עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Liam Levi,

שלום , עשיתי פעם פעם אוברקלוק למעבד , ואני מעוניין לעשות שוב מעבד - Amd Phenom II X4 920 @ 2.8ghz לוח אם - Gigabyte GA-MA790GP-DS4H כרטיס מסך - NIVIDIA GTX 550TI 1GB קירור - Scythe MUGEN 2 מאוורר בכל צד ומאוורר שמוציא החוצה בסוף המארז יש סידור חוטים טוב עם אזיקונים והכל . החום של המעבד - מנוחה 27 - 40 ובמאמץ Call of duty Aw - 50 ככה האם אפשר להביא אוברקלוק נחמד ? זכרונות - 2 כרטיסים של A-DATA 2GB 1066 כל אחד. ו2 כרטיסים של Kingstone 2GB 800 כל אחד

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. Started by yarin153,

היי אני כרגע משתמש בקירור ZALMAN CNPS5X הוא אצלי כבר שנתיים ובשנה האחרונה הוא עושה קצת זמזומים החלטתי להשקיע לרגל הכניסה לקבע ולקנות קירור מים CORSAIR H110 יחד עם המארז NZXT PHANTOM 530 השאלה שלי היא האם הקירור מים יהיה שקט יותר מהZALMAN ? המחשב משמש אותי לגיימינג (אם כי רק בכניסה לקבע אני גם יקנה כ.מסך חזק סוף סוף)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. כמו שיש לבחור בסרטון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. שלום חברים אני מחפש קירור טוב וכמה שפחות יקר שיתאים למערכת שלי: Intel Core i5-2500 Socket H2 (LGA1155) GIGABYTE H67MA-D2H-B3 המארז שאני הולך לקנות: Corsair Carbide 300R Black Compact נקודה חשובה היא שזה חייב להיות מהאתר של KSP תודה יהב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dror_gh,

שלום, אני מעוניין לרכוש מאוורר למעבד i7-2600K ואני מתלבט בין הדגמים : Noctua NH-U9B SE2 Scythe Ninja 3 Rev.B SCNJ-3100 איזה מהם עדיף ? המחיר (לפחות ב KSP) זהה. אשמח להמלצותיכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by barodoy,

שלום. יש לי I5 4690K ולוח אם Z97 D3H של GygaByte. העלאתי את המכפלה ל40, כרגע המעבד יציב על 4 GHZ, והטמפרטורות בסדר גמור. רציתי לדעת האם יש טעם לגעת במתח אם אני מתכנן לעשות OC עד 4.2 . האם יש סכנה בלהשאיר את המתח על אוטומט?

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  7. Started by anthrax88,

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי, יש איזשהו מדריך ? יש לי את הגירסא הרגילה של הכרטיס מסך עם הקירור שלו ,מעוניין לעשות אוברקלוק לשפר קצת FPS במשחקים , ברמה שהקירור אם שלו יחזיק מעמד ויקרר. r9 290x sapphire

• 2 תגובות
    • 6.7k צפיות
  8. Started by onlyhuman,

שלום. אני צריך קירור טוב למעבד בתקציב עד 200 ש''ח. שיהיה שקט גם. יש לי מעבד intel 4790k . לא מתוכנן OC. עשיתי טעות שקניתי את הMUGEN 4 בגלל המימדים שלו וביחד איתו את הזכרונות של corsair vengeance. הם גבוהים (52 m''m) וזה מפריע אחד לשני. צריך המלצה לקירור מעבד טוב שיהיה יותר קטן בנוסף. הלוח אם שלי דרך אגב הוא gigabyte h97 gaming 3.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. מערכת קירור בעיצוב חדיש, http://www.corsair.com/en-us/company/press-release/new-corsair-hydro-series-h100i-gtx-and-h80i-gt-are-cooler-than-ever מעניין מתי תגיע לארץ

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  10. היי, אני חושב על להתקין את קיט הקרור שיש לי EK-KIT X360 (שוכב בצד) מחוץ למארז הנוכחי - Raven RV02. קראתי והסתכלתי ברשת והתקנה בתוך המארז די מסובכת ומגבילה את אורך כרטיסי המסך שאפשר לשים. כרגע המחשבה היא להתקין את הקיט מאחורי המארז, באזור הספק, עם מרווח מספק לתצורת Push Pull ולקדוח שני חורים במארז להעברת הצינורות. המאגר והמשאבה יהיו בתוך המארז. אשמח לרעיונות צירפתי שתי תמונות להמחשה, מצטער על האיכות

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by haimamazavs,

שלום יש לי את המארז המעולה corsair obsidian 550d ועכשיו כשמתחיל הקיץ ואני גר במדבר אני רוצה לקרר אותו קצת יותר כרגע אני משתמש ב2 מאווררים מקדימה ואחד מאחורה ( איך שהוא הגיע) אני רוצה לדעת מה הדרך האופטימלית לקירור. יש לומארז פתח למעלה ובצד להוספת מאווררים אז איך הכי נכון לסדר אותם?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by PCvG,

יש לי כרטיס מסך בסדר שהוא מספק בעקרון אבל רציתי לשאול האם OC עלול לגרום נזק בלתי הפיך? האם עדיף שלא להתעסק עם זה? הייתי שמח לתוספת ביצועים, יש לי ספק כוח איכותי. מומלץ או לא?

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. שלום, יש לי חבר עם מעבד ישן יחסית בסוקט 1366. i7 390 או 940 אני לא בטוח. בכל אופן הוא אומר שהוא עושה רנדורים של וידאו ושבמאמץ של הרנדור המעבד מגיע לאזור ה-90 מעלות. הוא חושש בקיץ הטמפ' יהיו גבוהות מדיי וחושב להחליף קרור. הוא טוען שהוא בדק שהמאוורר עובד תקין ואפילו מרח משחה טרמית מחדש. האם הטמפ' הללו תקינות לדור המעבדים הזה ולמעבדים הללו ספציפית? (במאמץ) האם הייתם ממליצים להחליף קרור? אם כן לאיזה קרור? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. היי, אני מתלבט בין מספר אופציות לקירור i7 5820k. הכוונה היא בעתיד לעשות אוברקלוק מתון ל4ghz-4.1ghz וכרגע יש לי 3 אופציות: 1. Scythe mugen 4 ב230 2. אופצייה 1 + עוד מאוורר. 3. Noctua nh d14 ב360 שקל. לצערי לא מצאתי ביקורת רלוונטית לmugen 4 על מעבד זה ובטווח התדרים שציינתי. אני מאוד מוגבל באופציות שלי. הרכישה חייבת להיות בארץ כי חשוב לי שהקירור יגיע בהקדם, ואני מעדיף שלא להשקיע מעבר לצורך. האם mugen 4 יספיק לדרישות שצויינו ויוכל לעבור מבחני יציבות כמו aida64 בטמפרטורה בטוחה או שהייתם הולכים על אופצייה 3? תודה.

15. שלום לכולם אני מתכנן להקים מערכת mini itx לבית שלי שתחליף את המחשב הישן שלי. אני במקור תיכננתי לשים את msi gaming gtx970 כיוון שתיכננתי לעשות לו אוברקלוקינג עם מארז שיותר גדול. אבל כיוון שתיכננתי לצמצם גדלים בשל עצם העובדה שכנראה אעבור הרבה מבית לבית (לקראת 18, לימודים גבוהים וכו') ולא רוצה להסתרבל בהובלה את כל הגודל שלו. עכשיו עולה לי שאלה שמטבע הדברים לי הגיונית? האם אוברקלוק עם מארז שהוא מרווח שווה לאוברקלוק עם מארז ממש מצומצם. הרי כל חלק מוציא אוויר בזמן המארז וכך מספק לו סירקולציה. ואם לא יהיה, יהיה יותר חם כיוון שאוויר יוצא יישאר במקום ולא ממש ייצא פיסית. אז? האם אפשר לעשות לדבר כזה אוברקלוקינג או שלוותר על האופציה לקנות דגמים זולים יותר עם קירור טוב ושקט לא פחות של…

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. מצאתי בלוק לכרטיס הנ"ל שברשותי אבל אני קצת חושש לגביו כי אין מידע תומך שישנו בלוק כלל חוץ מאוניברסלי, מישהו יכול לאשר לי שהוא מתאים?

17. היי, תהיתי לעצמי למה כשאופציית - HyperThreading כבויה, אני מקבל תוצאות הרבה יותר גבוהות כאשר היא פעילה ב - 3DMark. מישהו יודע מה הסיבה ואם זה הגיוני? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. שלום לכולם, ברשותי מעבד דגם 5820k, שעליו הרכבתי קירור נוזלי מסוג Antec Khuler H2o 650. הוא היה יחסית רועש בהתחלה, והתחיל להחמיר לקראת החודשים האחרונים, ניקיתי את המאוורר שלו אך אין שיפור משמעותי. ברצוני לקנות קירור נוזלי איכותי ושקט יותר. על איזה דגם הייתם ממליצים? [h=1][/h]

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Yehudaa,

שלום לחברי הפורום , אני מחפש קירור לתושבת AM2+ הוא לא צריך להיות עם יכולת קירור עוצמתית , מספיק משהו סביר. רק מה חשוב לי שיהיה שקט , היה עדיף לי לא אשמע את הקירור כלל . ראיתי את הקירור הזה Antec Copper Tiger C20 http://ksp.co.il/?select=.1066..182.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22649&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 למישהו יש ניסיון איתו ? הצהירו על 10 - 25dba , זה נחשב שקט ?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by elad932,

שלום לכולם, מפרט: intel i5 4570 S1150 Gigabyte GA-85M-D3H 8GB Sapphire R9 280X Toxic 3GB Artic Freezer 7 pro rev 2 HD 1TB SSD250 קירור: cooler master 120 (קידמי מכניס אוויר) 120 אחורי מוציא אוויר 120 צדדי מוציא אוויר במנוחה הטמפרטורה בסביבות 40-45 ובמאמץ נע בין 55-70 מצורפת תמונה בזמן משחק (COD AW) האם הטמפרטורות נורמאליות? מה הם הטמפרטורות המקסימליות לרכיבים שלי? *הוחלפה משחה טרמית לפני יומיים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Roeebaeloha,

שלום אני מחפש המלצה למאוררים 140מ''מ שיש להם לדים בצבע כחול-לבן כזה מין תכלת ושיהיו שקטים ויאפשרו קירור טוב. תודה רבה

22. Started by snir.isl,

שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך Gigabye Amd Radeon R9 280x WF3 3GB OC שמכוון מהמפעל ל1100MHZ תדר ליבה ו1500MHZ תדר זיכרון. יש לי שתי שאלות: 1. הכרטיס מגיע תוך 5-10 דק' משחק כבד(AC SYNDICATE למשל) לטמפ' של בין 76-85 מעלות ו100% FAN SPEED - יש לו 3 מאווררים עליו! ...האם זה נורמלי ובטוח לכרטיס מסוג כזה או שיש לשם מה לדאוג? 2. האם יש עוד מה לעשות OC או שהטמפ' הגבוהות ממחישות לי שהכרטיס כבר ממוקסם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום חברים יש לי קירור נוזלי למעבד דגם CORSAIR H55 והמאוורר שלו שצמוד לצלע הקירור החיצונית אינו תקין לחלוטין. אני מחפש באוורר חדש ברמה גבוה שיספק תוצאות קירור טובות מבלי להתפשר על השקט (השקט מאוד חשוב לי). אני מתכוון לעשות OC למעבד (I7 4770K) רק מאוורר בגודל 12 ס"מ יתאים. תקציב 50 ש"ח עד 100 ש"ח ואם יש צורך בחריגה אז עד 20 ש"ח נוספים. על איזה מאוורר אתם ממליצים שיעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  24. מעבד 6700K מארז nztx s340. מתוכנן אוברקלוק. תודה רבה לעוזרים.

25. Started by BeesKnees,

לפני כ24 שעות שמתי משחה טרמית בגדול של כחצי מאפונה, הרצתי Prime95 למשך 20 דקות, In-place large FFTs + 8 Tests. האלו התוצאות שקיבלתי מה דעתכם? אני שואל מכיוון שהליבה ה3 מדאיגה אותי, חוץ מזה הIdle היום היה בין 24~30 ועל Avg של כ27. אני יכול גם לפרסם את הCPU stress של AIDA אם צריך לראות עוד מבדקים. תודה.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים