אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי 6800LE ואני רוצה להחליף לו את הקירור לזלמן או משהו.... הבעיה שהקירור מחובר בברגים שחורים מפלסטיק(לא כ"כ ברגים אבל שיהיה),האם יש אפשרות להוציא את ה"ברגים" מהמאוורר מבלי לחתוך אותם??? אם אני חותך הלכה האחריות...
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום. מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי כרטיס מסך 8400GS, שהמאוורר שלו הפסיק לעבוד. בתכלס אני לא צריך שום יכולות עיבוד גרפיות במחשב, אבל טוב לי שיש לו יציאת DVI. האם אפשר לקנות מאוורר פשוט ולהחליף אותו? (מה שמעניין אותי זה גם החיבור שלו לכרטיס עצמו, אני רואה פה רק 2 גידים). המידות של המאוורר הן 5 ס"מ על 6.5 ס"מ. לא מצאתי משהו בגודל דומה, ואין לי הרבה מקום לחרוג ממנו בתוך המארז. האם משהו כזה יתאים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD 4890 . הוא עושה רעשים כשאני מריץ משחקים כבדים. הטמפרטורה שלו היא 65 זה סביר? זה צריך להדאיג אותי?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אם מישהו זוכר את משאבות הדלק הישנות (עוד בשנות השמונים), אז היה להן מן פרפר (כמו בשעומי מים) שמראה כי ישנה תזוזה של מים. רציתי להכניס מכשיר כזה למערכת שלי כדי לוודא כל השמן כי המע' עובדת. במדריך של THW, מופיע דבר כזה. מישהו יודע היכן משיגים?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי T20 של COOLERMASTER האמת ? עובד מצויין טמפרטורה מעולה אבל שהסרתי את הגוף קירור כמו תמיד כדי לנקות ראיתי שיש שבר בגוף קירור זה לא שבר ששבור לגמרי פשוט נפתח באמצע איפה שלוחצים את הגוף קירור ורואים כמו דבק באמצע משהו הזוי כאילו זה הודבק לפני במפעל , נכנסתי לגוגל וכתבתי את הבעיה וראיתי מלא שמתלוננים על התושבות של קולר מאסטר T20 הפלסטיקים האלה של התושבות נשברים ממש איכות ירודה , מעניין אם אפשר לממש את האחריות על זה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה קניתי מחשב חדש (שבוע) AMD phenom 925 ATI HD5770 Gigabye 770TA-UD3 הוא הורכב ועבר בדיקות בzigzag אני מריצה speedfan ומקבלת נתונים עבור 44C Temp1 ,43C Temp2 ,Temp3 84C ,Core 37C Temp3 מלחיץ אותי אבל ראיתי שהוא קבוע, לא משתנה בכלל. מה מציין כל טמפרטורה, יש תוכנה או משהו שאני יכולה להריץ שיאפשר לדעת מה זה מה? חוץ מזה, איזה טמפרטורה צריכה להדליק לי נורה אדומה לגבי כל אחד מהרכיבים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים. הייתי מעוניין לדעת מיהו היבואן הרשמי של יצרנית פתרונות הקירור (האוסטרית, אם אני זוכר נכון) Noctua. אני חושב שאלו FoxPc.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש צורך לשייף את האייאקס 478 ? האם ההבדלים בהיטסינק הנ"ל (בלבד) יהיו משמעותיים? זה קצת דחוף לי כי אני עומד פה עם מעבד ביד
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מעוניין לדעת עוד על כרטיסי המסך החדשים - 8600 הבינוניים: 1. OC 2. השוואות במשחקים, 3DMARK.... יש מישהו שמכיר אתר טוב ???
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם וקודם כל תודה מראש אני רוצה לצ'אפר את המארז בעוד מאווררים ולהעיץ את המחשב למקסימום היכולת הבטוחה שלו.... הבנתי שזה ניקרא מודינג ? אני רוצה ת'אמת בעיקר את הכרטיס מסך להעיץ למקסימום האפשרי בלי לשרוף אותו... המפרט הוא כזה : AMD Athlon XP 1700+ 1.47 GHz זיכרון די בטוח שDDR 256 כרטיס מסך GF2 MX400 של ASUS איך אני יודע כמה זיכרון ? כתוב על הקופסא (כן אני שומר אותה כבר שנתיים) 32 מגה אבל בproperties כתוב 64... בעיקרון אני רוצה לגרום לו ולמחשב לעבוד יותר מהר... יש לי מלא מאווררים של ספקים... איך אני תוקע אותם ומה אני צריך לעשות לפני זה מבחינת תוכנה\חומרה ? כל עזרה תיתקבל בברכה כי אני, מה לעשות... עדיין(מקווה ללמוד ולהיתפתח) לא ספץ בדברים האלא... וכפי שאמרתי, …
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי את המשחה שמתי אותה ושהפעלתי את המכשיר בגלל החום זה אפילו לא נדלק. זכרתי שפעם ראיתי באיזה סירטון שהמשחה הזאת היא בכלל בצבע כסף, אז חזרתי למשחה הקודמת שלי, וזה עבד מוזר מאוד, קניתי את זה ב Ebay ולא נראה לי שהוא זייף את זה למרות שזה היה זול.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהמאווררי סטוק של אינטל דואל קור (נכון שזה מזוויע לכתוב את זה ככה בעברית? ) באים עם משחה שמרוחה עליהם בצורה מוזרה, כלומר זה לא מכסה את כל שטח הפנים של הקירור שבא במגע עם המעבד, כנראה שמישהו באינטל חשב להיות יצירתי משהו אבל יש 2 פסים בצדדים ובאמצע יש איזה מעויין או דלתון או צורה לא מוגדרת כזאת ובין האמצע לפסים בצדדים יש רווח. * האם צריך למרוח את המשחה על כל שטח הפנים או פשוט לשים את זה כמו שזה בא על המעבד? * מהי האיכות של המשחה הזאת? אם אני אוריד אותה ואשים OCZ Freeze Extreme Thermal במקום, בכמה מעלות זה יכול להוריד לי את הטמפ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ובכן, לפני כ-7 חודשים רכשתי k8n MSI neo2 nforce3 לוח אם ומעבד Amd64-3000 עכשיו המעבד שלי רץ על מהירות: 1-AMD Athlon 64 Processor 3000+, 1808MHz (0% Load) 1808? זה ניראה לי איטי מדי, אתם חושבים שאני צריך לעשות לזה overclock ל 2000? ואם כן, אני יוכל לקבל מדריך? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
נכבה לי המסך לאיזה דקה ואז עלה על הרזולוציה הכי נמוכה וראיתי כל המסך נקודות ועשיתי ריסט לא עבד אין לי כאילו את הדרייבר לא מופיע לי התקנתי וזה כאילו לא התקין חייב עזרה לא זז לי הדברים במחשב אני רואה לאט ויש לי פול נקודות ..... תודה מראש ואל תתעצבנו על הכותרת זה מהלחץ .....
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אהלן חברייייים רק רציתי להראות לך את המחשב שלי בפנים ושתגידו לי אם זה טוב מה שעשיתי ועם זה מספיק הנה הפנים של המחשב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי צינורות נחושת בבית שהבאתי במטרה שאולי אני אוכל לעשות איתם משהו לגבי קירור. יש לכם רעיונות מה אני עושה איתם ?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המעבד שלי על 2250 מגה הרץ במקום הוא 2000 זה 12 אחוז אוברקלוק.. וכשאני מריץ איתו בדיקה ב 3Dmark05 אני מקבל ציון יותר נמוך מאשר כשהוא לא באובר קלוק.. ד"א הזיכרון גם מומהר ל 450 מגה הרץ (400 אורגינל)
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
או קי יש לי לוח asus-p4sgx-mx וביוס asus-p4sgx-mx acpi vios reveision 1005 עכשיו יש לי שאלה... יש שם נעילה ל agp ו pci? ויש שם מקום לשנות יחס מעבד זכרונות? חיפשתי לא מצאתי....
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ולוח... עכשיו אני לא יודע מה צריך לעשות לפני שמורחים ואיך בדיוק מורחים (את המשחה הטרמית) אשמח אם תסבירו לי הכל בפרטים. תודה רבה ולילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של דל עם כרטיס מסך Geforce GT-8600M שממש מתחמם (מגיע ליותר מ70C במנוחה). מעבר לזה שאני רוצה לשים משחה תרמית מחדש אני רוצה לעשות underclocking לכרטיס מסך. אני משתמש במחשב אך ורק לאופיס אינטרנט וגג סרטים, בלי שום משחקים כלשהם, כך שאין לי באמת צורך שהכרטיס יעבוד ב"כל הכוח". הבנתי ש underclocking יכול לעזור לכך שהכרטיס יתחמם פחות. השאלה איך אני עושה את זה ומה אני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athon 64X2 4800 לא עשיתי OC ולא כלום (קירור סטוק) כל הצלעות קירור נקיות אין טיפת אבק.. 59מעלות חום במנוחה... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני הולך לשים אותו עם nanoterm blue על 1700 והולך להביא OC רצחני שווה לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 מחשבים, P1 233 MHZ ו PENTIUM 2 266 MHZ לשניהם אין אופציה של העלאת FSB או משהו בסגנון, אפילו לא ג'ימפור עד כמה שידוע לי.... אני רוצה לקחת אותם כפרוייקט OC, ולמצות להם ת'צורה ... אם אין לי שום אופציה בביוס להמהיר, איך אני עושה זאת??? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
בשביל להחליף אותו ב zm80c-hp של זלמן??
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מחפש לוח תומך קונרו טוב ל oc עם sata 2 בסביבות 1000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-