אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
המיפרט שלי הוא לוח= +GA-7DX כרטיס מסך= 128mb geforce 440mx מעבד=1800xp הקיצר עשיתי קלוק דרך הביוס באפשרות של המיספר(133-355) אצלי זה על 140 והמהירות עלתה ל1900 שאני בה להעלות את זה ל2000 ניתקע לי המחשב בדרך שהוא מעלה תוינדוס מה לא עשיתי טוב אם ביכלל אני אולי צריך להעלות לvolt של המעבד כיניסיתי לעשות את זה והמחשב לא עלה אז ריסתתי תביוס כרגע יש לי קולק של 1900 שלי לגעת בVOLT מישהו יכול להסביר לי כצת יותר את הנושא הזה
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
ההבנתי שזה מעלה את מהירות המעבד.. לחבר שלי יש לו מעבד 1000MHZ נדמה לי והוא העלה אוותו ל 1600 נדמה לי משו כזה הוא אמר לי שאאם אני ילמד תנושא הזה של הגדלת ליבת השעון זה יהיה נחמד...ואני יוכל לעשות תמחשב שלי יותר מהיר.... וגם אפשר לעשות את זה לכרטיסי מסך או זיכרונות... אתם בטח יודעים ...ועל בטוח למדתם מאיזה מדריך או משו כזה כי לא נולדתם עם זה ביד אלא למדתם!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מעבד אינטל GHZ 2.8 (פרסקוט, עם הייפר ט'רדינג)... אני זוכר שהוא אמר שלי המעלות שלו ממש גבוהות אני לא זוכר בדיוק כמה(אם אני לא טועה 77C). על כמה בערך זה צריך להיות?(לא עשינו לו אוברקלוקינג ולא כלום... ככה איך שהוא דנדש מהאריזה...).
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות לכרטיס שלי oc ולא יודע איך אבל אני רוצה משהו שיהיה למתחילים ולא מסובך מידי וגם אם אפשר מישהו שידריך אותי כי אני קצת מפחד להרוס את הכרטיס שלי
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
צריך המלצה לקיט קירור מים טוב. למי שיש ניסיון עם הדברים האלה. אני מעוניין בקיטים שאפשר לרכוש בארץ.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בשביל מה צריך גריל למאוורר?? פשוט קניתי מזיגזג לאחרונה מאוורר ב 70 שח של Tt למארז והוא לא בא עם גריל אז רציתי לדעת מה כל הסיפור סביבו. תודה לעונים ! אתם מפתיעים כל פעם מחדש
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רושם מבית של חבר שלי.. עשיתי OVERCLOCK בלי לקרוא על זה מספיק.., הקלוק עבד לי.. יש לי AMD1800 והוא שינה ל1900... ואז ניסיתי לשנות את הVOLTAGE כי אמרו לי שצריך לשנות גם אותו.. ועשיתי את זה על 2.000 כי בסאנדרה אמרו שהV של המעבד היה 1.60 עכשיו כשאני מפעיל את המחשב הכל עובד, המאווררים מסתובבים והכל נראה בסדר, אבל המסך של המחשב פשוט לא עולה, הוא נשאר שחור.. כשחיקיתי עוד קצת והדלקתי גם את הרמקולים כדיי לשמוע אם הWIN עולה.. לא שמעתי. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כתבה http://www.dugu9tweaks.net/guides/a64oc/index.html ותוכנה שמתאימה לרוב המחשבים של היום AMD/Intel http://www.cpuid.com/clockgen.php תהנו
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום הנכון... היום התקנתי תוכנה מסויימת שבאה עם לוח האם והיא הודיעה לי שהמאוורר של ה-system לא עובד. פתחתי את המארז וגילתי שמאוורר ה-system לא עובד - כי אין מאוורר system (וזאת למרות שהדגשתי בחנות שאני רוצה מארז עם מספר מאווררים....). בכל אופן כמובן שאני רוצה לרכוש מאוורר (יש לי מאוורר על המעבד ומאוורר נוסף על כרטיס המסך והטמפרטורה של המחשב היא בסביבות 37 מעלות צלזיוס - כך שכרגע אני בסדר אבל אני לא רוצה למצוא את עצמי יום אחד עם מחשב מפוייח מבפנים....). טוב בקיצור לשאלה - איזה מאוורר אתם ממליצים לקנות? והאם לכל מאוורר שנועד למארז יימצא מקום פיסי להתקין אותו. אל תשאלו אותי איזה מארז יש לי כי אני לא יודעת - משהו פשוט (כך מתברר) - והוא כמובן מארז…
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
האם עדיף להשאיר את החורים הקטנים במארז שאליהם בד"כ מחוברים המאווררים או ליצור פתח למאוורר ומאחוריו פשוט לשים גריל ( רגיל ) ? . מבחינת רעש ותועלת . כמו כן אודה לעוד הצעות עלמנת להפחית את הרעש שהמחשב עושה .
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי קירור חדש ומעבד AMD 1800 הצלחתי לעשות לו קלוק ל1900 והטמפ לא הישתנה הרבה שאני רוצה לעלות 2000 המחשב ניתקע בהתחלה של וינדוס אני רוצה לדת אם אתם יכולים להסביר לי מה אפשר לעשות אני בישביל קלוק אני צריך רק לשנות את המיספר(133-355) אצלי זה על 140 או שגם צריך לשחק אם הcpu volt...??? אם מישהו יכול לעזור לי לעשות קלוק טוב אם תוכנה או משהו אחר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
מה אומרים על שילוב של שניהם? לכמה מהירות אפשר להגיע וכמה טמפ' זה יוריד?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אז ככה יש לי IC7 והחיישן CPU שלו מזייף (אני לא יודע מה הטמפ' שלי :-\ :'( ) אז חשבתי להביא חיישן חיצוני.... אבל אם הוא מזייף גם אז אני צריך לעשות בחירה או חיישן או קירור משהו משהו מה עידף דרך אגב הטמפ שאני רואה זה ביוס 55-50 ובFANeq זה על 40-45 (משהו כמו 10-12 מעלות הפרש וגם עידכון ביוס לא עזר) תודה
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם הגעתי עם הכרטיס מסך שלי לOC של 810 לזכרונות ו470 למעבד והכל עובד יציב וסבבה בלי חירבושים ורציתי לדעת אם יש סיכוי להגיע ליותר מי זה אם אני יפרק את הגוף קירור וימרח ARTIC SILVER 5 במקום המשחה המקורית ( הלבנה הפשוטה ) ??
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אחרי הרבה התלבטויות וחששות עשיתי היום את ה מודינג הראשון שלי הכולל סידור חוטים ומאוור שפולט אוויר בגג. אבל זה לא העניין. העניין הוא כזה הרצתי אכשיו PRIME לאיזה שעתיים והמחשב לא עובר את ה 40 מעלות (לפרטים נוספים ראו מפרט) קודם כול אני שמח שהמודינג עזר דבר שני אולי אני לא מריץ את הבדיקה נכון אז בבקשה ממכם תסבירו לי איפה ומה אני צריך להגדיר בPRIME כדי להריץ בדיקה כמו שצריך. ודבר שני אולי בכלל אני צריך תוכנה אחרת שבודקת יציבות? מה אתם אומרים? תודה L.A
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן... אחרי שנה שיש לי את הכרטיס, אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק... אחרי שחיפשתי כרטיס מסך חזק יותר (שמשלב VIVO) ופשוט לא מצאתי משהו שמשתלם לי, אז החלטתי לסחוב עם מה שיש לי עוד קצת, הרי זה כרטיס מצוין... קצת התקשיתי למצוא דברים בנושא משום מה.. אני יודע שצריך לצרוב BIOS לא נעול לכרטיס שלי, אבל איך? ואיזה? (מדובר ב ATI OEM Raden 9500Pro עם זכרונות של infineon) אשמח לקבל עזרה או מדריך! תודה
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל בוא נתחיל בזה שאני לא אוהב רעש, אבל לא פאנט. שנית החדר שלי מאוד מאוד חם (מצופה כולו בעץ, אז בקיץ זה ממש סאונה). שלישית, אם אני מזמין מח"ול ישירות מהחברה היוצרת, ההפרש בין מערכת קירור מים ולבין מערכת רגילה כולל כמו תופסות שוליות הוא הפרוש שולי. מה אתם אומרים? כדאי ללכת על קירור מים? דיברתי עם החברה ב-Dangerden והמשלוח לא יוצר יקר מדי, ובנוסף גם המ"עמ מסודר מראש.. ככה שאין בעיות עם הקטע הזה למישהו יש ניסיון עם הערכות שלהם? הבנתי שהן בין הטובות ובהחלט ה-bencmark מרשימים. אני חושב על ערכה שכזאת: Blocks: Danger Den - RBX Danger Den Z-Chip Block (Intel 865/875) Maze 4 gpu + 8 Ram sinks + Artic Alumina (לGeforce FX) Pump: Danger Den DD12V-D4 עקר…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הספק הזה מגיע עם מאורר SF2 בתוכו ופנל שליטה קדמי השאלה שלי האם יש אפשרות לא לחבר את הפנל ושהמאורר ישלט ע"י טמפרטורה נסיתי לפרק את הפנל אבל כשהפעלתי את המחשב המאורר הסתובב ב-700RPM ולא יצא ממנו כמעט אויר אז חיברתי חזרה את הפנל. האם יש איזה משהו שצריך לעשות כדי שהוא ישלט ע"י טמפרטורה או שרק בהתחלה זה 700RPM וזה עולה בהמשך לפי הטמפרטורה?
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
טוב, אני עומד לקנות: Athlon XP 2500+(512k 333) אנשים פה הציעו לי לשים את המאוורר הזה עליו: Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus אבל שכחתי לציין שאני עומד לעשות OC לפני שנתנו לי את המאוורר הזה. אז אתם מציעי לי להישאר איתו למרות שאני עומד לעשות OC או להחליף אותו? אם להחליף אז תמליצו לי על מאוורר טוב למעבד.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקהילה שלכם, כך שעם הנושא לא במקום - תעבירו. יש לי מס' שאלות לגביי מעבד AMD המחשב שלי עובד תקופות ארוכות ברציפות (שבועיים, שלוש) כרגע המעבד שלי עובד ב 75.9 C, העם זה נזק לטווח ארוך בשבילו? העם זה בכלל מזיק למחשב לעבוד כל כך הרבה? יש לי כרגע מאוורר של SPIRE שקניתי ורק צריך להתקין. העם זאת בעיה להחליף מעבד לבד? על מה להקפיד לבדוק שלא יישרף לאחר החלפה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- VOLACNO 12 ואני רוצה להתקין אותו האם יש פרוצדורה מיוחדת או שאני פשוט מוציא את הישן ומכניס את החדש ?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי עודף משחה טרמית מהוי ג'י איי סילנסר שקניתי עכשיו למעבד שלי אין משחה טרמית מרוחה... הבנתם לאן זה הולך כדאי לי לשים את זה על המעבד?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המערכת הזאת? עבד איתה, התקין והריץ? אני רוצה לדעת למעשה אם היא באמת תיתן שיפור בביצועים באוברקלוק רציני. לפי מה שראיתי למערכת יש פוטנציאל, אבל הגבילו אותה בהיטסינק ומאוורר חלשים, ועל הכרטיס הבקרה שלא מפעיל את המאווררים בזמן... האם ניתן להחליף אותם ו/או לשחק עם ההגדרות הללו? כמו כן, ראיתי שגם לטרמלטייק יש גרסא על בסיס האקטיב קול, הסאב זירו. מישהו ראה את זה פעם? ניתן להשיג את זה בארץ?
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-