אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ולילה טוב יש לי כרטיס מסך 4870 עם קירור של twin turbo אבל הבעיה היא שאין לי שליטה עליו דרך הדרייבר של ati רק דרך riva-tuner... יש משהו שאפשר לעשות בנוגע לזה....? ועוד משהו ב riva-tuner המאוורר על אוטמטי אבל הוא עובד ללא מאמץ על 85 אחוז למה והכרטיס לא חם שהוא על 80 אחוז הטמפ היא 52..... למה הוא לא מוריד קצת מהירות...?ככה זה אצל כולם?כי הכרטיס יחסית רועש ואני לא רוצה להוריד מהירות ואז לשכוח להעלות כשאני משחק... תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה אגיד ומה אומר, המחשב שלי מתפקד היטב לאחרונה. קודם מאורר 120 שמת, עכשיו הארד דיסק חדש שמתנתק וחורק, ועכשיו... שמתי לב שהמאורר (קירור דיפולט מקורי שהגיע עם המעבד - E4500? אני חושב), מתחיל להסתובב ומפסיק לבד, כל כמה שניות, לא בתדירות קבועה. בדקתי בBIOS אם אין משהו שקשור לזה, וגם בדקתי אם הוא מחובר היטב, אבל אני עדיין לא מוצא את הבעיה. האם גם הוא, גומר את הקריירה שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בימים האחרונים כשאני משחק במחשב אפילו נגיד nba המחשב פתאום נכבה לי באמצע ולא הבנתי למה פתאום הסתכלתי על הטמפרטורה של הכרטיס מסך והיא הייתה על בין 90 ל110 ....עד היום לא היה לי בעיה איתו יש לו עליו מאוור של zalman נדמה לי והוא היה בטמפרטורה של 50 בערך במנוחה אחרי שראיתי את זה פתחתי את המחשב וניקיתי אבל ועכשיו הפעלתי שוב ושמתי לב שהמאוור עושה קצת רעש בהתחלה הייתי צריך להוזיז אותו כדי שיתחיל לעבוד ועכשיו הטמפרטורה היא 56 במנוחה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איך אני בודק FPS במשחקים השונים ? לדוגמא GTA4 הבוחן ביצועים מובנה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי ההמפרט הבא : לוח מסוג MSI P45 DIAMOND 4G Kingstone DDR3 1333Mhz לגבי המעבד האפשרויות שיש לי היםו הם :Q8200 או E6750 השאלות שלי היא: 1) איזה מעבד מתאים יותר ל OC 2) האם יש לכם הוראות ספציפיות לגבי הלוח הנ"ל איך לבצע OC נורמלי? 3) ללוח הנ"ל יש גופי קירור וכן תשתית לקירור מים לגשרים הצפוני והדרומי ורציתי לדעת במידה ואעשה OC האם אהיה חייב להוסיף את הקירור מים למערכת? 4) לגבי המעבד, איזה גוף קרור אתם ממליצים עבור OC לא חריג השימוש במחשב הוא בעיקר למשרד + קצת משחקים(לא רציניים) תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
היי חברים , יש לי כרגע 8800 GT ב SLI הרעש שיגע אותי והחלטתי לנסות את ה Coolermaster AquaGate Vivo שקיבל ציונים לא רעים.. פירקתי את המאווררים הרכבתי את הכל , ובדרך גם הגיעו קירורים לזכרונות הדבק עליהם לא משהו אז הם כל הזמן נופלים.. מה החשיבות שלהם? האם הם הכרחיים? תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי המפרט שלי בצד.קירור מעבד קירור סטוק,כרטיס מסך חדש (נקנה לפני יומיים).האם מומלץ לי לעשות המהרה? בעיקרון אני לא אוהב סיכונים כל כך ,לא רוצה לדפוק שום רכיב במחשב (רק עוד זה חסר לי )אבל מת לנסות המהרה מה אתם ממליצים לי? אשמח גם להגדרות שאמורות לשמור על יציבות המערכת...
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מקרר סתאם אני מחפש קירור בשביל I7 משהוא טוב מאוד אבל וכמה עולה קירור מים 800 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן! אני לפני קנייה של המעבד ורציתי לדעת לאיזה טמפרטורות אני אמור לצפות.. על המעבד הולך להיות קירור של AC פריזר 64 פרו. אני מתכנן לעשות לו OC ללא הרמת מתחים עד לגבול האפשרי .. לכמה מעלות אני אמור להגיע בזמן מנוחה ולכמה בערך בזמן מאמץ (משחקים כגון COD5 ודומיו)?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס שמצויין בכותרת, הטמפרטורה שלו בidle עומדת על 60-62 מעלות. האם זה מקובל או חם מדי? אשמח לקבל תשובה. תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי משהו אחד שם עם טמפ 81 אני לא יודע מה זה.. יכול להיות שזה הספק????
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
.קירור בשם FANSINK זה טוב לכרטיס מסך HD4870 ?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ראיתי באתר של החברה את שיטת ההשמה והם ממליצים לשים במרכז הרכיב נקודה בגודל גרגיר אורז ואז להרכיב את מפזר החום אגב סיבוב קל ימינה ושמאלה על-מנת לפזר את המשחה. הם טוענים שאין צורך בכיסוי מלא של משטח פיזור החום של המעבד שכן הפיסה שאותה הוא מקרר היא בשטח קטן במרכז הרכיב. רא קישור: http://www.arcticsilver.com/pdf/appinstruct/as5/ins_as5_singlecore_wcap.pdf לעומת זאת ראיתי במדריך באתר שיש לפזר את המשחה עם כרטיס פלסטי על כל שטח הרכיב וכן גם להוסיף משחה בצד של מפזר החום עצמו. מה ממליצים חכמי הפורום המנוסים?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, אתמול רציתי לנקות את הקירור של המעבד ואת המשחה הטרמית מהמחשב P4 שיש לי בבית. עכשיו פירקתי את הקירור בזהירות, ואז ניקיתי ומרחתי משחה חדשה והחזרתי את המעבד לתושבת, לאחר מכן אני נסיתי במשך שעתיים להכניס את הקירור לחורים שבו המקלות האלה צריכים להיכנס, ולא הצלחתי וכמעט שברתי שם חתיכות פלסטיק שאמורות לתפוס אחרי שהן נכנסות לחורים. עכשיו מה שמוזר לי זה שעשיתי את זה כבר כאשר החלפתי את הקירור סטוק ל AC FREEZER 7PRO והכל הלך חלק ועבד יופי. וניסיתי לחבר את הקירור סטוק בחזרה ובהתחלה נראה שהוא נכנס בקלות ואז גיליתי שכל הפלסטיקים שלו נשברו. אז אני עם ה AC ממש נזהר שלא יישבר כלום, מה אני אמור לעשות? הוא לא מוכן להיכנס לחורים שם וזה ממש מעצבן.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.nordichardware.com/Reviews/?skrivelse=556
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון OC עם הכרטיס הנ"ל ? לא מצליח לעבור את 652 לליבה ו 2100 לזיכרונות זה סביר ? Q6600@3.4ghz לוח GA-G33M-S2 זכרונות G skill Pi 4GB תודה יום מעולה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי יש לי 4 סלטים ועלייהם מורכבים 4 סטיקים של 2 ג'יגה לאחד. והם מסדרת OCZ RPR 1150 איזה קירור לזכרונות של OCZ יכול להתאים פה ? האם יש משהו כזה בארץ? http://www.maximumpc.com/files/u69/OCZ_XTC_2.png ואיזה קירור בכלל מתאים לזכרונות האלה ? (הXTC לא מתאים)
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הורדתי coretemp ושמתי לב שהמכפלה המופיעה היא 6, ומהירות המעבד הייתה 1.6 ghz. נכנסתי ל - BIOS Setup וגיליתי שבאמת המכפללה הייתה 6. שיניתי אותה ל - 9ץ השאלה שלי אם המכפלה הזאת היא מכפלת ברירת המחדל המוגדרת למעבד הנ"ל? ולמה לאחר ששיניתי אותה בחזרה ל - 9 coretemp עדיין מציג אותה כ - 6? שאלה נוספת היא האם הפונקציה cpu temprature warning אמורה להיות פעילה או לא?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארז למחשב שיהיה FANLESS (ואם אפשר שיהיה מוקשח ככל האפשר) יש לי לוח MICRO ATX בעיקרון על הלוח מחוברים שני כרטיסי על אפיקי ה PCI תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה ניתן לעשות בעניין האם אפשר להשיג מאורר לדגם זה הוא של poin of view הוא כנראה מתחמם וגורם לניתוקים במהלך המחשקים
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני משהו כמו שבוע מחשב נייד חדש, ראשון שלי, ורציתי לדעת האם הטמפרטורות תקינות למנוחה: (speedfan) כרטיס מסך: 54 הרדיסק: 48! temp1: אין לי מושג מה זה אבל 38 אולי הצ'יפסט מעבד 44 תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מידע על GTL REF, את כל מה שאפשר בנושא. אם אפשר בשפה עברית או רוסית. תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני צריך שמשהו ימליץ לי על מאוורר למעבד Intel סוקט 775 עד 200-230 ש"ח אם אפשר פחות אז סבבה, שיהיה שקט. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי .. היום חיברתי למחשב החדש שלי מאוורר מהמחשב הישן והמאוורר מקרר די טוב וחזק אבל זה מתבטא גם ברעש, והוא מאוד רועש יחסית לשאר המאוררים שיש כרגע יש אפשרות להפחית את המהירות (את ההספק חשמל) שמגיע למאורר וככה הוא פחות יקרר אבל לפחות יהיה פחות רועש.. הורדתי את התוכנה SpeedFan ויש שם שליטה באחוזים של המהירות נגיד אבל זה לא ממש עוזר כי ניסיתי על כולם שם להוריד ל 0% וזה לא משתנה נגיד.. יש אפשרות אחרת? או שאני לא יודע להשתמש ב SPEEDFAN ותסבירו לי ועוד שאלה.. מה ההבדל בחיבורי מאווררים שיש כזה לחבר לחיבור עם 4 פינים שזה נקרא אני חושב זכר ונקבה שזה גדול כזה ויש כזה עם 3 פינים קטנים שמתחבר ללוח אם.. תודה =]]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-