח או של חברה ידועה שעולה 100 ש"ח יש לי במארז 2 מאווררים פשוטים באם אחליף אותם האם הטמפרטורה תרד? בכמה? תודה

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  8. אני ממש ממש צריך עזרה דחופה בקשר לחיבור מד סל"ד למאוורר שלי..זה מאוורר של קולמאסטר הכבל של חיישן המהירות לא מתחבר לשום מקום במאוורר ואין לי מושג איך לחבר אותו..תעלומה! אם מישהו מוכן לעזור לי אני אשמח מאוד תודה רבה!! אהה ואגב אני אותו מעלה ת'מוד לגלריה...יצא פ33ה!! תודה....[move]NeoMesH[/move]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Lethal_Acid,

איפה אני מתחיל, איזו תוכנה עדיפה, איזה דריברים הכי טובים ל O.C. אני בטוח שדיברו על זה כבר בעבר תפנו אותי בבקשה לדיון אחד או שניים.

10. Started by Qtec,

היי יש לי בבית מחשב עם לוח MS9307C+(USB) SiS (645DX chip) רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם הלוח הזה (oc( כי הוא ממש לא משהו...

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by nadav1379,

אני רוצה לעשות oc למעבד ואני לא יודע מה עושים אני צריך שיסבירו לי הכל מהתחלה אני אפילו לא יודע איך ניכנסים לחלון cpu -z השמח אם תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by ben-bassat,

שלום לכולם! קיבלתי מחבר gforce 2 mx 400 כן אני יודע שהוא לא משהו אבל עדיף מהוודו 3, שמתי על ה gforce גוף קירור ומאוור של פנטיום 2 ישן וכמובן משחה תרמית בינהם, אכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק ה default זה core clock 200 memory clock 350 אכשיו השאלה אני לא יודע מה צריך להיות ההפרש בין הליבה לזיכרון ? דוגמא: אם אני מעלה את הליבה ב-20 אז בכמה אני צריך לעלות את הזיכרון ? תודה לעוזרים !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by idan,

קראתי קצת במאמרים באתר החום של המעבד שלי 52 והוא עובד על 1.4!! הורדתי את המהירות שלו יש לי XP 2000 מה עלי לעשות יש לי את ה FAN רגיל ועוד 2 של 80 MM חשבתי לקנות את ה AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD יש משהו אחר ממולץ ? אני מחפש משהו שקט והאם עלי למרוח את ה"גריז" על המעבד שוב... ואם כן מאיפה משיגים את זה.. עידן, שקצת מבולבל ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  14. ה FULLTOWER של SUPERTALENT בלי ספק, ב480 שקל בלבד, נראה לי מחיר דיי טוב קניתי השבוע ספק אז אני בכל מקרה לא צריך ספק אחר כדאי ללכת עליו? כמו ששאלתי בטופיק איך הוא מבחינת זרימת אוויר איפה המיקום של המאוררים, אם יש לו בגג או משהו איך הוא מבחינת נוחות ובכלל בכלליות למי שיש את המארז הזה מוזמן להגיד לי יתרונות\חסרונות תודה. ** אם אפשר שזה יהיה ממקור ראשון (בעל המארז או מישהו שהתעסק איתו יותר מ3 שניות) ולא משמועות או דעות היגיון וכאלה **

• 12 תגובות
    • 740 צפיות
  15. פרטים כמו DBA ... CFM וכו' ואם יש גם אתר של המוצר המאוורר

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by darkman,

מהו ה dBA הנורמלי שאפשר לחיות איתו ושלא יפריע ואם תוכלו לעשות השווה קטנה נמשל 20-לא מפריע 25-זימזום קטן וכן הלאה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by devek,

אם אני יעשה אוורק קלוק לכרטיס שלי ( GF 4 TI 4200) לרמה של איזה כרטיס הוא יוכל להגיע?

