עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by d.c.n,

שלום רציתי לדעת עם המעבד : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 מתאים לאוברלוק..? כי לפי מה שאני שם רק מעבדי intel עושים אוברלוק תתקנו אותי אם אני טועה בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הייי שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות בזול מאוורר 120mm ולדים ובכל מיני צבעים? :yelclap: :s05: :s05: :s05: אני צריך את כמה שיותר מהר תודה......מראש

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  3. שלום לכולם .. רציתי לדעת עם תוכלו בבקשה לעזור לי לגבי קניית גוף קירור לכרטיס מסך X1800GTO הגוף קירור סטוק שיש לי עכשיו הוא נורא מרעיש.. ולכן אני מעדיף להחליף אותו כדי שיהיה קצת שקט.. חשבתי על ‏Accelero X2 מה דעתכם עליו? התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  4. Started by 00Amir,

מה זה הצלעות שבין בצינורות לגוף קירור עצמו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  5. מעבד amd athlon64 6000+ X2 ולוח אם asus m2n32-sli premium vista edition תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by aviv00,

האם ניתן לדעת בוודאות כשמבצעים OC [ל-מעבד] מאיפה זה נובע זאת אומרת חסר מתח לזיכרון או למעבד.. אם המחשב לא נדלק או שהוא נדלק אבל בעיות אחרות צצות כמו מסך כחול וכו... תודה מראש אביב

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by maxwell10,

לאחרונה ניקיתי ושימנתי את המאוורר למעבד אבל לצערי זה לא עזר והמאוורר עדיין מרעיש. ברצוני לקנות מאוורר חדש ללא צלעות הקירור. אילו פרמטרים צריך לדעת לפני קניית מאוורר על מנת שיתאים לצלעות הקירור הקיימות? (מרחק בין הברגים, אורך להבים, סוג הצלעות קירור וכו') איזה מאוורר מומלץ? אין לי צורך במאוורר חזק, אבל שיהיה שקט וכמה שיותר זול, עד 100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by danielzy,

ה GTX260 משומה לא מאיץ את המאוורר גם ביישומים גרפיים כבדים יחסית ומגיכ גם ל 65 מעלות. אני יודע שזה תיקני אבל זה לא מוצא חן בעיני. יש אפשרות שלפי יישום מסויים זה יאיץ את המאוורר ? נניח hl2.exe או crysis.exe כמו בפרופילים של עכבר.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by subarel,

אם הזכרונות שלי 800.. ואני עושה OC לבאס 400.. אז אני צריך להעלות מתח? כי תכלס זה לא לעשות להם OC... זה עובד 1:1 על באס 400 ומהירות זכרונות על 800..? גיליתי שהמחשב יציב רק כשהחזרתי את המתח של של הזיכרונות מ 2 ל 1.9..... לפי כן הוא נפל לי אחרי כמה שעות... בראל.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  10. בעבר אמרתם לי לקחת את זה תקח למעבד את זה: Thermalright XP-120 + המאוורר הזה: Thermaltake Thunderblade 120MM Led fan ואת המשחה הטרמית הזו: Arctic Silver 5 קצת היסתבכתי כי אני לא מבין במחשבים אז אני חושב שאני יקח את המחשב למעבדה כמה זה צריך לעלות לי ??? (חלקים המאוורר המשחה ושעת העבודה)

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by RJ1,

האוברקלוק שלי מתאפס לפעמים כשאני מכבה את המחשב. יש איזה דרך להגדיר את האוברקלוק כברירת מחדל או משהוא בסגנון? לוח אם: Gigabyte P35-DS3L

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by ziv0798,

יש לי כרטיס מסך GF9400GT והוא פשוט מתחמם יותר מדי!! לפי EVEREST חמישים ומשהו מעלות במנוחה!!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by urielka,

שמעתי וראיתי הרבה oc לduron שהגיעו מעל 2ghz רציתי לדעת אם אני יכול לעשות זאת בעזרת תוכנה פשוט אין אפשרות בביוס לעשות את זה ואם המכפלה פתוחה כן או לא הנה המפרט הדל ועלוב: מעבד:duron 900mhz זיכרון:256 mb 133 mhz כ מסך : GeForce 2 MX440 לוח אם : של ecs k7sem 3.0c

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by Qtec,

היי יש לי לפטופ של קומפק presario 1700ea וכונן קשיח של טושיבהmk4021gas. כשאני קצת מאמץ את הכונן (מעתיק, עושה איחוי, בודק לטעויות וכו...) הוא עולה מעל לטמפרטורה המומלצת-55 ליותר- 56 57 58 .....63 מה אני יכול לעשות כדי לקרר אותו? (בלי לשים לידו מאוורר) יכול להיות שאפשר לעשות משהו בלפטופ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by FFOP,

Vantec ThermoFlow 120MM Smart ENERMAX 120MM Ball Bearing fan Thermaltake 120mm High Performance DC FAN מה האבדלים בין המאוררים האלו? כול המאוררים כאן בערך באותו רמה?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by arkadur,

מתוך שעמום (וחוסר שביעות רצון בNSF CARBON) התחלתי להתעסק עם הכרטיס הזה קצת משום מה, אני לא מוצא את טמפ' הכרטיס בשום מקום, וגם תוכנות "חיצוניות" לא מציגות אותו עצרתי , כי הכרטיס חם מידי, ואני לא רוצה לגרום לו נזק , מה המגבלות שלו מבחינת חום? האם לכרטיס יש חיישן בכלל? האם יש לו פוטנציאל לOC? (אשמח לדעת לכמה הגעתם איתו - למי שיש)

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  17. אני קונה מפרט עוד שבוע, כנראה מFoxPC או SkyPC ולכן אני אני מעדיף שהלוח והזיכרון גם יהיו מאותן חנויות (אני אישית מעדיף לקנות מFoxPC כי יש את ה260GTX XXX והכונן הקשיח של סמסונג שאני רוצה). אני שואף להביא את המעבד לOC של 4Ghz+ ובשביל זה אני רוצה להבטיח שאני קונה את החלקים הכי משתלמים לתקציב שלי. המפרט יראה ככה : E8400+V1 4GB RAM (חשבתי על הGeil Black Dragon או G.Skill PI 800Mhz CL4) 260GTX XXX CM690 Cooler Master Real Power Pro 520W Modular ועכשיו אני בהתלבטות לגבי הלוח אם והזיכרונות. עד עכשיו תכננתי על אחד מהזיכרונות הנ"ל + הEP45-DS3L של ג'יגה בייט שעולה 550 שקלים בערך, אבל לאחרונה שמעתי שבגירסאות הL של ג'יגה בייט יש פחות מייצבי מתח, יותר נפילות ובכללי פחות טובים לOC מלוחות…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by wooper,

שלום משהו יכול להמליץ לי על מאורר 80 ממ בשביל המארז

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. אני חושב שהבהרתי את עצמי.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום ,אולי לא כתבתי משהו טוב. בכל מקרה תודה רבה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  20. Started by shacharoren,

אהלן, אני רואה שכולם פה מדברים על קירור מים כאילו הוא הפתרון האידיאלי. תגידו אין מן פטנט כזה של קירור שעובד כמו מזגן? כלומר עם מערכת גז סגורה? משהו שבאמת מייצר קור ולא נשען על אוויר! אני לא באמת מבין בעיניין אבל מעוניין לדעת. אני כרגע מקרר עם Thermalright Ultra-120 Extreme ומאוורר - scythe S flex כך שאני לא ממומחה גדול. דרך אגב, מהי התוכנה הטובה ביותר למעקב מקיף על טמפ' המחשב על כל מרכיביו? תודה. שחר.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  21. 1) אני עושה 3 חורים במארז ויש לי רק שני כוסות שעשויות מיהלום, אחת 75 והשנייה 85. אמרו לי שזאת שבגודל 75 מתאימה למאוורר 80 מ"מ וזאת שבגודל 85 מתאימה למאורר 92 מ"מ. אז רציתי לדעת באיזה גודל מאווררים לבחור, 92 או 80מ"מ? יש בכוח שאיבת האוויר ביניהם? אם לא אז אני מעדיף לעשות חורים למאווררים 80 מ"מ (מאוורר 80 מ"מ יותר זול ב-10 ש"ח ממאוורר 92 מ"מ ואני קונה 3 מאווררים אז אני אוכל לחסוך 30 ש"ח). 2) אני מצאתי כמה תמונות באתר הזה, שהם בעצם "גרילים" למאוורר 80 מ"מ. דוגמה: אני מתכנן להדביק תמונה אחת על דל המארז, והתמונה תשמש כתחליף לחור שאני אעשה. כמובן שאני אחתוך את החלקים הדרושים בתמונה כך שיהיו פתחים במארז בצורת התמונה. עכשיו, בתמונה הזאת אני לא רואה את המיקום של החורים לברגים…

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  22. כל הפרטים בלינק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353587.new#new

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  23. Started by Emms12,

היי יש לי 7800GTX, אני חורש על הדרייברים (78.01) כבר שעות, ואני לא מוצא שום אפשרות לOC! מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by nogi85,

שלום רציתי לשאול אם אני מפרק את המאוורר של המעבד ממקומו ומחזיר אותו חזרה לתושבת מעל המעבד אני אמור למרוח משחה טרמית? כי אני פרקתי אותו וכבר היה מרוח שם תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  25. היי אני רוצה לעשות OC שמעתי שזה טוב לכמה אני אגיע בOC עם המפרט שלי מעבד:6300 E לוח אם: ASUS P5B DLX זכרון:GEIL 512*2 יש בהם גוף קירור כ.מסך:1950 PRO מארז רגיל עם ספק 450 הצעות לשיפור בבקשה והכי חשוב לכמה אני אגיע למהירות מעבד עם הפרט הזה תודה

• 2 תגובות
    • 419 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.