אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
עידכנתי את הביוס של ה-DFI 975X לביוס החדש-C15- כמה בעיות: 1. הצלחתי להעלות את המעבד ל-2500MHZ מה שאומר 355X7 FSB , המחשב היה יציב והכל. 2. אח"כ ניסיתי להעלות ל-380FSB, המחשב לא עלה. 3. איפסתי את הביוס וניסיתי להחזיר ל-355 FSB עם אותן הגדרות בדיוק כמו בהתחלה, והמחשב לא עלה, מה יכולה להיות הסיבה? מה אני צריך לעשות כדי להשיג יכולות OC טובות עם הלוח כי ראיתי ש-400FSB זה לא בעיה להרביץ עם הביוס הזה, והזכרונות שלי עושים 400MHZ אפקטיבי [ זאת אומרת 800MHZ ], זה זכרונות Twinmos 667MHZ CL5 1GB Dual Channel, ככה שכדי להגיע ל-380-390FSB עם דיוידר 1:1 [ 533MHZ ], לא אמורה להוות בעיה בכלל! [ צירפתי תמונה להוכחה ] ההגדרות שביצעתי: ביטלתי את הPPM Function שמתי באס של 355FSB נעלתי את הPCI…
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קצת מסובך להבנה... החיצים מסמנים את כיוון הזרימה , ויש לכל קומה אות , ובצד למעלה סרטוט של הקומות לפי הסדר אם יש שאלות אז תרגישו חופשי
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Epox 8RDA+ (v1.1) latest BIOS. JIUHB (DUT3C) 1700 XP 256Mb TwinMOS PC3200 stick using 8RDAvcore.exe latest ver to change parameters from within windows. there some difference between the voltage u set and the voltage you actually get. using Prime95 torture test . start : BIOS defaults 1. MAX multiplier for CPU is 12.5 (133FSB etc..). CPU won't boot at 13x133, 14 .. etc. start : BIOS defaults 1. Boot with 10x166 (1660Mhz) . 2. set VDIMM to max : 2.9V , Vcore to 1.825V 3. MAX FSB is 190. above it reboots immediatly. 4. set VDIMM to 2.77 (default) - 190 FSB STABLE. start : BIOS defaults 1. Boot with 12.5x166 (2075Mhz). 2. Change VCore to 1.9V and VDIMM to 2.…
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
תראו יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ .. יש לי ג'פורס 4 440 MX 64MB ושני כרטיסי זכרון של 128 SDRAM עכשיו.. יש לי 3 מאוררים אחד על המעבד.. אחד על הכרטיס מסך.. ואחד מתחת לספק כח (?) עכשיו אני רוצה לעשות OC ל- כרטיס מסך ולמעבד.. !! עכשיו השאלה שלי.. האם זה מומלץ? אחרי פירמוט.. ה-OC נשאר? איך זה עובד !? אחרי שאני אעשה אני אצטרך לשדרג את מערכת הקירור !? אני מפחד למה אם המעבד "ישרף" או משהו אכלתי אותה.. (אין לי כרגע כסף אני קונה אופנוע) עכשיו מי שבאמת גבר ומוכן לעזור לי בבקשה שיענה על השאלות האלו ברצינות ושיבוא אלי לאיי סיי קיו 123642568 ואם צריך ניצור קשר טלפוני.. בבקשה חברה יש לי מחשב עגלה.. ;D תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה תראו... Prog.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה חברים שלי שהתוכנה MBM5 פועלת אצלהם קבוע התחילו לקבל מסכים כחולים מהיום של ההתקנה אז אחד מהם החליט לבטל אותה, כלומר שהיא לא תעלה עם המחשב ומאז אין מסכים כחולים כבר חודש עבודה רצוף כשקודם כל יומיים שלושה הוא קיבל מסכך כחול. אז גם אני ועוד 2 אנשים הלכנו בדרך ומאז הוינדוס מתפקד כמו בן אדם שווה לבדוק את זה לאנשים שמקבלים הרבה IRQ_LESS_OR_EQUAL בתדירות של כל יומיים בערך. תבטלו את התוכנה לאיזה שבוע ותראו כמובן שכולם XP PRO SP1 והגירסה הכי חדשה של MBM5
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מצורף קישור לכתבה מ pc plus, מצטער על האיכות, אבל סריקה... נו אתם יודעים, מומלץ להשיג את העיתון ולראות לבד, עמוד 68 גליון חודש דצמבר (מספר 17) בכל מקרה, בחור בשם ניק פליס החליט לשלב בין המחשב שלו למכונת קפה, מוכרח לציין שזה נראה מדהים, מה זה מדהים, עצום. ואם אני רק אצליח להעלות את הכתבה הזו לשרת כל שהו, אתם גם תוכלו לראות זאת בעצמכם. אז איך אומרים, תחזיקו אצבעות, ואם יש כאן קישור שעובד, זה סימן שהצלחתי. http://planet.nana.co.il/nitzanzb/moding.htm
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מארז שחור דיוידי שחור וגם פלופי שחור בקיצר הכל שחור. יש לי צורב ישן אבל הוא לבן :-\ עם איזה סוג צבע הכי טוב לצבוע אותו{כמובן שרק את הפאנל}. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו שקשור לזה בבקשה אם יש איזה מדריך או משהו כזה שיכול לעזור. תודה רבה לעוזרים!!! ;D
-
- 12 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מחשב DELL N5010 כבר תקופה שאני מתכנן לטפל בו כי הטמפרטורות מגיעות עד 100 מעלות ואני משתמש בו על גבי מאוורר רצפתי שמכוון למעלה ויושב עליו הנייד אחרי שראיתי סרטונים ביוטיוב ועזרתי אומץ ובמקרה מצאתי בנס שפורפרת מאוד קטנה של משחה טרמית CF2 פתחתי את הנייד פרקתי אותו כמעט לחלוטין הסרתי את המשחה הקיימת ושמתי חדשה והרכבתי מחדש אחרי ההרכבה קרו שתי דברים אלף שמתי לב שלא חיברתי את המאוורר והייתי צריך לחזור על כל הפעולה פעם שנייה !@# חוץ מזה בזמן העליה של המחשב הוא נכבה ללא כך סיבה פעם אחרי דקה שהוא כבר היה בסביבת וינדוס ופעם אחרי זה בבוט עצמו מה שהכניס בי תחושות רעות מאוד וחשבתי שלא מרחתי טוב את המשחה פתחתי פעם נוספת וניסיתי לנקות קצת מהצדדים שיהיה יותר טוב וסגרתי שוב ובנתיים המח…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
במחשב שלי היה בתיקון שבוע ולפני שלקחתי אותו לשם הייתי בסרט שהמעבד שלי על 23 מעלות עכשיו הבנתי שהאוורסט זייף כי הוא היה ישן יחסית לחלקים. עכשיו הורדתי את הגירסא החדשה וזה נראה לי יותר הגיוני אציתי לדעת אם זה טוב לא ל-OC אלא למשחקים רגילים ועבודה בתוכנות(אולי OC עתידי) אז ככה: לוח-40 מעלות מעבד-38 מעלות זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
כשקניתי מחשב לפני כשבועיים, ולא היה לחנות קירור "פשוט" שרציתי, הציעו לי קירורים "רציניים" במחיר מוזל.. הלכתי על ה- MUGEN 2 (ל- 1156: REV.B).. ואני חייב להגיד שלא הצלחתי ממש להבין את הקונצנזוס סביב הקירור הזה !! ושלא תבינו אותי לא נכון, מבחינת רעש, עבורי לפחות, הוא לא רק שקט, הוא אילם! מבחינת קירור הוא מעבר למה שאני צריך (i7-870 ללא OC).. [ הבנתי גם שלא כל מאוורר עם PWM יודע לנצל זאת נכונה, המוגן דווקא כן.. האם זה נכון? ] אז מה הבעיה? המוגן כמעט נוגע בכרטיס המסך וכמעט נוגע ב- I/O האחוריים (קשה מאוד להעביר שתי אצבעות), הוא מכסה לגמרי את הקירורים של הלוח ומכסה את הזיכרונות.. מה שאני מנסה להגיד, הקירור הזה ע-נ-ק מימדים!! בנוסף לזה שהוא מכסה את הזכרונות, הוא נוגע בהם ועוד עם "…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרמל. עכשיו, בחו"ל זה עולה עד כ99 דולר, קיט פיקס עם הכל, ובארץ אם יש בכלל אז זה יותר יקר... אז אני רוצה לקנות מאתר בחו"ל. הבעיה היא שלא מצאתי אתר שמוכר את זה ושולח לארץ. אז.... מישהו מכיר?
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קראתי לפני כמה דקות שאם אני עושה אוברקלוק אז מהירות הבאס מעלה את מהירות כל כרטיסי הPCI לפני זה האם זה אומר שהיציבות נקבעת גם לפי המודם שמותקן בPCI לדוגמא? או שזה לא משפיע?...
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שיהיה במחיר סביר ובעל ביצועים טובים אני מצכנן לו אוברקלוק קטן...
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה מאוורר שיוציא אוויר חם מהמארז, משהו בסגנון אגזוז, על מה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי p4 1.7 ghz socket 423 ואני רוצה לעשות לו קירור רתיני אז תמליצו לי בבקשה על HSF טוב ו לא כלכך יקר ששווה את הכסף
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. 1 על איזה גודל צינורית כדאי ללכת בקירור מים ? 8\3 או 2\1 ? 2 האם המחבר,לא זה שמתחבר לצינורית אלא הקצה השני שלו שמתחבר לרדיאטור,משאבה,בלוק הוא גודל קבוע ולא תלוי אם אני לוקח למשל 8\3 או שגם הוא 8\3 או 2\1 ?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום... נראה לי שהמחשב שלי יותר מידי חם והייתי רוצה מאוורר טוב שיעשה את העבודה... (לא למטרת אוברקלוקינג!) הייתי מעדיף מאוורר שמקרר טוב, שקט, זול ולא אחד שמתחבר מאחורי הלוח אם כי לא בא לי להתחיל לפרק את המחשב... יש מאוורר כזה שאתם ממליצים עליו?
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש מאוורר למעבד intel core 2 duo 6600 , מאז שהוספתי זכרונות RAM המחשב התחיל לעשות ריסטארט מדי פעם, הבנתי שזה מחימום יתר. אחרי בדיקה ,הבנתי שהמעבד מתחמם, נכנסתי לBIOS ושם איתי שהטמפרטורה עולה מ44 ל51 במצב של BIOS. אז אני מחפש מאוורר טוב למעבד ,אני מאוד רוצה לשעת מה ההמלצות שלכם . תודה רבה מראש איציק
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש 3GHZ של INTEL PRESSCOT הידועים כמתחממים מהר אשמח אם תפרטו גם (אם תוכלו) על עוד דברים איתם אוכל לקרר את המעבד- כי אפשר לומר שאני חדש בתחום תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אתל'ון אקס-פי 1600/1700? חשוב שיהיה אותו בזיג-זג או פנדה תודה
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מאורר למעבד אינטל פנטיום 4 2800 על איזה מאורר אתם ממליצי?
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות מאורר למעבד פנטיום 4 2800 על איזה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מארז ANTEC 300
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-