אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מארז Thermaltake Xaser III V1000A והמארז מגיע עם 7 מאווררים ועם פאנל שאיתו אני יכול לישלוט על מהירות המאווררים שמגיעים איתו. השאלה שלי היא כזאת; אם אני יגביר את המהירות של המאווררים עם הפאנל לעוצמה מירבית אז המאווררים יעבדו מהר יותר ככה או שהם יעבדו יותר מהר או אפילו אותו דבר אם אני לא ישתמש בפאנל??? אם משהו פה לא מובן אז תגידו...
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק לR9800NP שלי ואני רוצה לקנות היטסינק של P4\AMD ולקדוח בו חורים שיתאימו לR9800 שלי. על מה אתם ממליצים? (שלא ישקול יותר מ370 ושיעלה פחות מ100) בתודה מראש, manbot.
-
- 15 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום כולם.. נשברו לי 2 סמארטים.. ואני מחפש עכשיו מאורר למעבד... אפילו 2.. השאלה היא... מה המאורר עם הכי הרבה דחף אוויר. CFM בעולם.. (בעולם.. אני מתכוון בקרב יד.. שאני יכול לקנות..) תודה... וד"א רעש ומחיר... זה לא בעיה....
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אז התחלתי לשחק קצת עם ה- AI7 , אז אחת הפונקציות היא GURU OC , ז"א אני מעלה את המהירות הבאס (לדוגמא מ200 ל 214 ), ואז מהירות המעבד עולה (במקרה זה מ2800 ל3013 בערך...) ולשאלה : למה בעצם אני צריך להעלות גם את המתח למעבד???? ולמה לכרטיס מסך יש אפשרות של העלאת מתח בלבד? מצטער אם השאלות טיפשיות - אני מנסה להכנס לעסק מקווה להשתפר תודה ???
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום...אני חדש בפורום הזה...ואני שמח להצתרף.....כי אני ממש בעניין של המודינג ושל האובר קלוקינג.... אני שמתי לב למאוורר שממש נראה לי טוב.... http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/525drivebay/a1869.htm אני מדבר שם ר על ה x blower זה נראה לי ממש פתרון טוב... בגלל שהוא גם מקבל אוויר מהחלק העליון של המארז וגם מהחלק התחתון של המארז.....ואז הוא מוציא אותו החוצה.... לפי דעתי אם אני יקנה אותו ועוד שלושה מאווררים...ואני יסדר אותם שיהיה אחד למעלה בחזית ואחד למטה בחזית....ואחד או בחלק העליון של המארז( זאת אומרת שיופנה לכיוון הריצפה) או בדלת של המארז... מה אתם אומרים? האם הx blower טוב...? האם כדיי לי? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי באתר של OCZ, ניתן להגיע עם סטיק של 3500 לתזמונים של 2-2-2-5 במהירות 400(ירידה מהמהירות הרגילה של 433). מישהו התנסה באוברקלוק כזה עם זכרונות כאלה של OCZ?אם כן אשמח לשמוע תגובות גם אם הן פוסלות מה שכתוב באתר, אבל תגובות מנסיון לא מקריאת כתבות בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם: אתמול קניתי לחבר שלי זיכרון מיד שניה הזכרון הוא 333MHZ ורשום עליו שהתזמונים שלו הם: 2.5-6-3-3 וחשבתי לעצמי יהיה מעניין לבדוק אותו ולראות לאן הוא יוכל להגיע... אחרי הבדיקה אני ממש הופתעתי !!! הזכרון הגיע ל 460MHZ על התזמונים המקוריים 2.5-6-3-3 ויכול להיות שהם היו יכולים לעלותל עוד קצת ( לא בדקתי כי תראו מה השעה... ) תגידו לי מה אתם אומרים טוב/לא טוב פשוט מעניין אותי לדעת עם הם הגיע ל OC טוב...
-
הורדתי מהאתר את התוכנה SpeedFan מצורף צילום אם תוכלו להסביר לי מה הולך אצלי פה ...
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איזה יופי! אחרי תכנון ארוך על הOCZ התברר היום כי נגמר המלאי העולמי, נגמר הייצור של הסטיקים האלה, אז נאלצתי לעבור לזכרונות אחרים. שתי החברות שהלכתי אוטומטית היו קינגסטון וקורסאייר, כשהדגמים הרלונטיים מקינגסטון הם הHyperX של PC3500 ו PC3200 . אצל קורסאייר הדגמים הם CMX512 3200C2PRO ו-CMX 512 3500C2(שמראה כבר סימני יוקרה בשמיים). מחירים תוכלו למצוא באתר [צונזר] אם זה חשוב. עכשיו, המטרה היא לעבוד עם סטיק אחד של אחד הדגמים הנל בתזמונים של 2-2-2-5 או אפילו 2-2-2-4 אם זה אפשרי - הקיצר, מעבד AMD אז כמה שהכי נמוך יותר שולט, וכל זה במהירות 400(ככה שאם מדובר ב3500 אז אני יתכנן לו dc ל400). אשמח לשמוע דעות ו/או עובדות בקשר לסטיקים הנ"ל+אפילו כתבות שמראות במפורש את התזמונים שאפשר להגי…
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מפרט בצד ימין. כשאני עושה אוברקלוק למעבד שלי, ומנסה להעלות את הFSB ל200 (185 יציב, 190 יציב, 195 יציב), מופיע לי הודעה שהווינדוס לא מוצא את תיקיית System32 ואני צריך לפרמט את המחשב. מדוע זה קורה? תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 986 צפיות
-
-
המעבד BARTON 2500+ במקור 11*166 = 1833 לאחר הOC 11*210 = 2300 כמה אחוז של OC ? איך מחשבים ?
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ליודעים\יודעות אני בעל SLK-900 גוף קירור נחושתי שצריך טמפ ' סביבה נמוכה בכדי לתפקד טוב, בקיצור מארז עם סירקילאציה טובה. תקציב עד 450 שקל , אם או בלי ספק לא משנה. ניתן גם לקחת מארז בפחות ולבוסיף מאוררים וכו'. תודה לעזורים.
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת בכרטיס הזה את המהירות של המאוורר ? ואיך אני יכול לדעת אם הוא עובד מהווינדוס? (בלי לפתוח את המארז כל פעם)
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך שלי שהוא GFORCE 5200FX התקציב הוא עד 100 ש"ח לא יותר
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שמעו אני פשוט לא מצליח לעבור את 2900 אני לא יודע מה יש לז כי העלתי מתחים והזיכרון היה על 445 והוא לא מסכים לעבור את זה! וגם בגלל שהמכפלת שלי נעולה אני לא יכול להעלות את המעבד בלי להעלות את הזיכרון מה לעשות?
-
יש לי מעבד AMD 2000 0.18 . רציתי לדעת איזה טמפ' זה בסדר לו??? ואני משתמש בתוכנה SPEED FAN 4. אז איזה temp זה של המעבד??? זה בסדר אם במאמץ הטמפ' הייתה 57???
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
משהו יודע האם המעבד הזה טוב לאוברקלוק כמו המעבדים הקודמים של AMD??? כרגע יש לי את המעבד הזה והוא במנוחה בטמפ' של עד 38 מעלות ובמאמץ עוד לא בדקתי עדיין... שווה לנסות OC??? יש בכלל מצב להביא אחד טוב למעבד הזה או שהוא בכלל לא מצליח לעשות אוברקלוק כמו שצריך?? :-\
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש ברשותי Radeon 9200 128mb של Gigabyte היתי רוצה לעשות לו OC קליל בלי הוספת גופי קירור (הוא בא עם מאורר עלו) כמה להאיץ אותו ואיך?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5906 גם לא הכי יקר... יחסית... . למישהו יש הצעה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כרגע יש לי בחזית המארז 120 מ"מ של וואנטק (stealth) ודחיסת האוויר שלו לא כל כך גדולה. רציתי לדעת אם אני יחליף למאוורר אנרמקס (שידוע שהוא יהיה יותר רועש) האם הטמפ' תשתנה משמעותית או שזה לא יעשה את ההבדל? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
משהו יודע או ראה איפה אפשר לראות השוואה שכוללת את הסניק החדש הזה?, אני רוצה לדעת אם שווה לי לחקות אני פשוט לא מוצא
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לפנטיום 3 הישן שלי 733 מה היא מהירות השעון שלו? ובחוברת שלו כתוב לי כול מיני מהירויות שעון כדי לי ללכת לפיהם?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני צריך דבק טרמי כדי לחבר היטסינק למשהו (מודם,אם זה מעניין את מישהו) איפה אני קונה? לא ראיתי בשום חנות באינטרנט
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
Post your MAX FSB (stable) and the cpu-ram-mobo cooling that you used It's im[prtant to me... tnx
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-