אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם יש לי 2 מאוורים אחד 80MM ושני 120MM כולם מסובבים באותו מהירות 1500RPM ונעזרתי בתכונה SpeedFan ולא עזר לי כלום גם לא נותן לי להגביר אז למישהו יש ת'התכונה אמינה וקלה פשוטה להפעיל ולהגביר ל3000RPM זה דחוף כי המחשב שלי רותח ממש כמו תנור וחפשתי בכול תכונות לא עזר לי כלום בתודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 419 צפיות
-
-
אני מכווה שזה מראה את הטמפ של הכרטיס > [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
רוצה המלצה לגוף קירור למעבד pentium d בסביבות ה300 אפילו טיפה יותר תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 403 צפיות
-
-
מחפש לקנות קירור למעבד Q6600 תקציב 300 שקל שיתאים ל- O.C עד עכשיו היה לי ביג טיפון למעבד E6600 ורציתי משהו יותר טוב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האם אפשר לעקוף איתו את ה x1950xt ? אם כן איזה קירור אני יצתרך לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני צריך כזה לוח אם שלי כי הוא מתחמם מישהו יודע איפה למצוא אחד? http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2004/1215/opt1-cool-plus.jpg
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אני רוצה להגביר רת מהירות המאורר של הכרטיס מסך ל100% דרך ה ntune זה בסדר זה לא פוגע או משו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ב-tms, שם יש עכשיו מבצע לחברי פורומים, שכל הרוכש מחשב חדש זוכה ל-OC תוצרת מעבדת החנות. הבעיה שיש לי 0 ידע בנושא ואני מתלבט בנוגע לכמה דברים: ראשית, לכמה כדאי להמהיר את ה-Q6600 כך שיהיה יציב לחלוטין ובשום מקרה לא יגיע קרוב לטמפ' המסכנת את בריאותו. אני לא רוצה בכלל להתעסק עם ה-OC אחרי שיגיע מהחנות. לא להוריד, לא לשנות ולא כלום. איזה שיפור "אמיתי" OC שכזה ייתן (באיזשהם פרמטרים שאני אוכל להעריך). בנוסף, איזה קירור כדאי לי להוסיף? עדיף משהו לא ב-250 שקל, אלא אם כן זה קריטי. והאם זכרונות 667 יספיקו או שאני צריך של 800? תודה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
יש לי פנטיום 4 3.06 775
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום... תוך כדי הרכבה של המחשב החדש שלי הידקתי קצת יותר מדי את הבורג של הטוני טאוור והראש שלו נשבר... הוא עדיין יושב די טוב על המעבד אבל זה לא טוב כמו שזה אמור להיות. מה שרציתי לשאול (חוץ מדעות האם זה יחזיק בסדר על שלושה ברגים) 1) איפה אפשר להשיג בורג חלופי (יבואן או סתם בורג כללי שיתאים) 2) אם למשהו במקרה יש בורג כזה (זה מגיע עם עם ברגים גם ל 755 וגם ל K8 ) מיותר, אז אני מאוד אשמח לתרומה... תודה אורי
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן חברה, בשעה טובה הגיע לידיי האקסלרו הפסיבי ;D חשבתי לשתף אתכם במעט תמונות אחרי ההרכבה, על הכרטיס - X800GTO2 בנתיים, אני יכול להגיע לכם שהטמפ' (במנוחה בלבד) גבוהות ב 4-5 מעלות מקרור הסטוק, בימים הקרובים אני יקבמן עליו איזה מאוורר ונראה כמה הרצים אני יוכל עוד להעלות כדי לעקוף אולי את מהירויות הליבה והזכרונות של X850XTPE.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שמעתי הרבה ואמרו לי להסתכל על העבודות באוברקלוקינג אבל אני לא יודעת לחפש....
