אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
לאחר oc של 3.2@3.76 הרצתי את בדיקה של s&m וזאת התוצאה למישהו יש מושג איך לפתור אותה? האם היא בכלל מסוכנת?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
עשיתי בדייקנות את כל מה שכתוב במדריך הזה http://hwzone.co.il/community/threads/526907-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-AMD-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%A6%D7%A2%D7%95%D7%AA-MSI-Afterburner וזה מתסכל אותי. גם עם MSI AB וגם עם sapphire trixx, מעבר לתדר של 1090, וגם כאשר אני מעלה את המתח עד 1.200V אני מקבל המון שגיאות בOCCT, אך בבנצ'מרקים שעשיתי כמו heaven 4 ו 3DMARK לא היו בעיות. מחיפוש ברשת אני רואה אנשים שמגיעים לתדרים יותר גבוהים. איזה הסבר יכול להיות לזה? האם ניתן\כדאי לבצע אוברקלוק ולהסתמך רק על בנצ'מרקים\לשחק במשחק, ולא לבדוק עם OCCT? תודה
-
- 12 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. אז ככה, המחשב שלי ב - OC כבר קרוב לשנתיים עם אותן הגדרות (לא שיניתי כלום) והיום קיבלתי מסך כחול באמצע שהשתמשתי במחשב. כמובן שבעקבות המסך כחול חששתי שזה אחד או כמה מכרטיסי הזכרון שלי אז הרצתי Memtest ואחרי שניה-שתיים עלה לי Error בבדיקה .. כבר חשבתי להתחיל לבדוק כל כרטיס זכרון בנפרד אבל לפני זה החלטתי לבטל את ה - OC .. הפלא ופלא אחרי שה - OC מבוטל לא יוצא שום Error (הערה: הרצתי את הבדיקה אחרי שביטלתי את ה - OC במשך 4 דקות ואני יודע שזה לא מספיק אבל בעקבות ה - Error שיצא לי ישר מקודם כשהמחשב היה ב - OC, הנחתי, שאם אחד מהכרטיסים לא תקין ייצא לי שוב Error גם כשהמחשב לא ב - OC) .. מה יכולה להיות הבעיה ?.. להזכירכם המחשב היה ב - OC קרוב לשנתיים עם אותן הגדרות …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם מאוורר של Evercool לכרטיס מסך GigaByte Radeon 8500LE. מאחר והקירור שם הוא ייחודי כך גם המאוורר. ניסיתי לשלוח ל-Evercool אימייל דרך האתר אך אף אחד לא חזר אליי. לכן, אני מבקש את עזרתכם ושואל האם ל-Evercool יש יבואן רשמי או לא-רשמי בארץ? או אולי אתם מכירים דרך נוחה יותר ליצור קשר עם החברה מאשר האתר שלהם? (ברור שהם לא עונים דרכו).
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, ב-TMS המליצו לי על המעבד המאוורר הנ"ל (אפשר לראות אותו כאן http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_266&products_id=4870) בתור מעבד מאוורר זול ושקט שיחזיק לי Q6600 ללא OC. מה דעתכם ? חשוב לי לציין שיותר עקרוני לי עניין הרעש כי אני בטוח שמבחינת קירור לא תהיה בעיה... (דרך אגב, מרכיבים לי אותו עכשיו, אז עוד אפשר להתחרט אם מישהו חושב שהוא לא טוב מבחינה כלשהי !)
