עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Elico A,

דבר ראשון אם אפשר איזו שהיא ביקורת / תגובה מצידכם על הגוף קירור הזה: THERMALTAKE Silent Rock FULL Copper + Heatpipe שווה את הקניה ? לא מצאתי עליו פרטים בעברית .. עכשיו חוץ מזה, ללא OC שווה בכלל לקנות בכלל גוף קירור או שעדיף לי להישאר עם הגוף שבא מ- intel וזהו ? גם אם עכשיו 40 מעלות בחוץ ועם קצת אבק (אני מדבר על ה- Q9550)

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. שלום, ברשותי מעבד מסוג Conroe E6300, בן כשנתיים וחצי. הקירור שלו הוא המקורי שבא עם מעבדי אינטל. המעבד מגיע לטמפרטורות של עד 59, כאשר בממוצע הוא נע 55-57. שאלתי היא כפולה: 1. האם הטמפרטורה שלו נורמאלית ? פעם אחת הוא הגיע ל - 61, אבל אז שמתי לב שהמאוורר מלא אבק וניקיתי אותו. 2. האם יש משהו שאני יכול לעשות, מבלי להשתגע במחיר, כי אני לא עושה OC, כדי לקרר יותר טוב ? האם יש מאוורר יותר טוב מהמקורי, שאינו עולה כמו מערכות קירור מקצועיות ל - OC ?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  3. שלום לכולם, התקנתי את Speed Fan על המחשב שלי, ואני נחרדתי לגלות שהוא מראה משהו על 92 מעלות (בזמן מאמץ) המחשב שלי ללא שום אוברקלוק במארז מאוורר מאוד, NZXT Tempest המפרט שלי: AMD 720BE על קירור סטוק ללא OC Biostar TA790GX 128M 5.x כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD ואני רץ על Windows 7. השאלה שלי היא לאן בדיוק מכוון אותו חיישן שמראה 92 מעלות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by krembo_Vanil,

המחשב שלי מתחמם בצורה שלא תאמן... התקנתי SPEEDFAN והטמפרטורות מגיעות ל 90 מעלות!! ועם עבודה מאומצת הוא מגיע ל 105 מעלות ואז נכבה..... פתחתי את המחשב, ניקיתי אבק וכאלה. המאווררים עובדים (אחד על המעבד ואחד המאוור של המארז) כלום לא עוזר המחשב בן 4 שנים (פנטיום 4) יש מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  5. שלום, ברשותי Pentium Dual Core E5200. הוא מומהר ל 3Ghz, ללא תוספת מתח. (אולי בעתיד, אם יהיה לי כח, אמהיר אותו קצת יותר, עם תוספת מתח קטנה מאוד). כרגע המעבד עם GOLDEN ORB 2 ומגיע לטמפרטורות של כ 65 מעלות בעומס. אמנם זו לא טמפ' קיצונית, אבל אני מעוניין לשפר את זה בכל זאת (בהמשך יוחלף גם מארז, כדי לאפשר זרימת אוויר טובה וקירור טוב יותר הצ'יספט, הזיכרון וכו'). אני כן מעוניין שניתן יהיה לכוון את הקירור כלפי פתח היציאה מהמארז לצורך זרימת אוויר טובה יותר. אני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף מכמה סיבות: א. חבל על הכסף. ב. אני לא מעוניין שהמעבד שלי יהיה "קר" רק בשביל שיהיה קר. אין בזה טעם ואני פשוט מעוניין שיהיה "קר" מספיק. לפי מיטב הבנתי, קירורים בסביבות ה 125-150 שקלים עונים…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by danielw,

תקציב הכי נמוך שאפשר זכרונות אני רוצה שני סטיקים של ג'יגה 800MHZ לפחות ולוח טוב לOC תקציב 900 ש"ח בלי חריגות. המערכת היא המערכת שלי.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by שגיב,

