עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zolder,

GEIL DRAGON 3500

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  2. בזמן שחיפשתי מדריך ( למרות שידעתי ש The Byter פירסם אחד לפני כמה זמן ) לפתיחת המכפלה של מעבדי ה AMD הנעולים , נתקלתי באתר נחמד שמסביר המון על המכפלות של מעבדי ה AMD , איך הן "נוצרות" ( אם אפשר לקרוא לזה ככה ) , ועוד כל מיני שיטס שאף אחד לא אמור לדעת , אבל זה מעניין ( חלק מהאנשים ;D ) . תהנו ? Click Me ! עריכה - התלבטתי אם להכניס את הדיון לפורום OC , או לפורום מעבדים , אבל בסוף פתחתי אותו כאן . אם אחד המנהלים חושב שזה לא הפורום המתאים , תרגישו חופשי להעביר .. לא ששואלים אותי

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  3. Intel P4 3.0Ghz ASUS P4P800 Deluxe Kingston 4*256 WD 120GB SATA ASUS DVD x16/48 לבן ASUS CD-RW 52x32x52 לבן MITSUMI 1.44 Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower Thermaltake - Butterfly Silent Purepower 480W - Active PFC שחור Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 2 * Thermaltake DDR Copper HEAT SPREADER MSI - GeforceFX 5900 - VTD128 - VIVO + DVI - RETAIL Microsoft Wireless Optical Desktop - BLACK & SILVER - SET האם כדאי לי לעשדות לו OVER-CLOCK? דרך אגב את הDVD והצורב אני מתכוון לצבוע בכחול(אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל בכל זאת)

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by rabbit,

אם יש לי לוח של אינטל ובביוס יש לי אפשרות לעשות אובר זה לא ישפיע? כי שהמחשב עולה אני רואה שהוא שינה ת'מהירות מה זה סתם משנה?

• 10 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by ChronoDog,

סוף סוף הימים הקרים באמת הגיעו, השגתי כמה חלקים מהירים (Epox 8RDA) וספק כוח טוב יחסית, עשיתי מעט ליטוש לקירור שלי והשגתי Arctic Silver 5 הערה קטנטונת: השתמשתי במתח של 2.2V שזה המקסימום, לכן לא נראה לי שהמעבד הזה יגיע ליותר מזה... הנה התוצאה:

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by nicko,

רציתי לשתף אותכם בתוצאות... אז כך: החלפתי את המאוורר מהסטנדרטי של אינטל ל ZALMAN CNPS7000A-Cu הטמפרטורות ירדו בצורה משמעותית, בעיקר בעומס מלא. idle (default Intel cooler): 29C idle (Zalman cooler): 26C full load (default Intel cooler): 48C full load (Zalman cooler): 34C הבדל של 3 מעלות במצב מנוחה והבדל של 14 (!) מעלות במצב עומס מלא...

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MoRtZkInG,

יש לי את הלוח הזה, והטמפ שהוחיישנים מראים לי הם מאוד גבוהות לדעתי אמרו לי שללוחות של אביט יש חיישן יותר קרוב או משהו אבל אני רוצה להשוות... בכל מקרה, לי יש P42.6C וקירור סטוק של אינטל הטמפ' שלי הם 40 בIDLE ובערך 55-60 בLOAD המאוורר של המעבד מסתובב בערך ב2350 RPM ושל הציפסט ב6000RPM (ומשום מה הוא התחיל קצת להרעיש לאחרונה...) בכל מקרה, אם מי שיש לו את הלוח הזה יוכל לרשום את הטמפ שלו, איזה מעבד יש לו ומה המהירות של המאוורר שלו זה יהיה נחמד....

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  8. Started by Psychopath,

Hi, I got myself a new GeForce 4 Ti4200 128MB It has a lame old aluminum piece of heatink with a not working fan on it. I want to put my good old ICEBERQ 4 on it... So i took out the clips thaty hold it down to the card but then i realized it's glued to it... somehow. How do i disconnect it without causing any harm ? so that i can put the ICEBERQ 4 on it ? Thanks in advanced, Chen Doron.

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  9. שלום לכולם נתקלתי בבעיה שהיא יותר קוסמטית מאשר מעשית אבל עדיין מחפש פיתרון. המערכת כוללת את הרכיבים הבאים: לוח NF7 של אביט מעבד AMD 2600+ Barton לא היתה כל בעיה למרות המכפלה הנעולה (11.5) להריץ על באס של 200 . אחרי משחקים לא מרובים הגעתי בנוחות ל 2200MHz. הבעיה מאוד פשוטה. המערכת היתה אמורה לדווח על 3200+ ובמקום זה מופיע: AMD Athlon XP 2200MHz יש לי את גרסאת הביוס הכי עדכנית (21) ולמרות זאת הדיווח שגוי ב POST למישהו יש רעיון ?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by Sake,

כמו שהכותרת אומרת...מישהו שמע על זה? אני אישית קראתי הרבה על זה ואומרים שזה הקירור הכי טוב לרדיאון... מישהו יודע אם מוכרים את זה בארץ? כי אני לא ראיתי... http://www.modsynergy.com/Review%20113.htm

11. Started by demonshlomo,

יש לי R9700P ואני רוצה לעשות לו איזשהו שינוי.... יש לי כמה סינקים ישנים:1.גדול של פנטיום1(15~ על 7, גובה 5) 2.קטן של איזשהו משהו (חמש סנטים על חמש סנטים, גובה 2) 3.סינק של פנטיום 4 + מאוורר. 4. סינק של פנטיום 3 נראה לי עם מאוור 40 ממ. יש לי דבק טרמי.. איך אני יכול לחתוך אותם? מה אני יכול לעשות איתם???? עם אני מדביק אז מותר שזה יגע ברכיבים אלקטרוניים???(כבלים גוקים וכל מה שיש שם....) כל רעיון יתקבל בשמחה..... תודה רבה! :-*

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  12. יש את זה בארץ? http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1784&cat=93&page=1

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by zokri,

I N T E L ® A C T I V E M O N I T O R System Information Report 04/02/2004 15:32:29 *************************************************************************** General Information *************************************************************************** Product name Intel® Desktop Board D845WN based system Board model Genuine Intel® D845WN system board OS version Windows* XP version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM *************************************************************************** Processor *…

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by amirn,

יש לי מארז Compucase super Midi Tower CI 6A19 שמגיע עם מאורר 120ממ די רועש אני רוצה להחליף אותו במאורר אחר - שקט (המחשב שלי די קריר 26-33C, כך שלא צריך מאורר חזק, ואני לא עושה OC) אני עומד להזמין מ JAB-TECH מאורר PANAFLO L1A שהוא 80ממ ואמור להיות סופר-שקט בשביל הSHUTTLE שלי, האם אני יכול להתאים מאורר 80ממ במקום ב120 ממ? על איזה מאורר 120ממ הייתם ממליצים (שקט,שקט...) - עדיף שיש ב JAB-TECH תודה

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by hagay21,

הרכבתי לא מעט היטסינקים בחיי והדבר היחיד שגיליתי שאין כמו הקירור המקורי של אינטל לא נחושת ולא עמיאת אלומיניום פשוט בשילוב עם דלתא 60 מ"מ + פד פשוט ומקורי של המעבד שמרו לי על מעבד של 2.4 שעבר oc ל 3 טמ עמדו על idle36 מאמץ 46 רק שאני ברוב טיפשותי רכשתי artic silver 5 מרחתי בצורה נכונה (שיכבה דקה שיפשפתי בהתחלה מישחה אל גוף ההיטסניק ונתתי לו להיספג כמה שעות ועל המישחה ה"ניפלאה" הזו הרכבתי את "הקירור ההישראלי ההחכם" של aircool עם הטכנולוגייה ה"חדשה" טמפ עמדו על idle 42 load 46 מה יצא חור בכיס ועצבים לא מהעולם הזה (אגב הדלתא הולבש במקום מאורר הבית של ac) יגע ובהחלט לא מרוצה נאלצתי להחזיר את הגוף הישן רק בשביל להבין שאינטל יודעת לייצר גופי קירור על תתעסקו תאמינו לי מקסימום מא…

