עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם. אחרי שעשיתי OC ל 8800 640 הגעתי לטמפ' נורמליות ע''י שינוי עוצמת מאורר דרך NVIDIA CONTOL PANEL ל85 אחוז והכל טוב יפה אבל שאני עושה REBOOT למחשב הוא לא שומר לי את זה.. לשם כך עברתי ל-RIVATUNER 2.05 והגעתי לחוצץ של שינוי עוצמת המאורר, אבל ששניתי נגיד ל100 או 90 אחוז ושמרתי אז באותו רגע זה חזר ל25 אחוז ולא התבצע שום שינוי (למרות שהוא מראה שהוא שמר על 100 אחוז למטה אבל בסקלה הוא מראה 25...מאוד מוזר) איך אני ממשיך לפה ומצליח לשנות את עוצמת המאורר ...? ? צרפתי תמונה למצב שהגעתי, תודה לעוזרים מראש. [attachment deleted by admin]

2. מה זה?! למה זה משמש?!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. חיפשתי אפשרות כזאת בביוס ואני לא מוצא יש אולי דרך אחרת או שיש מקש שפותח לי אפשרויות מתקדמות בביוס?? ואם כן אז מה?? תודה למי שיענה לי!! נ.ב הדגם של הלוח הוא ms9367e

• 2 תגובות
    • 413 צפיות
  4. Started by Armageddon1,

עשיתי OC ל HD5850 950/1225 v-1.25 בדקתי בעזרת furmark איזה רבע שעה והכל בסדר טמפ מקסימלית של 69-70 . בדקתי בעזרת OCCT וגם שם הכל תקין . במשחקים בסדר .. אבל היום נכנסתי לyoutube ניגנתי איזה סרטון וזה עשה hradware acceleration - פה התחילו הבעיות אחרי דקה בערך התחיל לצוץ ארטיפקטים וזה עשה vpu recover .. החזיר את הכרטיס ל voltage המקורי שלו של 1.09 בערך.. וזהו. מה לעשות ? לנסות ללכת אחורה בתזמוני השעון של הליבה והזיכרון ? פשוט זה מוזר שהכל היה בסדר ועבר בדיקות בצורה יפה ופתאום זה.. אשמח לעזרה בבקשה עדכון - שיניתי את הכל להגדרות בסיס . אין שינוי עדיין עושה לי vpu recover או חלונות כחולים כשאני רואה סרטון ביו טיוב על hardware acceleration

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. כשקונים חלקים בחו"ל (כמו רדיאטור ו WATERBLOCK) אז בדרך כלל קוטר המתאמים שלהם הוא סטנדרטי: 1/2 אינטש או 3/8 אינטש. את הצנרת אני רוצה לקנות פה בארץ בחנות דגים. האם הצינורות שנמכרים בחנויות דגים מתאימים לאחד מהגדלים האלו ? אני מניח שלחצי אינטש זה לא יתאים כי זה קוטר גדול אבל מה עם ה 3/8 ?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  6. דרך אגב , מה יותר יפה : 1. :lsvader: 2. :itschy: 3. :ylsuper: 4. דרך אגב....ב-1 , הם משנים את המהלכים כל כמה זמן או שהם פשוט עושים אותו דבר ?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  7. מצאתי את הגרסאות האלו בינתיים , האם יש עוד סטפינגים? מי מהם הכי מוצלח ל OC ? מישהו הצליח איתם ? AQXEA 0323TPDW וקיים גם אותו אחד עם AQXDA (שמים לב להבדל בין ה E ל D, שכנראה מציין סדרה חדשה יותר מה D)

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by ofirrjd,

היי, טוב, אז ככה, לפני שאני מוציא אלפי שקלים על מערכת חדשה, החלטתי לנסות למצות את המערכת הקיימת (מפרט בצד). כהתחלה, החלטתי לבצע OC למעבד. המטרה שלי היא סביב ה 3.4 (ראיתי כאן באתר שהרבה הצליחו להגיע לזה עם מערכת פחות או יותר כמו שלי) לכן המהרתי את הבאס ל 230 מה שאמור לתת תוספת של 15% למעבד, בחישוב פשוט 3000*15%=3450. את מהירות ה RAM השארתי על 400MHz = DRAM FREQ. התוצאה, באיתחול אני מקבל את המסך של safe mode של ווינדוס שאומר ששיניתי משהו בחומרה (מה אתה אומר...). אני בוחר הפעלה ב normal mode אך ווינדוס מסרב לעלות, פשוט מרסט את עצמו. חום המעבד מצביע על 47 מעלות שזה בסדר גמור, שנים עבדתי עם חום כזה עד שהבנתי שהטכנאי שהרכיב לי את המערכת נתן 0.1V offset תוספת, למה? לא יודע. ברגע…

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  9. Started by snudler6,

התחלתי להמהיר את הכרטיס gt220 של אחי, באמצעות msi afterburner. העניין הוא, שהתכנה מגבילה את ההמהרה של מהירות הזכרון, נמוך בהרבה ממה שראיתי שאנשים מצליחים להגיע אליו (עד 875MHz). הכרטיס: Gainward GeForce GT220 1024MB מנתוני התחלה של core @ 635 | memory @ 405 הגעתי עד עכשיו לתוצאה יציבה של core @ 770 | memory @ 530 בטמפרטורה יציבה של 58 מעלות במאמץ מלא. שאר המפרט: CPU: inetl e2160 @ 3.06 Cooling: Cooler Master Hyper 103 MB: Gigabyte GA-G41MT-D3 RAM: 2 * 4 GB HDD: Toshiba DT01ACA100 1TB SSD: SanDisk z400s 128GB PSU: Antec VP550P Case: mATX custom הבעיה היא שוב, התכנה msi afterburner לא נותנת לי להמשיך …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by drordror,

שלום, איזה אמצעי יתן לי להחליש את מהירות סיבוב המאוורר ובכך להשקיט אותו. האם ב-5V המאוורר יעבוד בחצי מהירות. האם ב-FAN MATE1 ניתן לרדת מ-5V. כמו כן, ברשותי מארז hec 6a19. האם ניתן להתקין יותר משני מאווררים? תודה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by idan1111111,

קניתי לפני שבוע את הכרטיס GTX570 ועכשיו בשיא לי הכרטיס מסך מגיע לי ל 70 מעלות זה בסדר או שזה לא טוב? ושאני גולש רגיל ולא מאמץ אותו הוא על 47-50

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  12. זה המפרט שאני קונה: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata - 2 Years Warranty מארזים CoolerMaster CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2243BW 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen מחיר 5815 ¤ אשמח בשארית שנשארה לי בתקציב (200 ש"ח לערך) שתמלי…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by benor,

יש לי +Volcano 7 והמאורר שלו דיי מעצבן. על MED ומעלה.... האם יש דרך להחליף אותו ועל איזה מאורר אתם ממליצים לי? (אני לא רוצה לקנות היטסינק חדש) שיהיה שקט וטוב, תודה. אני חושב שאני אהיה מוכן, להשקיע בזה עד 80 ש"ח תודה. עריכה: יש לי AMD 2500.. והוא כרגע על 50 מעלות, אז אני לא מרוצה כ"כ Compucase CI- 6A19

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by IxSrPpTUq,

היי... מה נשמע? אצלי דיי בסדר חוץ מדבר קטן שמשגע אותי, אני ב-CPU-Z מסתכל על המתחים של המעבד, הם כל הזמן זזים: 1.411 1.425 זה משתנה פעם בשש שניות בערך... טיפה פחות... בערך... זה נחשב יציב? אני עם ספק HEC 580W ACE שלפי ביקורות שראיתי, ה-480W שלו יותר יציב מהנויזטייקר של 480W ... והוא גם מה שנכנס לי בתקציב למערכת עם תכנון SLI =P אבל קיצר - זה בסדר ?

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  15. הצריכה של המאוררים שלי היא 0.12 ואלה הנוסחאות לפי המדריך I = 0.58AMP AMP = 0.12 I = 0.07 R = (12-7)/I = 71.42 I^2*R=W 0.0049*71.42 = 0.34 אני ממש לא הבנתי לפיהן ... איזה נגד אני צריך ? תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי ה ASUS 8800GS TOP. התקנתי את תוכנת ה Smart Doctor של ASUS- תוכנת הניטור שלהם. התוכנה מראה תמיד שהטמפ' של הכרטיס היא 54 מעלות- מה שכמובן לא יתכן (גם אחרי משחקים וכו'). גם תוכנות אחרות אינן מנטרות את הטמפ'. האם יכול להיות שלכרטיס הזה אין חיישן?!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by Farmalot,

לא הולך לי. אני מנסה לעלות מעל 237 ולא הולך! הספצפיקציות שלי: FSB 237, +0.3v Mem 533(266), +0.0v CPU 3562 (237X15), 1.5v אם אני מעלה ל: FSB 237, +0.3v Mem 533(266), +0.0v CPU 3750 (250X15), 1.55v הוא לא עושה פוסט. הטמפרטורות בסדר (~35, קירור מים), רק הצ'יפסט חמים קצת יותר (קירור אוויר). את כל הפיטש'רים הנחמדים(EIST וכו') בביוס הורדתי. מה לעשות? להעלות עוד מתח ל CPU? לקרר יותר תצ'יפסט?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by itaymalk,

שלום לכולם, שמעו אני בעיקרון מבין בחומרה ובמחשבים והכל וכם פתחתי את המארז והכל אבל בואו אני יספר לכם מה קרה. קיצר , יש לי מחשב ממש קטן אני חושב שאף פעם לא ראיתם כזה שהוא כאילו למטה מתחתיי ומתחת לשולחן וזה והיום בטעות הפילו אותו שלא הייתי פה אמרו לי לא נפילה רצינית. פתאום התחילו רעשים במחשב אחרי זה אמרתי אולי משהו נשבר, פתחתי בפנים ניערתי ובדקתי וכלום לא נשבר אפילו ניקיתי את המאוורר (המחשב לא חדש) בעל מאוורר אחד. בקיצור פתחתי וניקיתי ראיתי שעזר טיפה אבל עדיין פעם עושה חלש ופעם חזק כמו טרקטור .. אז שמעו אני בדקתי ולא מצאתי משהו שנשבר וכמו שאמרתי אני מבין בזה והכל .. אז אם למישהו קרה תגידו לי רק כדי שאני לא יפרק סתם חלק פנימי גם, כי זה משגע הרעשש הזה !!! תודה מראש לכל העוז…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by eranmor,

זה רעיון שעלה לי רק עכשיו ורציתי לדעת מה אתם חושבים ולקבל עצות אם יש לכם יש לי כמה ספקים ישנים שלא בשימוש יש איזה אפשרות לחבר ספק של 200W לספק 300W ולהפעיל אותם בצורה נורמלית???

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by Madboy,

יש לי 256mb samsung pc2100 @ 378mhz תיזמונים - 2.5-3-3-7 טמפ' : idle - 30 full load - 38-39 האם הטמפ' האלה טובות או שצריך לדאוג לheat spreaders או משהו? המדידה נעשתה באמצעות hardcano2 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. {מפרט בצד} אני מעוניין להפעיל את הזכרון ב-CL2.0 ביחד עם 1T, אפשרי או שהזכרון יקרוס? על המערכת כרגע אין אוברקלוק, לא לכרטיס מסך לא למעבד לא לזכרון ולא לכלום. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by the godfather,

שלום אני צריך קירור הכי שקט שאפשר אבל לא מים למארז 2 מאוררים ולמעבד ביצועים לא חשובים זה מחשב של ילדה קטנה עם פניטיום 4 1.6 סקוקט 478 העיקר הכי שקטים שאפשר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  23. Started by matteo,

משחה חדשה מבית זלמן העונה לשם ZM-STG1 יצאה משחה ניראת מאוד מבטיחה , השוני הבולט בין המחשה הזה לבין המתחרות הוא האופן בו אתם מורחים את המשחה, אישית הוא נראה מאוד פשוט וטוב. המשחה עקפה בבנצ'ים את ארקטיק סילור 5 בכ 2 מעלות(נחשב המון) http://www.obengware.com/uji/zalmanzm-stg1.htm

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  24. שלום לכולם רציתי לדעת בערך מה רמת הרעש של המאורר המקורי של AMD. אני יודע מנסיון עם ה805 שהמאורר של אינטל קצת מרעיש.. אני מאוד רוצה מחשב שקט אבל כבר אין לי תקציב למאורר תודה רבה קובי. המארז הוא 6A21.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by Matrix-Hacker,

ערב טוב רציתי לשאול על המוצר הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1638815037.htm יש למישהו את המוצר הזה ? הוא מקרר טוב ? הוא בא עם ההיסטינק כמו שיש בתמונה או שצריך לקנות אותו בנפרד ? הוא עזור בעניין השקט ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.