אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם יש מצב שבגלל שחם לו הוא עשה ריסט?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מכיוון שהAMD שלי מאוד מתחמם רציתי לשים משחה חדשה אבל אבא שלי הציע שהוא יכול להביע לי פד טרמי המשמש לקירור אחת מהמערכות שלהם (חברת טריון מישהו מכיר?) אז שאלתי אותו אם הוא נמס אז הוא אמר לי בוודאות שלא אז כדי לנסות או לא?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד+ ATHLON 64 3200 סוקט AM2 ושקניתי אותו קיבלתי על ההיטסינק שלו מין חומר כזה כמו פד טרמי שמודבק עליו והוא עד עכשיו על המעבד שלי והטמפ תקינה 35 מעולת. בחורף הטמפ של המעבד 24 מעלות קבוע ובקיץ עד 35 מעלות לא יותר. עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לי לפרק את ההיטסינק ולנקות אותו ועל הדרך להוריד את הפד טרמי שקיבלתי עם המעבד ולימרוח מישחה טרמית של THERMALTAKE יש לי משחה טרמית של THERMATAKE ואני לא יודע אם היא יותר טובה מהפד טרמי "המקורי" המחשב יחסית חדש 7 חודש אצלי. ויש לי ידע רב במחשבים ואני הרכבתי את המושב הזה..
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ראיתי סרטון של AMD, והם ממליצים להשתמש בפד-טרמי, למרות שמספר אנשים אמרו שמשחה טרמית הרבה יותר יעילה. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אנ רוצה לקנות פדים טרמים ,כאלה שאפשר לשים על זכרונות למשל בכרטיס מסך.. בחנויות אלקטרוניקה מוכרים?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה פד תרמי בסביבות ה2*2 ס"מ לא משנה לי אם זה מוליך או לא אני מעוניין לרכוש מכיוון שאני רוצה להרכיב גוף קירור על הגשר הדרומי המסכן שלי הוא מתחמם חחח
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מפחד לעשות למעבד שלי אוברקלוק כי אני לא כל כך יודע איך לעשות OC ולהגיע לרמה גבוהה כי שאני מגיע ל 3.2 המחשב מתחיל לקרטע והייתי שמח עם הייתם יכולים להביא לי מדריך טוב ודי חדיש למעבד פרסקוט 630 775 ואם ברצונכם לדעת את המפרט המלא שלי תלחצו במפרט מחשב
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
שלום. לפני יומים עשיתי O.C די רציני כנראה שיותר מדי,העלתי את הFSB שלי מ100MHZ ל 120MHZ השתמשתי בקירור אוויר הוספתי 2 מאווריםן קטנים של 40מילמטר, המעבד הגיע לטמפרטורות גבוההות מאוד הוא הגיע לי פעם ראשונה ל 58-59 C כאשר ראיתי את זה כיביתי את המחשב, חזרתי לביוס ושיניתי בחזרה את ההגדרות ל 100MHZ כאשר ניסיתי להכנס לWINDOWS כאשר זה בדרך כלל לוקח לי בסביבות דקה לטעון את כל השולחן העבודה זה לקח לי בסביבות ה 5 דקות ובנוסת המאוור של המעבד עשה רעשים אדירים בעת הטעינה של שולחן העבודה, אני די חדש בתחום אבל מעכשיו אני מתכוון לשפר את הקירור שלי, אבל לפני כן אני ממש פוחד שמשהו ניפגם במעבד ברגעים אילו אין לי רעשים במעבד או כל דבר אחר אבל הטמפרטורות שלו גבוהות מדי הוא בדרך כלל במאמץ על 50-…
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם למע' הבאה יש יכולות OC מדובר ב-E4400 לוח MSI MS-7255 V2.0 עוד מידע דרוש ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש ברשותי SAPPHIRE HD7970 3GB DUAL-X הבנתי שיש לו יכולות OC טובות. לאיזה כרטיס אוכל להגיע בביצועים במידה ואעשה OC?
-
- 14 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך של Axle GTS 250 1gb , איך אני יודע אם בכלל שווה לי להתחיל להתעסק עם OC ? האם הכרטיס יכול להשרף ? בדיקה עושים ב 3D mark נכון? לכמה אחוז שיפור לשאוף? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת לכמה OC אפשר להגיע עם המעבדים הנ"ל עם קירור איכותי (אבל במצב הרגיל שלו, לא המרעיש) כמו toniq tower ? אני מדבר על הדגמים E8400, Q6600, Q9300, Q9450. אם אפשר לתת התייחסות גם ל OC רגיל וגם למקסימום.
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן עם מפרט כלהלן. אני יודע שלוח האם הוא יחסית Low-end, אבל בהתחשב במעבד ובקירור, לכמה אחוז המהרה אפשר לצפות ? תודה. CPU: Pentium D 805 SmithField 2.66 MHz CPU Cooling: Arctic Cooling Freezer 7 Pro MoBo: MSI MS-7173 RAM: Ceon 2x512MB DR2 667MHz Display Adapter: Nvidia GeForce 8400 GS
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב אנשים יקרים למפרט שלי בחתימה עכשיו קחו בחשבון שאין למחשב הזה 4 חודש לפי מה שאני מרגיש זה שהוא עובד פשוט מצויין . עכשיו למען האמת מסקרן אותי כמה אפשר למתוח את גבולות הביצועים שלו אז הייתי רוצה שתאמרו לי אם יש כאן פוטנציאל טוב לאובר קלוק "בריא" תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
שלום בביקור האחרון שלי בחנות האלקטרוניקה ובתיכנול של הפן בס ראיתי הרבה פוטנציומטרים בעלי 10-15 פינים??האם אתה יודעים מהם??? שאלה שניה היא יש מתגים של ON\ON שזה כמו מתג לשני מצבים עם 3 פינים שאחד משותף וראיתי גם כאלה עם 6 פינים למה הם משמשים??? בתודה דניאל נורמן
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הזמנתי מ-TMS את המפרט הזה E8500 3.16GHz Asus P5Q Gigabyte HD4870 512MB GDDR5 ThermalTake BigTyphoon VP NZXT Tempest Corsair 550VX 550Watt 500GB Seagate SATAII 32MB G.Skill 4GB (2x2GB) 800MHz CL4-4-4-12 אז ככה, ראיתי שהביגטייפון מורכב משני מאווררים, שאחד מהם מעיף את האויר לכיוון הלוח אם, האם יכולה להיווצר בעיה בהנחה שאני עושה אוברקלוק לסביבות ה-4.5GHZ ? האם תיתכן אפשרות להגיע ל-4.5GHZ במעבד עם המפרט הנ"ל? תודה לעוזרים, וכבר קניתי את המחשב, הוא מגיע מחר בבוקר, האם יש מישהו שמוכן לעזור בביצוע אוברקלוק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אהלן , זה פוסט ראשון שלי בפורום הקדמה קצרה: אני לא הכי מעודכן ב OC גם מכיוון שאין לי מחשב מתאים ( ה OC הראשון והאחרון שלי הוא על הפנטיום 200 שלי הישן מחלוצי ה OC ). כרגע אני עובד עם לפטופ פנטיום 3 1000 שמספיק רק לגלישה ועבודות לא למשחקים לצערי, כאמור רוצה אני לרכוש מחשב חדש , אך ההתלבטויות הם רבות האם לקחת מפרט מיוחד ל OC בסיסי הכולל XP1700 וכדומה או ללכת במסגרת התקציב בשקט ללא OC על הבארטון ושאר מיני ירקות טובים אך ללא יכולת טובה ל OC כמובן, נחוצה עזרתכם ידידיי תנו לי טיפים, עצות לאיזה כיוון ללכת אני רוצה מחשב מהיר חזק בטוח לתווך של כמה שנים ובמיוחד פרטים על אפשרויות ריאליות באוברקלוקינג עם תועלת אל מול חסרונות
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שהמעבד היה ב-OC של 3.7GHZ הציון ב-3D MARK 05 היה 11175 נקודות המעבד ב-OC של 3.6GHZ הציון 11750 נקודות http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2277754 זה הגיוני ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
"ספריי" אוויר בלחץ יחסית גבוה. איזה חנויות מוכרות? עדיף בת"א.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סט מאוררים למארז אלה טובים? יחס של מחיר ואיכות? לי זה ניראה כמו מאורר ג'נרי רגיל פשוט צבעו אותו והדביקו מדבקה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=17071 הקירור לצ'יפ סט שבערך לפי היד ב... הרבה מאוד מעלות חח לדעתי סביבות ה 50+- 10 מעלות... איזה מן הכלי האלה יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=18808 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=21222
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דבר ראשון, מי שלא קרה את קורות המודינג האחרון שלי (החלפת המארז) אז שילח בבקשה ללינק המצורףהעברת מארז-למה לא לעשות את זה בבית: בקיצור שמנו את הhardcano 2 וחיברתי אותו מתחמת לhsf ליד הליבה של המעבד (לא על) ומאחורי הליבה של הכרטיס גרפי (hercules ti-500) עכשיו בחדר שלי יחסית חם, אני לא יכחיש, אבל ככה, על המעבד כתוב שהחום שלו הוא בסביבות ה38-40 מעלות לעומת הכרטיס הגרפי שעומד על 51 מעלות בערך! וזה ביחד עם crystal orb וas3... ובלי oc, עכשיו אני מודה שחדר חם, אבל המארז שלי מנפוצץ במאווררים (92 מ"מ שקוף בצד, אנטק סיקלון בלוואר ו6 מאווררים אחרים) אז זה נראה לי הרבה, כמובן שגם עם oc אני לא מצליח במיוחד... עכשיו לשאלה, זה נורמלי? החדר שלי חם מדי? הhardcano טועה... שמתי את הבודק טמפ' …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר ליד המעבד שמוציא חום והיספתי מאוורר מקדימה שיכניס קור עכשיו אני מוסיף מאוורר למעלה שיוצא קור ומאוורר למטה שיכניס קור עכשיו יהיה בעיה עם המאוורר מקדימה יעשה רוח על המאוורר למטה כי המאוורר למטה שיהיה הוא יכניס קור (אני שם רגלים למשחב שיתפוס גובה ואז המאוורר שלמטה יוכל להכניס קור ) אז זה בעיה ??
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-