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by gshhar,

חוץ מלוח מתאים,סטפטינג טוב,קירור וסוג זכרונות טובים ל-OC? האם המהירות של הזכרונות משפיעה ממש? איזה מומלצת בד"כ או שכמה שיותר מהר יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  17. אז ככה אני קונה שני SF2 ואני רוצה לעשות את מספר 6 כאן http://www.hwzone.co.il/pictures/casecool/sit.jpg עכשיו לא ממש הבנתי משהו המאוורר שמכניס הוא לא יתקע את כל האוויר על הלוחו והכרטיס מסך והכול ואז כל הסירקולציה תעצר ? וגם כן אם אני קודח את החור של המכניס איפה שאני רואה אני אקדח את החיבורים של הלוח לא ? אז מה עושים ? זה המפרט שלי אם זה חשוב - AMD Athlon XP 1800 + EPOX 8RDA3 + Rev 2.1 R9800 Pro Samsung 512 3200 המממ זהו בעיקרון . אני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי בתודה גדולה תומר .

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  18. שלום לכולם. xp1700 האם הוא טוב ל-OC ואיך אני יודע שמביאים לי סטפטינג טוב ל-OC? מה שיש זה dut3c jiuhb 0303

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  19. Started by iakovl,

אני יודע שהבלוק הנ"ל הוא בין המצויינים שיש בעולם כרגע. השאלה היא מה עושה אותו כל כך טוב? אני הייתי רוצה לקבל אם יש תיאורים, סירטוטים וכו'... יש לי מושג די כללי אך ברור לאיך הוא עובד , אבל הייתי רוצה לדעת עוד.. אם אפשר שיהיה בעיברית

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by gshhar,

איך הסטפטינג הזה?

• 7 תגובות
    • 511 צפיות
  21. Started by crazydiamond,

החלפתי מארז לאחרונה, במארז החדש מורכב מאוורר בחזית שמקרר - מכניס אויר למערכת, אני אמור להשיג מאוורר מארז לחלק האחורי של המארז - גדול יותר, איך הוא אמור להיות מורכב - מכניס אויר לתוך המערכת או שואב אויר מהמערכת החוצה. והאם הוספת מאוורר אחורי תועיל במשהו להורדת הטמפ' של הלוח והמעבד באופן משמעותי?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  22. Started by overload,

תעזרו לי בבקשה, אני לא מצליח לעשות יותר מMHZ 10 בOC לזכרונות של הכרטיס אני משתמש בדריברים האחרונים של NVIDIA ובתוכנה coolbits. אחרי שאני מנסה לעשות טיפה OC יש בעיות תצוגה בשולחן עבודה, כל כמה דקות (לפעמים 2 לפעמים 10 דקות) המסך נעשה שחור לשניה וכשהוא חוזר יש בעיות עם התצוגה לכמה שניות. במשחקים יש מלא בעיות ולפעמים הם קורסים. אני חושב שהמהירות של הליבה בסדר, עכשיו היא על 354 ואני לא רואה בעיות, 6005 ב3DMARK. יש תוכנה שבודקת את היציבות של הכרטיס אחרי OC או שהדרך היחידה היא לראות במשחקים? אם יש, בבקשה תגידו לי איזה. יכל להיות שהכרטיס דפוק?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by BeNzZy-BoY,

הרצתי בדיקת יציבות בפריים ואחרי עבודה של כמה שעות הוא שלח לי את ההודעה הזאת : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/fail.JPG מה זה אומר ? שימו לב ללמטה איפה שרשום ERROR... ואם התמונה קטנה אז תגדילו אותה זה לא בעיה

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  24. יש לי GF4 TI 4200 128 DDR GOLDEN SAMPLE 650XP VIVO GAINWARD האם יש דרך לבדוק באיזה טמפרטורה הכרטיס מסך שלי ? כי אני רוצה לעשות אוברקלוק..

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by rabbit,

845 series הבנתי שיש דגמים שניתן לבצע איתם אוברקלוק רציתי לדעת אם בלוח הזה אני יכול לבצע? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים