עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מעבד ATHLON XP 1700 GAVRXP איך החום שלי בסדר? עשיתי שניי מאווררים בדלת ומאוורר אחד למלא שמוציא ועכשיו זה: 45c cpu 35c system

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לאחרונה עשיתי O.C למעבד שלי מ1.6GHZ עד ל 1.9GHZ אעשיתי כבר O.C יותר גדול אבל לא על קירור אוויר.. מישהו יכול לתת לי חוות דעת הטמפרטורה היא בסביבות ה +60 מעלות ורציתי לדעת אם יש עוד משהו שאני צריך לדעת ? אגב אני בודק את הטמפרטורה דרך הEVERSENT והOC דרך הביוס(לא העלתי מתחים.. מאמץ ע"י סופר פאי.. למי יש המלצות לתוכנה שגם תראה את הOC שעשיתי למשל שתירשום 20% כמו ב OVERCLOKING בEVERSENT וגם תראה טמפרטורה בעמוד אחד כי כך אני צריך להעתיק 2 עמודים שונים..

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  3. Started by the kooks,

שלום. לאחרונה עשיתי OC למעבד שלי+בדיקת יציבות עם התוכנה ספור פאי ורציתי לשאול אם יש משהו שצריך להוסיף כאן.. העלתי תמונה אחת עם CPU-Z ותמונה אחת של הEVERSNT מראה מעלות במנוחה.. +דעה איך הOC שלי ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 615 צפיות
  4. שלום. עשיתי OC על קירור אוויר הוספתי עוד מאוור שמפקיא את המחשב ליתר דיוק 2 אבל לא חשוב.. קיצר הטמפטרות סבירות 43 מעבד במנוחה.. לוח אם 30.. ואין קול מה לעשות ?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ben672,

שלום וצהרים טובים! עשיתי לפני כחודש OC אבל לפי מה שאני מבין היחס בין הזיכרון למעבד לא תקין. זהו הOC הראשון שלי אז ככה שאין לי הרבה ידע מעבר לזה. הטמפרטורות במאמץ מגיעות ל:68-73 לפי מה שאני רואה המערכת יציבה מאוד. נ.ב המתח ניתן ע"י המערכת(אני קצת מפחד להתעסק עם זה כי אני לא כ"כ מבין בזה) המפרט הוא: מעבד:Q6600 קירור:gigabyte g power לוח אם:gigabyte p35 ds3l זכרונות של kingston 800mhz (אם צריך דגם צפציפי אני יבדוק) צרפתי תמונה. תודה רבה לכם! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  6. עשיתי oc העלתי את הבאס ב-4 ואני לא יודע אם המחשב יציב לא הצלחתי להישתמש בprime95 אתם יכולים להציע לי תוכנה אחרת?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  7. Started by Danix60,

עשיתי OC למערכת הבאה : מעבד : Intel Core 2 Dou E7400 לוח אם. Gigabyte GA-EP43-DS3L Chipest P43 זכרון. G.skill 4GB KIT 2X2 800MHz CL4 DDR2 PI צלע קירור כפולה : הנה תמונה של זה :http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPI-B~15~0.htm ספק כוח. HEC 600W 140 Fan and 80 Fan קירור המעבד, קירור סטוק של INTEL בהתחלה היה לי ZALMAN אבל לא ישב לי טוב על המעבד מארז, אם ידוע הדגם.(במקרה שלא ידוע, אפשר לצלם) ThermalTAKE Soprano RS 101 + מאוורר אחורי איכותי של TT בגודל של 120 מקדימה יש גם מאוורר של 120 שמכניס והאחורי מוציא ויש לי שתיים של 80 צבעוניים עם לדים על המכסה בצד שמכניסים Temp In Full Load. אני כבר יפרסם אבל אני יודע שבנוחה הוא 31 עם משחה Ocz Freeze מקווה שזה טוב במאמץ …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ScreameR,

פתאום הרזולוצייה השתנתה המסך נהיה שחור והיה אלה פסים מוזרים,.... :-/ אמאלה אבל אני חכם1 נכנסתי לסייף מוד ועשיתי שיחזור נתונים לפי אתמול השאלה היא, אפשר למנוע את זה עם XTRA קיררור?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by tuka,

שלום, יש לי 3200+ venice ולוח אם ?ASRock 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? עכשיו, עשיתי OC ל2.3GHZ אבל שמעתי שהלוח הזה לא משהו לOC עם המעבד הזה.. אני לא מומחה OC ורציתי לדעת אם אני יכול להמשיך ועד כמה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  10. האם צריך לעלות מתחים או בעיה אחרת. ?!

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  11. יש לי ASUS P4C800-E DELUX עם P4 3GHZ ו OCZ PC3200 PLATINUM EL. עשיתי OC ל 3.6GHZ ומשום מה טמפרטורת המעבד לא עלתה. (נשאר בין 38 ל 45 ) אני מפספס משהו ?

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  12. היי כולם, :'( נדפק לי המחשב. עשיתי OC העליתי לאט לאט את הFSB ואחרי זה את הזרם בטיפין טיפין, עשיתי את כל זה במשך שעה, שמתי לב לטמפ' (אשר תמיד נשארה ב25-26) עם CPUZ עקבתי אחרי הכל, עשיתי כמה בדיקות על משחק לראות שיפורים ולא ממש ראיתי שיפור, אז פשוט החזרתי הכל לדיפולט דרך הBIOS כל זה במשך אפילו פחות משעה. ככה הכל בסדר לכמה ימים, אחרי כמה ימים המחשב פתאום מקבל מסך כחול, בלי מילים שהוא רושם משהו שם, כלום, פשוט מסך כחול ריק, המחשב מנוטרל מכל פעולה, חוץ מכיבוי הוא לא מגיב לכלום. נבהלתי, בדקתי שוב את הBIOS, הכל בדיפולט... אחרי שבוע, שוב, אותו דבר, אחרי כמה ימים לאחר מכן שוב, גם באמצע הלילה בלי שום דבר שרץ ברקע זה קורה, בקיצור בצורה ראנדומאלית לחלוטין. אני באמת לא יודע מה דפקתי, …

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by Eiko,

עשיתי אוברקלוק למחשב שלי .. אני העלתי לאט לאט אותו עד שהגעתי ל142 באס.. ואז פתאום נכנסתי למחשב והוא נתקע לי אחרי זמן קצר.. הורדתי את הבאס עכשיו ל136 ועכשיו זה בסדר.. אני רוצה לעלות עוד .. עזרה .. המחשב שלי : P. 4 2.53 512 MB DDR 400MHZ לוח אם GA-8SG800 וכרטיס מסך Geforce 4 ti 4200 128mb

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by slrr,

1: הזכרונות עכשיו על 1188 MH/Z - רציתי לדעת אם אפשר להמשיך לעלות אותם??? ??? 2: איך גורמים ליחס להשתנות כי הוא לא על 1:1 - ואם זה יעזור בכלל?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by Genom_g,

סוף סוף אחרי שקניתי את הקירור של הזלמן עשיתי OC וקיבלתי ב- 3DMARK 05 6250 נקודות שזה המון והייתי מאוד שמח לראות שזה שיפר את הניקוד באיזה 1200 נקודות שיפור אדיר רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה והאם כדי לי להמשיך את ה OC דרך אגב אני יכול יותר ממה שעשיתי

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  16. שלום אנשים מי שזוכר אותי זה אני עם ה70 מעלות בfull החלטתי בסוף לעשות oc והתוצאות סבבה לפי דעתי ... מפרט: Gigabyte Ga-8sr533 Intel Pentium 4 2.0 Ghz Samsung 256ddr Pc2100 עשיתי oc למעבד שלי 2.0ghz והנה התוצאות: *יש לציין שהמעלות בidle נבדקו אחרי דקה של מנוחה וכרגע אחרי 5 דקות של עבודה עם הרבה דברים על המחשב אני ב38 מעלות... אז ככה שזה כנראה 35 בidle זה טוב? רע? אתם מציעים להוריד קצת? האיורור שנמצא כרגע במארז הוא 2 מאוררי 80מ"מ אחד מקדימה מתחת להארד-דיסקים מכניס אוויר אחד מאחורה מתחת לספק מוציא אוויר התיכנון הוא להוסיף 80מ"מ מכניס מהדלת , 80 מ"מ מוציא מהלמעלה של המארז זה יעזור הרבה? אני יודע שהזיכרונות תוקעים אותי כי הארורים נבעו בבדיקות שלהם ולא בבדיק…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי אנשים, עשיתי OC לכרטיס מסך שלי : Sapphire 2600xt ddr3 256mb לתדרים: 860/760 http://www.techpowerup.com/gpuz/kyz9n/ הטמפ' היא 55/56 מעלות במנוחה, בעומס 57/58 מעלות. לא הצלחתי להגיע ליותר, ניסיתי 870/770 המסך כזה ניהייה בצבע אחיד או נתקע .. אני מחליף שבוע הבא ל88GT עם קירור הS1 או S3 .. עם מאוורר 120 .. אבל בינתיים החלטתי להשתעשע עם מה שיש לי בנוסף העלתי את המעבד ל3.2 סתם .. אני עכישו בודק במשחקים. עכשיו, אם יש אפשרות להגיע ליותר ממה שאני הגעתי בכרטיס מסך ? ואם כן, אז איך ? והטמפ' הנוכחית בסדר?

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  18. היום הגיע לי הכרטיס (זה שהיה מפנדה) הגעתי איתו מ 325/700 עד ל380/952 ומ12 צינורות פתחתי ל 16 צינורות וזה46-7 מעלות במנוחה ו62-65 במאמץ(3dmark05) מה דעתכם? ומשהו מוזר פה כי ב3DMARK05 קיבלתי רק 4200 וראיתי ש6800GT קיבל 4700 (16 צינורות 350/1000) ויש לי גם בעיה כל פעם שאני עושה ריסטרט המחשב עולה לי עם אובר רק לליבה ולזכרונות הוא מחזיר את זה ל700 במקום שישאר על 952 ואני שומר תפרופיל ואמרתי לו שיעלה תפרופיל ההוא כשהמחשב עולה... יש למשהו רעיון למה זה לא טוב? (אני משתמש ב rivatuner) SweeT EviL

• 11 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס 7900GT עם הקירור הרגיל והמוכר שמקבלים בסטוק זה קרור סבבה בקיצור לפני הOC הליבה הייתה על 450 והזיכרון על 1000 ועכשיו העלתי לליבה ל550 ולזיכרון ל1430 זה נשמע אולי מוגזם,אבל זה נראה לי בסדר,עשיתי את זה גם כי ראיתי כרטיס כמו שלי עם אותו קירור רק של חברות אחרות שנמכרים ביותר יקר בגלל שיש להם OC בסגנון שלי.. אז יש מצב שזה יפגע בכרטיס אולי? או שיעשה כל מיניי בעיות למינהן?

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  20. אהלן. יש לי 8800GTX + קירור סטוק.. עכשיו אני רוצה לדעת מה הם הקלוקים הכי גבוהים שניתן להגיע אליהם? כי הייתי על 576MHZ על הליבה ועכשיו אני 671MHZ, בשיידר על1350במקור ועכשיו 1572MHZ. וזכרון הייתי על 900MHZ ועכשיו אני על 1093MHZ.. זה נחשב מכובד? הטמפרטורה לא השתנתה הרבה... במנוחה הוא על 60 כמו שהיה תמיד... ומאמץ על 70-75. כשאני עובר ל680 לליבה המסך עושה פלאשים כאלה וקיצור מתחילים הבעיות... אם אני מפנק את הGTX עם קירור טוב אפשר לעבור את ה700 לליבה?

• 8 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by the_lighting,

ל3.2 טמפ: במאמץ 59,56,55,58 אם אחרי 11 שעות של ORTHOS לא היתה שגיאה אז זה יציב וזה בסדר גמור נכון?!

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by sub_man,

טוב אז עשיתי קצת המשכתי עד מקום כלשהו שפחדתי להמשיך למרות שעדיין לא הראה כל מייני בעיות כמו ריצודים או ריבועים ובעיות וכתמי צבע. אני מפחד לכן אני יראה לכם תוצאות ואם לדעתם לא מסוכן אני ימשיך עוד. coer clock- 337.5 memory clock-364.5 להמשיך?כדי?

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by Ozen,

טוב, החלטתי לנסות לעשות OC לכרטיס מסך שלי, הGeforce 6600GT של Gigabyte עם 256MB זיכרון GDDR3 - מהירות מעבד 500MHz. קראתי ברחבי הפורום שאי אפשר לשחרר עוד צינורות עיבוד לכרטיס הזה, דיי מבאס... זאת הפעם הראשונה שעשיתי את זה, ואני אפילו לא בטוח שסיימתי, אבל רציתי להראות לכם, ולקבל חוות דעת על מה שעשיתי: הצלחתי להעלות את המעבד ל570, ואת הזיכרון ל870 - שיחקתי OBLIVION כמה שעות עם המוניטור של RIVATUNER פתוח - זה באמת עבד על 570! הטמפ' הכי גבוהה של המעבד של הכ.מסך בכמה שעות על OBLIVION הגיע לאזור ה41 מעלות - זאת טמפ' טובה? - הכ.מסך מגיע עם קירור שקט SILENT PIPE 2, אני הוספתי מאוורר 80מ"מ על האזור של המעבד (סתם רעיון שעלה לי). מה אתם חושבים? כמה רחוק עוד אפשר\כדאי ללכת (אני ע…

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  24. עשיתי OC ל9600XT שלי (לצערי הצלחתי רק 8% יותר =\ ) ואז עשיתי ריסטרט וזה חזר לרגיל ואני לא יודע איך לסדר את זה... אני עושה OC עם ATITOOL

25. התקנתי את התוכנה הזאת: http://3dgpu.com/files/coolbits2.reg לאחר מכן ניכנסתי לאפשרויות של המהירות שעו מעבדן והמהירות זיכרון. התדרים היו: מעבד 270 זיכרון 400 לאחר מכן לחצתי על "הבחן בתדירויות רענון מיטביות". התהליך לקח מספר דקות ובזמן הזה היו הבזקים כאלו במסך קפיצות כאלה. ואז זה היסתיים והתדרים היו: מעבד 290 זיכרון443 אם אני ישאיר את זה כך אם הקירור הנוכחי זה יהיה מסוכן? איך אני יכול לבדוק טמפ' לפני ואחרי במאמץ.?.. מישהו אני חייב עזרה!1!! תודה

דיונים חדשים בפורומים