עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shirNoshe,

התקנתי את POWERSTRIP ואז אני באמת מצליח להגיע רחוק יותר ב-OC. אמממה..אני מקבל מהר יותר ארטיפקטים..חחח אז מה הועילו חכמים?אם RIVA הגביל אותי ואני מצליח עם תוכנה אחרת "לעבור" את מגבלת RIVA אבל מקבל ארטיפקטים אז... השאלה:מה הפתרון לארטי' ואין לי בעית חום. לגבי VMOD לא מצאתי ל-GB/6600GT/PCX הסבר.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. למי שזוכר, לא מזמן חיפשתי קירור חדש לסוקט A בכל מקרה בסוף החלטתי ללכת על Thermaltake Silent Boost והיום קיבלתי אותו כרגיל מרחתי משחה טרמית (MX-1) בשכבה אחידה על פני כל המעבד, ואז הרכבתי את הקירור תוך וידוא שהוא מחוזק היטב. כמה הופתעתי לגלות שהמעבד פשוט בוער. והקטע הכי מוזר שהוא ממשיך לתפקד כרגיל כאילו לא קרה כלום :s05: (לצורך העניין, הרכבתי אינספור גופי קירור עד היום וזה לא שחיפפתי או משהו) אבל הטמפ' נראית כל-כך לא הגיונית שרציתי לשאול מה הסיכוי שהסנסור פשוט מזייף? הלוח תוצרת ג'יגבייט מדגם GA-7N400 Pro2 תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bobby323,

אצלי 59, הבנתי שאפשר הרבה יותר מזה

• 20 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by HWgeek,

שלום לכולם: יש לי שאלה : בהמהרת כרטיסי NV שמתי לב שכולם מעלים את התדרים של הליבה והשיידרים בתצורת LINK . יצא לי לשחק עם כרטיס ישן של 8500GT והוא מגיעה בתדרים: 459 ליבה 918 שיידרים 400 זיכרון לאחר בדיקת באנצים ותהליך OC הגעתי למהירות הזו: 594 ליבה 1620 שיידרים 520 זיכרון למעשה למהירות הליבה לא היה השפעה על תוספת בביצועים אבל הוא כן הגביל בOC ולא העלתי אותו יותר אבל בשיידרים החגיגה נימשכה ונעצרתי רק ב1620MHZ!! וכל קפיצה של 50MHZ בדיישרים התבטאה בתוספת נאה בביצועים. למה לא כולם עושים זאת ותמיד מישתמשים בתצורת לינק? תודה מראש!. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. המערכת שלי: I7 950 evga classified X58 SLI 3 295GTX haf 932 Corsair dominator 2X3 1600 צריך קירור מים למערכת שיתאים להכל.. עד 2500 שקל , מוכן להזמין מארה"ב (אבל שהמחיר כולל מכס והכל לא יעבור תמחיר שציינתי ). קירור שכולל הכל (משאבה, רדיאטור.. בקיצור כל מה שצריך). חשוב גם שהקירור יהיה גם לכרטיס, ואם אפשר להוסיף במחיר אז גם בקר, או לציין מחוץ למחיר בקר. תודה!

