עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ghosthunter,

יש לי 2 שאלות: 1) אילו תזמוני זכרונות טובים לOVERCLOCK? 2) מה מסמן כל מספר? תודה.

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  2. אם למשל יש לי בארטון 2500 ואני עושה ו OC ל-2200MHZ . לאיזה אינטל הוא בערך מקביל מבחינת המהירות שלו? ל-2.6? 2.8? והאם אני אקח AMD 3200 ו-AMD שעשו לו OC ואותו מהירות מבחינת MHZ כמו ל-AMD 3200 האם יהיה הבדל בניהם מבחינת המהירות ל-3200 המקורי או שזה לא משנה? ז"א האם ישנם עוד פרמטרים שקובעים את המהירות חוץ ממגהרץ? (בהנחה שאני משתמש באותם הזכרונות)

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by gshhar,

XP1700 JIUHB

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  4. Started by tom123,

מה אתם אומרים אם את ה- SP94 אז עם איזה מאוורר

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by idan,

מה אתם אומרים על גוף קירור SILENT BOOST למעבד AMD אני מתכוון לעשות OVERCLOCK ומה עם מאוורי SMART FAN 80 מ"מ למארז... ???

• 12 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by edi17,

חברים! האם משהו ניסה או יודע איך אני יכול לנקות את המאוורר שנמצא בתוך ספק כוח? לפני כמה ימים נחרדתי לגלות(דרך הרשת של הספק) שהמאוורר מלא באבק!!! הבעיה היא שאני לא מגיע אליו!!! איך אפשר לנקות? והאם זה לא מסוכן? אשמח לקבל הדרכה!!! מחכה לתשובות שלכם! בתודה אדי!

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by ccc,

יש לי סינק של וולקנו 7 פלוס, יש לכם אולי רעיונות איך אפשר לשים אותו על הכרטיס מסך? אולי משיהו ניסה? חצי קילו לא ישבור אותו? צריך לחתוך?\ לשים עם אזיקונים או ברגים כאלה פלסטיק עם 2 ראשים שנלחצים וזה יוצא..?

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  8. Started by So@tr43,

יש לי מאוור כזה על המעבד והוא עושה רעש בכל הבית כלומר המחשב עצמו,אבל בדקתי וזה בא ממנו. מה עושים כדי להנמיך את הרעש.???????

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  9. Started by franco,

לחבר שלי יש מחשב ישן p2 350 המפרט שלו : מעבד 350 , לוח אם ישן ( לא יודע מה הסוג שלו) , הרד דיסק 6 gb , זכרונות 256 mb , כרטיס מסך gforce 7000 , והשאלה שלי האם ניתן לעשות oc למחשב הזה או לא

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  10. Started by adamginz,

בכוונה זה בצורת סקר שלא תעלו עוד אופציות לא רצויות. נא לבחור מהכתוב ולא להציע עוד פריטים.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  11. Started by Episode-666,

אוקיי אז יש לי מחשב מעולה באמת חדש לגמרי אני לא אכנס לפרטים שלא תזילו ריר אני רק יגיד שמפאת חייתיותו הייתי צריך XASER בתור מארז וכן את החדש מביניהם הלבן שכחית את הדגם עכשיו.. בקיצור ולעניין בזמן גלישיתי נתקלתי ב קרור מים שם THERMALTAKE האם הוא טוב ? הם מציינים שיעבוד טוב במיוחד עם המארז למרות שאני חשוב שזה שטויות אבקש לשמוע את דעתם של המבינים בעניין תודה חברה

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by 1nstall,

היי אני מעוניין לעשות אוברקלוק , והכרטיס שלי ( fx 5600 ) חם יחסית למחשב כולו. מארז : 18 מעלות מעבד: 21 מעלות -------------------------- [glow=red,2,300]כרטיס מסך: 26-30 מעלות[/glow] אני יודע שהוא בטפרטורה טובה אבל בכל זאת אני רוצה שיהיה קר אז איזה קירור הייתם ממליצים לי ( ואל תגידו לי לבנות משהו, טוב.) כי ממש אין לי את הזמן והכוח!!! תודה מראש לעוזרים [glow=red,2,300]Install[/glow]

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by Shlomi32,

עד 200 שקל... שיהיה קל להרכבה... שיעבוד כמו שצריך! והרעש פחות קריטי... מעבד p4 1.5 מיועד כניראה לאוברקלוקינג...

• 12 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by Shlomi32,

מעבד: P4 1.5 כ. מסך: GeForce 2 Mx 100/200 64 Mb לוח אם: Jetway I401 זיכרונות: Sumsung 256Mb + 128Mb + 128Mb האם אפשר לעשות עם רכיבים כאלה אוברקלוקינג??

15. Started by Episode-666,

חברה יש לי את המארז של אקסאר כאמור 7 מאווררים אך זה לא קשור בכל מקרה הטמפרטורה הקבועה של המעבד היא 43 ובלחץ 53 האם זה גיוני או הרבה מדי? כי זה נראה לי המון!

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  16. אני על באס 157... מדובר ב AXP 1600+, OCZ 512mb, EPOX EP8k3a+ מעבר לבאס הזה, פשוט ברגע שהוא אמור להעלות את המסך טעינה של האקספי, הוא נשאר מסך לפני..הבקר הרדיסקים כנראה לא עומד בזה.. יש לי במגירה בקר רייד שלא בשימוש, ורציתי לדעת 2 דברים.. בגלל שהבאס לבקר הרדיסקים ול PCI זהה, אם אני אחבר את ההרדיסקים לבקר ב PCI יהיה הבדל כלשהו? בגלל שהצ'יפ שונה אני משער שהוא יוכל להחזיק בבאסים גבוהים יותר..השאלה אם הטרחה שווה את זה או שבסוף השיפור יהיה מזערי ? ואם יתכן והוא יחזיק לבאס של 166+-, אז איך אני בעצם מחבר ת'הרדיסקים לשם? 2 הרדיסקים של 60 ו 20, פשוט לחבר לכניסת IDE בבקר? צריך להגדיר משהו ....? או שזה נעשה אוטומטי בבוט?.. tnx..

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by TheBlackTulip,

יש לי ברטון 2500 נראה לי שבוע 20 בקיצר אני לא רוצה לשנות מכפלה בלוח אני רוצה לשנות אותה על המעבד כלומר לקצר גשרים ועם מה כדאי לקצר אותם עכשיו יש איזה דרך שגורמת להחלפת המכפלה המקורית וגם לשנות את המתח מישהו יודע איך עושים כי יש לי לוח עם כרטיס מסך עליו ככה שאני לא יכול לשנות באס רק מכפלה ובביוס אין אפשרות של שינוי מכפלה.. הלוח המדובר הוא של אזוס A7N8X-VM אן פורס 2 IGP

• 3 תגובות
    • 432 צפיות
  18. Started by Qtec,

היי אני רוצה לקנות בקרת מאווררים של Enermax (כבר שאלתי קודם אבל זה היה גם על מארז) UC-A07FATR2 ואני צריך חוות דעת ומפרטים על זה. בקיצור כל מה שאתם יודעים ומבינים מזה. *ואיזה צבע כדאי לי לקחת *ודרך אגב- אהבתי את היציאות שלו חוץ מהקריאות.ומסך הכחול (2xusb2, 1xfirewire, 2x audio) * וגם אולי מישהו יאמר לי אם הוא שולט ב4 מאווררים או ב2???!!! כי בחנות אמרו לי שב- 4 ויש רק 2 ידיות לכיוון ובחלק מהאתרים כתוב ש 2 ??? הנה הקישור לבקרה (באתר של Enermax) http://www.enermax.com.tw/uc-a07fatr2.htm ודרך אגב מה אתם חושבים על המאווררים שלהם חשבתי לקנות 2 של 80 מ"מ http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  19. פשוט אבדתי את הקופסה שלו... אני צריך תוכנה פשוטה... יש לי sandra אבל אני לא יודע איפה אני מוצא את השם של החברה.... תעזרו לי תודה... יש מצב שזה JETWAY?

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by NeoMesH,

שלום..קניתי עכשיו ספארק7 + מישהו יכול להסביר לי איך מחברים אותו והאם חייב לשים משחה טרמית??

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Psyco_Dad,

אני יודע שעניין זה הוא עסק מסוכן למדי אבל אני רוצה לפתוח את המכפלה המזדרגגת של המעבד שלי. המפרט שלי הוא : AMD 2000XP (palomino)12.5 *133 לוח אם : GA-7VAX 512 333MHZ קירור מסיבי למעבד + 7 מאווררים למארז זה מה שרלבנטי לפי דעתי אני יודע שיש קומבינה על ידי קיצור שני רגליים במעבד.. השאלה היא האם אני יכול לעשות את זה בדרך פשוטה לדוגמא שמעתי שמישהו כאן עשה את זה עם עפרון......... אז יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by Shlomi32,

המאורר של המעבד הפסיק לפעול... אני צריך לקנות היטסינק חדש... אני לא יודע איזה כדאי לי זה מעבד intel 1.5 עד 200 שקל תציאו לי תודה!!

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  23. איך הביצועים ברגיל ובoc? האם יש מאוורר איכןתי יותר באותו מחיר?

• 3 תגובות
    • 419 צפיות
  24. האם יש דרך להוסיף חיישני טמפ' למחשב? שישלחו את המידע לתוכנה ומשם ל LCD ולא ישירות.. חשבתי אולי אפשר דרך הכניסה הסיריאלית של המחשב לחבר אותם... ושאז יהיו כאילו חיישנים לדי וי די למעבר ללוח אם לזכרונות... כאילו לכל מה שיש במחשב...

• 0 תגובות
    • 428 צפיות

דיונים חדשים בפורומים