עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shloosh,

יש לי מעבד AMD 2000 0.18 . רציתי לדעת איזה טמפ' זה בסדר לו??? ואני משתמש בתוכנה SPEED FAN 4. אז איזה temp זה של המעבד??? זה בסדר אם במאמץ הטמפ' הייתה 57???

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by shalbik,

לפי מה שקראתי באתר של OCZ, ניתן להגיע עם סטיק של 3500 לתזמונים של 2-2-2-5 במהירות 400(ירידה מהמהירות הרגילה של 433). מישהו התנסה באוברקלוק כזה עם זכרונות כאלה של OCZ?אם כן אשמח לשמוע תגובות גם אם הן פוסלות מה שכתוב באתר, אבל תגובות מנסיון לא מקריאת כתבות בבקשה.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  3. אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך שלי שהוא GFORCE 5200FX התקציב הוא עד 100 ש"ח לא יותר

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  4. ליודעים\יודעות אני בעל SLK-900 גוף קירור נחושתי שצריך טמפ ' סביבה נמוכה בכדי לתפקד טוב, בקיצור מארז עם סירקילאציה טובה. תקציב עד 450 שקל , אם או בלי ספק לא משנה. ניתן גם לקחת מארז בפחות ולבוסיף מאוררים וכו'. תודה לעזורים.

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by Access Denied,

משהו יודע האם המעבד הזה טוב לאוברקלוק כמו המעבדים הקודמים של AMD??? כרגע יש לי את המעבד הזה והוא במנוחה בטמפ' של עד 38 מעלות ובמאמץ עוד לא בדקתי עדיין... שווה לנסות OC??? יש בכלל מצב להביא אחד טוב למעבד הזה או שהוא בכלל לא מצליח לעשות אוברקלוק כמו שצריך?? :-\

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by Dready,

משהו יודע או ראה איפה אפשר לראות השוואה שכוללת את הסניק החדש הזה?, אני רוצה לדעת אם שווה לי לחקות אני פשוט לא מוצא

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  7. Started by ThePinkPanther,

אני צריך דבק טרמי כדי לחבר היטסינק למשהו (מודם,אם זה מעניין את מישהו) איפה אני קונה? לא ראיתי בשום חנות באינטרנט

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  8. שלום, הובכן רציתי לשאול איזה פאן באס הכי מומלץ לקנות, אני מעוניין לשלוט על המאווררים שלי שבמחשב בימיוחד על איזה שניים רציניים שעושים מלא רעש (termaltake smartfan 2 80mm & enermax ball bearing 120mm) אפשר לומר שבלילה זה קצת מעצבן הרעש הזה של המאווררים ולכן לא נוח להשאיר אותו דלוק. בכל אופן אשמח לקבל הצאות לפאן באס איכותי וטוב.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by ccc,

Post your MAX FSB (stable) and the cpu-ram-mobo cooling that you used It's im[prtant to me... tnx

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by shalbik,

התזמונים המקוריים של הסטיק הם: 2-3-3-8 וזה קצת לא משו, אם מישהו יכול להגיד לי לכמה אפשר להוריד את התזמונים בלי לקרוע את הסטיק עם מתח ובלי לגרום לו נזק כלשהו.

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by Shadowman,

עם אני שם שתי מאוררים אחד מול השני שפועלים באותו כיוון, מה תהיה התוצאה?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by PhP dUdE,

אני רוצה לעשות לפנטיום 3 הישן שלי 733 מה היא מהירות השעון שלו? ובחוברת שלו כתוב לי כול מיני מהירויות שעון כדי לי ללכת לפיהם?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by TermiNal,

איך הלוח הזה לאוברקלוקינג ? יש לי אותו ואני מתכנן לקנות SP-97 וטונאדו עליו עכשיו אני קונה גם מעבד Mobile 2200+ אבל הזכרונות שלי הם של Xerox = לא משהו \: אני עדיין אצליח לעשות OC חזק ? תודה.

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  14. יש לי רדאון 9800פרו של Ati, כפי שאתם יודעים הקירור שלו לא משהו, לכן השאלה הראשונה שלי היא, העם כדי לעשות לכרטיס אוברקלוקינג או ליקנות קירור נורמלי ואז. * נגיד ואני עושה לו oc איך אני עושה את זה, עם איזו תוכנה ???? בכל אופן תוצאת 3dmark03 הייתה 5242.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by falcon86,

יש לי לוח אם intel 850gb וקניתי radeon 9800 pro חדש כל פעם שאני מדליק את המחשב הלוח מתחמם לי באזור של הכרטיס עד ל56 ולאט לאט חוזר לנורמלי בד"כ הוא יושב על 37-38 מעלות האם יכול להיווצר נזק מזה? מה הטמפרטורה המומלצת לאזור של הכרטיס מסך? והאם מאוורר קטן לכיוו הזה יכול לעזור? את הטמפרטורה בדקתי לפי intel active monitor

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by TermiNal,

היי, שנכנסתי לאתר של Danger Dan ורציתי לחפש מוצרים שאני אוכל לקנות מצאתי רק מקום כזה שאתה ממלא חלקים שאתה רוצה ובערכות קירור מים אנלא מבין בגרוש! לכן אני אשמח מאוד מאוד עם מישהו יוכל למצוא לי איזו חבילה של Danger Dan מהאתר שלהם כי אני לפחות לא מצאתי , או! שתרכיבו לי אחת שכוללת בלוק אך ורק למעבד אבל בלוק טוב מאוד! וכל שאר הדברים - צינורות/רדיאטור /כל השטויות האחרות, אני רוצה לפתוח תחבילה שאני אזמין מהם ולקבל הכול שאנלא אצטרך לאלתר כלום שאני פשוט אוכל לחבר את זה. תודה לכם ה כמעט שחכתי - הכול צריך ליהיות תואם לפלומינו 1800+

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  17. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

שמעו אני פשוט לא מצליח לעבור את 2900 אני לא יודע מה יש לז כי העלתי מתחים והזיכרון היה על 445 והוא לא מסכים לעבור את זה! וגם בגלל שהמכפלת שלי נעולה אני לא יכול להעלות את המעבד בלי להעלות את הזיכרון מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by gilsc,

האם ישנן דרכים קונוונציונליות לבצע OC במחשב נייד ? IBM Thinkpad...?

19. Started by aleXtazi,

מה המצב חברה עשיתי OC לכרטיס שלי והגאתי למהירויות האלה הכרטיס מאוד יציב והגרפיקה ממש השתנתה במישחקים לטובה :D השאלה שלי היא מתי שאני מעלה עוד יותר מופיע לי במסך כל מיני נקודות אדומות וכחולות כאלה למה זה???? תשימו לב!!! ליד השם אמ אקס 440 יש כמה נקודות!!!!

• 37 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by kobibo,

אני מנסה לבצע את המודינג הראשון שלי והשאלה שלי : האם כדאי להסיר את החורים הקטנים שבמארז שאליהם בד"כ מחברים את המאווררים, ובמקומם לקדוח חור ואליו לשים גריל במקום ? . האם הדבר יעיל יותר לאיוורור המארז ? האם הדבר יגרום ליותר רעש ( המחשב בד"כ עובד כל הלילה וגם ככה הוא דיי רועש ) ? . אשמח לתגובות .

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by SubX,

זה אותו הגוף קירור של הוולקנו6CU רק שהוא נוסר ורוחבו הוקטן ב1.5ס"מ , הורכבו עליו שניי מאווררי 50מ"מ במהירות של 6200סל"ד. מצליכים להחזיק מעבד פלומינו במהירות ברירת מחדל ומתח ברירת מחדל ב37מעלות. פתרון הקירור הזה "שקט" כלומר שניי המאווררים שרקניים אך שסוגרים את המארז בכלל לא שומעים אותו. הינה התמונה שלו: מה דעתכם?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. זקוק להמלצה על מאוורר שקט ל- AMD1400 ללוח ASUS A7M266. מאווררים חדשים בגודל 78x70 ככל הנראה לא מתאימים ללוח. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. תסבירו לי בבקשה איך להעלות את הרמה של הכרטיס מסך שלי עד כמה שאפשר אך לא יותר מידי. תודה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by Qtec,

שלום אני מתכנן לקנות ביום חמישי מעבד חדש (אחרי ששברתי שתי רגליים מהמעבד שלי )**** עכשיו חשבתי גם לקנות היטסינק של זלמן. רציתי לדעת מה ההבדלים בין CNPS6500A-AlCu http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6500A-AlCu.htm ל- CNPS6500B-AlCu http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6500b-alcu.htm ממה שהבנתי, הA שוקל 440גרם לעומת הB (400) והA מתחבר עם ברגים. ?? מה ההבדלים פה?? (עכשיו כבר נמצא בחנות ה-B ונראה לי שהוא די טוב ואני אבחר אותו ) **** -כן שברתי שתי רגליים מהמעבד ובגלל שהייתי בשוק חברי OverFlow פרסם את זה. :-\ (עריכה) ד"א - אני קונה p4 2.8ghz 533bus- הכי מהר שהלוח שלי יכול.

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  25. אני רוצה לקנות 3 מאוררים עכשיו אני לא יודע מה עדיף לקנות 3 יחידות של הסמארט פאן 2 או לקנות יחידה אחת שלו ואת הקיט X bolwer שמגיע עם סמארט פאן 2 אחד ואת המאורר המוזר הזה + פאנל קדמי לשינוי המהירות איך ה x bolwer הזה ביחס לסמארט פאן הוא עושה את העבודה טוב יותר? ומה אתם אומרים כדאי לקנות..... http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/525drivebay/a1869.htm http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/smartfan/a1357.htm מצטער שכחתי שהיה את הפילוג של הפורומים אם מנהל יוכל להעביר את ההודעה אני אודה לו מצטער על ההודעה היא לא במקום הנכון

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.