אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
משהו יכול להגיד לי אם הקירור המקורי שמגיע עם ה-(AMD64 3000 (Box טוב או לא גם בשביל OC ממש קטן או רק בשביל לשמור על טמפ' נורמליות?? למשהו יש ביקורת עליו או לפחות כתבה??
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
המחשב שלי ממש מיאש אותי וזה לא נראה כאילו אני אקבל מחשב חדש בקרוב, אז חשבתי שאולי אני יעשה לו oc, הלוח אם שלי הוא: MSI-MS6163 pro מכפלה אני לא יכול להעלות, והבאס שלי נעול, רציתי לדעת אם תוכלו להגיד לי איך להעלות את הבאס או משהו, יבורך כל מי שיעזור לי :[
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כל כמה זמן שמים גריז על הליבה? איזה גריז הכי מומלץ? כמה ליבות יש בכלל ואיפה?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני כבר מזמן מנסה להגיע לoc מכובד למעבד,ולא הכי מצליח יש לי xp-1700 סטפינג KIUHB מעבד 1.6 וולט. קניתי גם לא מזמן ספק חדש של אנרמקס במיוחד לoc והתוצאה שאני מגיע היא 2250 לכול היותר, ואני רואה שזה יחסית קצת כי ראיתי בכול מיני מקומות כולל כאן בdata base של האתר שאנשים הגיעו ליותר ויש להם חלקים דומים לשלי או כמו שלי. אז אני לא יודע מה מגביל אותי כאן החלפתי כבר הכול על מנת שיתאים לoc יותר גבוה. מה לדעתכם הסיבה שאני לא מצליח להגיע לתוצאות יותר גבוהות?
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
איך הסטפינג PQXFA של בארטון 2500+ מבחינת OC, ופליטת חום?
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה אפשרות הזאת עושה ועם היא מעלה או מורידה את הביצועים....?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה חודשים רכשתי לעצמי מעבד AMD xp 2500+ Barton כחלק ממערכת מחשב חדשה.. הסטפינג של המעבד שלי הוא AQYFA 0340 SPMW ... כשקניתי אותו קראתי כאן בהרבה תארדים שמעבדים שהשבוע ה-40 של 2003 יהיו נעולים.. די התבאסתי מזה אז אפילו לא ניסיתי לבדוק אם המעבד שלי נעול או לא :-\... היה לי קצת משעמם עכשיו אז סתם שוטטתי לי בביוס ורציתי לראות מה קורה כשאני משנה את המכפלה ל-12... שיניתי הפעלתי את המחשב והפלא ופלא !! בפוסט המחשב מציג לי 2003MHZ~ !! בניגוד ל-1830 שאמור להיות לי... בדקתי את זה עם התוכנה WCPUID וגם שם התוכנה הראתה לי שהמכפלה היא 12, באס 167, תדר 2004!! הוכחה : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/mahpela%2012.jpg עכשיו אני אהיה הרבה הרבה פחות מוגבל באובר קלו…
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בדקתי ב AIDA32 ואחרי בדיקה זה נראה כך: לוח 26-28 מעלות צלסיוס. מעבד במנוחה 32-37 מעלות צלסיוס. מעבד מאמץ 41-42 מעלות צלסיוס. יש לומר שאני משתמש בוולקנו 9 ובמשחה על בסיס סיליקון שמגיעה יחד עם הוולקנו. האם הטמפ' טובה???
-
- 5 תגובות
- 447 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 2500+ XP לוח אם: Gigabyte GA-7N400-L צ'יפסט: nVIDIA nForce2 Ultra 400 זיכרון: GeIL 256 X 2 טמפ' במצב רגיל: 52C טמפ' במצב פעיל: 55C * הדברים האחרים שרציתי להגיד עליהם: כרטיס רשת: Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC כרטיס רשת (2): 3Com EtherLink XL 10/100 PCI TX NIC - 3C905B-TX ספק כח: אנא ערף עכבר: Microsoft (רגיל, האופטי נדפק) הדברים שאני צריך כמו ששמתם לב, זאת לא טמפ' נורמלית למעבד כזה. אני יודע שכתבתי בעבר, אבל עזבתי את זה ועכשיו אני כותב שוב. יש לי רק מאוורר למעבד ומאוורר לספק כח. אני צריך מאווררים למארז וכו' והסבר איך אני אשים אותם. עכבר - אני צריך עכבר טוב (שלא יתקע) שיעבוד טוב למשחקים כמו CS ומשחקים שצריך להזיז את העכבר הר…
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
טוב אז אני מנסה לעדכן את הביוס שלי דרך התוכנה flash menu של abit , לחצתי על one click live update ובאמצע העדכון התוכנה שלחה לי את ההודעה הזו : http://members.lycos.co.uk/csboy4ever/bios-fail.jpg מה הבעיה פה ? ואיך בכל זאת אני יכול לעדכן את הביוס ?
-
- 5 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
אהלן. יש לי Volcano 7+ שמעמיד את ה1800+ שלי על 36 מעלות במנוחה במצב סטוק ו42 מעלות ++ במצב אוברקלוק 1.77 מתח. (מנוחה) האם הטמפ האלה טובות? האם יש טעפ להחליף ל: Volcano 12 Extreme מהזגזגנים? ALX-800 עם מאוורר 70 ממ של וולקנו עליו? או משהו אחר ב150 שקל ככה...?? זה אחד.. דבר שני זה הNB COOLING בלוח איפוקס 8RDA+, מספיק הסינק המקורי עם מאוורר 40MM 6K RPM עליו ? כי חשבתי לקנות את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2022 או כל משהו טוב אחר אני לא מבין כל כך בעסק הזה כי אני בכלל לא מבין מה החשיבות של הקירור הזה, בחיים זה לא הגביל אותי אז אם זה לא יועיל או יועיל רק טיפה אני לא מוציא שקל על זה.. פשוט בזמן האחרון המעבד עובד פחות טוב שהוא חם,…
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
1. קירור של אביט, החתיכת מתכת עם המאוורר 2. קירור של איפוקס, בעל שטח פנים קטן יותר, אך סינק גדול יותר ומאוורר 6K rpm עליו. המטרה: עמידה בטמפ' בריאה במתח 1.8 לצ'יפסט. הלוח: EPoX 8RDA+ 2.1 .
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לפני חודש , התכוונתי כבר להזמין מחו'ל את ה Mushkin Level II PC3500 , שמבוססים על ה BH5 המהוללים . בגלל בעיות עם חברים , שהיו אמורים להביא את הזיכרונות והכרטיס מסך החדשים שלי מארה"ב , ההזמנה התעקבה , והייצור של שבבי ה BH5 הופסק . התגובה המיידית של השוק הייתה היחטפות של כל הזיכרונות מבוססי ה BH5 בכלל , וה Mushkin Level II בפרט ( למרות שאפשר עדיין להשיג PC2700 .. ) . אומנם עדיין ניתן להשיג את ה Level II Based on the BH5 , אבל המחירים שלהם ממש מטורפים ( 350$ לסטיק של 512 PC3500 , או 550$ לשניים ) . עכשיו , ישנה גירסה נוספת של ה Level II , שנקראת ה 2-2-2 Special , והיא מבוססת על שבבי ה BH6 . אני אפילו לא מציין שאני מתכנן OC רציני , זה די ברור .. ההתלבטות שלי היא אם לקנות את…