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by ccc,

או קיי שמעו אז יש לי פאן באס יש לי חלון יש לי חור למעלה שניים בצד 6 מאווררים 80 ממ איזה עוד מודים אני יכול לעשות שיהיו יפים מאוד (עזבו אותכם קטודות חבל על הכסף) ושיפחיתו רעש? שמעתי משהו עם ריפוד וזה.. כל מוד יתקבל בברכה לא משנה איזה רק רעיוניות!! תודה!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש ברשותי מארז TT V7000A. ויש לי מאוורר למעלה של קולר מסטר עם לד אדום. כאשר הוא על 1000 RPM שזה מצב רגיל-הוא מוציא קצת אוויר מלמעלה. אבל כאשר אני מכוון על 1600 1700 RPM ואני נוגע בחלק של המאוורר למעלה-לא די בזה שהוא לא מוצא אוויר המארז גם מתחמם בגללו!!! ככל שהוא מסתובב מהר יותר יש אור אדום חזק יותר. מה ההיגיון פה? המאווררים רק יפים בצבע? לא עושים כלום מעבר לזה? רק עכשיו שמתי לב לזה... יש לציין שהמאוורר הוא 80 מ"מ. האם יש מאווררי 80 מ"מ שבאמת עושים עבודה כמו שצריך ולא במארז רק ליופי? כי גם כשהמארז פתוח ואני ס"מ עם היד מתחת למאוורר אני בכלל לא מרגיש שהוא שואב אוויר לעומת מאוורר אחר של TT שקיבלתי שהוא פשוט שואב ושקט אך ללא לד. והאם יש סיכוי כלשהו "לשדרג" את החלק למעלה של ה80…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by lutsker,

שלום, לאחר שהלוח הישן שלי חדל מלפעול. קניתי היום את הלוח הנ"ל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=9857 לאחר הרכבה עצמית של כל החלקים והחיבורים, המחשב פועל לכאורה בסדר מלבד זה שגוף הקירור של לוח האם (החלק שכתוב עליו gigabyte בתמונה) ממש חם. בבדיקת טמפרטורות באוורסט מיד לאחר שמערכת ההפעלה עולה כתוב שההטמפ' של הmcp קרובה ל70 כשכל שאר החלקים נעים בסביבות ה35. מישהו יודע מה זה החלק הזה ומה אני יכול לעשות בשביל להחזיר אותו לטמפ' נורמלית? במידה וזה רלוונטי : מדובר במעבד athlon x2 5200 וב2 סטיקים של קינגסטון 1גיגה כל אחד 667mhz ddr2 תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by i_love_u,

שלום אני ממש חייב לעושת OC למעד שלי , אני יודע שבטח היו על זה כמה מאות נושאים אבל אני בהחלט יודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה. אין לי שום עבר בOC ואני באמת לא יודע איך עושים את זה יש לי פנטיום 2 550 , אני עכשיו קונה גם הרקולס גי פורס 3 טי 500 ו עוד 256 ראם (בנוסף ל128 שכבר יש לי) יש לי כמה שאלות: 1. כמובן איך עושים OC 2. לכמה להעלות בכלל את הפנטיום 2 550 3. אפשר לעשות OC לזכירונות?

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by Arik.G,

חלון שעשיתי לחבר שלי (EternalDarkness) , מה דעתכם:

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני יודע רק שצריך להעלות תFBS דרך הביוס (שלא מצאתי איפה בדיוק) אבל הבנתי שיש גם דבר כזה מכפלות באס כל מיני שטויות מה זה אומר? ואיך אני יודע שאחרי שאתה מעלה תFBS זה טוב ולא יגרום לבעיות...?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן אנשים טובים, כפי שכתוב בכותרת הת'רד אני מעוניין לבצע פלאש לביוס של הכרטיס מסך שלי (Radeon 9500 Pro-של Sapphire) ואז לעשות לו אוברקלוק עד כמה שאפשר. בשביל מטרה זו אני עומד לקנות גם בלוק מים (Maze4GPU של DD) והיטסינק לזכרון של הכרטיס מסך (Coolermaster CRC-U01 Copper Memory Heat Sinks). השאלות שלי הן: *מהו הביוס של הכרטיס מסך המתקדם ביותר אליו אני אוכל לעשות פלאש? *האם אני אוכל לעשות אוברקלוק לאחר ביצוע הפלאש לכרטיס מסך עם הביוס החדש? *האם בקירור כרטיסי מסך עדיפים המים על הקירור אוויר או שבמקרה זה האוויר עדיף? *אולי זאת קצת אירונית, אבל האם תוכלו להסביר לי בשלבי ביצוע הפלאש או לתת לי מדריך לביצוע הפלאש לכרטיס מסך? *מה דעתך על הבלוק לכרטיס מסך ועל ההיטסינק לזכ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by InFecT[0]r,

אחרי ים של צרות צרורות לחץ כאןhttp://hwzone.co.il/community/threads/551935-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%AA-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A4%D7%95%D7%A1%D7%98#.VDGwDfl_vW5 (שאת הקטע שנשרף לי המעבד לא כתבתי כאן מחוסר זמן )הכל בא על מקומו בשלום, אני עובד בחברה שקניתי ממנה את הלוח והמעבד אז ארגנתי את הדברים דרך האחריות מהר יחסית, לוח ומעבד חדשים, הצלחתי לייציב לגמרי את המערכת, אבל לא מצליח לעלות יותר במעבד הזה, הגעתי ל4.9 עם 1.46 למעבד, אבל ב5 גיגה הוא כבר לא יציב, למרות שיש פוסט גם ב5.2

• 20 תגובות
    • 14.7k צפיות
  14. Started by gshhar,

מה מהם עדיף ועל איזה מאוורר אתם ממליצים לי בשביל ה- SP97 (רצוי עם וסת מהירות).

• 20 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

heatsink for p4 מי מהם יותר טוב ולמה תודה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. תראו אנשים אני כבר הזמנתי את רוב החלקים למחשב החדש שלי מזיגז עכשיו אני הולך לקנות פנטיום 4 3.0 עם מגה קאש והלוח הולך להיות abit ic7 G והזכרונות גיגה A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - CAS 2.5 עכשיו למעבד הקרור הולך להיות Thermaltake AquariusIII External Liquid Cooling System עם משחה טרמית Nanotherm BLUE II ולראם אני הולך לשים Thermaltake RAM Heatsink - Copper ואני יקנה עוד חבילה של זה ואני ישישם גם על השבבים של הלוח אם, הספק שלי הוא בטרפלי והוא די חזק וגם יש לי מארז לאן פיר שיש בו 4 מאוורים ובקשר לחוטים הם מעוגלים ושל הספק כבר מוסלבים ועכשיו שאלת ה20 מליון דולר ! האם אני יוכל עם קרור רצחני שכזה לעשות אובר קלוק גבוה ועדין לשמור על המחשב שלי בעידן הקרח? ככה 20 מעלות? האובר קלוק…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אוקי אז ככה.. עשיתי OC למעבד E7400 שלי (שבמקורי הוא 2.8GHZ ועשיתי לו המהרה ל3.63GHZ), עכשיו, כרגע הCPU Host Frequency שלו עומד על 346Mhz, וכשאני מנסה להוסיף לו עוד 10Mhz המחשב פשוט עושה לעצמו Restart אחרי כמה שניות מרגע שהתחלתי להדליק אותו, ועושה reset להגדרות של הBIOS להגדרות הרגילות.. למה זה. ? (ז"א שהוא לא נותן לי ללכת יותר מ346Mhz). אחרי שעשיתי את הOC ל3.63ghz, הרצתי את התוכנה S&M לעשות בדיקה מלאה של מאמץ והכל היה תקין, עם טמפ' מקס' במאמץ של 50-54.. זה סימן שהכל בסדר. ? וכדי לדעת מה הטמפ' היתה בזמן בדיקת המאמץ הרצתי את Real Temp לצד S&M... ככה אמורים לעשות את זה ? (לבדיקת טמפ' בזמן מאמץ) ? הבאתי גם 2 תמונות עם ההגדרות מהBIOS שלי: והממשך שלו.. (צריך לר…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. סוף סוף לאחר חודשיים של הכנות וביצועים גמרתי את המוד ו ה oc למחשב שלי!! המערכת שברשותי: pentium 2 350 mhz- 128 sdram- 6.4 gb harddisk- TnT riva 16- midi tower- שמתי שני מאווררים על המעבד של 60 מ"מ. בקדמת המארז מלמטה שמתי מאוורר 80 מ"מ. על דלת המארז שמתי עוד מאוורר 80 מ"מ. שמתי 30מ"מ על הכרטיס מסך. ועוד 80 מ"מ בגג המארז. צבעתי את המארז בשחור אם להבה אדומה בגג המארז. עשיתי חלון גדול בדלת ושמתי פרספקט שקוף ועליו את המאוורר. על המאוורר בדלת חיברתי לדים אדומים וצבעתי אותו בכסף. עשיתי מערכת שליטה בתאורה ומאווררים. שמתי לדים כחולים בתוך המארז. כל הכבלים עגולים עכשיו. בקרוב תמונות, אם יש לכם עוד רעיונות בישבילי אני ישמח לשמוע..

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by RUJI,

תסתכלו בחתימה...את המחשב אני אמור לקבל מחר או ביום ראשון/שני מקסימום. תודה מראש, ניר. (:

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eyaffe,

שלום יש לי P4 3MHZ PRESCOT עם 4X512MB זכרון 533MHZ לוח של ASUS 925X והמחשב ממש איטי איך אני מזרז אותו בעיקר את הזכרונות שמראים באוורסט רק 200. תודה

• 20 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by miki_9,

יש לי את ה ultra-120 extreme ואני מחפש מאוורר כתוספת לקירור, עדיפות למאוורר עם לדים כחולים איזה מאוורר מומלץ ביותר ואם אפשר לינק לקניה שלו

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by shirNoshe,

יש לי 3200/VENICE ב-סטפ' E3. חבר אמר שלא איכפת לו להחליף אתי את המעבד הזהה,ששלו בסטפ' E6. ממה שאני זוכר/קראתי/יודע האחרון הוא טוב יותר ל-OC שלי כי אני מוגבל.יש טעם להחליף מעבדים?אני אראה תוצאות טובות יותר או שחבל על המאמץ? ואם ניתן/כדאי זה רק ההחלפה ללא כל שינוי אחר נכון?

• 20 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by flying_g,

בוקר טוב מה המצב? אני נמצא בגרמניה ורוצה להזמין חלקים לקירור מים לאור העובדה שאני יכול לבצע משלוחים לפה, אבל אין לי כיוון בכלל ומה שהצלחתי לאסוף מאמזון מבולגן ולא מצליח למקד אותי. אז איזה מידע אני צריך לתת לכם כדי שתוכלו לעזור לי? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by shimon956,

ערב טוב לכולם היום החלפתי את מהזלמן 6000 שלי ל ולקנו 11+ וחברה אתם לא תאמינו כמה מעלות אני עכשיו 65 מעלות אם מהירות סיבוב בינונית 3668 ורעש אפשר להגיד בסדר מה אני אמור לעשות כי חיברתי אותו די טוב

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by SlimShady_1,

ברשותי מארז Thermaltake Xaser3 V200A לאחרונה החלפתי את כל המאווררים 7 במספר ל-7 smart case fan2 כמו כן הייתה לי בעיה עם ה-hardcano 9 אז החליפו לי אותו כאשר סיימתי לחבר את כל המאאווררים שמתי לב שהארד קנו לא נותן מתח שווה לכל המאווררים כל השבע מחוברים בצורה כזאת שתיים מקדימה - פאן 1 אחד מלמעלה - פאן 2 שתיים מאחורה - פאן 3 שתיים צד - פאן 4 כאשר אני שם את כולם על העוצמה הכי נמוכה שתי פאנים מפסיקים לעבוד והשאר עובדים על נמוך כאשר אני שם לפחות על חצי את אלה שלא עבדו הם באמת עובדים על חצי וגם כאשר אני שם את כולם על חצי כנ"ל על מלוא המהירות ניסיתי לשחק עם הווראיציות של החיברים ולשנות את הפאנים וכ"ד אך כלום לא עזר ואני עובד עצות... אם הבעיה שהפנאל לא מספיק חזק לתמוך ב7 סמאט קיי…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.