עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הכוונה אם לכוון שיוציא אוויר או יכניס.. תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מעונין להעלות מתח לכרטיס מסך אבל לא ב- VOLTMOD . יש תוכנה שאפשרי לעשות זאת דרכה ? MSI AFTERBURNER לא נותן לעלות מתח לליבה ואפילו אין אפשרות לשנות מהירות מאוורר (כאשר ב- RIVATUNER הדבר אפשרי).

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by elyaz,

התחלתי לעשות אוברקלוק לכרטיס המסך ע"פ המדריך שיש באתר. כאשר שיניתי רק את התדירות של הGPU לא הצלחתי לעבור את ה 680 MHz כאשר אני רואה שאחרים מגיעים לתוצאות גבוהות יותר לפני שינוי מתחים (נראה לי). בזיכרון הגעתי ל 1070 MHz. כאשר אני עושה את שני התוצאות ביחד ובודק יש לי אלפי שגיאות ב OCCT. את ההמהרה ביצעתי בעזרת RivaTuner מה אני לא עושה נכון? הכרטיס שלי: sapphire HD4850 512MB לוח אם :gigabyte ep43 ds3l תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yudku,

שלום לכולם לא מזמן גילתי את נושא הOC וחשבתי לנסות גם בשביל לקבל קצת ניסון וגם בשביל לחזק את המחשב המפרט שלי : intel core 2 duo E8400 3.0Ghz gigabyte ep35c-ds3r nvidia geforce 9600 gt 512 mb kingston 2048mb DDR2 800 Mhz x2 samsung 320 GB לגבי מארז וספק אני לא יודע את השמות וגופי קירור עדין אין השימוש במחשב הוא לרוב לצורך משחקים רציתי לשאול 1) אם אני יעשה OC למעבד ולכרטיס מסך אני ארגיש בשיפור משמעותי ביצועים? ואם כן באיזה נקודה יהיה אפשר להרגיש את ההבדל? 2)את המחשב קניתי לפני שנתים וחצי ואני לא זוכר שהמעבד היה יקר במיוחד, ואת שם המעבד בדקתי בעזרת התוכנה CPU-Z יכול להיות שיש מעבדים בעלי אותו שם אך כל אחד בנ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by michaelr,

חשבתי לקנות קרור של מעבד ואיך שהוא להתאים אותו ככה שיתפס על כרטיס מסך. האם זה אפשרי והאם זה יתן לי משהו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by benyben,

שלום. יש לי מעבד Q6600, ולוח אם של DFI, עם קירור יעודי של Zalman. שמתי לב ב BIOS [ואפרט ואוסיף תמונות בהמשך] שיש אפשרות להמהיר את המעבד ל 3.2 [כרגע נמצא על 2.4]. א-ב-ל, אני לא מבין בתחום. [רכשתי את המחשב ממכר שגר רחוק מאוד] מדוע שאבחר כן ל OC, ומדוע שאבחר שלא? האם יש סיבה שלא לעשות OC? אם השימושים חשובים, אומר שאני לא "משתמש כבד" או גיימר רציני [יש לי בסך הכל שני משחקים על המחשב]. אבל עדיין השאלה שעולה היא - יש סיבה לא להמהיר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by benyben,

שלום. אני חדש (מאוד) בתחום. יש לי לוח אם של DFI בעל יכולות OC [איך כיף להגיד את זה ]. חקרתי קצת את הנושא, וגיליתי של DFI יש תוכנה קטנה שנקראת Auto Boost System אשר בה יש פרופילים של OC מוגדרים מראש. נאמר לי שעלי ללחוץ על F1 בעת שאני מדליק מחדש את המחשב, ויטען פרופיל מסוג מסוים. עשיתי זאת. אכן - נטען פרופיל שנקרא Safe 3/2 ghz OC. - - אגב, מדובר במעבד Q6600 מרובע ליבות. לאחר שדבר זה התבצע, המחשב הדליק עצמו מחדש, הטעינה נראית הייתה כטובה - עבר POST, והלוגו של Windows7 התחיל להיטען. מייד (!) בשלב זה קיבלתי מסך כחול לשבריר שנייה (שלא הספקתי לראות מה הוא רושם) והמחשב עשה restart לעצמו. נתתי לי לבצע את אותה פעולה שוב, אבל הדבר חזר על עצמו פעם שנייה. נבהלתי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by y-nati,

רכשתי לא מזמן קירור של cooler master דגם aquagate max הכל טוב ויפה רק שלא הבנתי למה יש לו חיבור usb מאחורה מישהו יכול לעוזר לי בזה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום. במקרה, גיליתי היום שהשארת המארז פתוח מביאה לירידה של 10 (!) מעלות צלזיוס ב CPU. אהיה מדויק: על פי בדיקה של התוכנה RealTemp, טמפרטורת המעבד עמדה על 45 מעלות צלזיוס, ולאחר פתיחת צידו של המארז, נצפתה ירידה של 10 מעלות צלזיוס - ל 35 מעלות. אציין שטמפרטורת כרטיס המסך נשארה כשהייתה. לכן - הדבר מביא אותי לשאלה הבאה: האם להשאיר את המארז פתוח? אצרף תמונה כדי שתראה את מיקום המחשב, אשר ממילא צמוד לקיר (ולכן נושא הבטיחות איננו בעייתי). תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by galcg9,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב נייד בימים הקרובים המחשב הנייד יחליף לי את המחשב הנייח והוא יהיה המחשב הראשי לכל השימושים אז רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות לו משטח קירור? כי מחשבים ניידים מתחממים בקלות והוא הולך להיות המחשב היחידי שלי ואני יעשה בו את כל השימושים שלי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by Ivgi,

אני קונה את המחשב שלי מrsm ובמלאי שלהם יש את הקירור המומלץ פה: Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366. אבל הייתי רוצה לקבל תשובה לשאלות: האם יש הבדל בביצועים בין הדגם הרגיל של Katana 3 לדגם הזה, כיוון שזה rev.2? האם הוא מתאים למעבדי AMD AM3? באם התשובה שלילית לאחת השאלות איזה קירור אחר כדאי לקחת בחנות rsm?/ תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם יש הבדל ביניהם או שמדובר באותה גברת בשינוי אדרת? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן לאחרונה התחלתי לשקול לעשות OC, אז בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא דיי גבוהה יחסית למחשבים אחרים עם אותו מפרט, סביבות ה-44 מעלות. (כנראה בגלל שהחליפו לי מאוורר פעם אחת מבלי לחדש את המשחה הטרמית) אני כרגע עם מאוורר סטוק של Q6600, מארז: SopranoRS 101 Mid Tower עם מאוורר צד. עכשיו לשאלה... מה אתם אומרים על המאוורר שבנושא כמאוורר ל-OC, והאם נראה לכם שהסיבה לטמפ' הגבוהות של המעבד שלי היא אכן תוצאה של החלפת המאוורר בעבר ללא חידוש המשחה? תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Overshot,

אז שלום חברה. ניסיתי לחפש בפורום ולא הצלחתי למצוא את התושבה... א. אני מעלה ומעלה את ה-FSB, מתי אני יודע שזה הזמן להעלות את המתח במעבד? (במידה וה-OC הוא רק למעבד). היו לי כמה מקרים של מסך כחול, כן, כשהעלתי את ה-P4 630 ל-4.3 GHZ על סטוק VOLTAGE... ב. מה זה NORTHBRIDGE VOLTAGE בכלל? למה ומתי צריך להעלות אותו? לוח : Asus Maximus Formula X38, לוח אם כל כך רע, תראו מה קורה אצלו בביוס וכמה VOLTAGE יש :

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by 2Fluffy4U,

שלום, יש לי לוח אם P55 של גיגהבייט, וראיתי שאפשר להוריד מהאתר שלהם תכונה הנקראית - SMART6 שמכילה כל מיני פיצ'רס... אחד מהם הוא quickboost שלטענתם מבצע המהרה של המחשב (מעבד). רציתי לשאול האם מישהו התנסה עם התוכנה ויודע מה היא שווה.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז ככה יש לי gtx 460 וסך הכל המעלות שלו סבבה גם באוברקלוק אבל לא יודע אולי אני אנסה לשבור שיאים וגם סתם שהכל יהיה קריר יותר ויחזיק יותר זמן עכשיו אני מביא עוד gtx 460 יעני sli וחשבתי אז במקום כבר לקנות gtx 460 אחד עם קירור יותר טוב או משהו כמו זה שהשקעתי עליו לא מזמן מה שיש לי gigabyte gtx 460 אלא להביא משהו עם קירור קצת פחות טוב ואז לקנות בשביל שניהם את זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9744 כדאי? מישהו שמע על זה פעם? (אהה ואני לא רוצה מערכת קירור מים שלמה להכל למעבד וכל זה ברוך השם שם הכל מסודר רק לכרטיסי מסך) או אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו אחר גם יעזור לי תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש אפשרות לOC עם הGIGABYTE Quick Boost ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by benyben,

שלום. חדש כאן. רציתי לשאול האם OC דורש לוח אם מתאים (מכיוון שההמהרה דורשת יותר מהלוח גם כן), או שאין קשר בין הפעולות, ו OC מצטמצם למעבד בלבד? שאלה שנייה (ברשותכם): האם גם הזכרון נדרש לעמוד ב"לחצים" אחרים בעקבות ההמהרה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by --Adidas,

קניתי את המעבד הזה שהוא הגיע אליי עם אוברקלוק ל 3.6 אבל איכשהו איפסתי את זה(תאמיני לי לא יודע מה לחצתי כנראה משהו בהתחלה שהמחשב עולה) החנות כבר לא תחזיר את האוברקלוק או ששווה לנסות ? אז בבקשה מדריכים תוכנות וטיפים יתקבלו בברכה ועוד משהו שאני בודק בתוכנה של ה cpu מופיע לי פעם 2000nhz ופעם 3000mhz למה זה ככה?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  20. Started by d.c.n,

שלום רציתי לדעת עם המעבד : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 מתאים לאוברלוק..? כי לפי מה שאני שם רק מעבדי intel עושים אוברלוק תתקנו אותי אם אני טועה בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tamir6066,

היי,יש לי E8400 עם הקירור והלוח במפרט.נכנסתי לביוס והתחלתי להעלות,כשהתחלתי הוא עמד על 333.העלתי ל370(עם מיכפלה של 8)וכשחזרתי לביוס הוא אמר לי שהייתה שגיאה בעקבות הOC והוא חזר להגדרות הקודמות.למישהו יש רעיון?אם תמונה תעזור אז אני אעלה מחר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מצאתי את התושבה סליחה על ההתרדה =]

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by lee.,

קניתי לאחרונה מחשב חדש עם לוח אם FOXCONN A88GMV ומעבד אתלון X3 בעת העליית המחשב יחד עם אפשרות הכניסה לביוס מופיעה לי האפשרות ללחוץ F3 ל-Core Releazer וע"פ חוברת לוח האם זה כמעט כל מה שצריך לעשות כדי לפתוח את המעבד הנוסף אם זה אפשרי, כשאם אי אפשר רק צריך לאפס את הביוס אח"כ. יכול להיות זה באמת עד כדי כך פשוט?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by psybrain,

לפי מה שראיתי באינטרנט ביקורות וכאלה.. ראיתי ששתי אלה מהטובים שיש ! עכשיו רציתי לדעת מי יותר טוב בין אלה? למעבד I7 2600K ו יהיה OC תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by maxwell10,

ברשותי מארז שבו מאוורר cooler master low noise 120mm המחובר לספק seasonic 350ET. בלוח-אם 880GM-D2H יש חיבור ל sys_fan פנוי. אם אחבר את המאוורר ללוח-אם אז המאוורר יהיה שקט יותר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.