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת מנסיון של אנשים על המאוורר הנ"ל. איך הוא בהשוואה לוולקנו 11 ול- CoolMaster Aero 7 ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה יותר טוב לP4 Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 או המאוורר ברגיל שקיבלתי אם המעבד כרגע אני עומד על 44 מעלות במנוחה ו54 במאמץ תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רב! בזמן האחרון הטמפרטורה הממוצעת של המערכת שלי עלתה(היא באובר קלוק) ואני לא כל כך אוהב את זה שהמעבד שלי חוצה את ה40 מעלות, אז חשבתי אולי להחליף את המאוורר שמכניס אוויר(120MM ג'נרי) למשהו יותר איכותי עם פאנל שליטה או משהו כזה שיתן לי לקרר את המחשב ביתר יעילות. מה אתם מציעים? ראיתי את זה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1698336322.htm איך הוא? הוא עם פאנל לשליטה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לחבר שלי יש Asus P4PE Intel 2.533Ghz עכשיו במשך תקופה ארוכה כל פעם שהוא מפעיל ישום כבד ה-PC-Speaker מתחיל לצפצף לפי החוברת של ASUS זה מראה על בעית התחממות היה לו היטסינק של evercool שהוא קיבל מ-KSP (כמובן שהם לא נותנים אינטל מקורי) החלפתי לו היול לזלמן 7000 והמחשב עדיין מצפצף כשהוא התחיל לצפצף המעבד היה על 43 מעלות לפי ה-asus probe מה הולך פה?!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד שלי (Barton 2500) קצת לא הגיוניות, הטמפרטורה של המעבד על 38 במצב רגיל ובמאמץ על 41-42. המעבד בOC של 190X11 (לא ניסיתי יותר בגלל שהטמפרטורה ניראת לי קצת מזייפת), והקירור של המעבד הוא ההיט-סינק שמקורי שמקבלים עם המעבד בגירסת הBox. הטמפרטורה של המעבד נבדק בתוכנה Abit-EQ ובביוס והם יחסית דומות..
-
- 4 תגובות
- 429 צפיות
-
-
הזמנתי 2500 וולקנו 9 עכשיו קיבלתי עם הוולקנו 9 גריז טרמי. כמה אני שם אותו? ואיך? האם אני שם אותו בחלק האמצעי הכסוף? וכמה אני שם??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
טוב אז ככה . . אני מתלבט בין שני גופי קירור : 1. sp94 עם מאוורר 92 מ"מ של אנרמקס . 2. volcano 12 extreme . משהו יכול להגיד איזה מהם יותר טוב . נ.ב. : אם יש גוף קירור יותר טוב מבחינת ביצועים אז תרשמו ( פשוט אני חושב שהם הכי טובים בשוק כיום ) תודה לכולם !!
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם היתם קונים מערכת קירור מים ביצור עצמי. שכוללת הכל. 2 בלוקים צינורות משאבה רדיאטור מיכל לנוזל חיבורים ובקיצור קיט שלם. ב500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז ואני מתלבט איזה עדיף מבחינת קירור, אז מה עדיף: Antec SLK3700 או Compucase-HEC CI-6919 ?
-
- 2 תגובות
- 392 צפיות
-
-
בדקתי היום דרך התוכנה Easy Tune את הטמפרטורה של המעבד שלי ונדהמתי לגלות שהיא עומדת על 60c בלי מאמץ כלל ולאחר מאמץ קצר היא עולה ל 77c וכל זה עוד בלי שום oc ! הבעיה היא כניראה בHeatsink שהוא ג'נרי והמאוורר מסתובב ב 4678 RPM כמה זה שווה ? זה טוב או רע ? אני מתכנן לשדרג את המחשב רק בעוד כחודש ככה שעד אז אני לא יוכל להחליף את ה Heatsink כמה זה קטלני הטמפרטורות האלה ? מדובר על P IV 2000 mhz מה אתם ממליצם לעשות עד השדרוג ? לכמה מעלות אני יכול להגיע עם Heatsink עד 200 ש"ח ? ולכמה oc ? ד"א אני מתכנן לקנות כניראה R9800pro ולהוסיף עוד זיכרון 256 או 512 כמה תוספת בביצועים זה יתן לי ? על איזה שדרוג אתם ממליצים עד 2500 ש"ח ? תדוה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-