עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 1tanai,

האם יש איזה תוכנה אשר מאפשרת לעלות את ה-vultage במעבד בבקשה זה חשוב

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by HitmanX,

יש לי Radeon 9600XT עם 256MB של Sapphire המהירויות סטוק שלו זה 500 לליבה ו-297 לזכרונות, אני המהרתי אותו ל-550.80 לליבה ו-356.40 לזכרונות : הנה תוצאה ב-3DMark05 הקירור הוא Home Made : השאלות שלי הן : 1. 1837Marks זה טוב לכרטיס כמו שלי ? 2. איפה יש וולט מודים לכרטיס הזה (לכרטיס שלי יש זכרונות מלבנים 3.3ns של סמסונג ובכל מקום שראיתי וולט מוד זה היה לכרטיס עם זכרונות מרובעים) ? 3. יש עוד דרך לשפר ??

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש בידי לוח אם מתוצרת ASUS דגם A8N SLI Deluxe. אני מעוניין להחליף את קירור הצ'יפסט המקורי בקירור פאסיבי. על איזה קירור אתם ממליצים לי ? בלי הגבלה כספית. תודה !

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  4. Started by WUID,

המספרים שכתובים הם 2L71768 8A0405 כתוב על התושבבת SLA9V MALAY 2.66GHZ/4M/1333/06 L728A152 כאן כתבתי כל מה שכתוב על המעבד .

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by Swimmer,

שלומות, אני אגש ישר לעניין, מאחר ואת הבלוק לכרטיס מסך של TT אפשר לאלתר למצב שיתלבש על הציפסט של DFI, האם גם בTIDE אפשר לאלתר את הבלוק למצב שבו יתלבש על הציפסט? בלוק אחד ל-6600GT בלוק שני לציפסט

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by niner,

מה אלה ? מה הם בודקים? כיצד אני יכול לבדוק את המחשב שלי? האם זה מחמם את המחשב ומסוכן לו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני רוצה לקנות קירור ל-X1950Pro שלי. המאורר יחובר דרך Fanbus ורוב הזמן יהיה על הכי חלש. אני מתלבט בין 2 דגמים של Zalman 1. GV1000 - http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_read.asp?Idx=283 2. VF1000 - http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=276 שניהם מאד דומים ממה שראיתי רק שהאחד מאלומניום והשני מנחושת. הצעות אחרות גם יתקבלו

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואמרו לי שה 9600 או 9600 פרו או ה 9600 XT הם טובים אני יכול לעשות להם OC ולקבל כרטיסי אחרים? עם OC לאיזה כרטיסים אני יכול להיגע עם 9600 רגיל: 9600 pro: 9600 XT: ואיזה קירור כדאי לשים? (אם בכלל לשים קירור...) זה מסוכן לעשות לכרטיס מסך OC? אתם יכולים לענות לי בבקשה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  9. טריק שלי ואני מקווה שיעזור גם לכם. הרעיון הוא ליצור תת לחץ במארז כל הפתחים והחורים במארז אטומים למעט המאווררים והפתחים של הסלוטים ליד כרטיס המסך (שדאגנו מראש שלא יהיו תפוסים). שני מאווררים מוציאים אוויר ואחד מכניס (מה שחשוב הוא שיהיו יותר שמוציאים). בגלל תת הלחץ והעובדה שהמקום היחידי שפתוח הוא ליד כרטיס המסך יש ממש רוח תמידית על כרטיס המסך. הטמפרטורה של הכרטיס שלי ירדה ביותר מ10 מעלות ! החיסרון: הטריק מעלה את הטמפרטורה של הציפסט/מעבד במעלה או שתיים (לא קריטי אצלי). הגורם המגביל של כ.מסך שלי היא הטמפרטורה (VMOD) הצלחתי להעלות ליבה מ540 עד ל750 על אותו קירור עם אותם טמפרטורות! איור קטן שתבינו על מה לעזאזל אני מדבר. עדיף לתחום את הכרטיס מסך עם כרטיס נוסף כמו בציור ואפשר גם ל…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן. יש לי Volcano 7+ שמעמיד את ה1800+ שלי על 36 מעלות במנוחה במצב סטוק ו42 מעלות ++ במצב אוברקלוק 1.77 מתח. (מנוחה) האם הטמפ האלה טובות? האם יש טעפ להחליף ל: Volcano 12 Extreme מהזגזגנים? ALX-800 עם מאוורר 70 ממ של וולקנו עליו? או משהו אחר ב150 שקל ככה...?? זה אחד.. דבר שני זה הNB COOLING בלוח איפוקס 8RDA+, מספיק הסינק המקורי עם מאוורר 40MM 6K RPM עליו ? כי חשבתי לקנות את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2022 או כל משהו טוב אחר אני לא מבין כל כך בעסק הזה כי אני בכלל לא מבין מה החשיבות של הקירור הזה, בחיים זה לא הגביל אותי אז אם זה לא יועיל או יועיל רק טיפה אני לא מוציא שקל על זה.. פשוט בזמן האחרון המעבד עובד פחות טוב שהוא חם,…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  11. Started by quantoM,

ברשותי מארז CM690 ושני מאווררים נוספים, איפה לשים אותם ?, את שניהם למעלה ? או אחד למעלה ועוד אחד בצד[יש כבר אחד בצד], ואיך לקבוע אותם? הוצאה או הכנסה ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by AMIT_MEG,

אני צריך תוכנה לעלות מתחים לוח אם asus p4s 533vm ואני לא מצאתי תוכנה כזאות אז עם אפשר אז תודהה רבה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  13. שלום! קניתי לאחרונה תוספת זיכרון DDR400 של 1GB למחשב שלי (P4 2.4 Northwood עם 256MB DDR333 X 2 לפני התוספת). הלוח תומך עד DDR333 אך באוברקלוק אפשר לעבור את המהירות הזאת (לא ניסיתי). המחשב באוברקלוק ל-3.1GHZ (167X18) וכשהוספתי את הסטיק החדש המחשב עשה RESTART אחרי מסך ה-BOOT ואיפס את הגדרות הלוח-אם להגדרות ברירת מחדל (266MHZ לזיכרון ואיפוס הבאס של המעבד ל-133MHZ). אני מאמין שהבעיה נובעת מכך שהמהירות של הזיכרונות שונה. צירפתי בתמונה את הגדרות ה-BIOS. אם אי אפשר להימנע מבחירה בין אחת מהאופציות הבאות: 1. שימוש בסטיק של ה-DDR400 1GB על 333MHZ עם אוברקלוק ל-3.1GHZ 2. שימוש בשלושת הסטיקים (1.5) במהירות 333MHZ עם מעבד על 2.4GHZ (מהירות מקורית) אז באיזה מהן לבחור. אני משתמש במחשב …

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by FlyHigh,

לאחרונה יש למאוורר שלי בעיה (מאוורר מארז) כשמאוורר מסתובב הוא מרעיש, איך אני יכול לטפל בבעיה הזאת? ניקיתי אותו מבחוץ וכל זה מאבק אבל לא הוצאתי את המדבקה הזאת או משהוא, צריך לשמן אותו או לקנות חדש?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני יכול למרוח מישחה טרמית של מעבד על כרטיס מסך ? והאם זה ישפיע לטובה ? יש לי את המישחה של ה ultra 120 extrem האם כדיי לי לימרוח את זה על ה x800 שלי ועל ה 4850 שלי והאם זה ישפעיה לטובה ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by Ymac,

היי, אני יכול לקבל את הקירור הנ"ל במחיר מצחיק איך הוא ביחס לקירור הנוכחי שלי (A70) וביחס לקורסאירים (H40,H50,H70) והאנטקים (H2O920, 620)? לפי מה שראיתי ביוטיוב (לא מקור כזה טוב אבל..) הוא מגיע לטמפ' של 15 מעלות (!!!) עכשיו, אני יודע שזה מאוד תלוי במעבד אבל אלו ביצועים מאוד מרשימים בשביל רדיאטור 120 בפרופיל דק... קישור: http://ncix.com/products/?sku=50327&vpn=ECO-R120&manufacture=CoolIT%20Systems&promoid=1190

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  17. הכותרת אומרת הכל לא איכפת לי רעש אלא שידחוף אוויר חזק אבל שהיה זול

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. תודה.

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  19. Started by ThePinkPanther,

נניח שיש לי מעבד עם מכפלה לא נעולה(athlon xp 1800+ עם T-BERD B לדוגמא) איך משנים לו תמכפלה? זה משהו בביוס?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by avidan28,

שלום עשיתי חיפוש וראיתי דיון על הגוף הזה לפני שנתיים.וכתבו עליו שהוא עולה 60 שקל.. איפה אני אשמח לדעת.מצאתי את הגוף הזה ב 132 שקל בגיבור מחשבים ולפי השמועות בפורום לא ממש כדאי לקנות שם. אז מישהו יכול ליעץ לי איפה אפשר למצוא את הגוף הנ"ל במחיר נורמלי בחנות נורמלית? המון תודה.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by Offset,

שלום, אני בעל מעבד INTEL CORE2DUO E7500 שכרגע עובד בתדר של 2.93GHZ, רשום בווינדוס 2.4GHZ נראה לי המינימום, אבל קניתי את המחשב ככה אז יכול להיות שהחנות מחשבים עשו OVERCLOCKING אני לא יודע. בכל מקרה בלוח אם שלי זה GIGABYTE G31M-S2L וזיכרון DDR2 שני סטיקים של 2GB נראה לי. וכרטיס מסך GEFORCE 9500GT. אני מעוניין אולי להעלות את המהירות של הזיכרון או את המעבד בכמה מאות MHZ ואפילו את הכרטיס מסך. האם יש אפשרות לעשות את זה בלי לשנות את גוף הקירור רק ע"י העלאת המכפלה ואת הוולט או שגוף קירור חדש זה מחייב? נ"ב- המחשב מאובק מאוד. אם אפשר לדעת איך לנקות אם זה מחייב לפני OC.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  22. Started by Drek Boy,

היי אני חדש פה רציתי לדעת כמה אוברקלוק אני אוכל לעשות מAMD 64bit 3400 2.2 ג'יגה יש לי קירור מים בלוק של שלמן רדיאטור גדול עצבני עם 4 מאווררים של 80 רק בצד אחד (לא ב2 הצדדים כאילו צד אחד 2 וצד שני 2) משאבה 120 ליטר לשעה יש לי סוקט 939 אני לא יודע אם זה חשוב ולוח A8V deluxe של ASUS זכרונות יש לי 512 פשוט של א-דאטא לכמה ג'יגה אתם חושבים אני אוכל להגיע אחרי אוברקלוק אבל לא רצחני לסחוט את המעבד משהו שלמחשב שלי לא יהיו בעיות איתו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. יש לי מודל פלטייה בגודל 30X30 ואני רוצה לשים אותו על המעבד שלי אבל אני צריך גומי אטימה ואיך שהו לדוח אותו לצעלות קירור עם מאוורר עליהם מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  24. הצלחתי סוף סוף להתקין AC Freezer Xtreme אז הפכתי את כל הפורום ולא מצאתי מדריך לOC לCPU (אין בסטייקי) מה אני צריך לשנות בהגדרות פה בשביל להמהיר תמעבד? רטיו או FSB? אני רואה הרבה פה מדברים גם על מתח, איך אני יודע מתי להעלות? כרגע שני הליבות על 31c בREALTEMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by danieln9,

יש לי אפשרות במארז לUSB קידמי אני לא ידוע איך לחבר יש לי לוח אם שך LUCKY STAR עם P3 עכשיו יש לי כרטיס 4 USB 2 אבל אין על הלוח אם כי הלוח גם לא תומך בUSB 2 בתמונה שהוספתי מוקף בעיגול אדום למטה את הכבלים בתודה דניאל

• 2 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.