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מה דעתכם? הוא די זול 450 האם כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
Hi, I'm planning to substitute my Barton 2500 + Thermaltake Volcano 7+, by Barton 2600 + (Evercool HPA-C715 or Extreme Volcano 12). 1. The Evercool has a heat-pipe with the 70x70x15mm fan. Its heat-sink isn't made of copper and there is only a copper plate that faces the processors core. The fan is located on a side of the heat-sink 2. The Extreme Volcano 12 doesn't have a heat-pipe, but it comes with the 80x80x32mm fan (triple blades) located on top of the heat-sink. The heat-sink is make completely of copper (66 fins). What would be better solution for Barton 2500/2600 ? Thanks. Zeev
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14508 במבט ראשון נראה כמו עוד קירור למעבד אבל בתוך הסינק יושבת מערכת קירור מים זעירה Built-In שאמורה לתת ביצועים ללא תחרות מישהו שמע על הקירור הזה? ביקורות?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ברכישת מעבד,TMS מציעים את Evercool Silver Knight Water Cooling ב194 שקל. השאלה היא,האם הקירור מים הזה שווה הוא מקרר יותר טוב מאחרים בתקציב שלו [זלמן 9500/V1] ועוד דבר....TMS מציעים גם את זלמן 9500 ב165 אם קונים מעבד. האם שווה? ואיך הזכרונות האלה לOC ? OCZ 2GB (2X1GB) DDR2-800 XTC EPP Kit Nvidia SLI Heatspreaders CL4-4-4-15 והאם הם שווים את מחירם [323 שקל] תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
רכשתי את היום את הקירור הזה לאסוס 9800XT הזקן שלי, הוא עלה לי 150 ש"ח (סביר לא?). בכל אופן לפני ששמתי אותו הכרטיס היה רותח, והליבה הייתה מגיעה ל74 מעלות ואף יותר, במנוחה מנימום היה 60 מעלות, מידי פעם גם משחקים היה נתקעים לי (המסך נכבה). בATI TOOL גם במהירויות סטוק היה לי ארטפקטים, כך שנאלצתי להוריד מהירות! אבל עכשיו אחרי שהתקנתי את הקירור הכל נפתר, חברים 42 מעלות במנוחה, 47 מעלות במאמץ מלא! המחשב יציב יותר, הלוח אם קר בהרבה. אפילו הטמפרטורות של המעבד השתפרו. לא האמנתי למה שגוף קירור יהיה מסוגל להוריד כמעט 30 מעלות. מה גם שהקירור שאסוס סיפקה עם הכרטיס היה נחשב למשהו יחודי, עם 2 מאווררים. החיסרון היחידי של הקירור הזה, הוא שאין קירור נוסף לזיכרונות, אבל בקרוב אני …
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
שלום לפי חיפוש בגוגל הבנתי שטמפרטורה של כביכול רכיב ה "AUX" ב everest home edition יכולה להראות שלוש דברים, לוח אם, מעבד או טמפרטורה שלקוחה מהשמיים. הטמפרטורה של הרכיב הזה נעה בין 70 ל 125 מעלות צלזיום מה שלא ממש מרגיע אותי. בהתחלה יצאתי מהנחה שהוא מראה טמפרטורה "שלקוחה מהשמיים" אך אחרי התקנה של speedfan גם הוא הציג לי 3 טמפרטורות, אחד בסביבות 30-40 צלזיוס שזה ככל הנראה לוח אם (גם everest הציג את אותו הדבר) שני בסביביות 60-70 צלזיוס שזה כנראה המעבד (גם everest הציג את אותו הדבר) (כן זה פנטיום 4 פרסקוט לכן הוא כל כך חם) והשלישי טמפרטורה שנעה בין 70 ל 125 מעלות צלזיוס שהיא דומה לטמפרטורה של AUX ב everest אז מה זה בעצם הטמפרטורה הזאתי? האם יתכן שזה טמפרטורה של כרטטיס המסך (I…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב EVEREST מופיעה טמפרטורה של מעבד בעומס כ 43 וב PCPROBE כ 59 מי מזייף על מי לסמוך !? אני משתגע
-
- 10 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי את הלוח אם שלי אני רואה דברים מוזרים בEVEREST לפני זה ראיתי את את הטמפ' של המעבד לפי CPU ועכשיו הערך שלו נשאר על 57 קבוע ואני בודק את החום שלו דרך CPU DIODE שגם לא נראה כזה אמין... יש הבדל בינהם? בתוכנה שבאה עם הלוח בשביל זה יש שני ערכים SYSTEM1 ו-2 אחד תמיד על 33-37 (כמו הDIODE פחות או יותר) והשני על 57 (כמו הCPU) דבר דומה קרה לכרטיס מסך שעכשיו נשאר על 75 קבוע, מה שהיא 50 פעם... ועוד שאלה: איך זה שהטמפ' של המעבד היא X והטמפ' של הליבות תמיד יותר גבוהה?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
טוב אני די חדש בקטע החלפתי מאוורר לכרטיס מסך שלי ובאוורסט לא רואים את הטמפרטורה שלו (של ה GPU) אז או שאני לא יודע איפה לחפש ... או שמשהו מוזר פה ... כרטיס המסך radeon 9200SE ... אני יודע שהוא לא משהו (: אודה לכל עזרה, גם אם תוכלו להמליץ על תוכנה אחרת לניטור טמפרטורת ה GPU
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנות speedfan & everest בשניהם זה מראה לי 69 מעלות בטמפרטורת מעבד עכשיו בדקתי בביוס וזה בכלל מראה לי שם CPU Temperature = 19-21 המעבד עוד שנייה נשרף או מה? מישהו מוכן להסביר לי מה הולך פה?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח והקירור אבל אני מפחד עכשיו שהפלטה האחורית תפגע ברכיבים. משהו יכול לאשר שזה לא קרה לו? http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=21045&whichpage=1
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אז בנוסף לתוכנת ה-Precision שמאפשרת המהרה וניטור..EVGA שיחררו תוכנה להעלאת המתחים ! דף הורדה מהאתר הרשמי http://www.evga.com/articles/00462/ הFAQ http://www.evga.com/articles/00462/faq.asp שימו לב שהתמיכה היא בכרטיסי מסך מדגמי ה260/280/295 GTX,והתמיכה היא מגרסת הדרייברים 181.22 ומעלה, ויש צורך ברישום והרשמה עם כרטיס מתאים. למתחכמים חיפוש קטן בגוגול יאפשר לכם להוריד את התוכנה בלי כל הרשמה, וחיפוש נוסף בצירוף X BRAND יאפשר לכם להפעיל את התוכנה על גבי כל כרטיס מסך של חברה אחרת, כמובן הדגם חייב להיות אחד מהמצויינים למעלה. שימו לב כי כל שינוי של מתח עלול להביא לנזק בלתי הפיך לכרטיס מסך והשימוש הוא באחריותכם בלבד !, תהנו.
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה בקשות שחוזרות על עצמן בפורומים לגבי ביצוע OC לכרטיס מסך, שליטה במאוורר, או בדיקת טמפ' הליבה של הכרטיס. רבים מציעים (ובצדק) את ה RIVATUNER אבל אני פה כדי להציע פתרון הרבה יותר פשוט ואלגנטי לביצוע OC וניתור כרטיס המסך, השימוש בתוכנה הוא באחריותכם בלבד. אני מצאתי אותה מאוד נוחה לשימוש ואני משתמש בה כבר כמה חודשים... למי שלא מכיר: EVGA Precision כך זה נראה עם ההגדרות שלי... השימוש בתוכנה הזאת הוא ממש פשוט. ישנם 4 ברים (כסמל ל 4 אבות המזון של האוברקלוק) : לCORE, ל SHADER, לMEMORY (ללא המכפלה), ולמהירות המאוורר (למי שיש בקר מאוורר, מי שאין לו האפשרות חסומה). כאשר אני מעביר את העכבר אני יכול לראות את היסטוריית הניטור (הערך המשתנה ומתחתיו את השעה…
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm משהו מכיר את הקירור הנ"ל לכרטיס מסך ויודע איפה אפשר להשיג אותו?? אני מחפש את הקירור הכי טוב שאפשר לקנות לכרטיס מסך.. יש עוד הצעות (חוץ מזלמן)??
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי: ASUS STRIKER EXTREME DUE 6700 ASUS 8800 768 MB BIG WATER 2 GIGA GSKILL C9 800MHZ אני מנסה לשנות בביוס ליחס של 1:1 ללא הצלחה כי הפוסט נתקע לי כל הזמן מי שמכיר את הלוח יש שם אפשרות לשנות לLINKED ואחריי זה לקבוע תדר FSB שהוא כרגע על 1066 והמכפלה היא על 10 מה אני צריך לשנות כדי להביא ליחס הזה? האם יש דרך אחרת? אני לא רוצה להשתמש בפונקציית האובר הקיימת תודה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ExtremEngine 3T? איכן ניתן להשיגו ו האים יש לו חסרונות כלשהם? ---EDIT--- אוקיי עשיתי חיפוש... תודה... אבל אפשר להשיג אותו בארץ? --EDIT 2-- מצאתי.. ניראה חשוד: http://newprice.shopy.co.il/products/41645
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכשיו בביוס F8 האם התקנה של F9 תעזור לי לשפר את ה OC ? הלוח האם שלי הוא 965G-DS3 ואני כרגע על ה 2.4GHZ
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי הראשון היה על 32 מעלות והשני על 26 מעלות שמתי מאוורר 12 ס"מ מאחורה שימשוך אויר ופתאום הטמפרטורה נפלה בצורה מטורפת הראשון 25 השני 21 איך זה ? יכול להיות שה EVEREST מזייף ? המאוורר עושה 1900 סיבובים לדקה עשה רעש מטורף ואחרי יום הפסיק :lol: איזה מגניב חשבתי לקנות משהו שקט אבל פלא פלאים הפסיק פתאום הרעש המחשב ניהיה שקט . יש לי התלבטות יש לי מאוורר מאחורה שמושך אויר מאוורר מקדימה שזורק את האויר ושמתי עוד מאוורר 8 בצד שיזרוק אויר אני לא יודע אם כדאי להפוך אותו שימשוך אויר מה אתם אומרים ? http://www.imagefrog.net/show.php/57481_149615021508151214961493151214921.JPG למה ב 12V רשום 1.66 ? בביוס רשום 12.32 גם פה רשום שה 12V הוא 1.6 למה ? VALUE זה ממ…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר עוד דרך לחבר את המאורר ללוח אם בסוקט 775 ניסיתי מאורר חדש של זלמן אבל זה אותו דבר האם אפשר לחבר עם ברגם או משהו בסגנון או האם יש מתאם PLZ בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-