שלום לא מזמן הרכבתי מחשב ושמתי לו קירור הכי פשוט שיש עם משכה טקמית אחרי כמה זמן החלפתי את הקירור ל- COLERMASTER V8 ואת המשכה התרמית לא כי אני לא יודע איך להסיר והמעבד הגיע לי ל 40 C ובכל הסקרים שלו זה היה על בין 28-38 מה לעשות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  8. המפרט הוא כזה + -: Q9550 BOX HD4870 toxic 1gb INTEL P43DS3L CM690 גרסאת הBOX מגיהע עם קירור של אינטל , הבנתי שהוא מעפן, האם יש צורך בקירור אחר כמו ה7PRO? קירור לכרטיס מסך: הכרטיס הזה הוא מגרסת TOXIC שמגיע עם קירור משופר מהגרסא הרגילה של הכרטיס, יש צורך בקירור לכרטיס? כנ"ל לגבי המארז שמגיע עם 3 מאווררים ונחשב מארז טוב.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. טוב חבר'ה בשבוע הבא אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות OC למעבד להגיע איתו ל4.0GHZ ואני לא יודע אם הקירור הלוח אם והזכרונות יתאימו לעבודה הזאת בעיקרון אני רוצה שאני יוכל להיות רגוע מבחינת הקירור שאני לא יצטרך להיות עם יד על הלב שיקרה משהו לרכיבים . אני רוצה שיהיה OC מאוד יציב . תנו חוות דעת על הלוח אם על הזכרונות והקירור מעבד גם יותר מאוחר אני גם אעשה OC לכרטיס מסך . זה המפרט שלי בעיקרון מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Asus P5Q SE2 ¤609 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31205 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  10. בעקבות הקיץ החלטתי לשנות את העומס בOC על המחשב. בנוסף עדכנתי את הBIOS ולכן כל ההגדרות התאפסו ושיניתי מחדש את ההגדרות ליותר "קלילות". כרגע אני עומד על טמפ' מקסימלית 65 מעלות במאמץ. אבל מה שלא ברור לי הוא למה ה CPUZ והתוכנה PERFORMANCETEST מראות את מהירות הזכרון אחת על 561MHZ והשניה על 667 בהתאמה כשהמהירות המוגדרת היא 1122 במכפיל 3 בתזמון 5-5-5-18 מצורפות תמונות... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by Bengo5,

כותרת.. מעוניין לעשות אוברקלוק אוטומטי.. או שתעזרו לי לעשות אוברקלוק טוב בלי שהכרטיס יהרס..

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  12. Started by Shay_a,

שלום, אני צריך לקנות קירור טוב ל-Q6600, אחרי שקירור הנוכחי שלי נהרס... חשבתי על Arctic Cooling Freezer - 7 או EXTREME, מה כדאי למעבד שכרגע ללא OC, אך ייתכן ובעתיד יהיה? אם יש המלצות לקירור טוב עד 250₪, אשמח לשמוע. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by snir2651,

מעבד E6300 ו ‏Alpine 11 Pro Rev.2? יהיה שקט? מאפשר לבצע OC בקטנה? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by Wormy,

איזה קירור עדיף למעבד i5 760? בעיקרון חשבתי על 4 פתרונות אפשריים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=103 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1195 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=247 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1378 או שאולי יש אפשרות אחרת בטווח מחירים זהה?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  15. אז ככה הזמנתי את המפרט הבא : I5 760 + GA-P55-US3L . המפרט הוזמן מאייבורי ב"ש . תכננתי להוסיף את המוגן 2 אבל אין להם אותו שם במקום יש להם אחד שמאוד דומה לו שהשוני היחיד לפי מה שראיתי אצל היצרן הוא שהמאורר שלו מלמעלה בניגוד למגן שהוא מהצד . ברצוני לשאול 2 שאלות : 1. המארז הוא של טרמלטק V3 האם הוא מספיק גדול בשביל הקירור ? 2. כמה שוני יש בין 2 המאווררים ומה מהם עדיף והאם שייך להתעקש ולהביא את המוגן 2 ממקום אחר שיתקינו לי שם ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי כרטיס g-force 6600 (קצת ישן כן...) קראתי את המדריך פה באתר לגבי OC(=אוברקלוק) וניסתי להתקין הרבה תוכנת אבל אף אחת מהם לא נותן אפשרות לשנות את המהירות(או התדר לא יודע ממש איך לקרוא לזה....) ואפילו לא מציגות את המהירות העכשיוות הכל נמצא על 0....למישהו יש מושג למה אני עם דריויר 258.96 תודה מראש (בתקווה שלא עברתי על החוקים פעם ראשונה שאני כותב פה בפורום....) http://www.piczhare.net/?page=my&picture=dd217ba380893da6bef06830d03584d9

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by asaf556,

שלום התחלתי לעשות OC למעבד שלי AMD 945 כרגע על 3.8 יציב מתח 1.392 טמפ מנוחה 39 מאמץ 52 כל זאת על גבי לוח אם גיגה בייט GA-MA 770T-UD3 הקירור שלי זה פייזר 7 פרו איך הנתונים והאם אני יכול להעלות עוד את המתח או שלא כדאי?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by rocknroll,

