אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הי, קיבלתי במלצה למפרט מחשב מהפורום של מפרטי מחשב, מאוד חשוב לי לוודא פה אם הפתרונות קרור שם טובים ויעשו את העבודה כדי שיהיה לי ראש שקט. בסופו של דבר אני לא רוצה להתחיל להתעסק יותר מדי עם המערכת שלי - ואני מניח שפתרונות קרור אכותיים מאוד חשובים לאיכות שלה לאורך זמן. בנוסף, מאוד מאוד חשוב לי גם שהמערכת שלי תהיה שקטה, וזו עוד סיבה שאני רוצה לוודא פה את הנושא. המחשב אמור לשמש לעבודה משרדית, אינטרנט, הורדות וסרטים. אמור לעבוד הרבה שעות ולכן קרור טוב ושקט מבחינתי קריטי... זה המפרט שבנו לי, בסביבות 2000 שח: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 צורב LG GSA…
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
פתאום הכרטיס מסך שלי רוצה להתחמם.. ניקיתי את המחשב והכל וזה אותו דבר... כרטיס מסך 4850 על 35 אחוז, טמפ' 63 זה תקין? מה אפשר לעשות אם לא?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי intel pentium 4 cpu 2.8ghz לוח אם (abit IS7/IS7-G/IS7-E(intel i865-ICH5 ןזיכרון 512 ddr תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי Q6600 מהסטפינג הישן B3 וקירור סטוק הלוח אם שלי התקלקל ובעקבות כך החלפתי לגיגהבייט EP43-DS3L כמובן שהייתי צריך לנתק את גוף הקירור ולחבר אותו מחדש כדי להוציא את המעבד ולשים אותו בלוח החדש.. בלוח הקודם הטמפרטורות היו נעות בין 60 ב IDLE ל 75+ במעמס כרגע המצב הוא 55 ב IDLE אבל במעמס אני מגיע ל 90 אפילו.. את ניתוק וחיבור המעבד ביצע אבא שלי אבל מה שקרה כנראה זה שהוא שם יותר מדי חומר תרמי השאלה שלי זה האם סביר שכמות גדולה של חומר תרמי תפריע עד כדי כך לקירור? והאם יש לכם המלצות נוספות מעבר להוצאה של חומר הקירור ולשים שכבה דקיקה? מודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב. משום מה כאשר אני מוריד את הבאס לזכרונות ל 5/4 זכרון/מעבד , המערכת נהיית פחות יציבה. הזכרון הספציפי הוא דיי גרוע לOC , כך שרציתי להוריד לו את המהירות (נכשל ב S&M) ,מה שקורה בזמן הורדת מהירות הזכרון המחשב נהיה הרבה פחות יציב . אמור להיות ההיפך לא?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני יכול למרוח מישחה טרמית של מעבד על כרטיס מסך ? והאם זה ישפיע לטובה ? יש לי את המישחה של ה ultra 120 extrem האם כדיי לי לימרוח את זה על ה x800 שלי ועל ה 4850 שלי והאם זה ישפעיה לטובה ?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם רק חיבור 3 פינים אחד למאוורר (חוץ מהמאוורר של המעבד). האם יש מפצלים שדרכם אפשר לחבר מס' מאווררים, או מתאמים שמאפשרים חיבור של המאוורר לספק? חיפשתי במספר חנויות ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי E2180 עם לוח G31, ואיני מעוניין בפירוק הלוח בהרכבת הקירור, בנוסף אני מחפש גם קירור זול, שיעשה את העבודה כמו שצריך.בין 100 ל-150 ש"ח. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
חומרה P5K-SE זיכרון 800 DDR2 OCZ מעבד 4 ליבות Q6600 ספק 600W טרמלטק כ.מסך 9800GTX+ צריך הגדרות יציבות ביותר. בחנות אמרו לי שכנראה צריך להגדיר הגדרות מדויקות והמחשב יהיה יציב. הבעיה המחשב עושה ריסט ולפי מיטב ידיעתי זה לא טמפרטורה. כל הטסטים שעשיתי עברו. אבל מידי פעם המחשב עושה ריסט במשחקים לא בכל משחק. בשגרה המחשב יציב. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי וכל המדריכים עובדים בשיטה של התוכנה הישנה.אני חייב מדריך להגדרות החדשות!. תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte Nvidia Geforce 8800gts 512 g92 עם הקירור Thermalright HR-3 ומאוורר 92 MM והמעלות בין 38-45 במאמץ זה בסדר לקירור הזה? לפני זה בקירור STOCK היה לי בין 80-100 מעלות במאמץ D:
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האלן מערכת E7200 EP43-DSL3 ספק 400 FSP זכרונות 800 של קינגסטון הצלחתי לייצב את המעבד על 4.00 באס 422 אבל לא מצליח מעבר. זכרונות ביחס 1:1 על 844 כאשר אני יציב עליהם. השאלה אם אני אקנה זכרונות 1000 אני אוכל להמשיך ב OC (ניסיתי לעלות מתח) תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ה ASUS 8800GS TOP. התקנתי את תוכנת ה Smart Doctor של ASUS- תוכנת הניטור שלהם. התוכנה מראה תמיד שהטמפ' של הכרטיס היא 54 מעלות- מה שכמובן לא יתכן (גם אחרי משחקים וכו'). גם תוכנות אחרות אינן מנטרות את הטמפ'. האם יכול להיות שלכרטיס הזה אין חיישן?!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
למי שעוקב אחר הפרוייקט שלי, יודע שחסרים לי הבלוקים למערכת (ומי שלא עוקב - מומלץ ) בכל אופן, יש לי כמה שאלות, שעדיין לא השגתי תשובה עליהם.. CPU: די התלהבתי מהבלוקים של אנזוטק, מהספיר ירדתי (יש תלונות על כך שחיזוק יתר של המחברים סודק את הבלוק), ואני די מתלהב מה"לונה" האופציה השניה היא הGTZ של סוויפטק לצערי אני לא מוצא מבחנים המשווים בין ה2. GPU: הכרטיסים: 4580 אני מתלבט בין הדגם הייעודי של DD, לבין הדגם היעודי של EK (עם ציפוי הניקל) שמתי לב שבבלוק של EK, החלק בבלוק שאמור לשבת על הליבה (הריבוע) דעתכם בעניין? בלוק הצ'יפסט: Koolance CHC-125 בלוק לצמד הראפטורים: Danger Den Aqua Drive
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, פעם ראשונה שאני מבצע אוברקלוקינג ולא מצליח לי. חשבתי להתייעץ עם המנוסים. המערכת שלי: Asus P5Q E8400 + Freezer Xtreme 2G Dram Kingston 800MHz 9400GT כיוונתי את ה-FSB בביוס ל 400MHz, זכרון השארתי על 800MHz (מכפלה X2) וגם את ה PCIE השארתי על 100MHz. בלי להעלות מתחים המערכת עלתה אך לא היתה יציבה. ניסיתי להעלות את מתח ה-VCORE עד ל 1.4 וולט אך זה לא עזר. האם אני מפספס משהו? האם יש עוד מתחים שכדאי להעלות? כמו-כן, לא ראיתי אפשרות שליטה על מהירות ה-PCI. האם היא נשארת 33MHz? זה חשוב לי כי יש לי שני כרטיסים מחוברים. תודה, נועם.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי חברה, אני חדש בפורום מקווה שזה הפורום במתאים קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים שהרכבתי לבד (בהיותי טכנאי מחשבים לשעבר ) מפרט כללי: intel q6600 עם קירור סטוק, לוח ip43 של ABIT , כ גרפי geforce 9800gt , ספק של topower 600w. ללא OC כמובן לא חשבתי שיהיו בעיות אבל. . . . . כשהדלקתי אותו בפעם הראשונה קיבלתי הודעת OC FAIL נכנסתי לביוס והטמפ מעבד הייתה 75 מעלות צלסיוס. כיביתי אותו, פירקתי והרכבתי את הheatsink שוב והמעבד עדיין מראה טמפ גבוהות בין 60 ל 70, טמפ' מערכת היא 35 מעלות בממוצע. ממש התפלאתי איך מעבד מתחיל ב65 מעלות כבר על ההפעלה הראשונה המתח שלו נראה לי בסדר 1.2v בערך בbios אני חושב שהבעיה היא בקירור מעבד, משהו שם לא יושב טוב על המעבד אולי צריך למרוח מחדש משחה טרמי…
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
אהלן, איך אני מוסיף פרוייקט למאגר ההמהרה? הגעתי ל3.7 עם E7300, מתח 1.3. כן, זה לא המון למעבד הזה אבל זה נחמד, אני מתכוון להמשיך בקרוב. http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=443515
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הקרורים. הkama עולה כ50 שח יותר. מה מומלץ יותר ושקט יותר?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני חושב לקנות קירור לכרטיס שברשותי שזה 8800GT ... מה אומרים על ה S1 ? וה AC TWIN TURBO ?שמעתי שהוא רועש ברמות זה נכון ?האם ניתן לכוון את מהירות המאוררים דרך תוכנה או משהו ? איך הוא לעומת ה S1 בתוספת מאורר 120 ממ? תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בוקר טוב מה דעתכם על המאוורר הזה? זה הPWM היחיד שמצאתי שעונה להגדרה 2 ב100 AF12025 PWM 120 mm Fan http://www.lamir.co.il/product.asp?product=192 מתחבר ל TRUE תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
ראיתי שאנשים שעושים OC מעלים את המתח של הספק מ1.3V ל1.6V איך עושים את זה? האם זה אפשרי בכל ספק(ג'נרי)?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני ממש רוצה לראות כמה הטמפרוטורה של הכרטיס קניתי מחשב כרטיס מסך HD4870 512MB בEVEREST לא מופיע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-