עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ABL,

המפרט שלי הוא: 2500+ ATHLON XP עם זלמן עליו לוח אם: NF7-m זכרון: 1280MB 333mhz (דואל של 512 ואחד של 256) כרטיס מסך: x800xt pe הספק 330W נראה לי.. עשיתי OC למעבד והגעתי ל 193MHZ עם 1.775V (בביוס) הטמפ' במאמץ 53 מעלות. ב3DMARK05 שיפור של 500 נקודות אחרי האוברקלוק (5938 עכשיו) אבל שניסיתי לעלות ל195 PRIME95 החזיר error. אני רוצה להגיע ל200. האם אני יכול להתקדם מכאן? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by arielkris,

זה המפרט שלי... אני לא מבין כלום ב OC ממש ממש כלום ויש לי כמה שאלות: 1. האם כדאי לי לעשות OC עם המפרט הזה? 2. כמה כדאי לי? בהתחשב בזה שיש לי רק 3 מאווררים... 3. במה זה יעזור לי? AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ₪638 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ¤541 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1177 HEC 500TE-2WX 500W ספק כוח, יחידות 1 ¤265 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  3. Started by Nirer,

שלום... אני מסתמך על מפרט כלשהו ואני שיניתי אותו יותר להתאמתי... השאלה היא: אני משתמש במעבד Q9300 של אינטל כמובן... אז החלטתי ללכת על מאוור פגז, המאוורר: ASUS Silent Square Pro Cpu Cooler אני ראיתי באיזה מקום שהכי עדיף למעבד הזה את המאוורר: Sunbeam Tuniq Tower 120mm השאלה: איזה אחד מתאים יותר וטוב יותר מביניהם? זה המפרט: Item ______________________________________________________________________________________________ | CPU : Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX | 1,275 |_______ | CPU Fan: ASUS Silent Square Pro …

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי בעיה: הציפסט nForce4 SLI של nVIDIA בלוח GA-K8N-SLI מתחמם ומגיע עד ל- 74 מעלות ( לא ממש בטוח, שלפעמים גם מגיע ליותר מכך) -המארז הוא 6A19 עם שני מאוררי 12 ס"מ, אחד מקדימה למטה, ואחד מאחור למעלה. -יש כמובן גם את המאווררים של הספק. -הלוח מגיע עם קירור פאסיבי על הציפסט. -בעיה נוספת, התושבת העליונה של כרטיס המסך, ממוקמת כך שהכרטיס עובר מעל גוף הקירור הזה. -התושבת השניה, ממש צמודה אליו מלמטה. -לפי ההוראות בחוברת הלוח, כאשר משתמשים ב- Normal Mode אז רק התושבת העליונה נותנת PCIE X 16 מלא. צרפתי תמונה של הלוח. יש למישהו רעיון איך לקרר את הציפסט הזה? בתודה מראש azr_nec [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  5. הייתי רותה שתגידו לי אם הכול בסדר אם הנתונים ואם לא מה ואיך לתקן את זה יש לי Celeron 1700 Mother Board:GA-8ST800 של GIGABYTE שני מאווררים

• 15 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by benasoor,

שלום לכולם יש לי מחשב יחסית חדש והמחשב עובד די גרוע אבל עם אני מתחיל להפעיל את המזגן עליו הוא טססס לקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שכנראה זה המעבד (הוא מגיע אחרי כמה זמן של עבודה ל100% מסתם תוכנות) אבל אמרתי שאני ישאל פה כי מידע אני יודע שפה יש מלאאא אנשים שהם תותחים בתחום הזה של המחשבים טוב אז קיצור המפרט של המחשב: Computer Computer Type ACPI Multiprocessor x64-based PC Operating System Microsoft Windows XP Professional x64 Edition OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.0.5730.13 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name B1E1N12A-LACAYI User Name Administrator Logon Domain B1E1N12A-LACAYI Date / Time 2008-06-27 / 13:33 Motherboard CPU Type DualCore In…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. או קיי אז ככה החלטתי לפני חודש ככה לבנות מערכת קירור מים למחשב... אז אחרי כמה תיכנונים של הבלוק וכמה תיכנונים בכללי... הצלחתי לעשות את הבלוק תמונות: עוד תנונות של הבלוק השאלה שלי.. איפה הכי כדאי לי לעשות כניסה ויצאה של מים.. בהתחלה חשבתי על כניסה באמצע איפה שיש 3X3 עמודים כאלה.. ושני יציאות בצדדים... אבל יש לי בעיה אחר כך לחבר אותו בגלל שיש לי חיבור סקוט A אז אם יהיה לי כניסה באמצע יהיה לי בעיה לחבר את הבלוק.. מישהו יכול להציע לי משהו אחר או אפילו לעלות רעיות איך אני יחבר את הבלוק למרות שיש לי כניסה באמצע.... אהה לא הסברתי למה אי אפשר באמצע.. כי באמצע עובר כמו ברזל כזה שניתפס על ההבית של המעבד... בתודה אלעד .