היי אני די חדש לכל נושא האובקלוקינג, והיום נראה לי שעשיתי משהו טיפשי. יש לי זיכרון DDR3 1333 , וכחלק מניסויים כאלה ואחרים שינתי את מהירות הזכרון בביוס מ- 1333 ל 1600 , וכעת המחשב נדלק כך שאין לי אפשרות להיכנס לביוס (פשוט מסך שחור ולוח האם פעיל) . מישהו יודע איך ניתן לשחזר את ההגדרות של הביוס ? לא שיניתי את המתח של הזכרון כך שהוא לא נשרף ...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by חובב,

האם כדאי לשתמש בתוכנה? ולאחר מכן להשאיר את ההגדרות בביוס? והאם כדאי לעשות למערכת זו OC האם יהיה שיפור מורגש(בעיקר משחקים)? מפרט מעבד E7400 לוח אם ep43-s3l gigabyte זיכרון 4 GB של KINGSTONE 2X2GB כרטיס מסך GTX260 ספק:huntkey model:lw-6400h 400W

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by c12c12,

קודם כל שלום לכולם אני חדש פה בפורומים... אז ככה שלשום שמתי לב שהמחשב מתחיל לעבוד לאט (במיוחד במשחקים), פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר של המעבד לא מסתובב, אני לא כל כך מבין בזה אבל ניסיתי כמה דברים פשוטים כמו לנקות אותו טוב טוב (למרות שהוא גם ככה היה נקי), לנתק אותו ולחבר מחדש... ועדיין לא עזר, בקיצור אני רוצה לקנות מאוורר חדש ואני רוצה המלצה, ראיתי כבר בנושאים הנעוצים שרשום איזה מאווררים מתאימים למעבד שלי אבל אני מעדיף לרשום פה את הדגם המדוייק ושתמצליצו לי בהתאם Intel 2 due E8400 3.00ghz, 4 gb RAM, ati rdeon 4800 HD אם צריך עוד משהו אני אבדוק.. בכל אופן אשמח להמלצה איזה מאוורר לקנות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם... שידרגתי את המעבד שלי מ E6400 ל Q9400 (עידכנתי ביוס כדי שיתמוך) הכל טוב ויפה עובד מעולה...אבל מה אני לא יכול לשנות את המתח למעבד בביוס...כשאני אני משנה לא משנה לאיזה מתח, אז אחרי ריסטרט שהוא עושה בביוס המתח קופץ לאופציה AUTO ויותר מזה הוא לא מראה כלום...אם אני שוב יעשה ריסטרט אז הוא שוב יראה לי אופציות למתחים אבל עאשר אני יבחר מתח מסויים והוא יעשה ריסטרט שוב זה יחזור לAUTO וללא כל אופציות... מה העניין כאן?למה לא נותן לי ביכלל לשנות? (עשיתי FACTORY DEFAULT לביוס והוצאתי והכנסתי את הבטריה) עדיין אותו עניין.... כרגע המעבד באוברקלוק הבא: FSB=425 DDR2=850 מתח זיכרונות =2.0V מתח גשר צפוני=1.45V אם צריך צילום מסך אני יעשה... מאוד מוזר לא יתכן שהלוח מגביל את האופציה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by intrex,

המפרט שלי הוא מעבד Intel Core 2 Duo e8400 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L זיכרונות G.Skill DDR2 4096MB (2048MBX2) 900MHZ 4-4-4 12 pi black כרטיס מסך nVIDIA 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIE Club3D מארז ללא ספק Lian-Li Pc-7B Plus Black Window ספק כח Hiper S625 625W קרור למעבד Thermalright HR-01 PLUS מאוורר למארז Nexus Real Silent Case Fan 120mm PWM וניסיתי לעשות לו OC ל 3.6 כמו שהסבירו לי פעם שעבד לי וכרגע הוא מראה לי בCPUZ 2400 MHZ ורק לפעמים קפיצות ל3600... הVCORE בינתיים על 1.30 השאלה עם לעלות עוד כי קודם שמתי גם על 1.4 וזה לא עבד שמתי תמונה מה CPUZ בקבצים למטה תורידו כי עם לא פשוט לא רואים טוב.. או את הכל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by efee123,

שלום, מה אתם אומרים על הקירורים הנ"ל? ה-Noctua D14 יותר טוב? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הכוונה אם לכוון שיוציא אוויר או יכניס.. תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים