עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by EagleXDR,

קודם כל, הרשו לי לציין שעברתי על הקישורים בסטיקי, אבל הם רק בלבלו אותי יותר :\ ולעניינו - מאורר 120 אחורי בCompucase 6A19 שווק משום מה, ואשמח להמלצה על מאורר 120 כמה שיותר שקט - ברמתו של המאורר הסטנדרטי, עדיף מזיגזאג, אך לא חובה, תודה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by Dolman,

שלום, ראיתי שלTT יש מאווררים עם לדים, זוהרים למארז. השאלה שלי האם הם אמינים? הם טובים? הם יעשו את העבודה? המארז המתוכנן הוא Nzxt Apollo.. אני מוסיף לו מאוורר 120mm מקדימה

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  3. Started by zahi74,

מחפש לקנות קירור למעבד Q6600 תקציב 300 שקל שיתאים ל- O.C עד עכשיו היה לי ביג טיפון למעבד E6600 ורציתי משהו יותר טוב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by zniibidl,

במערכת ביג טייפון של תרמלטייק יש משאבה של 90-120 ליטר בשעה [תלוי אם זה החדשה או הישנה יותר] במדריך באתר רשום 2000 בין 120 ל-2000 יש הרבה הבדל...אז רציתי להבין קצת יותר בקשר לזה? איך זה הגיוני? ובכלליות האם אתם ממליצים על קירור מים ביג טייפון של תרמלטייק?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by alfus73,

שלום, קראתי המדריך כיצג לנקות את המאוורר. שאלתי היא כיצד לפרק את המאורר ? האם בכלל צריך לפרק את המאורר לצורך ניקיונו?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  6. ATHLONE 64 BIT WHINCHESTER NF4UL-9 GIGABYTE 512 MB A-DATA )3-4-4-8 6600GT אני משתמש בתוכנה NTUNE בשביל האוברקלוק אבל אני לא יכול להעלות שם מתחים.. זה מסוכן?? רק בביוס אני יכול לבצע זאת למעבד בלבד הטמפ' שלי כרגע הם נעות בין 40-50 של כ.מ ו מעבד.. 2200-@2000- מעבד (1.4V 540@500 -כ.מ יש לי אפשרות גם להוריד תיזמונים לזיכרון.. אבל אני יודע שזה זיכרון די ישן ולא משהוא לOC. יש מצב שזה ישרוף לי אותם בלי סיכון אוו העלת מתחים ?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by תומש,

שלום לכולם טוב שמעו ראיתי שיש פה הרבה כאלו שמבינים ואני קורא פה הודעות ישנות ( די מענין) וגם ראיתי תמנות של איזה אחד שהוציא את הספק החוצא ודחף איזה 3 מאוררים עכשיו אני לא מבין כל כך בחומרת מחשבים כאילו אני יודע איך להרכיב דיססק קשיח כרטיס מסך\רשת\קול\מודם , זיכרון צורב וכאלו דברים לחבר את הכבלי IDE וזה עכשיו אני חיפשתי פורם כזה כי המחשב שלי גם מתחממם וגם עושה רעש לאחרונה שיפרתי אותו מ pII 350Mhz ל AMD Dorun 1100. וגם החלפתי לוח אם וכרטיס מסך אני על ווינדוס אקסס פי פרו! ויש לי אי די אס אל אני לא קמצן! אבל אין לי תקציב גבוה אז ככה שאם מישהו מציע לי להוסיף מעבד וזה יעזור לי אני ישקיע וגם אני מאוד מתעניין במודינג ואני אוהב להתעלל בדברים ( כמו המחשב) אז יש לי כמה שאלות 1. …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. איך אני יודע אם יש לי NForce2? 2. זה יכול לפעול גם אם אין לי Nforce2?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by zohar678,

כמעט בכול פעם שאני מפעיל את המחשב שלי יש לי רעש מאחד המאווררים לפרק זמן של כמה דקות. ניקיתי את המחשב אם אוויר דחוס אך ללא הועיל. כיצד אני יוכל לדעת איזה מאוורר הוא זה שעושה לי את הרעש? פתחתי את המארז אך אי אפשר לדעת באיזה מאוורר מדובר.

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  10. Started by yonm13,

אהלן.. היום החלטתי פעם ראשונה לעשות OC לכרטיס מסך שלי (עם הS1 שלו) דרך RIVATUNER.. העלתי לאט לאט וכל פעם בדקתי חצי שעה עם התוכנה שמומלצת במדריך. הגעתי ל680 לליבה ושם זה נעצר.. ב690 הכרטיס נכבה לי אחרי 10-25 דק' (אני משער שזה מה שקורה, כי המסך ממשיך כביכול לקבל תצוגה, ולא עובר לSTANDBY MODE, אבל היא שחורה לגמרי). עכשיו, הגעתי ל810 לזכרונות והורדתי קצת את הליבה ל675 (אז בעצם 675\810) ושיחקתי CRYSIS WARHEAD.. פעם ראשונה שהמשחק שחיק על HIGH! (הכל על HIGH). הייתה בדיקה אחת שניסיתי על 685\820 לפני שהורדתי קצת בליבה, והיא קרסה אחרי משהו כמו 25 דק'. אני לא יודע אם הזכרונות מסוגלים ליותר, מה גם שכשהתקנתי את הקירור הדבק שעל ההיטסינקים של הזכרונות היה חלש מדי, אז השארתי את המדבקות ה…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

??

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by @ The_Dude @,

אם יש לכם בבקשה תפרסמו. כי אני מנסה לעשות משהו קצת יותר גבוהה מ 2.25 ghz ואם אני מצליח יותר אז הwindows לא עולה לי אני מכוון את המכפלה ל 22.5x שזה בעצם הכי גבוהה ואני שם את המהירות על 150mhz ויותר מזה הוא פשוט לא מעלה את הwindows. אז אם למישהו יש עצות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך 5500 גי פורס של חברת פליט הוא מורכב על המחשב המשני בביית ואני לא ממש רוצה להשקיע בו... הבעיה היא שיש רעש נורא בכל פעם שמדליקים את המחשב...בדר"כ ב20 דקות הראשונות והרעש מגיע רק מהכרטיס מסך איך אני משתיק אותו? כי שאיבת אבק לא ממש עזרה האם אפשר לשמן כזה דבר? :s05: תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by onlyhuman,

שלום. אני צריך קירור טוב למעבד בתקציב עד 200 ש''ח. שיהיה שקט גם. יש לי מעבד intel 4790k . לא מתוכנן OC. עשיתי טעות שקניתי את הMUGEN 4 בגלל המימדים שלו וביחד איתו את הזכרונות של corsair vengeance. הם גבוהים (52 m''m) וזה מפריע אחד לשני. צריך המלצה לקירור מעבד טוב שיהיה יותר קטן בנוסף. הלוח אם שלי דרך אגב הוא gigabyte h97 gaming 3.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Cyron,

שלום המעבד כנראה, E7400, לא החלטתי סופית עדיין (אולי 8400 ) צריך המלצה ללוח טוב בסביבות 500-600 תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  16. שלום, איזו תוכנה הכי מומלצת תביא אותי הכי רחוק עם אוברקלוק לכרטיס Radeon 9550 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  17. צריך קירור טוב למעבד המעבד שלי כרגע במאמץ על 75 70 2 הליבות והמעבד 66 ... זה מוריד ביצועים ? ואיזה קירור טוב אני יכול לקנות אבל ממש טוב

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  18. Started by א.ב. גימל,

שלום, ביצעתי חיפוש קצר ולא מצאתי דיון בנושא בפורום, אז פתחתי דיון חדש. איך כדאי לבצע OC לכרטיס מסך MSI GTX970 Gaming ? ע"י התוכנה MSI afterburner או תוכנה אחרת ? האם אני צריך תוכנות נוספות על המחשב ע"מ למטר את טמפרטורת הכרטיס ואחוז הניצול של המאווררים? וכמוכן למי שביצע המהרה לכרטיס זה, לאילו ערכים הגעתם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מחפש קרור מים טוב למעבד עד 400 שקל מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מאזור באר שבע אבל אין בעיה להזמין מהאיטרנט רצוי שיהיה עם לידים...... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by Zeev86,

היי. קניתי השבוע את 8800 GTS והנה הטמפ' שEverest מראה לי GPU 63 °C (145 °F) GPU Diode 68 °C (154 °F) GPU Memory 63 °C (145 °F) GPU Ambient 59 °C (138 °F) לפעמים ה GPU Diode מגיע ל70. האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  21. שלום, יש לי סוקט 478 ובמדריך של ה BT רשום רק LGA775,P4,K7,K8... מה זה אומר? ובאיזה אני צריך להשתמש? תודה,

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  22. I probobly will buy the Prolimatech Megahalems CPU cooler in a couple of days and want to attach to it 2 Scythe S-Flex'es in a push-pull configeration, But don't know which S-Flex'es to choose.. The 1200RPM's or 1600RPM's? I am going to overclock my Q6600 to 3.6GHz and I need alot of cooling.. Will I feel a diffrence between the 1200RPM and the 1600RPM? If so can you assume if the diffrence is going to be minor or major? If it's going to be a 1-2 degrees diffrence between them then I'll go for the 1200RPM, since it's much more quieter but if it's going to be a 4+ degrees diffrence then I'll go for the 1600RPM's.. Can you assume? Thanks.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by saaar3,

יש לי בעיה שבזמן הרצת משחק (כל משחק-חדש יחסית) על הגדרות גבוהות לאחר כמה דקות המסך כבה ואי אפשר להדליק אותו יותר,אך עדיין יש צליל והמחשב כביכול דולק. (בכמה דקות משחק הזה המשחק פועל חלק לגמרי!!) כבר אמרו לעדכן דריברים לכרטיס שלי (ATI X1950 PRO 512MB) וכך עשיתי אך עדיין זה קורה. ומה שמצחיק הוא שגם כאני עושה אוברקלוק אוטומטי דרך הדריבר של הכרטיס, באמצע האוברקלוק הוא מתחמם (בערך 88 מעלות) ואז קורה אותו דבר כמו שקורה עם המשחקים, המסך כבה אך המחשב עדיין דולק. אני ממש לא מבין איפה הבעיה?! (המסך שלי 22 אינ'ץ של LG)

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by makron1,

לכל המומחים הנכבדים... אני שוקל לרכוש את הכרטיס הנדון (הגירסה הישנה לא Ti 500) ולהמהיר אותו עד כמה שניתן מהירות הGPU היא כידוע 200mhz... מישהו יודע האם ניתן להמהיר ל+240 כמו בti 500? השאלה העקרונית היא בעצם מה ההבדל הטכנולוגי בין שתי הליבות? הייתכן שבti 500 קיימת בדיוק אותה הליבה כמו בgf3 הישנים רק מומהרת (כמו שב radeon 8500le יש את אותה הליבה של ה8500 הרגיל רק downclock) או שבג'יפורסים קיים גם הבדל במתחים Voltage שאיננו מאפשר להמהיר... מה בנוגע לשידרוג הביוס לכזה של Ti 500... תשובות אנשים תשובות :

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by k22,

תמיד שאני מדליק את המחשב הוא עושה רעש למשך כמה דקות (בערך 10דק') תמיד אומרים לי שזה האבק במאוורים אני מנקה אותם מוציא את כל האבק אם פן ושוב נהיה רעשבהדלקה. זה מפסיק כאשר אני נותן מכה קטנה למארז או אם הזמן פשוט מפסיק הרעש. ממה נהיה רעש הזה ואיך מסדרים אם אפשר בכלל?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.