עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בתוכנה riva tunner יש מעין שני קטגוריות שאני לא מבין מה ההבדל בהם.. שניהם קשורים איכשהו לאובר קלוק עכשיו.. אני עושה את האובר קלוק שני דרך ה"חוצץ של ה-low system tweaks אבל שמתי לב שיש "חוצץ גם של systen tweaks.. לכל מקום נכנסים ממקום אחר.. מה ההבדל בין השניים ? על מה החוצץ של ה-system tweaks שולט ? הנה התמונה של מה שאני מתכוון, הקפתי בעיגול את המקום שדרכו מגיעים לכל חוצץ כדי שיהיה לכם יותר פרטים.. : זה החוצץ של ה-system tweaks, אפשר לראות בלמעלה של התיקייה.. : וזה החוצץ שאני משתמש בו שדרכו אני מבצע אובר קלוק (low system tweaks) :

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by amr_2000,

פיתרון מצוין לקרור הציפס'ט במיוחד בלוחות DFI Lanparty שסובלים מבעית מיקום חמורה http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/Mips/DFIFreezer http://www.techpowerup.com/reviews/Mips/DFIFreezer/images/dfi_big.jpg

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  3. אהלן, ברשותי מעבד E8200 קראתי את הסטיקי על קריאות הטמפ', ורציתי לשאול: האם התוכנות REALTEMP וEVEREST מחשבות את הטמפ' לפי ה-PROCHOT# או לפי הTJMAX? ה-REALTEMP נותנת לי טמפ נמוכה בכ-10 מעלות מEVEREST.(אברסט מראה בערך 52). מי מהתוכנות מדויקת יותר? תודה אורי

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by gforce,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שפה זה הפורום המתאים לשאלה. דבר שני, הידע שלי במאווררים שואף לאפס. אז ככה לחבר שלי יש מחשב אינטל פנטיום 4 2.6 . המאוורר המקורי שבא עם המחשב עושה רעש מהיום הראשון. הוא רוצה להחליף מאוורר למשהו שקט. האם יש למישהו המלצה למאוור זול ושקט שיעשה את העבודה ? האם המאוור בא כבר עם צלעות קירור ? האם חייבים משחה תרמית ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 410 צפיות
  5. היי חברים , יש לי כרגע 8800 GT ב SLI הרעש שיגע אותי והחלטתי לנסות את ה Coolermaster AquaGate Vivo שקיבל ציונים לא רעים.. פירקתי את המאווררים הרכבתי את הכל , ובדרך גם הגיעו קירורים לזכרונות הדבק עליהם לא משהו אז הם כל הזמן נופלים.. מה החשיבות שלהם? האם הם הכרחיים? תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by yuraxp,

שלום, אני מעוניין לקנות מאוור בסכום של עד 170 שקל, ואלה 2 המוצרים שניראים לי הכי מתאימים, איני מעוניין באוברקלוק. מה אתם חושבים שיותר טוב? האם אלה מאווררים שקטים? שכן זה מאוד חשוב בשבילי.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by approx,

היום עשיתי אובר קלוק לכרטיס מסך שלי(7600GS) הכרטיס עם הקירור המקורי התוצאה היתה CORE CLOCK 535@450 MEMORY CLOCK 477@400 תוצאה ב 3dmark05 4874 קישור לתמונה http://img158.imageshack.us/my.php?image=8073fu7.jpg 1 אני צריך קישור להורדת ל3DMARK06 2 אפשר תוכנה יותר מדויקת לאוברקלוק 3 אפשר לדעת מה השיא העולמי לכרטיס מסך 7600GS

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  8. יש לי לוח של Asus P4S800D ואני רוצה לנעול PCI ו- AGP ואיפה מעלים את המתח של המעבד? ועוד שאלה איך שומרים על המהירות של הציפסט? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by Cheif,

ביומיים האחרונים אני מתעסק ב-OC למחשב עם מעבד E8400 ואני נתקל במשהו מוזר. רקע: מעבד E8400 (מהירות סטוק של 3GHZ). VID מדווח על ידי CORETEMP גרסא 0.99.5 -- 1.1625. לוח אם GA-EP43-DS3L (של גיג'הביט) קירור למעבד -- Nexus LXM-8200 זכרונות -- GSKILL 4GB PC2-8500 (מהירות 1066) מסדרת PK בשלב ראשון בוצעה המהרה ל-3.6GHZ רק על ידי שינוי תדרים ומבלי נגיעה במתחים. כיוון שמרבית הפרמטרים ב-BIOS היו ב-AUTO, ה-VCORE קפץ לערכים די גבוהים והמעבד התחממם, במיוחד תחת מאמץ -- זה היה צפוי. תחת עומס של OCCT הגיעה הטמפ' ל-62 מעלות. בשלב הזה לא היתה ברירה והתחלתי להוריד ה-VCORE על מנת להתגבר על ההתחממות. הנקודה המוזרה היא שהצלחתי להוריד את ה-VCORE לערכים מגוחכים (וזה הפרמטר היחידי ששיחקתי איתו, פרט…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מתכוון לקנות בקרוב את המעבד Q6600 GO ידוע לי שהמאוורר שמגיע עם המעבד בקופסא הוא לא רציני דיו לכן אני רוצה לקנות ''מפלצת'' שתקרר את המעבד הרותח הנ''ל וביחד עם זאת תשמור על שקט יחסי התקציב שאני מקצה לקירור למעבד הוא 500 ש''ח אני מעוניין באיורור בלבד ללא קירור מים ולא מתוכנן OC בנוסף אשמח לשמוע ממכם איזה חברה מובילה היום בקירור למעבדים האם זו : ZALMAN, THERMALTAKE ועוד..... יש מצב שאני אוכל להגיע לטמפרטורה של 40 מעלות עם מעבד ה- Q6600 GO עם מאוורר איכותי?

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  11. Started by jambo,

אני רוצה לעשות התהרה לכרטיס המסך מבלי להשתמש במשחות ואביזרים. לכרטיס מסך hercules gf3 prophet 3 64 ddr הבנתי שאני יכול להמהיר אותו ב 15% ללא שימוש באוויזרים. השאלה הראישונה האים אני יעלה ב15% במכה אחת או שיעלה בכול פעם ב3% עד אשר אגיע ל15%. השאלה השניה האים צריך לצרוב וכיצד צורבים? או האים מספיק לשמור הגדרות בתוכנת ההמהרה. השאלה השלישית והיה וביצעתי המהרה האים אפשר להיתחרט ולחזור אחורה . בתודה מראש. ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by H-bomb,

קניתי לא מזמן את המפרט הזה: [התמונה המצורפת הראשונה] לא עשיתי שום OC, ולא הוספתי אף מאורר חוץ מה-120mm שבא עם המארז ובכל זאת הטמפ' שלו עומדות על מעבד 47-52 במנוחה וצ'יפסט לא יותר נמוך מ-37, ולרב באיזור ה-39-40 אפילו במאמץ (בקיץ) הוא הגיע לי לאלה: [התמונה המצורפת השניה] האם זה סביר? (מדאיגה אותי במיוחד טמפ' הצ'יפסט) מה הכי כדאי לי לעשות? להוסיף עוד מאוורר קדמי למארז? להחליף את הקיים למהיר יותר? להחליף קירור למעבד לאחד רציני יותר? שילוב של כמה דברים ביחד? לא לגעת בכלום כי זה לא נורא ככה? כמו שאתם רואים אני כבר די מבובל מכל הסיפור וכל האופציות שקראתי עליהן פה בפורום, אז אני אשמח לעזרה אגב אם אתם הולכים להגיד לי דברים באנאליים כמו לנקות אבק ולחדש גריז טרמי אז את הראשון עשיתי…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by ye_3333,

אז ככה נכון לעכשיו יש לי את הספק של tt buterflay 480 w עכשיו משום מה לפעמים שאני מפעיל משחקים וכו כוכ נוצר מצב שהספק משנה את הרעשים של המאווררים במחשב (7 במארז+2בספק+3 ברדיאטור קירור) בכול מקרה פםתחתי על זה כבר תרד ואמרו לי שזה בגלל שאני תוכן את הספק לשי ומאמץ אותו יותר מדיי לכן חשבתי לי על רעיון... עם אני יקח ספק קטן של 200 w הוא ממש קטן ב(מתאים רק למארזים מיוחדים) בכול מקרה הספק הזה יכנס לי בדיוק בתוך שני חריצים של 5.25 ועוד ישאר מקום.. בכול מקרה השאלה היא עם אני יחבר את כול המאווררים של המחשב לספק הזה ואילו רק את הלוח והדיסק קשיח שלי אני יחבר לספק המקורי של Tt העם זה יתן לי ביצועיים טובים יותר??? כמו כן הזמנתי כבר בלוק קירור נוסף לציפסט וגם לכרטיס מסך ככה שנירא לי שאני…

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  14. Started by segev22,

אני כרגע עומד על 3440 מגה הרץ יציב לחלוטין טמפ מיני 30 מעלות מקס' 53 מעלות.מתח המעבד כרגע על 1.472 וולט. זכרונות על 860 מגה הרץ 4-4-4-12 במתח של 2.175 וולט.FSB 1720 מגה הרצים. השאיפה שלי להגיע ל 3.8 ג'יגה הרץ רק לצורך קביעת שיא אישי(שיא קודם 3.6). הבעיה שהזכרונות קצת מגבילים אותי אף על פי שאני מעלה להם את המתח....לפי כמה חיפושים שעשיתי ברשת הבנתי שלעלות את מתח הגשר הדרומי יכול לגרום לזכרונות לתפקד טוב יותר בOC השאלה שלי עד כמה מתח הגשר הדרומי בלוח שלי מסוגל לספוג????? כרגע אני על 1.35 וולט בגשר הדרומי וזה כבר בצבע אדום! כבר ראיתי מחיפושי ברשת שאנשים הגיע עם זכרונות כמו שלי ל1066 מגה הרץ על מתחים מאוד נמוכים.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by Wizard Of Oz,

אני חושב לקנות LCD צבעוני ורציתי לדעת אם יש לו חיבור ל-USB או שהוא מתחבר גם ל-LPT? והאם צג מגע יתאים ואיזה תוכנות מיוחדות יש למסך הזה?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  16. *כותרת*

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by Am0s,

תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Itzik68,

פשוטו כמשמעו איזה מבין שני הדגמים הנ"ל יותר יעיל מבחינת ביצועים נטו (מחיר, רעש וגודל פיזי לא רלוונטיים לצורך העניין). אשמח לתגובות ממי שיכול להעיד מניסיון או אישי או מתמצא מאוד בתחום ומדבר מתוך ידע ולא ניחושים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. הכוונה אם לכוון שיוציא אוויר או יכניס.. תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by THE FOX,

מעבד בעל 4 הליבות מתקרב... צורך לא מעט חשמל...אבל לא רע ב OC. יש כמה תוצאות מפתיעות... http://www.tomshardware.com/2006/09/10/four_cores_on_the_rampage לגיימרים כרגע אין מה לצפות למעבד הזה... הישארו עם Core 2 השיפור הרציני עם המעבד הנ"ל הגיע בתוכנות קידוד וידאו בעיקר....

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  21. אז ככה יש לי gtx 460 וסך הכל המעלות שלו סבבה גם באוברקלוק אבל לא יודע אולי אני אנסה לשבור שיאים וגם סתם שהכל יהיה קריר יותר ויחזיק יותר זמן עכשיו אני מביא עוד gtx 460 יעני sli וחשבתי אז במקום כבר לקנות gtx 460 אחד עם קירור יותר טוב או משהו כמו זה שהשקעתי עליו לא מזמן מה שיש לי gigabyte gtx 460 אלא להביא משהו עם קירור קצת פחות טוב ואז לקנות בשביל שניהם את זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9744 כדאי? מישהו שמע על זה פעם? (אהה ואני לא רוצה מערכת קירור מים שלמה להכל למעבד וכל זה ברוך השם שם הכל מסודר רק לכרטיסי מסך) או אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו אחר גם יעזור לי תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הלוח אם שלי יהיה 965P-S3 של גיגהבייט והזיכרונות 1G 800MHZ של ceon המארז קריר עם 3 מאוורירי 120 האורורה החדש של גיגהבייט יש לציין שאני לא משנה שום מתחים ולא יהיה שום מאוורר מיוחד למעבד.. בE6300 אני יוכל להגיע למהירות 3.0 ובE6400 ל 3.4 400MHZ זה יחסית משמעותי בקונור בעצם מה שאני מפחד זה שהטמפרטורה תהייה גבוהה מדי בE6400 יש מישהו שעשה עם אותם זיכרונות וE6400 והעלה לבאס 420 ואמר שבמנוחה הטמפרטורה 44-47 ובמאמץ של 100 אחוז על 64 השתמש בקירור סטוק.. והמארז שלו הוא 6A19 המארז שלי קריר יותר.. אני מפחד לסכן את המעבד האם יהיה לי בעיית טמפרטורה במעבד E6400 בכזה באס.. עם המארז שלי או שלקנות E6300 וזהו בלי להסתכן..?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by SharKiMaN,

אוקיי פירמטתי את המחשב והתקנתי VISTA, אמרתי יאללה בוא נעשה OC דרך הביוס כמו איזה דביל התחלתי לעלות דברים שמה ודברים יצאו מכלל פרופורציות.. הנה תמונה: לא מצאתי מדריך המספק אותי, אני יודע שהמתח של הזכרונות צריך להיות 2 אבל רשום בביוס רק בכמה אני רוצה להעלות אותו למשל -להרגעת הרוחות, הטמפ' סבירות נראה לי (בסביבות ה 45) -גוף הקירור הוא V1 -זכרונות 2X2GBPI שלGSKILL. משהו לא מסתדר לי עם התוצאות... עדכון: הצלחתי לעשות משהו, שיניתי את המכפלה ל9 והעליתי בתור התחלה ל300, עשיתי בדיקת מאמץ ולמרבה הפתעתי הטמפ' לא ממש עולות בהרבה. הפתעה נוספת על אף שעשיתי קצת OC, הטמפ' בIDLE נותרו זהות לטמפ' שלפני הOC... מעניין.. עכשיו זה 2.70 אחרי שאני אהפוך את הגוף קירור ואתקין קירור נור…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by pc student,

חברה שאלה ? יש לי gigabyte k7 triton (לוח אם) האם הדבר הזה עמיד ל oc

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by swisaman,

מעבד נחמד מאוד לOC 58 מעלות מאמץ מלא,מוגן 2. אני ינסה למשוך עוד קצת =)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.