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by barbaresh,

שלום לכולם, טמפ' המעבד שלי במנוחה היא 60מעלות היום חם ואין מזגן ביום רגיל 50 טמפ' הכרטיס מסך 64 מעלות ביום רגיל 65 יש להדגיש שהטמפ' במוצגות הן מהתוכנה SPEEDFAN אני מניח שזה אמין. מה לעשות איך להוריד את הטמפ' להחליף מאווררים למעבד ולכרטיס או פשוט לקנות מארז חדש? יש לי מארז של SilveStone בינוני עם מאוורר מקדימה ומאחורה. מה אתם ממליצים כי עם הטמפ' האלה הוא לא יחזיק לי הרבה זמן. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.50GHz 64 °C Yorkfield 45nm Technology כ.מסך: 919 @ 1280x1024 512MB GeForce 8800 GT (MSI) 63 °C ForceWare version 258.96 המלצות מה לעשות עם זה?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. gforce ti 4200 128m

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  10. הדברים הלא ברורים מסומנים בכתום.. האם GPU מתייחס לכרטיס הגרפי שלי, לטמפ' המעבד שלו ולמהירות המאוורר שלו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  11. תראו יש לי בעיה... שאלתי כבר בפורום תמיכה טכנית אך שם ענו לי כמה דברים שלא ניראים לי... קישור לשאלה ב"תמיכה טכנית" http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=104936.0 הבעיה שלי היא: הבעיה שלי היא שקניתי את הלוח ויש לי זיכרונות 256X2 של kingston 400 DDR pc-3200 אבל הוא מזהה את הזכרונות כ DDR 333.... מה לעשות?! הלוח הוא ABIT NF7 2.0 הוא תומך ב400 DDR מישהו אמר לי שם שאני חייב לעשות אוברקלוק.... אבל זה לא ניראה לי כי לפני זה היה לי לוח של גיגביט שעבד מצויין והוא זיהה את הזיכרון 400 DDR בלי בעיה! בלי אוברקלוק בלי כלום! מישהו אולי יודע את הפיתרון?! בתודה אלעד. נ.ב: מישהו אולי מכיר את הSETUP של הביוס כי אולי אני צריך להגדיר לו שם את זה אבל אני לא מוצא את המקום …

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  12. לבניה עצמאית של גוף קירור? הלוח אם שלי זה ATX ואם מישהו יודע איפה אני מוצא כמה מקום יש לי סביב המעבד בלוח הספציפי הזה (asus p5w hd) לא מצאתי באתר שלהם כי יש לי שם קירור של הגשר הצפוני שמגביל.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ShadowFlame,

אני פירקתי ליפני כחצי שעה מסך LCD ישן שהיה בטלפון בבית מלון, וניתן לי. אני רוצה לעשות בו שימוש, רק שאני לא יודע מה ואיך. והרי התמונות: מקדימה: הכבל: (קשה לראות, אבל זה 16 פינים) הצ'יפים: שוב הצ'יפים: תנו לי רעיונות ושיטות מדויקות לביצועם. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי אני צריך 9 לדים אדומים כלל בית לד ליום שישי וגם מפסקים קטנים בשבילהם ורציתי לדעת אם אני לא מחבר את הלדים למחשב ואין לי מקור חשמל (חוץ מסוללות) איך אני מחבר את הלדים?? ?? ?? ?? תודה מראש install

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  15. שלום לכולם.. תקציב: בסביבות ה- 200 ש"ח.. דרישות: מדובר במעבד E8400 שאוטוטו אחליף ל- Q9450.. אני לא מתכנן OC אך ממש חשוב לי שיהיה שקט+קריר (גם תחת עומס)! חשוב מאוד: 1. אף אחד לא המליץ לי על הקירור שמגיע עם המעבד. 2. המליצו לי על FREEZER PRO7 אבל אח"כ הבנתי שהוא לא ממש טוב (שקט וקריר) תחת עומס! 3. אח"כ המליצו על KAMA CROSS אבל קראתי שהוא ממש על הפנים. 4. בתקציב ובדרישות שלי המליצו ב- TOMS HARDWARE על ( Cooler Master Hyper TX 2 ) אבל אני רואה שלא מתייחסים אליו בכלל פה ! חברה... אשמח לכל עזרה

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by udilbaz,

טוב.. רציתי לקבל עצות לגבי איך לקרר את הכרטיס מסך שלי .. יש לי כרטיס מסך 7600GT של LEADTEK שהוא בעייתי בנוגע לטמפרטורה שלו.. וגם לא ממש מצאתי בישבילו החלפה לסטוק שיש לו... אם תוכלו בבקשה למצוא לי פיתרון לקרר אותו על ידי החלפת הקירור הסטוק שלו בין ה- 100 ל300 ש"ח.. אבל בכל זאת תביאו לי את כל מה שאתם מוצאים בבקשה .. :-* תודה רבההה למוצאים ולעוזרים!!!! :-*

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  17. אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי... יש עליו את הגוף קירור המקורי ואני מפעיל את המאוורר על 100% והטמפ' במנוחה 50 מעלות ובמאמץ 59 מעלות... המהירות המקורית : 513/792 ניסיתי 610/950 ושיחקתי קריסיס במשך חצי שעה רצוף והכל היה תקין והטמפ' לא עברה את ה70 מעלות... לאן אני יכול להמשיך? מה המקסימום במספרים שלא כדאי לעבור ? ומה הטמפ' שלא כדאי לעבור? ואיך אני יודע בוודאות שזה יציב? תודה לעוזרים! נ.ב. אני משתמש בRiva Tuner 2.02

• 14 תגובות
    • 676 צפיות
  18. את הדבר השקוף הזה קצת גמיש שמשתמשים בו להכנת glow pad??? אני צריך כזה דחוף !!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tktur1,

שלום... יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד מגיע ל50 עד 60 מעלות אין לי מושג מה הסיבה פעם הם היו קרובים אחד לשני אז הרחקתי אותם וירד מ65 ל50 עד 60.... קיצר עזרה עדיף לפני שהוא יהרס... תודה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  20. מה לעשות יש לי צ'יפ סאט של נבידיה Nפורס 4אולטרה מה אפשר לעשות די דחוף לי כדי לדעת אם מסוכן מה שהולך פה!

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by skuki1,

אהלן! גיליתי היום שהטמפרטורות שלי ממש גבוהות והייתי מבקש את הצעתכם! הנה הטמפרטורות שלי- המערכת שלי: intel p4 2.8C Asus p4s800d (צ'יפ של SIS) 2X256 ראם R9800P ספק 400 ואט ג'נרי שבא עם מארז מטכנאי מה לעשות???

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by danielw,

אחרי אין ספור נסיונות מבקש עזרה....למה אני לא מצליח?.??!!?! המערכת שלי: מעבד- pentium d 820 2.8ghz 200mhzX14 לוח- msi 945gzm3 ספק- fsp everest 500w 80plus קירור למעבד- TT BIGTYP 120VP זכרונות- 2X1gb 533mhz cl4 ceon כ. מסך- Inno3d 7300gt 256mb 128 bit ddr2 הארד דיסק1: hitachi 80gb sata2 7200rpm 8mb buffer הארד דיסק2: seagate 250gb sata2 7200rpm 16mb buffer צורב: DVDRWx20 לייטסקריב מאוורים: אחורי ezcool 80mm קדמי 120mm בקיצור אני מנסה לשנות בביוס את המהירות ולא מצליח או שהוא פשוט לא משנה או שהוא יכול להיות כן משנה אבל המחשב נכנס ללופ בהדלקה ולא עולה, כאילו מנסה לעלות ולא מצליח להידלק. איך בדיוק עושים oc?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  23. מה עליי לעשות? :<

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by avizipati,

יש לי כרטיס מסך של asus geforce 6200

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  25. Started by diesel_r,

יש לי סלרון 1.7 ghz זכרון 288 ראם וכרטיס מסך s3 graphics prosavage DDR אני יכול לשפר את כרטיס המסך שלי??? ואיך?!? תודה...

• 3 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.