עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי את המארז Antec TX1088B AMG שיש אפשרות לשים בו 5 מאווררים: 1 של 12 ס"מ אחורי. 2 קדמיים של 8 ס"מ 2 בדלת בצד: אחד של 9.2 ס"מ ואחד של 8 ס"מ איך לפי דעתכם כדאי לפזר את המאווררים? זאת אומרת איפה לשים מאוורר שמוציא אוויר ואיפה שמכניס אוויר? לפי היצרן: - 1 x 120mm TriCool (Standard) - 1 x 80mm (Optional) front - 1 x 80mm (Optional) HDD - 1 x 92mm (Optional) CPU duct - 1 x 80mm (Optional) VGA כדי לדעת איפה בדיוק כל אחד ממוקם תודה מראש בני

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  2. ערב טוב. ברשותי לוח אם GA-P35-DS3L גוף קירור ‏Mugen (INFINITY)‎ ‏‏ Scythe‎ וזכרונות OCZ עם גוף קירור עליהם הבעיה היא שעד היום היו לי זיכרונות ללא גוף קירור ככה שעוד בטיפה לחץ הזיכרון היה נכנס לסלוט שלא מבלי שהמאוורר של הגוף קירור של המעבד יפריע לו. זה ניראה כרגע כך (שימו לב שזה צמוד אליו ממש, אין מצב לדחוף לשם את הזיכרון, המילימטר הזה מפריע לו): כל שאר המארז ניראה כך: .. . . הסידור של המאווררים הוא כך: מאוורר 12 מ"מ ברצפת המארז הוא דוחף אויר פנימה מאוורר 12 מ"מ השחור שנמצא בקדמת המארז דוחף אויר פנימה מאוורר 80 מ"מ שנמצא צמוד למאוורר השחור שהוא גם דוחף אויר פנימה מאוורר 12 מ"מ כתום שנמצא בגב המארז מוציא אויר פנימה המאוורר של הגוף קירור דוחף אויר …

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by אלי שוקרון,

שלום, האם למישהו יש 4 מחברים לצנרת גמישה? אני מעוניין לקנות במיידי.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. Started by lol_minbet,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1577 אני רוצה לקנות בשביל לתלות בדלת של המארז, כי נכנס הרבה אבק בחלונית למישהו יש ניסיון עם המוצר?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by maor123,

אנשים יקרים שלום! רציתי לשתף אתכם במשהו שגיליתי. חשבתי הרבה מאוד זמן איך לקרר את המחשב ובו זמנית שלא יכנס אבק. קראתי את המדריך ליצירת פילטר באתר הזה (הוא ממליץ לשים מן נייר סופג, סנו-סושי על פתח כניסת האוויר) אבל הפתרון הזה חוסם את כל האוויר והמחשב מתחמם. א-ב-ל! אני מצאתי דרך טובה יותר. יש כלי מטבח שנקרא נפה. משתמשים בו כדי לנפות קמח לפני שמשתמשים בו, ואפשר לקנות אותו בהרבה מאוד חנויות של כלי בית וכלי מטבח. הנפה היא בעצם רשת, כאשר יש נפות עם רשתות צפופות יותר וצפופות פחות. גזרתי את הרשת מתוך הנפה בעלת הרשת הצפופה ביותר, והדבקתי על פתחי האוורור. המחשב קר יותר בצורה משמעותית והאבק שנלכד ברשת מעיד שהרשת אכן חוסמת אותו (צריך לנקות את האבק מהרשת פעם בשבועיים או מתי שרואים. זה …

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  6. אני שואל כי יש לי מאוורר שחלון של המארז.. ועד לפני כמה זמן לא חיברתי אותו... עכשיו כשחיברתי אותו יוצא מהמחשב פי 2 רעש... מה כדאי לעשות? זה מגיע למצב שאני לא יכול להשאיר ת'מחשב דלוק בלילה בגלל הרעש הזה

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by ghreg,

אני עים HAF 912 plus אים מישו יודע מאיפה אפשרי לרכוש פילטר נגד אבק לדלת 120 או 140 מ"מ

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. Started by x-niko,

שלום .לכולם מה אתם אומרים כדאי לשים פילטר למאוורר האחורי שמוציא אוויר . זה לא יפגע בביצועים ? ואיך שמים אותו מפנים המארז או מאחורה?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  9. היי אם אני קונה מאוורר קידמי אז אני בטח צריך גם פילטר אבק. השאלה שלי היא האם לקנות את שניהם בנפרד או מאוורר שכולל כבר פילטר אם יש? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dardanadg,

שלום אנשים, לאחרונה עשיתי פילטרים למאווררים. השתמשתי בבד הזה שמשמש לכיסוי רמקולים של מערכות סטראו. השאלה היא אם מישהו יודע אם יש שיטה יותר טוב כי הבד הזה בטוח מסנן אבק אבל הוא מפחית משמעותית את הזרימה של האוויר מבחוץ. אה, ודרך אגב מי שחושב ששמתי את הבד מהצד הפנימי של המאוורר אז לא - שמתי אותו בדיוק בין המאוור לדלת של המארז תודה.

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by Turbine,

מה הכי מומלץ?? 1) גרביון ? 2) מגבת ניר ? 3) פילטר קנוי ?

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by cganir,

שלום לכל המומחים ! למישהו יש שמץ של מושג מאיפה משיגים פילטרים למאווררים ? יש לי שניים שמכניסים אויר, ועוד שניים שמוציאים, ועוד שניים של הספק (Enermax Case + PSU). תודה

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by julbo,

היום בצהריים עבדתי על משהו עם סוג של סקוטש' ועליתי על משהו. הוא יכול לשמש אחלה של פילטר אבק. כמובן שלא מדובר על הסוג הצבאי אלה משהו אחר. הוא די נושם אבל הוא לא יתן לאבק להיכנס. ואפשר לשטוף אותו וכשהוא יתייבש הוא יהיה כמו חדש. מישהו מבין אותי או שיצאתי חומוס

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by benyben,

שלום. הנה הלינק: http://3dmark.com/3dm11/1143048 מדוע קיבלתי את הודעהת השגיאה: Your result has the following problem(s) and will not be shown for example on leaderboards::Graphics driver is not approved

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  15. שלום. סליחה על הבורות, אבל האם מישהו יכול להגיד לי מהו המתקן (מכשיר) שנמצא במחשב שלי (מחשב שרכשתי ממכר)? אציין שהמכשיר לא מחובר ללוח האם: וכפי שאפשר לראות הוא יושב מתחת לכונן ה DVD. הנה תמונה:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BeNzZy-BoY,

אני רוצה לבנות את המערכת של ה-LCD אבל התקע החיבור של ה-LCD למחשב זה אותו חיבור של המדפסת והם לא יכולים להיות מחוברים שניהם בו זמנית... השאלה שלי זה אם אפשר לפצל את החיבור במחשב של המדפסת ל-2 ככה שגם המדפסת וגם הצג יוכלו להיות מחוברים בו זמנית?? או אם יש דרך אחרת?? בתודה בנצי

17. Started by Swimmer,

סרטון דיי ישן, אבל עדיין יפה... עשו דבר דומה גם לאינטל =) נראה לי מתאים לפה(או לכללי) בכל מקרה: http://video.google.com/videoplay?docid=5393904704265757054

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by urich,

יש לי לוח של gigabyte דגם k8nf 9 יש בלוח שני פיצרים שאני לא בטוח בנוגע אליהם. תראו את התמונה. האם שימוש בטורבו עושה שינוי בכרטיס מסך וממהיר אותו (יש לי 6600gt( האם כדאי להשתמש בבוסטר. ובנוגע למהירות ה pcie אצלי זה כרגע על 100 על מה זה צריך להיות ומה אתםן ממליציפ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  19. אורח PrototypE.rev.3

פחחחחח קטע קטע , תודות לMUSHKINRULES מכאן , שגילה שכן יש מחלקים בלוח הזה , EP-KHA8+ , הגעתי ל190 מגהרץ , אבל זה היה לזמן ממש קצר , כי פחדתי לטגן את הכרטיס הקול , ומה שמוזר זה שהכרטיס הרשת הערבי של אינטל אפילו התחבר לי לאינטרנט . מפחיד לראות מספרים כמו AGP על 96 מגהרץ , וPCI על 48 מגהרץ .... מאוד מפחיד .

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. הורדתי את הגרסה החדשה של סנדרה ונוכחתי לגלות שה2800 וה3000 מוצגים כברטונים. הברטונים רצים במהירות נמוכה יותר מהT-BRED בגלל ה512 קאס. ולכן הביצועים עלו בגלל זכרון אבל ירדו בגלל מהירות. בקיצור יש לי עכשיו 3000+ מבחינת ביצועים.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. פירוט המעלות בתוכנה fanspeed מה הטמפ' של מה...

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  22. Started by ilay22,

לאיזה רכיבים שייכים TEMP 1,2,3? וה CORE זה טמפץ המעבד? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 483 צפיות
  23. Started by captaincaveman,

בצד האחורי של הכרטיס יש הרבה ברגים קטנים, משני סוגים. סוג אחד (אני מניח) מחבר את גוף הפלסטיק לכרטיס, והשני את ה-heatsink של ה-GPU. את כל הברגים מהסוג הראשון הסרתי בלי בעיה. את הברגים מהסוג השני (שהם גם קטנים יותר), אני פשוט לא מצליח לפתוח... יש למישהו טיפים?

24. Started by kobibo,

הכרטיס עם O.C ל XTPE ,טמפר' 39 מנוחה 58 מאמץ. יש לי את ה MX1 שקניתי עבור המעבד וחבל לא להשתמש בה גם עבור כרטיס המסך ( בהנחה שהיא מתאימה ). בנחה שפירוק הקירור לא מסובך ( קפיצים מנגנונים ) אודה לעזרה כיצד לפרק את הקירור לשם מריחת משחה והרכבתו מחדש,האם צריך גם למרוח מלבד הליבה גם את הזיכרונות ? ( גם המלצה כיצד לשים את המשחה :באמצע קצת או שכבה אחידה על כל הליבה ). אודה לעזרתכם. נ.ב. אם הרכבתי את המחשב מאפס אני יוכל גם להסתדר עם זה אבל תמיד טוב לשמוע המלצות והנחיות.

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  25. היי, יש לי לוח gigabyte, והמאוורר של הצ'יפסט התחיל להרעיש כמו טרקטור. החלטתי להחליף אותו בגוף קירור של זלמן בלי מאורר (ZM-NB47J). התחלתי לפרק את הגוף קירור המקורי מהלוח, הורדתי את שני הקליפסים בצדדים, אבל עדיין הוא נשאר צמוד חזק - איך מפרקים אותו ? ( יש שם דבק ?, אין לי מושג, ואני לא כל כך מבין בזה ) תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 476 צפיות

דיונים חדשים בפורומים