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב ויש לו לוח אם של אסוס P5B (הרגיל לא דלוקס) עכשיו המעבד שלו זה E6320 וזכרונות של OCZ PLATENIUM 2GB עכשיו כמובן שהמתחים בביוס כולם על AUTO והטמפ שלו לא טובות ממש גבוהות.... אני צרך שמישהו יגיד לי מה המתחים בסטוק אמורים להיות(רגילים) לכול דבר... VCORE VDIMM וכו.... דיי חשוב... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 425 צפיות
-
-
על המארז שלי יש מקום מובנה למאוורר, רק שהוא הגיע בלי מאוורר. משהו בסגנון של 73, אולי 74 מ"מ. הבעייה היא שלא מצאתי אף מאוורר בגודל כזה לקנייה בארץ - מצאתי כמה מיוחדים בחו"ל, אבל אני לא אזמין את זה מחו"ל. יש אולי מתאמים, או מקום שכן מוכר את זה ולא שמעתי עליו? (לא חיפשתי ביותר מדי חנויות). תודה!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הקירור הזה עדיף על הקירור סטוק של הQ6600? אני לא מעוניין במשהו יקר יותר לדעתי זה מספיק ויש לו מחיר טוב שאלתי רק האם מול הקירור סטוק של הQ6600.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לדעת העם המארז שלי טוב מבחינת אוורור וכל אלה HEC Compucase CI-6A21 ובנוסף רציתי 2 מאווררים הכי חזקים שיש אבל שגם יהיו שקטים עדיך 120MM תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד Q6600 עם לוח gigabyte ga p35 s3 ואני רוצה לעשות OC למעבד. אשמח אם מישהו יתן לי קישור מתאים למדריך טוב כיצד לעשות את זה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני לא ממש מנוסה בOC. הפעלתי את הCIA2 ושמתי אותו על FULL THRUST. אבל בCPUZ זה עדיין מראה FSB 201MHZ למרות שהCORE SPEED מגיע גם עד 2.15GHZ. קראתי שגם בלי להחליף קירור למעבד הזה אפשר להגיע איתו בקלות ל3GHZ. מה הן ההגדרות שצריך לשנות ולאילו ערכים בBIOS כדי להשיג את התדרים 2.4GHZ ו3GHZ? המפרט הוא: E2160 Gigabyte 965P-S3 rev3.3 Starex 2X1024MB DDR2 667MHZ CL5 מה זה SYSTEM MULTIPLIER? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד ל3.04 GHZ (מפרט בצד) עכשיו המעלות במנוחה הם 42-48 ובמאמץ המעלות מגיעות ל69 Coretemp http://img211.imageshack.us/my.php?image=39331516se4.jpg EVEREST http://img528.imageshack.us/my.php?image=everestpi3.jpg לא מרוצה כל כך כי רציתי להגיע ל3.4 לפחות בשביל זה אני צריך גם תעזרה שלכם...להוריד טמפרטורות הבעיה שלי היא ככה יש לי רק 2 מאווררים אחד על המעבד ועוד אחד מקדימה של המארז מאחורה לא יכלתי להכניס מאחורה כי זה התנגש לי בזלמן [Zalman AL7700] לא יודע מה לעשות אני רוצה להוסיף אחד מאחורה ועל הדלת 2 אבל לא יודע איך לעשות את זה ואיך לסדר את המאווררים איזה מכניסים ואיזה מוציאים אוויר אם מישהו יכול לתת עצה בשמחה . תמונות של המארז בפנים הבעיה של ההתנ…
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם אוברקלוק יעשה לו משהוא המעבד core2duo 4300 מה אתם אומרים כי אני לא רוצה שהוא יהרס לי
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
האם ניתן להחליף את הגירסא שלי של ביוס? מאיפו אני יכול הלשיג גירסא חדשה יותר שאני יוןכל לבצע OC דרך הביוס ואיך אני מתקין אותה? אין לי דיסקטים.
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד Pentium D 915 2.8Ghz עכשיו הוא על OC ל3.4 והטמפ' עומדת על 45-50 (תלוי אם המזגן דולק) במנוחה ו-55 במאמץ, למאמץ אני קורא סופר פאי חישוב של 8MB דרך אגב יצא לי ב-3.4Ghz יצא לי 39 שניות בסופר פאי בחישוב של מיליון ספרות זה טוב? (אני סבור שזה טוב...) הקירור שיש עכשיו על המעבד הוא : http://shop.key.ru/photo/items/47895.jpg אם הטמפ' לא טובה איזה קירור מומלץ לי לקנות נגיד בתקציב של עד 150 שקל... (ה-AC Freezer 7 Pro יהיה טוב?)
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם לפני הזמנה,תודה. מצ"ב קישור: http://www.swiftnets.com/products/H20-220-APEX-plus.asp
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
בשעה טובה החלפתי סןף סוף את גוף הקירור למעבד שלי. הקירור הוא Thermaltake Silent Boost למעבד AXP 2500. וכעת לפני שאני מחליף בין המאוררים, העפתי מבט במדריך כאן - איך להחליף משחה טרמית ( http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/2 ). וכתוב שם שממולץ לשים משחה טרמית גם על בסיס ההיטסינק. רק שלהיטסינק שבמדריך יש מעין ארבעה חורים, שלפי הבנתי, אמורים לספוג את המשחה פנימה, ובכך למנוע חיכוך בין המשחה למעבד עצמו. בכל מקרה, ל Silent Boost שקניתי אין חורים כאלה בבסיס ההיטסינק, ורציתי לדעת אם בכל זאת ממולץ למרוח קצת משחה על הבסיס .. ? האם זה מסוכן ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-