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  18. איפה אפשר לקנות כבלים IDE, רגילים ו/או מעוגלים בזול? בנוסף אני מחפש עטי UV כמו בכתבה הזאת: Metku UV drawing וצבעים שזוהרים בחושך... מישהו יודע איפה ניתן לקנות משהו מהדברים הנ"ל? תודה, תומר.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by laredo,

ניסיתי לבנות מסך LCD לפי המאמר באתר. קניתי אחד של 4 שורות והתקנתי תוכנת קריסטל קונטרול. בניתי את הכבל הפרללי מכבל מדפסת + מתאם מולקס ישן שמצאתי שמוציא 12V (שימש למאוורר במחשב ישן) ועכשיו לבעיות... המסך לא עובד!!! זרם במולקס באיזור ה- 2V הוא הדליק אור ירוק בהדלקה אבל עכשיו נאדה.... מה עושים??? איך בודקים שלא שרפתי אותו?

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  20. יש לי ספק אחד שלא בשימוש ואני רוצה לחבר אליו איזה קטודה או מאוררים או משהו אבל בלי לחבר אותו למחשב (ללוח אם) איך אני עושה את זה? דרך אגב אני מתאר לעצמי שצריך לג'אמפר (לקצר) בין מגעים בחיבור הראשי (הארוך של הלוח) ואני מבין שלהדליק ולכבות יהיה קצת קשה לג'אמפר ולהוציא כל פעם אז זה יהיה בסדר אם אני יעשה את המגע הזה תמידי, ודרך הכפטור מאחורה של ה ON\OFF ידליק ויכבה? הספק יכול להדפק מפעולה כזאת? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מעוניין לשדרג את הקירור הנוכחי שלי הוולקנו 11+ עושה הרבה רעש!!!!!!! ורוח כמובן על מה אנשים בעלי נסיון יקרים שלי אתם ממליצים כמובן אני מדבר על מחירים אטרקטיביים בלבד (לא רוצה להשתגע יותר מדיי)

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  22. Started by Qtec,

היי אני מתכנן לקנות מארז חדש ובקרת מאווררים. בקרת מאווררים - Enermax UC-A07FATR2 http://www.enermax.com.tw/uc-a07fatr2.htm ואולי גם מאווררים של אינרמקס http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm ועל המארז עוד לא החלטתי. בבקשה תגידו לי אם הבקרה של המאווררים טובה ותנו לי הצעות איזה מארז לקנות (התקציב שלי הוא בערך 500ש"ח למארז ואני רוצה שהוא יהיה עם חלון\חלונות והרבה מקום למאווררים) THX! Qtec. ???

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

שהיא מחוברת למטה כרגיל, אז חצי מארז מואר, והחצי השני מעל הכרטיס מסך חשוך יחסית זה מארז מידי טאוור רגיל לא פול טאוור ולא כלום... בכל מקרה לשים אותה בחלק הימני אני לא יכול בגלל שזה רחוק ממפרץ הPCI והחוט לא מגיע שאני שם אותה למעלה (אחרי מאמצים רבים) הספק מסתיר את רוב האור ושוב זה הולך לאיבוד שאני שם אותה בצד שמאל רואים ממש קצת מואר ממש ממש קצת וכל החלק הימיני לא מואר בגרוש.. שמתי אותה באמצע, במקביל לכרטיס מסך ראו הכל ממש מואר ויפה בטירוף אבל זה סניוור לי את העין וזה מעצבן מאוד חח מה אתם ממליצים לי לעשות הרבה ברירות לא השארתי..

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  24. חשבתי לחבר את המערכת קירור מים שלי (העתידנית ;D) למיכל של עדן והמים בו קפואים! אי אפשר לשתות אותם ככה סתם צריך להוסיף מים חמים כדי שיעלה טמפ (המים ממממששש קרים) מה אתם אומרים על הרעיון הקירור יהיה הרבה יותר יעיל. לא ככה? :

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אז ככה, יש לי ג'יפורס TI 4200 128 מגה של חברת Leadtek, היום הורדתי ממנו את הסינקים כדי להעיף את המשחה הישנה ולהשים במקומה Arctic silver 3,(המוד סויים בהצלחה ) עכשיו, ראיתי שיש לי חיישן על הליבה, האם אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס או שהחיישן הזה הוא רק בשביל שהכרטיס יידע להתאים את מהירות המאורר לחום? תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים