אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מעבד ומאורר מעבד : AMD 2800XP מאורר : SPIRE WHISPERROCK III עכשיו לא הגיע איתו שום משחה טרמית או משהו כזה אבל יש מדבקה לבנה שאמורים להסיר אם זה המשחה טרמית שאני אמור למרוח או שאני צריך לקנות משחה טרמית כדי למרוח עם הקריסטל של המעבד ? (בהוראות ההתקנה של המאורר לא רשום כלום על לשים משחה וכו' מה לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
תראו איזה קירור הכנתי לכרטיס מסך שלי: זה לפני:
-
פשוט באתי לחבר מאוורר למארז ואני שם לב שיש לי רק חיבור אחד על הלוח (של המעבד....הלוח בכלל מוזר) יש איזה פתרון או שאני תקוע?
-
- 7 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אז ככה תעזרו לי תגידו מה אתם חושבים איזה תיכנון יותר עדיף למאוורים? אם יש לכם עוד רעיונות ...את תגידו לא שמתי מאוור מקדימה כי יש לי מארז בעיתי .
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9600 xt של club 3d ,אני רוצה להוסיף קירור לזכרונות ולליבה ,עכשיו דבר ראשון ניסיתי להוציא את המאורר אבל לא הצלחתי,מה צריך לעשות ועל מה אתה ממליצים בלי שזה יפריע לשום דבר ללא השקעה נוספת של כסף כמו גופי קירור וכל מיני דברים משהו פשוט מאורר כפול משהו וגם לזכרונות לשים שם גוף שיוציא אוויר חם
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
בדיון הזה רציתי שכולם יציעו לאחרים וגם לי הצעות לקירור טוב לכרטיס המסך למען OC טוב יותר. אפשר לכלול בהודעה סוגי היטסינקים מומלצים, מה עושים אם ההיטסינק מלבן והזיכרון ריבוע וזה לא טוב ככה לפי מה שהבנתי, האם מאווריי PCI או מאווררי מארז יכולים לקרר את הכרטיס וכל דרך אחרת לקרר את כרטיס המסך. לי יש Sapphire Radeon 9600XT 128MB וכידוע לאחרים פה עם כרטיסי SAPPHIRE מגרעתם העיקרית היא הקירור הנוראי שלהם. תודה מראש חברה!!! 8)COOL
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
האם 5 נחשב טוב מול אחיו הבוגרים ? האם 5 נחשב טוב מול אויבו הכחלחל ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! לפני כמה ימים שאלתי לגבי קרור יותר טוב למעבד. קיבלתי תשובה דיי ברורה: הSpark 7 של ThermalTake הוא טוב - אבל קצת רועש. הSp-94 של ThermalRight שקט (גם בתוספת מאוורר) ויותר איכותי - אבל יותר יקר! אם אני לא מסתכל לרגע על העלויות ,וכן - אני כבר פוזל לכיוון הSP-94 , האם כבר כדאי ללכת על קירור מים? יש לי 3 פריטים שהייתי מעוניין לקבל תגובות עליהם: 1. Thermaltake AquariusII Liquid Cooling 2. Thermaltake AquariusIII Liquid Cooling ועוד משהו קצת שונה: 3. Active Cool AC4G Pentium 4 TEC Cooler מהפיתוח הישראלי. תזכורת, המחשב שלי: P4 2.8 800Hz HT Abit AI7 Samsung 400Hz 512Mb NVIDIA GeForce FX 5200 וכן, אני רוצה לבצע OC במחשב שלי. נ.ב. הבנתי שיש גם אפשרות לחבר לקרור המים גם את…
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי הP4 2.4C רץ פתאום ב2.5 ללא שעשיתי שום OC (אין לי מושג אפילו איך עושים...) לפי AIDA : Motherboard Properties Motherboard ID04/30/2003-i865PE-6A79ZG05C-00 Motherboard NameGigabyte GA-8IPE1000 Pro Front Side Bus Properties Bus TypeIntel NetBurst Bus Width64-bit Real Clock208 MHz (QDR) Effective Clock833 MHz Bandwidth6667 MB/s Memory Bus Properties Bus TypeDual DDR SDRAM Bus Width64-bit Real Clock208 MHz (DDR) Effective Clock417 MHz Bandwidth6667 MB/s Chipset Bus Properties Bus TypeIntel Hub Interface Bus Width8-bit Real Clock69 MHz (QDR) Effective Clock278 MHz Bandwidth278 MB/s ה FSB היה 800 ועכשיו 833, לכן ה CPU מתחמם ל32C ב IDLE במקום 27C שהיה עד עכשיו איך אני מחזיר א…
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום... יש לי כ.מסך fx5200 של ואני עושה לו אוברקלוקינג הבעיה היא שאני רוצה להגביר את הביצועים בכך שאני אצרוב את הביוס שלו אבל אני לא יודע איך אז בבקשה אם מישהו יודע תשלח לי הסבר (ואני יודע מה זה NVIDIA BIOS EDITOR אבל אני לא יודע איך משתמשים)
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
קניתי club 3d 9600 xt ובכל פעם שאני עושה לו קצת oc או הרבה oc אחרי ריסט הוא מחזיר את זה לאפשריות הקודמות ול clock הקודם,שמתי לב שאין את הבעיות האלו בשאר כרטיסי ה 9600 xt ובכרטיסי sappire ,מישהו יודע מה הבעיה? האם יש דרך לצרוב ביוס חדש
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
I just thought I would give you the heads up on the latest developments in the so called "obsolete" Athlon XP line of CPU's... The Mobile Athlon XP-M 2500+ seems to be AMD's latest overclocking king, news is strarting to spread through the various enthusiast forums now, and the resulst are amazing! Some people are getting 2.7GHz and MORE! One major feature of the XP-M, is it's power management. Now this is useless for 99.9% of desktop systems, however is has one MASSIVE impact on the enthusiast market... It's UNLOCKED!!! and what also is a bonus for the enthusiasts, is that this core is identical in speed and fuction to the desktop 2500+ Barton XP. Another feature of the…
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
Hi ! I got a TT SF2 blue and ended up not using the supplied thermal sensor. Well thinking about the many uses i could do with this i checked the manual and caught up with the PWRTMP1 connector. Plugged it in, set it up in MBM as ASUS3 and vaulaa extra thermal sensor for that GPU/NB :dance: I checked it up against reading from thermal diode on CPU - and dead on accurate. BTW if this is old news, please ignore/flame/spam ;D
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4C עכשיו עלילי קירור של וואנטק (Aeroflow) עם ארטיק סילבר 3 וכרגע בימים אלו המעבד שלי במצב לא יודע איך להגדיר (איי סי קיו פועל מדיה פלייר...) עומד על משהו כמו45-47 מעלות! אני לא רוצה לחשוב אפילו לכמה זה מגיע כאשר אני מפעיל משחק ! זה טמפ' ממש גבוהות. יש לי מארז 6A19 עם 120 קדמי של וואנטק סטליט' ו120 אחורי שמגיע עם המארז. אם זה משנה יש לי לוח של אביט IC7 שמעתי שהם מודדים את הטמפ' גבוהה יותר, יש בזה אמת? בכל אופן מה אני עושה כדי לקרר?? המון תודה לכל המגיבים!
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה קניתי את ה ALX 800 (יותר נכון קנו לי) והוא נראה ממש חמוד הוא ממש קטן!!!!! יותר קטן ההטסינק של spire הוא מאוד קטן... אז ככה עוד לא חיברתי אותו... ואני יודיע לכם עוד בהמשך איך הוא מקרר והכל. (איתו קניתי את ה vantec spectum UV 80mm )
-
- 11 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש שלדעתי מפרט המחשב הינו ברמה גבוהה (פירוט בהמשך), אחרי OC של 15% המחשב מתחמם לטמפרטורה של 53-55 מעלות. מבקש עצה/עזרה בקרור. להלן מפרט המחשב: מעבד-P4 2.8 לוח-ASUS P4C-800-E DELUX כ.מסך- GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128MB זכרונות-SUMSUNG DDR400 -2GB מארז-ENERMAX SERVER CASE צורב+CD+כל השאר.......... מבחינת מאווררים-2אחוריים+1 עליון+1 קידמי (על המעבד מאוורר סטנדרטי של אינטל) הטמפרטורה הנ"ל נמדדה בעבודה סטנדרטית(לא במשחקים) נא עזרתכם!!!! בתודה מראש GO-GO
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
במסגרת פרוייקט האוברקלוק שלי, אני רוצה גם לכרטיס מסך, אך מכיוון שללוח יש רק pci, אני משתמש בכרטיס מסך ישן של CL. אם זה יעזור אז הנה דגם הכרטיס שלי: CL-GD54M30
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בעוד שבוע שבועיים ורציתי לדעת כמה מאווררים לקנות ואיפה למקם אותם במארז. אז מצאתי מדריך באתר הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool.php עכשיו מה שלא הבנתי נמצא בדף השני בתמונה הזאת: תסתכלו בבקשה על מצב "4" שבתמונה. אני כבר הבנתי מהתמונה הזאת שצריכים לשים מאוורר עליון, מעל המארז (כמובן גם לקדוח חורים), וגם צריכים לשים מאוורר מתחת לכוננים הקשיחים, אבל שהמאוורר יהיה על דלת המארז. עכשיו מה שלא הבנתי זה איך אני אמור למקם את המאוורר שנמצא מתחת לספק? (הרבה מתחת לספק). אני אמור לקדוח שם חור? יש שם את כרטיסי ה-PCI, אז יהיה בכלל מקום בשביל זה? ואם יש באתר הזה מודינג שמישהו עשה, והשתמש באותו מצב איוורור כפי שמתואר במצב 4 בתמונה אז תביאו לי …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אם מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בnvidia bios edit ובnvflash זה יעזור לי מאוד ועם יש למישהו דרך אחרת לצרוב ביוס של כרטיס מסך אז תגידו לי טוב עם אתם מעונינים לדעת יש לי asus geforce fx5200
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי O.C ל מחשב (ראה מפרט) לא רע הכל עבד סבבה וטמפ' די נמוכה 36+- מעלות. נהגתי להשאיר את המארז סגור MIDI רגיל). אתמול פתחתי אותו וגיליתה בעזרת להכניס הכנסת היד על עיוור באזור ה ספק מאוד חם. השארתי את המחשב פתוח והשארתי אותו לעבוד ללילה. היום לפני כמה שועת הכנסתי שוב את היד לראות מה המצב של הטמפ' (הרגשים הראו טמפ' רגילה) ובאמת הטמפ' ירדה ולא כולכך חם בסביביות הספק. כש הכנסתי את היד בטעות פגעתי אם האצבע במאורר של המעבד. עזבתי את המחשב לשעה. כאשר הגעתי הפעלתי SILENT STORM ופתאום שמתי לב שהמשחק הולך לאט. הפעלתי מחדש את המחשק שחקתי אם ההגדרות כלום חשבתי שאולי זה המסך אם גרפיקה מורכבת. בעוד אני ממשיך לשחק המחשב מבצע איתוחל (אמרתי לעצמי לא שוב בעיית ה ריסטים) פתאום אני…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב: Intel P4 2.66 GHz 800... 2x256MB 400 DDR ASUS P4p800 דיסק קשיח 60 GB lite on 52x32x52 retail פלופי רגיל Radeon 9200 128 MB TV OUT DVI איך שאתם רואים כבר יש לי את הכל חוץ ממארז ומאווררים. אז מארז אני צריך אחד איכותי שעולה עד 320, משהו כזה, ושאפשר לשים בו 3 מאווררים (כי זה הכמות הטובה ביותר אמרו לי). אם אתם חושבים שאני צריך לשים פחות מ-3 מאווררים במארז, אז תביאו לי מארז שלא חייב להתאים ל-3 מאווררים. אני רוצה שהמארז יהיה מסוג LARGE ולא MIDI. וגם, בנוסף לכך שתמליצו לי על מארז טוב ומספר מאווררים, תגידו לי איפה למקם את המאווררים במארז. אם אני אצטרך לקדוח חור, אז אני אעשה את זה, אבל עדיף שאני לא אצטרך (אבל שוב אין לי בעיה לעשות את זה, זה נראה קל). ותמליצו גם…
-
- 13 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי AMD XP 1800+ וCHIPSET VIA KM266 האם CPUIDLE EXTREME יעזור בקירור הCPU שנמצא באיזור 43C במנוחה? האם התוכנה יכולה לעשות נזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם מערכת חלשה ולפני המחשב החדש אנ יארצה לנצל ואתה - AXP 1800 Epox 8k5a2+ Genric 256 SDram אני כרגע עם המאוורר סטוק וגם עם הHSF סטוק. האם יש פה מצב לOC קטן ? הנה הטמפ' שלי - לוח - 33 מעבד - 47. אכן כן המצב רע \: . יש מצב ? אם כן איך עושים OC ? אפשר תדרוך קצר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
כל מפסק שולט על מאוורר אחר (קדמי, אחורי, ספק וכרטיס מסך) הרעש ירד פלאים ועתה נשארה בעיה כואבת אחת: :'( המאוורר של המעבד מרעיש נורא (וזה בולט עכשיו יותר כשאין רעש מהמאווררים). אני מרגישה שכל ההשקעה שלי ירדה לטימיון כי כמעט ולא שמים לב לשינוי ברעש הכללי שהמחשב מפיק. אינני יודעת מה כדאי לעשות: :-X 1. לקנות מאוורר חדש למעבד מתוך תקווה שיהיה שקט יותר (בכלל לא בטוח שימכרו לי מאוורר) 2. לשלוט על מהירות מאוורר המעבד ע"י מפסק ונגד (שיפיל מתח על עצמו וכך יפחית את מתח הזינה למאוורר). מה דעתכם? פרטים טכניים: - מדובר במאוורר גנרי של מעבד (סלרון 1.8 גיגה וכשקניתי את המחשב לא נשאלתי על מאוורר זה - סימן שקיבלתי מאוורר פשוט מאוד) - לוח אם D845GBV של אינטל - את הפןבאס בניתי ממפסק פשוט …
-
- 11 תגובות
- 610 צפיות
-