עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם ברשותי ASUS RADEON 9800XT והגעתי עם ה HEATSINK המקורי אחרי מריחת ARCTIC SILVER 5 ל 483 לליבה ו 820 לזכרונות ( ב480 מתחילים להיות נקודות לבנות קטנות... ) ניסיתי לעשות את אותו הדבר בשני כרטיסי 9800XT אחד של SAPPHIRE ואחד מקורי של ATI והגעתי מקסימום ל 450 ליבה 810 זכרון ( אחרי מריחת המשחה... ) עכשיו אציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות HEATSINK חדש לכרטיס מסך שלי משהו שאני לא יצתרך לנסר ולהתאים אותו משהו שישב בול... אז אני צריך HEATSINK לליבה + לזכרונות והכי חשוב משהו שהוא עוזר בטוח שאריתם עליו ביקורות או משהו ועם אפשר להעלות לכאן את הביקורות אז זה יהיה נפלא !! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by Access Denied,

האם שדרוג או פלאש לביוס מסכן בצורה כל שהיא את הביוס עצמו שעל הלוח או כל רכיב חומרה אחר??

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  3. אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה,אבל בכל זאת,האם זה אפשרי? ואם כן אז איך?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  4. יש לי fx 5900xt של אלבטרון ודרך אגב מי שרוצה כזה גם הוא זמין במלאי בחנות בשם נעה מחשבים אני רוצה לדעת כמה אני יכול להגיע איתו באובר קלוקינג תודה לכול מי שיענה לי מקווה שעזרתי לכול אלה שמחפשים את הכרטיס הזה ;D http://www.noacomp.co.il/

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by MoRtZkInG,

אמנם בגרמנית, אבל אפשר לקפוץ לסוף בשביל הגראפים: http://pctweaks.de/index.php?i=berichte&op=viewarticle&artid=222&inhaltid=0 הנה למשל הגרף של המעבד תחת OC בינוני: יש הפרשים די גדולים בין התוצאות האלו לבין מה שיש בסטיקי (ובחלק, לבין כל מה שראיתי עד עכשיו....) למשל המיקום המוזר של הALX800 אז רק רציתי לשאול את המנהלים, מאיפה הדירוג שיש בסטיקי?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by aiw,

איזה קירור עדיף ל-AMD? חשוב שיהיה שקט, אבל חשוב עוד יותר שיהיה איכותי. סכום בערך 160 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

אז ככה, שהמאוררים במצב רגיל , מצב מנוחה של המעבד אני על 39-41 שהמאוררים פועלים חזק (לא על מקסימום, אבל חזק מאוד) אני על 36 (עד כאן אין בעיות, חוץ מרעש מחריד) מצב פעולה, תוכנות וזה בלאגן (לא מאמץ) מאוררים מצב רגיל - בסביבות ה 45-46 מעלות שהמאוררים פועלים חזק, בערך 41 מאמץ לא בדקתי כל הטמפרטורות אחרי שהורדתי את האוברקלוק ונשארתי במהירות סטוק סידור חוטים טוב במארז זרימת אוויר טובה כניסת אוויר, יציאה בגג משחה טרמית מרוחה היטב, סינק יושב במקום אני עובד עצות (ככה כותבים את זה?) בכל מקרה אולי זה לא נשמע לכם קריטי אבל שאני מוריד את מהירות המאוררים במנוחה לגמרי קופץ ל50 ובשביל להשאר על טמפרטורה סבירה אני צריך להפעיל את המאוררים חזק מאוד, המארז על השולחן זאת אומרת 2 סנטימטר מהאוזן …

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by Access Denied,

יש לי התלבטות בין שני גופי קירור למעבד AMD ל-OC חזק יחסית... הגוף הראשון הזה AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD , שעולה 180 שח בערך וכולל מאוורר או את זה Thermalright ALX-800 for AMD שעולה 130 שח בערך ועוד מאוורר שזה יוצא יחסית שווה.. איזה קירור יתן ביצועים ותוצאות טובות יותר??

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  9. אני הולך ל-BIOS ואני רוצה להעלות את הmhz וזה אפור זה לא נותן .. מה לעשות ואיך ?

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  10. Started by brk2k,

רציתי לדעת איזה זיכרונות מומלצים אם הייתי רוצה לעשות אובר קלוק כזה FSB : 133@225 אבל עם תזמונים נמוכים משהו כמו 2-3-3-7 ההתלבטות שלי היא בין - ocz 3500 el platinum corsair 3200 LL מה אתם אומרים? תודה על התשובות!

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  11. דגם: ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2L קראתי המאפיינים כי עוצמת השמע היא בין 13-24

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. קראתי פעם, באיזה thread נשכח שבמערכת קירור מים אני אמור להשאיר חור קטן בחלק העליון של מיכל המים (אולי בפקק ?) כדי שלאוויר יהיה מאיפה לצאת. אחרת האוויר נדחס שוב לתוך המערכת, מעמיס על המשאבה וכ"ו. האם זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  13. יש לי רדאון 9800פרו של Ati, כפי שאתם יודעים הקירור שלו לא משהו, לכן השאלה הראשונה שלי היא, העם כדי לעשות לכרטיס אוברקלוקינג או ליקנות קירור נורמלי ואז. * נגיד ואני עושה לו oc איך אני עושה את זה, עם איזו תוכנה ???? בכל אופן תוצאת 3dmark03 הייתה 5242.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by asafay1,

מישהו יודע איך עוקפים את נעילת המכפלה של פנטיום 3 מהירות 800 MHZ ? וגם יש לי בעיה יש לי לוח אם של VIA שיש לו AGP 4X (בדקתי באתר של החברה) וכאשר אני מתקין את הדרייברים של NVIDEA לגיפורס 4 הAGP הופך להיות 2X איך אני יגרוס למחשב להפעיל את ה-AGP 4X???????? :'( אם אתם לא יודעם תנולי מדריכים או משהו?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by TermiNal,

בהמשך לשידרוג אותו אני מתכנן אני מתכוון להשקיע במחשב חזק חזק ל-OC. אני קונה Barton 2500+ A-DATA 512 PC4000 X2 יש סטיקים כאלו בחו'ל... EP-8RDA3+ אז ככה, אמרו לי ש-SP97 יעבוד באותה יעילות עם מאוורר חלש והן עם חזק ואני רציתי להפעיל אותו עם טורנאדו עליו.. ושמעתי שה-SLK-947U יעבוד ביעילות רבה יותר עם מאוורר חזק יותר, אני מתכנן לשים עליו טורנאדו, באמת כדאי לקנות ת-SLK ולא ת-SP ? וד'א כל הרכיבים יהיו בתוך סופרטאלנט אם זה משפיע.. תודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. Started by 7omaHawk,

יש לי מעבד ברטון 2500, דרך הביוס הוא נותן לי לשנות את המכפלה, האם זה אומר שהמכפלה שלי פתוחה ? ובאותה הזדמנות יש לי Abit NF7-SL האם קריאת הטמפ' של המעבד נמוכה מהטמפ' האמיתית ? תודה מראש, תום.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  17. שלום, אני מחפש קרור טוב לכרטיס מסך RADEON 9500 PRO משהוא במחיר סביר ובבקשה הסבר מפורט על מה שאתם נותנים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  18. אז ככה, סידרתי את החדר ואת כל הכבלים של המערכת(די וי די, וידאו, רסיבר, טלויזיה ומחשב ככה שזה יוצא הרבה כבלים), כשפתאום החלטתי לפתוח את הרסיבר, לראות איך הוא נראה מבפנים. פתחתי, וגיליתי שם את ההיטסינק הכי אימתי שאי פעם ראיתי. מידותיו הם בערך 330X120x40 מ"מ...והוא עבה מאוד...גם ה"כנפיים" שלו מאוד עבות יחסית...הוא עשוי מאלומייום אם אני לא טועה... צירפתי תמונות שתראו על מה אני מדבר: http://www.pbase.com/razorjunior/inbox

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

שלום בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש ורציתי לשים לו קירור ורציתי לשאול מה יותר חשוב קירור ה chipset או ה memory??? אני לדוגמא יכול לשים רק קירור על הזיכרונות ולהשאיר את הקירור הרגיל שבא אם הכרטיס... והייתי רוצה לדעת אם זה בכלל יעזור לי? בקיצור איזה קירור יותר חשוב... לדוגמא ל http://www.pchardware.co.il/docs/pd-863974324.htm?AffiliateID=zap אין מקום לקירור זיכרונות האם זה טוב? (מטרה OC תקציב על 150 שקל.) הכרטיס יהיה כנראה 9500np שיכול לקבל softmod. (חחח איזה מצחיק בדיוק כתבתי איזה כרטיס מסך אני יקנה ואז אחרי שסיימתי לכתוב ראיתי את השאלה שלך) ;D

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  20. יש לי את התוכנה ארדוור מוניטור ושם יש system cpu ו - PWM מה אומר PWM? טמפ' של מה?? system זה של המארז לא? המון תודה!

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by barshaked,

שלום לכם אני מתכוון לקנות מחשב חדש וראיתי את תיאור הבדיקה והתקנת המחשב אצל זיגזאג :" לאחר מכן אנו בודקים את המערכת: 1. התקנת מערכת הפעלה. 2. התקנת כל הדרייוורים לכל החלקים . 3. בדיקה שכל הכוננים עובדים . 4. בדיקת יציבות ע"י הרצת תוכנה המאמצת את המחשב : המחשב רץ כ - 8 שעות ברציפות ( מינימום ). ע"י בדיקה זו אנו מאמצים את לוח האם, זיכרון, מעבד וכרטיס מסך וכך בודקים את החלקים לתאימות וחוסר פגמים. ". ותהיתי איך גם אני אוכל לבדוק יציבות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by IG,

עשיתי OC למעבד שלי כדי שיעבוד בFSB 333 (במצב רגיל הוא עובד על 266MHZ), את הזיכרון שלי הגדרתי גם כ333, ידנית (בד"כ הוא נמצא על AUTO ועובד ב266- בהתאם למעבד...). למעבד הוספתי 10V ולזיכרון 0.1V. לזיכרון הוספתי מתח כי משום מה הוא עובד יותר טוב עם תוספת של 0.1V (ע"פ הבנצמרקים של אידה32לקראה/ כתיבה של המעבד לזיכרון...) רוב הפעמים המחשב עובד בסדר, אבל לפעמים הוא נתקע או עושה ריסטרט, ואני לא חושב שזה בגלל חום, כי המעבד נמצא ב45 מעלות, במצב שבין מאמץ למנוחה... אמרו לי שהזיכרון יכול לעשות בעיות אם התיזמונים שלו לא טובים (או משהו כזה). זה המידע המלא על הזיכרון שלי: Module Marking: 6A Component Marking: 6A Clock Frequency: 166MHZ CAS Latency: 2.5 מתוך: http://www.spectek.com…

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by BeNzZy-BoY,

יש לי מעבד amd 2500+ Barton@3200+.. יש לי זיכרונות של samsung 512 DDR 400MHZ כרגע אני על תיזמונים של 6-3-3-3... אני מבין שעם לוח כמו שלי ABIT nf7 תיזמונים של 11-X-X-X נותן ביצועים יותר גבוהים.. אבל לא ממש הבנתי את זה.. עם איזה תיזמונים הכי מומלץ לי לעבוד?

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  24. Started by SubX,

קירור אויר : SK7 + SF2 on 4900Rpm ___________________________ באס : 200MHZ מכפלה : 13X מהירות שעון : 2600MHZ מתח: 2.15V מעלות : 37 במצב הזה הכל יציב. ___________________________ באס : 200 מכפלה : 15.5X מהירות שעון : 3100MHZ מתח : 2.3V מעלות : 43 לא יציב, לא הצליח להגיע לטעינה של הווינדוס - זה היה רק פוסט..

• 49 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by ביז'ו המוס,

1.אני רוצה לשים SF עליו אבל הSF הוא 90 מילימטר והסינק בנוי ל92, תהייה לי בעיה אם זה? 2.מה המשקל המקסימלי שאפשר לשים על לוח? כי זה יוצא 765 גרם. זה יותר מדי? 3.צריך להוריד את התושבת של שיש על הלוח אם כדי לשים את הסינק?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים